60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#12144 Munka? :) -
#12143 :o)
Csak olvasok olvasok és iszonyatosan fáj a bölcsesség fogam helye amit ma reggel húztak ki. Gémel most valaki? És ha igen akkor hol? Valamivel múlatni kell az időt mert becsavarodom. -
#12142 Valszeg akkor egy régebbi verzió lehetett az enyém, mertnekem a gödörben guggolásnál még kilátott a muki. -
#12141 gödörben legugolok és nemlátok semmit :D -
#12140 :)))) -
#12139 Tod mire gondolok. A gödörben nyilván csak guggolsz, de amikor a gödör mellett vagy, akkor nyilván lefekszel. De guggolva még mindig pontosabban lehet lőni mint állva. -
#12138 aKi nemtudja megcsinálni az ne akarjon háborúzni metr így a harcmezőn cserbenhagyhatja társait :D
Amugy meg én 1.3 ban csinálták meg Aimbottal :) -
#12137 Ha meg medic már megvan minek neked más? Jó leszel bokorugrónak :D -
#12136 hát nem tom de ha te az elsö 20-as sorozatnál lefekszel a gödörbe és ugy is eltalálod mindet akko te nagyon shirály gémer lehecc^.^
vagy ilyen inteligenciája van a löszernek? ^.^ -
#12135 nem pontatlan az a puska .) hiba az ön készülékében van -
#12134 Nem mész sokra azzal hogy egyedül csináltad a medic traning-et. Mindegy hogy egyedül csinálod, vagy megszerzed a válaszokat, akkor is csak az action gombot kell nyomni a játékban pár másodpercig, nem nagy kunszt. Lőni viszont nem csak a traning-en kell tudni. -
#12133 Először írok ide, de ez megragadta a tekintetem.
Én se vagyok egy nagy FPS-es mohafreak, de még én is meg tudtam csinálni. Csak le kell feküdni és zoomolni és lőni. Nemegyszer csináltam már meg a 40/40-et. -
#12129 okééé rátapadok, mint légy a légypapírra -
#12128 Uhh, bocs de nem olvastam vissza. Köszi, de sajnos beszéltem a számítógépes reszelővel és kapásból mondta, hogy a hangkari rossz, illetve, jó csak nekem nem jó. Minden hardver nem müködhet együtt tökéletesen... ezt kifogtam, megpróbálok majd egy 4.1 es Sb-t, jövő héten... Ha jól emléxem azt mondta a manus hogy 4.1, de lehet hogy lámaságot írok... -
#12127 nyomd a connectet mint az állat! -
#12126 gyakorlás képpen még én is meg-megcsinálom a lövészet tréningeket... jó is az!
szarember: ha nem tudod megcsinálni akkor tényleg hagyd a francba, úgyis le fognak szedni secperc alatt -
#12125 szóval hogyan lehet jáccani a gémmel???
ha nem tudok bejelentkezni??? -
#12124 -
#12123 Ezt aztért merem így mondani, mert vagy négyszer volt két hét alatt FormatC: és oprendszer install + Army install.... Megjegyzem én hiába másoltam vissza a Save könyvtárat, akkor is meg kelett csinálnom a lövészetet, csak úgy írta ki hogy komplíííít... -
#12122 :) én is annyit lövök átlagban :) -
#12121 Izé... nos amit modtok abban van valami,DE, én például 34-36 között lövök, aztán fújhatom, mert porráaláznak a szupergépesek... De majd jövő hétvégén talán.... -
#12119 Nem értem miért nem használják a PB-t :( jo lenne ha a sok csiter végleg kidobodna lennének jó öltetim :) valaki csitelésen kapnak annak a Cernobil virushoz hasolot csinálna az army .) Sepercalat mindenki leszokna a csitelésröl .D -
#12118 bocs hogy ezt kell mondanom de igy jártál... nem kell mindenkinek expertnek lennie ha majd sikerül legalább elmondhatod hoyg te csináltad meg. Addig meg nem foglald mástól a sniper puskát. -
#12117 hát ha azt nem tudod megcsinálni akkor jobb is hogy nem tudsz neten játszani mert különben csak széttörnéd a géped, mivel ha nem tudsz célozni akkor baszhatod :) -
#12114 Háát, én addig nyomattam neki amíg el nem fogadta, álltalában harmadikra negyedikre jó, de van hogy elsőre is. Rendkívül kiszámíthatatlan... -
#12113 nem sértődtem meg, de most van 1 kis dolgom
majd jövök és kérdezek :)
písz -
#12112 Ne mááá, most megsértődtél vagy mivan? Nem volt szándékomban.... -
#12111 ja time out :((
pedig vegre megcsinaltam az alap kiképzést :( -
#12110 mi nem megy? -
#12109 Time out? vagy mi? -
#12108 Ehehhehe, kémgém..., nade, mit ír ki, hibaüzenet, vagy valami más esetleg, loginolásnál? A lövészetet megcsináltad? -
#12107 Ez a BP-es dolog valahogy nem jött be, legalábbis szerintem... -
#12106 most kezdeném a gamét, de nem megy :( -
#12105 A játékban is ez a neved?? -
#12103 Tegnap én is próbáltam gammázni, de nem nagyon megy(ez a fos gép lassu mint a tetü), s csak talán jövő héten lessz új video karim... Talán.... Na de én sem jártam jobban, pipeline(official), aztán le TK-tek mint állat, majd a csávó csak akkor kért elnézést amikor elkezdtem nyekeregni, hogy szép lövés volt....(a Lengyelekkel valahogy nincs szerencsém...) Officialon nincs bekapcsolva a BP? Csak azért kérdem mert nulla volt mögötte, akkor ki van kapcsolva a serveren? Ha 1-es akkor meg be? vagy az mi, tudja valaki? -
#12102 Hi All
miert nem tudok az AA-ban bejelentkezni a regisztralt júzeremmel??? -
#12101 Na hali mindenki. Tegnap jó nérges lettem Armyra. RTztünk, egy csávó lelő. Ok. 1 golyó a darálóból, pont feje. Legyen. Megtörtént még párszor, kiláptem idegesen. Army oldalra fel, nézelődni. Bannoltak listája. Mit ad isten ott a csávó bannolva csittelésért Február óta. Fasza. De akkor hogy játszhat ha bannolva van? Na de mind1. Ennyit PB-ről, és Army Adminokról. -
#12100 JÓ a cselló
Tesó! -
#12099 sry skacok, akikkel tegnap TS-en, meg RT-n voltam, de a chello úgy döntött, hogy ideje aludnom.... -
#12098 májti szvsz audigy2 vagy terratec^.^ én az audigy2-mre várok hogy hozzák^.^ mwhahaha