60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Daniel_F
    Hello
    Nem minden szerver küldi el a Honor-infót a lekérdezőnek (vagyis a trackernek). A hivatalos szerverek nem küldik. Csak akkor frissül a Honor a trackerben, ha olyan szerverben vagy, ami küldi a Honor-infót. Arról, hogy melyek ezek a szerverek, a Tracker szerverlistájában kapsz infót. (Azok a jók, ahol ott a "Server is patched" jel.)
    Valszeg a következő Army patchben kijavítják ezt.
  • knight16
    Gascan, az a gond hogy te txt fájlt csináltál. A fájlnak nem szabad kiterjesztést adni.
  • M313R
    Full Spectrum Warriror fórum by Mighty
    Még anno a nyár elején összegyüjtöttem oda a többi képet is róla, ami fellelhető volt a neten.
  • repro
    küldd L az angol szöveget ha megvan..
  • Audiogenius
    hat a technikai reszerol nem tudok semmit.
    talan a DVD sokszorositas sok penz miutan le van forditva?
  • Audiogenius
    Amugy visszaterve a stukkeres filmecskekhez,hogy tisztazzuk a dolgokat. a masodik film ami azt irja hogy Glock 18-as (es lathatoan nem az). Egy Beretta.
  • Tikal #13323
    technikai része lenne a nehéz? na joo lehet, de akkor sem hinném hogy ne érné meg...

repro: Black hawk down dvd 2.lemezhez irjál már egy forditást
  • Audiogenius
    egy profi fordoto par ora alatt megcsinalja egy film forditasat a feliratozashoz. mas teszta viszont gondolom maga a feliratozas technikai muvelete.
  • repro
    mit kell fordítani?? :))
  • Audiogenius
    Ezek mar photoshoppal rajznak atvaltoztatott igazi kepek a gaza-bol. illetve betlehembol.
  • Tikal #13319
    zotyesz: jo lett a BHD DVD, de nem értem mi értelme az extra lemeznek ha még egy nyamvadt feliratot sem tudnak rátenni... szerintem egy profi fordito egy hét alatt megcsinálja a feliratot...
  • Gascan #13318
    Na bazzeg, tegnap estefele irtam. Latom azota jo sokan hasznaljatok ezt az oldalt. Crassus asszem nekem nemmegy ez a Spec Forcos dolog. Bemasoltam a txt filet a "system' konyvtarba ahogy mondtad. Aztan amikor probaltam meg azt irta ki, hogy "Cant find m4" <- vagy mit. Mi lehet a baj ??? A Full Spectrum Warrior meg nagyon jol nez ki kepeken. Tavlatbol igy nagyon kirlay.
  • repro
    Ezt olvasgasd
  • Tijua
    a Full Spectrum Warrior -ról : nem igazán koppintás, még csak nem is FPS! Nézzétek meg ezt:

http://www.xbox365.hu/download/t_fswarrior_demo.part1.rar

http://www.xbox365.hu/download/t_fswarrior_demo.part2.rar

ezekből egy kicsit több kiderűl
  • Strahd_
    problémim a a következök ezzel a két csodás progival a helyi policy nem engedi. Tüzfal nem enged kimeni icq val se mircel.. :) ezért eröltetem a webes bizbaszokat.. :)
  • pet70000
    ém még lolol
  • pet70000
    Köszi Daniel, bár ém még életben nem használtam semmilyen cheat-et, sem aimbot-ot, attól függetlenül egyfolytában kivágnak, mint macskát sétálni
  • Strahd_
    176751314
  • Strahd_
    megszereztem :) kb 1 éve icq mirc meg rohadtrétöl .)
  • Slow
    ok, megvan
    gondolkozom rajta, most lépek, addig pls szerezz be egy icq-t, vagy irc-t, nem bonyi hidd el nekem
    kösz
    ;)))
  • Strahd_
    Én az összes mailt elolvastam amit kaptam .p már amelyik a jo emilcimemre jön :)
  • patacsi HUN
    bagoly mondja verébnek, hogy olvasson mailt ehehehehe
  • Strahd_
    Olvass már mailt.. nem ezért irtam neked egy kisregényt levélben .)
  • Strahd_
    SLOW NEM NEM ÉS NEM NEM EGYEZEK BELE :))
  • Strahd_
    erre gondoltál?
  • Kutyika
    Hmmm,. Nem rossz, nem rossz. A legalsó képen a háttérben az egy imatorony?? Csak nem keleten játszódik ez valahol???? jól néz ki...
  • Strahd_
    < img src='http://members.chello.hu/sadpanda/aao/army3[1].jpg' width=200 heigth=200 >
  • Strahd_
    Egy az egyben koppintásnak tünik...
  • Slow
    most is kötöszködsz ;)
  • Slow
    ez a szorszt irjad le pls (amelyik méretet ad meg)
  • Strahd_
    nem is szoktam kötözködni .) nem ugy mint a RUSH :))
  • Strahd_
    probálkozok .)

• Slow
    gondoltam :P
  • Strahd_
    nekem nem tetszik....
  • patacsi HUN
    by _keRa #13278
    én csak a postás vagyok :))
  • Slow
    igen ,)
    még mielőtt bármi kész lenne =)
  • Slow
    (Gamespot) A Full Spectrum Warrior szép sikereket aratott az idei E3-on, hiszen alapvetően egy kőkemény team taktikai játékról van szó, de mindezt igen kiváló grafikával társítják. A harci szimuláció eredeti megrendelője az Amerikai Hadsereg, maga a játék ennek a szimulációnak egy "lájtosabb" verziója, legalábbis így szól a fáma. A bejelentéskor Xbox játéknak indult, de most egy PC verziót is bejelentett a Pandemic Studios. A Gamespot elkapta Wil Stahl-t, a Pandemic vezetőjét egy rövid csevelyre a bejelentéssel kapcsolatban és a következőket szedte ki belőle:
    a két verzió közt nem lesz eltérés a szimuláció tekintetében
    még nem eldöntött, hogy a multi szerver alapú vagy peer to peer lesz-e
    egyelőre nincs tervbevéve a mod-osítási lehetőség
    csak az irányításban lesz szignifikáns eltérés a két verzió közt
    az XBOX verzió jövőre várható, ezt követi néhány hónappal a PC-s
  • Strahd_
    csak mi szoktunk nyafogni fölöslegesen?? :)))
  • Slow
    egy kis újdonság "armycopy117', de hátha jó lesz, a tréler nem rosz...

• Kutyika
    Köszi Slow, nem mondom azt, hogy megcsinálom, mert ahoz nem csak a programot kell tudni kezelni, ahoz érzék is kell... Aszem, ehez nekem nincs...