60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#12188 Bocs, ezeket már elmondták mások is... -
#12187 Dehogynem tudsz, csak valami nem stimmel,mintha túlmozdulna a katona keze amikor célra tart. Én az egér sebességét állítottam kicsit lassabra, a setupban, csak annyira hogy még éppen idejében a célra tudjak tartani. Így nyugodtan tudtam célozni, nem repkedett össze-vissza a célkereszt a képernyőn... A másik ki trükk, figyelem a cáltáblákat, utánna a célra viszem a pontot, majd zoom, kis korrigálás, majd tűz... probáld ki, hátha... ja és légzésre is figyelj... -
#12186 bizony eleg realisztikus a m16 viselkedese. mar amennyire az eger kezben fogasa hasonlithato az igazihoz. de viszont a celra tartast egy eleg jol kikepzett muki utan modelleztek. koran sem konnyu ily kis szorassal loni mint a gameban. -
#12185 lol =)
nemsemmi=) -
#12184 A másikon meg hulla vagyok és állok a helyemen lol -
#12183 Nézzed meg Tony gyerek Honorját. -
#12182 jah, nem csítelsz....aha
van ilyen ;)
:P -
#12181 nem csak a tied =)
szte SG szarakodik
no de mit kell látni? mé' érdekesek? -
#12180 húúú... és ez milyen! :P -
#12179 sorry a sok szarért. Szarakszik a netem -
#12178 Láttatok már ehhhhhez foghatót?
Na és ehhhhhez?
-
#12177 Láttatok már ehez foghatót?
Na és ehhhhhez?
-
#12176 soha ;) -
#12176 Láttatok már ehez foghatót?
Na és ehhhhhez?
-
#12175 Láttatok már ehhhhhez foghatót?
Na és ehhhhhez?
-
#12174 Láttatok már ehez foghatót?
Na és ehhhhhez?
-
#12173 Láttatok már ehez foghatót?
Na és ehhhhhez?
-
Prank #12172 ez a két hozzászólás nagyon ott van -
#12171 :) -
#12169 na és ez is =))) -
#12168 jó kis mondat :D -
#12165 ugy hogy küldesz a bankszámlámra egy kis zsét, mert én vagyok az admin, szoval a többit mailben küldöm... -
#12164 500-600 folyamatosan -
Ssanya #12163 Emberek: tudna valaki segiteni, hogyan lehet authorizációt szerezni a Landor-ra? -
#12162 sebbeség? 444-nél gyorsabb? chellonál ennyi volt a max sebbesség... -
#12161 Nekem axeleróval nincs gondom, kb. 2 éve mükszik -
#12160 Hi
Zotyesz, kár hogy nem tudtál lejönni, rohadt jo volt a program, gondolom mondanom sem kell hogy a Harrier nagyon ász volt, iszonyat hangja volt de nagyon jo figurákat csinált vele a pilota, bár 3 évvel ezelőt jobban bánt vele az akori pilot, ja meg persze az F-15 volt még vmi nagyon szuper, nagyon durva hangja volt és gyönyörűen nézett ki. A hueynak volt még egy jo kis feelingje, csodálatos hanggal repült :)
ON
Csak nem jön össze nekem ez a gép még, UPC-vel szakitottam , szoval most nézek vmi uj szolgáltatot, Garret mivel mi egy cityben élünk, szerinted meylik szolgáltato lenne megfelelő, axelero? :) -
#12159 nem pontatlan, csak realisztikus...
én a seregben lőttem AK47essel... itt a gémben teljesen ugyanolyan mint a valóságban...
így merem állítani, hogy az M16os is realisztikus... -
#12158 Szarember, ha nem megy a dolog az alábiak segíthetnek egy kicsit:
-az egér érzékemységét vedd vissza miniumálisra, így nem fog annyira mozogni a kezed
-a felbontást vedd kissebre, így nagyobnak látsz mindent
-a lélegzésre baromira figyelj oda-miután belélegeztél vagy kifujtál egy apró pillanatig tök pontosan tudsz lőni!
-
#12156 észrevenni :) ez lemaradt -
#12155 amugy meg az életben nem lehet egyszerü egy ilyen kis kemoflázsba bujt ficsurt. -
#12154 te strahd mi ez? valami poshado trágyadomb lett lefényképezve?? :))))JAh és ott fexel a közepén? :))) -
#12152 és a löszer automatán megkeresi a célszemélyt mi? mwhahahahaha -
#12151 Jó az uj Bridge SE skinem mi? :) -
#12150 "kukucs ti gecik" ^.^ -
#12149 tudom persze csak vicceltem^.^ -
#12148 Na nézzük hova bujtatok...
-
#12147 nem sokat tévedsz csak nem leghet lefeküdni amugy .) stimmel nem tul nehéz.. -
#12146 na végre sikerül bejoinolnom valahova :) -
#12145 Ja igen, azt is tegyük hozzá, hogy már vyg 2 hónapja nem játszottam (akor is csak párszor vittem végig a tréninget) szóval lehet, hogy tévedek.