60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Munka? :)
  • Free
    :o)

Csak olvasok olvasok és iszonyatosan fáj a bölcsesség fogam helye amit ma reggel húztak ki. Gémel most valaki? És ha igen akkor hol? Valamivel múlatni kell az időt mert becsavarodom.
  • Hmuda
    Valszeg akkor egy régebbi verzió lehetett az enyém, mertnekem a gödörben guggolásnál még kilátott a muki.
  • The Garrett
    gödörben legugolok és nemlátok semmit :D
  • Strahd_
    :))))
  • Hmuda
    Tod mire gondolok. A gödörben nyilván csak guggolsz, de amikor a gödör mellett vagy, akkor nyilván lefekszel. De guggolva még mindig pontosabban lehet lőni mint állva.
  • The Garrett
    aKi nemtudja megcsinálni az ne akarjon háborúzni metr így a harcmezőn cserbenhagyhatja társait :D

Amugy meg én 1.3 ban csinálták meg Aimbottal :)
  • Strahd_
    Ha meg medic már megvan minek neked más? Jó leszel bokorugrónak :D
  • Eisenhower
    hát nem tom de ha te az elsö 20-as sorozatnál lefekszel a gödörbe és ugy is eltalálod mindet akko te nagyon shirály gémer lehecc^.^
    vagy ilyen inteligenciája van a löszernek? ^.^
  • Strahd_
    nem pontatlan az a puska .) hiba az ön készülékében van
  • knight16
    Nem mész sokra azzal hogy egyedül csináltad a medic traning-et. Mindegy hogy egyedül csinálod, vagy megszerzed a válaszokat, akkor is csak az action gombot kell nyomni a játékban pár másodpercig, nem nagy kunszt. Lőni viszont nem csak a traning-en kell tudni.
  • Hmuda
    Először írok ide, de ez megragadta a tekintetem.

Én se vagyok egy nagy FPS-es mohafreak, de még én is meg tudtam csinálni. Csak le kell feküdni és zoomolni és lőni. Nemegyszer csináltam már meg a 40/40-et.
  • webspy
    okééé rátapadok, mint légy a légypapírra
  • Kutyika
    Uhh, bocs de nem olvastam vissza. Köszi, de sajnos beszéltem a számítógépes reszelővel és kapásból mondta, hogy a hangkari rossz, illetve, jó csak nekem nem jó. Minden hardver nem müködhet együtt tökéletesen... ezt kifogtam, megpróbálok majd egy 4.1 es Sb-t, jövő héten... Ha jól emléxem azt mondta a manus hogy 4.1, de lehet hogy lámaságot írok...
  • [LoverZ]Neo_HUN
    nyomd a connectet mint az állat!
  • [LoverZ]Neo_HUN
    gyakorlás képpen még én is meg-megcsinálom a lövészet tréningeket... jó is az!

szarember: ha nem tudod megcsinálni akkor tényleg hagyd a francba, úgyis le fognak szedni secperc alatt
  • webspy
    szóval hogyan lehet jáccani a gémmel???
    ha nem tudok bejelentkezni???
  • [LoverZ]Neo_HUN
  • Kutyika
    Ezt aztért merem így mondani, mert vagy négyszer volt két hét alatt FormatC: és oprendszer install + Army install.... Megjegyzem én hiába másoltam vissza a Save könyvtárat, akkor is meg kelett csinálnom a lövészetet, csak úgy írta ki hogy komplíííít...
  • Strahd_
    :) én is annyit lövök átlagban :)
  • Kutyika
    Izé... nos amit modtok abban van valami,DE, én például 34-36 között lövök, aztán fújhatom, mert porráaláznak a szupergépesek... De majd jövő hétvégén talán....
  • Strahd_
    Nem értem miért nem használják a PB-t :( jo lenne ha a sok csiter végleg kidobodna lennének jó öltetim :) valaki csitelésen kapnak annak a Cernobil virushoz hasolot csinálna az army .) Sepercalat mindenki leszokna a csitelésröl .D
  • Strahd_
    bocs hogy ezt kell mondanom de igy jártál... nem kell mindenkinek expertnek lennie ha majd sikerül legalább elmondhatod hoyg te csináltad meg. Addig meg nem foglald mástól a sniper puskát.
  • Al Bundy23
    hát ha azt nem tudod megcsinálni akkor jobb is hogy nem tudsz neten játszani mert különben csak széttörnéd a géped, mivel ha nem tudsz célozni akkor baszhatod :)
  • Kutyika
    Háát, én addig nyomattam neki amíg el nem fogadta, álltalában harmadikra negyedikre jó, de van hogy elsőre is. Rendkívül kiszámíthatatlan...
  • webspy
    nem sértődtem meg, de most van 1 kis dolgom
    majd jövök és kérdezek :)

písz
  • Kutyika
    Ne mááá, most megsértődtél vagy mivan? Nem volt szándékomban....
  • webspy
    ja time out :((
    pedig vegre megcsinaltam az alap kiképzést :(
  • [LoverZ]Neo_HUN
    mi nem megy?
  • Kutyika
    Time out? vagy mi?
  • Kutyika
    Ehehhehe, kémgém..., nade, mit ír ki, hibaüzenet, vagy valami más esetleg, loginolásnál? A lövészetet megcsináltad?
  • Kutyika
    Ez a BP-es dolog valahogy nem jött be, legalábbis szerintem...
  • webspy
    most kezdeném a gamét, de nem megy :(
  • Kutyika
    A játékban is ez a neved??
  • Kutyika
    Tegnap én is próbáltam gammázni, de nem nagyon megy(ez a fos gép lassu mint a tetü), s csak talán jövő héten lessz új video karim... Talán.... Na de én sem jártam jobban, pipeline(official), aztán le TK-tek mint állat, majd a csávó csak akkor kért elnézést amikor elkezdtem nyekeregni, hogy szép lövés volt....(a Lengyelekkel valahogy nincs szerencsém...) Officialon nincs bekapcsolva a BP? Csak azért kérdem mert nulla volt mögötte, akkor ki van kapcsolva a serveren? Ha 1-es akkor meg be? vagy az mi, tudja valaki?
  • webspy
    Hi All

miert nem tudok az AA-ban bejelentkezni a regisztralt júzeremmel???
  • PsychoStarfish
    Na hali mindenki. Tegnap jó nérges lettem Armyra. RTztünk, egy csávó lelő. Ok. 1 golyó a darálóból, pont feje. Legyen. Megtörtént még párszor, kiláptem idegesen. Army oldalra fel, nézelődni. Bannoltak listája. Mit ad isten ott a csávó bannolva csittelésért Február óta. Fasza. De akkor hogy játszhat ha bannolva van? Na de mind1. Ennyit PB-ről, és Army Adminokról.
  • pet70000
    JÓ a cselló
    Tesó!
  • Slow
    sry skacok, akikkel tegnap TS-en, meg RT-n voltam, de a chello úgy döntött, hogy ideje aludnom....
  • Eisenhower
    májti szvsz audigy2 vagy terratec^.^ én az audigy2-mre várok hogy hozzák^.^ mwhahaha