America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülye amerikaiaknak el kell mondani mindent, mivel olvasni nem tudnak!
http://deathfellows.hu/
Bazz...mik vannak😄
siman kiirta oda ahol a reload szokott vilgoni hogy jammed... megkellett nyomnom a fix jam gombot es megszerelte (az animacio nagyon kiraly ahogy atnezi a fegvyeret 😊)
Nekem még soha az életbe nem baszódott el fegyver,neked hogy?Ez igen érdekes...
felraktam a patchet az ASE-hez amiben mar elvileg van AA tamogatas de nem nagyon lehet kivalasztani a jatekot meg gondolom majd estefele vagy kicsit kesobb javitjak.
van mar ALL-SEEINGEYE (ASE) tamogatas is es az minbenben veri a szar gamespy (rendes windowsos GUI es egy darab reklam sincs benne ja es nem utolsosorban valos pingeket mutat)
multiban meg nem probaltam sajna de a single bejon csak az a sok pofazas hogy az egerrel tudsz loni meg hogy a W gomb az alap eloremozgas... szarra unom magam mire elmondja hogy ez a fegyvere 200 meterig hatasos stb stb.
de azert az marha poen hogy beszarik a fegyvered ez nekem nagyon bejon 😊)
de azert az marha poen hogy beszarik a fegyvered ez nekem nagyon bejon 😊)
a fegyver lövésnél meg se moccan....nemjó
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
ontopic : a jatek nekem nagyon bejon bar a az arcok nagyon bambak 😞( meg asszem a szajuk se mozog beszedkozben de maga a palya marha szep es meg az en 600-asamon is elmegyeget...
szerintem a saját tapasztalataira épít.... 

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Megint jól szóltál!😊))
Hát igen,én is imádom,az ilyen unreg köcsögöket.
azt inkabb le se irom hogy offtopic mert mi vegig azt csinaltuk az USA vs AFG vitankkal de legalabb en olyat nem mondok ami bennem is hiba...
javithatatlan vagy csocso en itt megprobalok kulturaltan leirni hogy ne eroskodj mert ha eddig nem kellett senkinek az inf akkor ezutan se fog erre te jossz a flemmel. kepzeld tudok jatszani az inf-fel jatszottam is vele regebben meg Drakkal de nem jott be. CS-vel meg kb felorat jatzsottam osszesen... meg a hl sincs meg szoval errol kuss. en se jottel azzal hogy azert mert te bena vagy az ofp-hez azert meg kiraly jatek egy szoval megse emlitettem hogy bena vagy. nezzel mar magadba egy picit es ne csak a tobbieket baszogasd eddig joban voltunk most miert kellett ezt elrontani?
a MOUT szerverek kicsit telitodtek ... es valoban veletlenszeruen qualifikal ... mert annyira tul van terhelve ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
te tudod is mirol beszelsz??
1. en 27 vagyok es apuka ... szoval tavolrol sem kis pocs
2. nem vagyok szemuveges
3. orrturas es lecveres kozben nem szokasom gepelni mert akkor olyan lesz a klavi! ^.^
4. Az army az nem warez hanem full ingyenes gamma
5. MONNYONLE! ^.^
nevezd mar at magad okoskodoka-ra pls ^.^ jobban illik hozzad
1. en 27 vagyok es apuka ... szoval tavolrol sem kis pocs
2. nem vagyok szemuveges
3. orrturas es lecveres kozben nem szokasom gepelni mert akkor olyan lesz a klavi! ^.^
4. Az army az nem warez hanem full ingyenes gamma
5. MONNYONLE! ^.^
nevezd mar at magad okoskodoka-ra pls ^.^ jobban illik hozzad
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Egyebkent valahol mar lattam ezt a nevet, soot, nem is egyszer, hasonlo beszolasokkal, sz'al minden moderatornak ajanlom ennek a kis pocsnek az ip cim alapjan torteno letiltasat, vagy ha modemes, akkor halleluja, Aug. 1-tol mar nem latjuk tobbe...
