America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elméletileg majd elõbb-utóbb lehet azt is...

Timber
Ezeket elég ha a monitor elött ülve Önön szórakoztatásodra fennhangon elmondod. Semmi szükség a flame-re.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Miert lennek "Tokhuje"?

FREAK
nemá........ és ha én csak simán lanozni akarok, akkor mi a szart csináljak?

Riszpekk

Mert tök hülye vagy

Timber
De olyasmi.

Tudod ... ajándék proginak ne nézd a techsupportját.

De lesz ez még jobb ...

Megmondana valaki ,hogy amikor megcsinalom a lovoldozo trejninget miert nem enged tovab?

Akkor most itt van még 1...😄

Ron Ragm
Nah, Timber in action😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

FREAK
kipróbáltam, de csak pár percre

ez ugye nem fullos verzió???

Riszpekk

I.C.ram
jajj a zaszlokat csereljuk fel hogy amcsi legyen font mert ha nem akkor mar terror-szimpatizans vagyok. csak azert vannak igy a zaszlok mert az A betu elobb votl mint az U a zaszlo archivumban 😊
Timber
De ez a topik szerinted miért a Játékosok fórumában van??? NAAA? mert ez egy JÁTÉK címe

Én se megyek az UNREAL fórumba idézgetni a Nahát magazinból csak mert azt jelenti, hogy valótlan.

Tessék szépen ezt a fórumot a játéknak meghagyni

De sok a huje itt😊)))

😄

Ontopickok vagyunk,hisz az amerikai hadseregrõl van szó,vagy mi😄

I.C.ram

BÉKE

FREAK
hát én nem LOL-tam.... ez ijesztõ, és primitív....

Riszpekk

Timber

Timber
*bangs his head to the wall*

Bin laden kitûzõ?lol,még jó hogy tegnap nem néztem tv-t...

FREAK
sajnos el tudom képzelni, a tegnapi hidas majmokon is Bin Laden kitûzõ volt....... ennyi erõvel akár te is lehetsz terror-szimpatizáns....

Riszpekk

I.C.ram sikerül a szerverindítás?Nem vagyo annál a gépemnél ahol az ICQ-m be van kacsolva,szal ha oda irsz,akkor nem kapom meg😄

FREAK
😊)))))))))

nyugi már, ez igenis ontopik, én védelmezem a profi amerikai hadsereget a rongyos arab terroristákkal szemben 😊

Riszpekk

Jóvanna😊

Jó,csak gondolj már bele,el bírnád képzelni innen bárkirõl is hogy ugy gondolja,hogy bin laden jól csinálta,és csak igy tovább kamikaze testvéreim hagy szopjanak ezek a rohadt amcsik?Ezt te sem gondolhatod komolyan...innen senki nem állt a terror mögé,csak annyi,hogy nem kéne általánosítani az arabokat ezzel.

Timber
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ez az SG Forum milyen már ... nincs benne elég fórum emiatt kell ennek a hüjeségnek itt mennie...

ENGEM NEM ÉRDEKEL EZ!!! Na!

Menjetek már át valami más topikba (vagy csináljatok) ... okéééé??? maradjon ez a topik az ami a topik

FREAK
Jól gondolod, csak én nem vettem le, hogy ezt tisztázni kell..... Azt hittem, egyértelmû, hogy akinek nem inge, nem veszi magára, ha azt írom, hogy bunkó arabok, akkor a BUNKÓ ARABOKra gondolok, nem pedig a 3 diplomás atomfizikusokra.

Riszpekk

FREAK
"arabot írok, mert így egyszerûbb, de igazán levehetnéd, hogy nem a milliomos, nyugatbarát olajsejkre, vagy az egyetemi tanárra gondolok, hanem azokra a mezítlábas parasztokra, akik nevetve ünnepelték szept. 11.-ét..... "

magyarázzam még el párszor, vagy egybõl is meg lehet érteni???

és sajnos ICRam a terror mögé állt, mert el tudta fogadni szept. 11.-t....

Riszpekk

I.C.ram
ha elmondod hogy kell csinalok egy fix ip-set 😊)
I.C.ram
nem valaszolok mert akkor folytatodna 😊 ontopic sikerult mar valakinek ASE-bol jatszani vele? mert nekem nem igazan megy 😞(
FREAK
ok, csatlakozom, mert egy ellenérvvel sem találkoztam sajnos......

Riszpekk

FREAK
de fogd már fel, hogy én nem az IGAZI BENSZÜLÖTT amerikaiakért rajongok, hisz azok rezervátumokban élnek, hanem azért a csodáért, amit a sok bevándorló ott megalkotott

arabot írok, mert így egyszerûbb, de igazán levehetnéd, hogy nem a milliomos, nyugatbarát olajsejkre, vagy az egyetemi tanárra gondolok, hanem azokra a mezítlábas parasztokra, akik nevetve ünnepelték szept. 11.-ét..... ÉN RÁJUK GONDOLOK, ha szóba jön az atom....

