60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Audiogenius
    Megyek tenti tenti -ZZZZzzzzz... fellotek a pizsamat. csak ez a harsona a bannerben ne uvoltene folyamotosan. kene ra hangero szabalyzo
  • Eisenhower
    kutyika milyen verziod a legfrissebb sb live driverböl? lehet keresek hozzá. ill. megprobálok vmi frissebbet. vagy kérdezz rá itt http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi
  • Slow
    nem tehetek róla, becsajozott ,)
    de majd összevesznek a füvön, tuti ;)

én is ezt a lanparty-t reklámoztam lejjebb, ha tehetem, én megyek...
    majd ha közelebb lesz időben, akkor szervezkedünk ,)
  • pet70000
    Me'' nehogy má megossza a füvet mással
  • pet70000
    Skacok, nézzétek meg ezt, a forumban: armyLan alatt a srácok baromi normálisan hívják a következő Lan partira az armys skacokat, le a kalappal
    Ha valakit érdekel ott tud jelentkezni
    Slow, a régebbi bránnered better volt :)
  • Gyadi
    hehe, nem is olyan rossz otlet a kiallitas :))
  • Slow
    na? ki csinálta? ;))
  • Slow
    kutyika
    az armyban az audio beállításoknál rakjad át software-re, nekem azután nem volt gond a hanggal (nem annyira szól térben, mintha a kártya csinálja, de nem recseg)
    másik, hogy szedd ki a gépedből (kikapcsolás után) a hangkártyát, meg tedd vissza, hátha csak kontakt hiba...
    ha ez se, akkor ideje cserélni...

15 ropi körül lehet már kapni jó kártyát, semmi extra de szépen müxik...
  • Kutyika
    Köszönöm, leszedtem, telepítettem, de semmi nem változott. Valszeg hardverhiba.
  • Gyadi
    Most éppen East 087-en van egy magyar horda RT-n :)
    Aki gondolja jöjjön, mert nagy a killing :)
  • The Garrett
    NA tüntem Game valami East pipeline on leszek. MEr az még mindig jó :D
  • Eisenhower
    esetleg probáld meg itt is hátha^.^ http://drivers.hu/
  • Gyadi
    Kira logod van Rush :)
  • [Rush]
    Mit lehet vele csinálni? Majd jól seggbe lőlek vele
  • I.C.ram
    RPG???? Mi a szart lehet majd vele csinálni??? Már a gránát is nagyon druva a játékban! Mármint a grenadier puska. Mountain Pass SEnél durvább mitn a sniper!!
  • I.C.ram
    Nekem egy Avance97 integrált fosom van, de még mindig jobb a recsegés :)
  • Kutyika
    Senki semmit?Heh, kutyába sem veszik az embert?
  • Kutyika
    "Lyukas rohamsisakban meg rozsdás fegyverrel nem tudok harcolni!!!!!" (képletesen, nem szó szerint érteni!!!)
  • Kutyika
    Ehhh, jé nálam is ez van recseg akadozik, mi van helyette ha szabad megkérdezni? Illetve mit vegyek helyette? Mondjatok már valamit, nem értek én ezekhez a kütyükhöz,(csak a kutyukhoz)
  • Kutyika
    Pontosan, ahogy mondod, nem találok ehez egy rendes drivert, pedig voltam az SB honlapján isVagy amit a neten találok erre-arra annak a verziószáma régebbi mint ami most van...(kártya repül ki az ablakon!!!
  • I.C.ram
    Nekem is az volt, de tényleg marhasok gond an vele. Állandóan recseget, aztan egy ideig jó volt, majd megint. 64 channel helyett valamiért csak 63-at lehetett bekapcsolni, és ezért csomó hang nem ment a játékokban. Más játékokban, meg remekül ment.
  • Slow
    biztos bütykölik....

SB live egy jó kartya, csak mindig gond van vele=)
    nekem is az van, és a studiosok esküdnek rá mert asszem moog proci van benne, ami egy jó analog cucc, szépen is szól a zene rajta ,)
    driverekkel van gond sztem...
  • Dexa
    hát nekem sem, pedig megnézném mit gyilkoltam össze
  • Kutyika
    Nem jön be az oldal, LOL ezt jól megcsinálták.
  • Al Bundy23
    nekem nem, de ha jol olvastam akkor másnak sem megy a mai napon :)
  • [LoverZ]Neo_HUN
    műxik valakinek a http://aaotracker.4players.de ??
  • Al Bundy23
    akkor legfrissebb driver....ha ez sem akkor nem tudom...nekem is 5.1-es livom van és xp, de a hang nem szaggat föleg nem inditásnál... (Me nicns inditási hangom):)
  • Al Bundy23
    fujj bazd meg bundy!! aszt<---ilyet hogy lehet irni?? :)))))))
  • Kutyika
    Jó, köszi megpróbálom:) de a hangszaggatás már a ME indulásakor jelentkezik:((
  • Al Bundy23
    a hangra aszt mondom hogy az audio beállitásnál vedd ki a harweres modot, és tedd safe modba és láss csodát nem fog szaggatni :) nekem bejött
  • Kutyika
    Van valami igazságod. Nekem is GF2 Mx400-asom van..Nem jó ez ahez a gammához. Tegnap sikerült egy kicsit játszanom Pipelinen HWT-sek társaságában,(fps:12, vagy kevesebb, épületen belül) valszeg szidhattak mint a bokrot.... De mondtak olyant is hogy az oprendszerem miatt is lehet, nálam ME van, de nagyon nem frankó valami a hangkártyával SBlive 5.1, szaggatja a hangot már indulásnál, mintha valami ütközés lenne az ezközök között, de semmi hibát nem találok. Szerintetek milyen oprendszer lenne jó? Van valakinek valami ötlete? Milyen vidikari és hangkártya lenne ehez jó? Hétfőn mgyek a szerelőhöz,valamit tudjak mondani mire akarom cserélni ezt a két vacakot:)))
  • Slow
    azért csak nem lesz nagyobb gépigény, mint most... 203-as is húz csíkot...,)
  • Mighty
    Hat nem tudom....
    Asszem tervezik a civilek palyara keruleset is. Lesznek ugye RPG-k, amik szep fustcsikot huznak maguk utan, ami lassulast okozhat.
  • Belton
    Szevasztok vissza tértem hétvégi ki ugrasbol:))
    Kerály GYadi a logod:)))Hua
  • Gyadi
    Habár ahogy nézem már nem kell annyit fejlesztgetni az engine-n szóval a többi már gyorsan megy elvileg...
  • Slow
    aztán majd lesz a sírás, hogy 4 az fps-ed ;)
    asszem 800x600 extra low minden, no shadow, no lighting...
    ez a gf2 mx400 ,)
  • Gyadi
    Ez mind ok, de mikó? :))
  • [Rush]
    Ahogy Flugát elérjük, ő regel, a csapatban van-e hely?Úgynéz ki este már lest video karim, sponsored by:Slow :P
  • Slow
    kira=)

rush, vagy?
    Na meg egy: Ninja University|Pipeline SF|245ms|66.205.193.226:1716 | 1.9.3

El leszunk kenyeztetve! Varhato palyak:
    Pipeline SF
    Special Recon
    Hospital Rescue
    Special Forces CSAR