60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    kb ilyenformán (ezt miondenki meg tudja tenni, mert kb két mozdulat...hajrá)
  • Kutyika
    Patacsi, miért bontottad le az épületeket????
  • Slow
    de ahhoz, hogy az ilyen képek normális méretben és láthatóak minőségben legyenek, megfelelő az ACDSee 5.0....
    jegyzem meg morogva...;)
  • Slow
    =)
    Photoshop meg Imageready
    nem nagy mutatvány, kicsit meg kell tanulni kezelni őket és mindenki meg tudja csinálni, akinek van kedve ...;)
  • Kutyika
    Slow bannerjei nagyon jól mutatnak, és szép igényes munka!!!! De lol, nézem magam a Landoron, honor 27, hahahaha, már 30 vagyok, nem működik a tracker megfelelően. Kíváncsi volnék, hogy ha Slow nekem is csinálna banner, az milyen volna.... Söröző kutty lenne rajt, vagy mi? Tényleg Slow mivel lehet ilyen jó bannerokat kreálni, nem árulod el? Persze én akkor sm biztos hogy tudnék csinálni ha tudnám mivel kell... Jah, aki tud, az nagykabátban is tud!!!!!
  • patacsi HUN

• patacsi HUN

• patacsi HUN
    picture by _keRa :))
  • Slow
    az nem csótány agyafurt barátom, hanem egy inquisitor nevü rovar ;)
    nagyon vad és tüzes és félelmetes, ne aggódj=)

nem kapsz semmit a tiedre ne parázz, te meg rush csak akkor kap valamit, ha konkrétan megmondja mi kell... ne szeretek feleslegesen csinálni semmit ;)
  • ZsozS
    sziasztok!
    ha ezt írja ki a PB na akko' van gáz ... LOL
  • Kutyika
    Ez érdekes felvétel Patacsi! Ha jobban megnézem, ebből a pályából még nagyon sokat lehetne kihozni, Ha több irányból (kapuból) lehetne támadni, ha a tartályok tetejére is fel lehetne menni, és persze lenne még egy két távolabbi épület is... Király volna!!!! Kár hogy nincs hozzá pályaszerkesztő kiadva..... Tudom-tudom ez nem az a gamma, ahol a játékosteamek fejleszthetnek pályát és a készítők elbírálják melyik a jobb, de ha volna ilyen nem volna rossz...
  • Kutyika
    Amióta megjelent az 1.9, azóta csak 1 PB-es kirúgást láttam, persze jóformán egy (official)szerveren játszottam mindíg az a kedvenc helyem, de ott a PB ki is írta hogy a csóka aimbotot használt...
  • Daniel_F
    Hello. Valószínűleg a PB jelújabb fejlesztésének estél áldozatául, ugyanis ma nagyon sok cheater-t (és ártatlant?) vág ki a PB-s szerverekről.
    Bővebben itt olvashatsz róla:

(Legyen egy kis reklám is:)
  • patacsi HUN

• pet70000
    Így ird be tesó:
    img src="http://notez.org/%7Ekera/army2.jpg"
    és a legelejére, ill a legvégére helyköz nélkül tegyél egy-egy ilyet < >
  • pet70000
    Nekem nem működnek ma a szerverek
    Egyfolytában kivág a pb ismeretlen ok miatt, de másokat is szépen kib*szott
    Nálatok minden OK?
  • Strahd_
    Slow de miért van csótány inq bannerén?? :) Legalább valami pallos , lángolo másfélkezes kard stb kellene neki nem csótány :)) Én nem kérek semi ilyet mert el se tudom képzelni milyen
  • ZsozS
    figyu AudioGenius!
    regisztrálj v.mi ingyenes webhelyet.. és akkor oda lehet nyomni a képeket!
  • Audiogenius
    mondjon valaki otletet hogy hova tudnek kepeket feltoteni, hogy utana beszurhassam a forumba..
  • patacsi HUN
    igyekszem kedveskedni, a harcban megfáradt bajtársak lelkét ápolni
  • Kutyika
    Ehe, újra itt vagyok... Nos milyen ez az új AAo server? Jó hogy van egy másik is, de a Landor üresen árválkodik....Meg szeretném kérdezni mi van a Landorral, miért nem mutatja a gamma serverkeresője, és miért üres állandóan?
    Ui:
    Patacsi 13215. hozzászólása igen jó!!! Legalábbis én nagyon jót mulattam rajta. Gratula!!!
  • Slow
    ez most nem müxik
  • Slow
    reklám volt és ki lett moderálva...
    minden fórumba beírta
  • Audiogenius
    hova tunt Tom Keller uzenete????
  • Audiogenius
    hat zart terben aztan nem szivesen :)
  • Slow
    lécci gyere icq-ra
  • Tikal #13256
    kell a pontos verzio szerintem...

[21:02:33] Connecting to 193.109.252.102
    [21:02:36] No reply from server
    Maybe the server is offline
    or maybe teamspeak is not running on it

az IP cim joo??
  • Tikal #13255
    na még egyszer nyaggatlak... az a nagy cigi baloldalra már nem kéne, amugysem dohányzom :)
  • Tikal #13254
    IP?????
  • Tikal #13253
    ne is mondd, az utobbi hetekben megnéztem minden háborus filmet ami a tékában kaphato, utoljára a black hawk down-t.... de csak jol felhuztam magam :)
  • Slow
    TS2
    töltsed le a legújabb klienst, az biztos jó
    http://www.teamspeak.org/
  • Slow
    nincsmit, de nem lenne ideje megen armyznod? he? utolértelek honorilag...;)
  • Tikal #13250
    hanyas teamspeak van nekünk?
  • Tikal #13249
    hát ez nagyon profi, ezer hála :)))))
  • [HUN]Crassus
    Csá Gascan elküldtem...........
  • Slow
    Itt a cikk, ahol le van írva, hogy hogy kell M4M et nézegetni....
  • repro
    open 234.4534.45362.131?password=béla
  • Gascan #13245
    Sziasztok. {Elite}_Gascan vagyok, volt rola szo, hogy Rush elkuldi, hogy kell kiprobalni a Spec. Forcos fegyvereket. Emailem > [email protected]
  • Slow
    sztem nem megy ez a centrálos szerver...:(
  • [HUN]Crassus
    Srácok! konzolból hogy tudok password-el védett szerverre bemenni??? mit kell beírni és hova??