60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#13372 mé ne nézne ki jól?=)
csekk jor ímél ,) -
#13371 Na látod ez jol néz ki... -
#13370 ment mail, egyébként itt van ;) -
#13369 kicsit skeptikus az úr...;)
a csirkecomb lerágva a csirkéknek borzalmas, és akkor mi vagyunk a gecó grizlik...;) -
#13368 Jó regeleket mi a fene van a ts -el nem enged be ezzel az ip vel amit eddig hasznaltam??193.109.252.102 -
#13367 bazz a csirkecomb is borzalmas akkor ??
ha gyermek lenne akkor megértem .tudta hova megy az arc, bevállalta a táplálék szerepének kockázatát.borzalmas akkor volt amikor megtörtént.ez már egy nyugodt pillanat a természetben. :) -
#13366 Hali!
Nincs olyan érzésetek, hogy a SPEC.F. mapja 1kicsit olyan IRAQ-os??? Ezen akarják gyakorolni a gerillaharcot az amik??? és azt tudjátok, hogy az amikatonáknak kötelező FPS játékkal játszani napi 1 órát??? Ehhhh ha nekem ilyet mondanának túlórát-túlórára halmoznék... -
#13365 Oké müködik a pb exe frissitésével!
kira -
#13364 Vazz, az az emberes nagyon durva!!!(a középső) Borzalmaaaas!!!! -
#13363 na mikor lesz az armyban élőflóra... :)
goldoljátok el, futkározunk BSE-n aztán egyszer csak megtámad egy jegesmedve... :D -
#13362 Jaja, én is láttam most egy ilyent, unkown reasson vagy micsoda volt a baja, csakhogy nem tudta kirúgni a csávót.... egymás után írta ki a PB, de semmi nem történt... Aztán elkezdtük kiszavazni, mindenki nyomta az f6-ot gondolkodás nélkül... Állítólag PB bug... -
#13361 Melegek a képek....... -
-
#13359 Előre is köszi! -
#13358 Slow!Bebiggyeszted ezt nekem a banner jobb oldalára?legyen nekem is ott valami xtra:)Szóval:
-
#13357 OFF-(sorry)
Ugy tunik lelottek a vilag egyik legnagyobb Grizzli medvejet.
> > A csatolt fenykepeket egy fiatal erdesz keszitette, aki az
> > Alaskan
> > Forest Service alkalmzottja Alaska es British Columbia
> > teruleten.
> > Az erdesz szarvas vadaszatra keszult es medvere talalt.
> > A Grizzli meglatta ot es 50 meteres tavolsagbol tamadasba
> > lendult. Az erdesz kilotte a tar tartalmat (3 tolteny; 7 mm Remington
> > Magnum) a
> > medvere, amely kb. 5 meteres tavolsagban esett ossze, ekkor meg elt, igy
> az
> > erdesz ujabb lovesekkel tette artalmatlanna kozvetlen kozelrol.
> > A Grizzli sulya 727 kg, es a hossza 3.8 meter volt.
> > Az elejtes szinhelyetol megtalaltak a vackat tizegynehany ember
> > maradvanyaival, ugy tunik emberekkel taplakozott.
-
#13356 Amúgy úgy látom, hogy hatékonyan müködik ez a pb dolog
Rendszeresen kiirja, hogy a pali ilyen meg olyan aimbot-ot használ, azt kivágja a f*szba
-
#13355 Köszönön, kipróbálom!
Most az van, hogy bizonyos szerverekre beenged,ott vmiért benthagy, azt onnan ki sem jövök, míg látok -
#13354 Full Spectrum Warrior INGÉM múvi
aki még nem nézte meg az mindenképpen szedje, mert sztem nagyon rendben van. Jó lenne egy ilyen map aao-ban....
movie -
#13353 mit keresne a parton ?? nyomás telepíteni !! aztán este a strandon kivetítőn nyomni és sorsjegyet osztani a csajoknak
jó pihizést Mighty[içmalar] :))
-
#13352 mit keresel ilyenkor egy netcaféban?? nyomás fürödni! -
Prank #13350 "van vizi a kávézoban?"
mit gondolsz, miért nem találja a vesszőt a billentyűzeten? -
#13349 van vizi a kávézoban?
Kellemes nyaralást :)
valakki tudna nekem küldeni egy olyan winxp cd key-t amire felmegy majd az sp1? -
#13348 Amúgy jó időt neked! -
#13347 Mighty a Török csajokról mesélj........:) -
#13346 Mighty=)))
király, told fel nekik az aao-t, meg a ts-t és toljad onnan=))
jó pihit=) -
#13345 szia Mighty!
migyázz magadra törökben, a 2.0 -ról semmi hír!
-
#13344 JA tegnap megjelent mindenki azt tolja :D -
#13342 de mostma megy :p -
#13341 miért eddig müködött?? :) -
#13340 Áhh megint nem megy a tracker:))) -
#13339 "Az asszony is használja, s az orromat is tisztíccsa... Az orromat!!! ha!!" Tudod mi ez? Na ez a sodrófa..... De a viccet félretéve, kipróbáltad amit Daniel_f 13338. hozzászólásában javasol? -
#13338 A distresses probléma akkor van, ha a PB nem tudja frissíteni magát.
Frissítsd manuálisan: Töltsd le a pbweb.exe-t a PB oldaláról, tedd be az [americasarmy]/system/pb könyvtárba, és indítsd el.
Úgy olvastam, hogy ez segített már néhány embernek. -
#13337 Jo reggeleket :))) -
#13336 ez a sorozat nem ment meg magyarorszagon?
ez a sorozat nem ment meg magyarorszagon? -
#13335 hat igen valahogy ugy kene viselkednunk az AA-n mint ahogy Full Spectrum Warriorban nyomjak a katonak. fegyelmezetten. Tuti jonak nez ki a game. Meg mondjuk azert kell ra varni, hoyg pc-n megjelenjen. . kerdes az ellenseg mennyire lesz okos? remelem nem csak idetlen fps enemy inteligenciaval lesznek felszerelve. -
#13334 trekkeren olvastam, hogy irc-n tud a PB segiteni megoldani ilyen problemakat. -
#13333 Eddig nekem sem volt gondom, csak volt egy reinstal, azt azóta sz*rakszik
Ezt irja a köcsög:
PunkBuster Client: PB Client in distress- Cannot Authenticate with Pb server (A1317)
kicked for an unknown reason -
#13332 De, de használok, asszony is nagyon szereti..... -
#13331 Háát, éngem nem bántott a PB... Pedig official servreren nyomtam a gammát.... (most hagytam abba). Biztos, hogy nem használsz semmit????. Jó-jó, tudom, hiba is lehet...