Riszpekk

I.C.ram
igazad van en lezaraom ha Freak is
I.C.ram
na itt mondasz magadnak ellent szidod az arabokat hogy jajj de faszok stb stb aztan hirtelen valtas "Tisztelet a kivételnek, náluk is vannak koponyák, csak épp amerikai állampolgárok.... Miért is???? Talán mert Amerika az egyetlen hely a világon, ahol VAN LEHETÕSÉG!!"

ja es kapasbol itt vannak az arab szamok amiket mar emlitettem meg a csillagaszatukat is.
Timber
Lehet, hogy azért mert te nem hallottál még jó tálib musical-t vagy nem láttál még jó palesztin drámát azért még léteznek ezek!!! Nem kellene ennyire elfogultnak lenned ...

DE EZ AZ EGÉSZ K***ÁRA OFFTOPIKK BAZZE!!! Menjetek már máshova!!!

I.C.ram
LOL kegyetlen jo film 😊)
Timber
Naja ... hisz Vörös Erik inkább a Valhallába ment kiszabadítani szerelmét akit Õ ölt meg ... Hisz ez sokkal érdekesebb mint felfedezni Amerikát ... azt meghagyták Colombusnak ...

Persze a Fekete Halfdan ezt meg akarta akadályozni ... ^.^ És Loki, Kejfel kovács segéde........

FREAK
ok, akkor magyarázd meg, neked mit jelentenek az arabok, amiért ennyire imádod õket???? õk hoztak mintát a Marsról??? arab zászló lengedez a Holdon? az õ mûholdjaik mondják meg, milyen idõ lesz?? az õ technológiájuk segít visszavarni a lábadat, ha elbasz egy villamos?? arab gyártmányú repülõgépeken utazod át az óceénokat????

Könyörgöm EGYETLEN EGY KURVA DOLGOT MONDJ, amiért becsülni kéne õket!!! Tisztelet a kivételnek, náluk is vannak koponyák, csak épp amerikai állampolgárok.... Miért is???? Talán mert Amerika az egyetlen hely a világon, ahol VAN LEHETÕSÉG!!

Riszpekk

I.C.ram
1492-ben fedeztek fel ameriakt de az igaz hogy joval keosbb alapitottak meg magat az orszagot (tehat a gyarmatok megszuntetese)
FREAK
nem is az államformára gondoltam, hanem a fehér ember ottani történelmére

Riszpekk

I.C.ram
ez nagy butasag volt hallode 😊) mind a harom dolgot kevesebb mint 500 eve talaltak fel 😊

ne farasszal mert ezzel a faszsaggal mar elnezest hogy arabok=terror. tudod mit dugd fel magadnak az amcsi szabadsagszobrot en lezarom a dolgot. teletomte a TV a fejedet
FREAK
öcsém, ez a múlt...... USA csak 500 éves, még szép, hogy nem õk találtak fel mindent elsõre... de MOST mi a helyzet???

amúgy meg ne fárassz, elugattam, hogy két választás van, te a terror mögé álltál, nem hiszem, hogy errõl vitatkoznunk kéne

Riszpekk

I.C.ram
az viszont teny hogy rengeteg toboroznak mostanaban a batyjam kint el mar egy jo ideje es meselte hogy allandoan kuldozgetnek US Army polokat meg minden szar reklamot 😊)
I.C.ram
😊)) en is szivesen kimmenek tok ingye oda 😊) akarmennyire nem birom az ottani "kulturat" attol meg szivesen megneznem 😊
I.C.ram
maygarazat : oroszok elobb voltak az urben mitn (mondhatjuk ugy is hogy ok talaltak fel az urrepulest) az amcsik es az amcsik az urhajoik felepiteseben rengeteg orosz dolgozott sot meg az oroszoktol loptak technikakat a gepukhoz.

hummer : magat az automobilt francia uriember talalta fel 1700-as evek kozepetol 1800-as evek elejeig dolgozott a talalmanyan a neve most nem jut eszembe. de meg az elso benzines motort sem az amcsik talaltak fel (belso egesu motor).

hamburger : nemet hajosok talaltak fel azert hogy a hosszuutazasokon is sokaig ne romoljon meg (McDonalds-ra ez nem igaz 😊)
I.C.ram
ah nem hinnem egyreszt nem hinnem hogy Magyarorszagrol hivnanak be oda katonakat es elegge meghizna a hadserege ha igy mukodne 😊
FREAK
hmmmm, melyik is volt pontosan az elsõ OROSZ ûrrepülõ?? A Challenger vagy a Columbia?? és mennyi is van nekik most??? a Hummer meg olyan amerikai mint Texas, hol látsz te olyanokat nyüzsögni Párizsban?

Riszpekk

I.C.ram
urrepulojok az oroszoktol, hummerjuk a franciaktol hamburgerjuk meg a nemetektol van
FREAK
nézd a dolog ennél jóval egyszerûbb

szemben áll két oldal

amcsik és arabok

vagy nem érdekel a téma, vagy az egyik mögé állsz

állj nyugodtan az arabok mögé, akik ártatlan civileket ölnek békeidõben, én maradok az amcsik mögött, akiknek ûrrepülõjük meg Hummer-jük, meg hamburgerük van, és ha megölnek civileket, az háborús körülmények között történik, és nem szándékosan....

téma leszarva....

Riszpekk

I.C.ram
jaja