Na ez megint egy zsenialis beszolas egy olyan embertol akirol csak ugy virit az intelligencia, hat kiraly! Ja es persze e-mail cim vagy regelt nev nelkul... Bazzeg kisfiam most okosnak erzed magad? "Papuci, beszoltam neten egy forumba, es nagyon megszivattam oket, hehehe, rohadt szamitogepbuzik, bezzeg en, meg iskolaba se jartam sose, az is akkora nagy hulyeseg mint a szamitogep! Ja papuci, bocs, letortem a pohartartodat, tudod amin ilyen kis betuk vannak vagy hogyhivjak!"
na ja az már kicsit kemény volt...fõleg pont angliába
de kinek jutott eszébe?:-)))
de kinek jutott eszébe?:-)))
Nálam 0/0 szervert ir,és egyszer csak bead vagy 2-t néha 5-6ot...
Na mind1 én mentem,majd holnap próbálkozok,remélem
Na mind1 én mentem,majd holnap próbálkozok,remélem
Érdekes. Amikro a refreshre klikkelek mindig 0/57 serversrõl indul. Aztán eljut 2ig, és megáll, majd 2/2 serverst ír ki. Nálad is ez van?
Ezt én is olvastam...
Én is proxy mögött vagyok.
Most viszont elindítottam a Gameszart, heppi Júli4 el fogadot, és ezzel a szöveggel:
"The Army will be adding more game servers throughout the day. The current game servers are overwhelmed by the game's popularity. Please be patient with them!"
Magyarul lesznek hivatalos serverek hamarosan.
Most viszont elindítottam a Gameszart, heppi Júli4 el fogadot, és ezzel a szöveggel:
"The Army will be adding more game servers throughout the day. The current game servers are overwhelmed by the game's popularity. Please be patient with them!"
Magyarul lesznek hivatalos serverek hamarosan.
Meg nem is láttam azt a gombot,amivel lehetne csinálni,ezért hittem azt,hogy nem lehet
Engem nem enged,mert chellom van,és azt hiszem az proxy mögül van...
Dehogynem. Csak lémszpáj árkáddal lehet kreálni, ha nem vagy proxy/tûzfal mögött.
Te nem tudnál csinálni?
Te nem tudnál csinálni?
Én ugy tudtam,hogy az összes szerver az õ szerverük
De hát a játékosok nem is tudnak csinálni,vagy igen?
Volt több is délután, ez az égõ, hogy NEM az õ serverük. Nekik nincsenek servereik, "majd a játékosok csinálnak" elven adták ki az egész cuccot. Ezért volt délután 50 server, mostmeg 2.
Áááá bazzeg ez az egész ugy el van cseszve...nem értem miért nem lehetett felkészülni a rohamra,hisz számitani lehetett rá...most komoylan gondolták,hogy 2 tréning szerver elég lesz?
JA ezt én is bírom 😄
Délután az volt, hogy volt vagy 50 server, de persze ebbõl 2 volt MOUT_McKenne-s (Az Infantry training pálya, amíg nem csinálod meg többin nem játszhatsz). Persze mindkettõ teli volt, és 2000feletti volt a pingjük 😄
Délután az volt, hogy volt vagy 50 server, de persze ebbõl 2 volt MOUT_McKenne-s (Az Infantry training pálya, amíg nem csinálod meg többin nem játszhatsz). Persze mindkettõ teli volt, és 2000feletti volt a pingjük 😄
Huhú,már van 6 szerver fullig tömve 2000-es pingel😄
Ja. Tle van marhákkal. Bent vannak több mint ezren egy chatornában, és mindenki megállás nélkül üvölt. 1mp alatt lemegy 5 kérdés és 5 flémelés 😊
Üdv a klubban😄
Én meg tudok írni😊)))
Jaaj de utálom ezt az elcseszett lémszpáj™-t!Hogy lehet valami ennnyire szar?Tiszta hülye ott mindenki,mert ne mmaradt cask 1 szerver a tulterheltésgtõl...komoyléan ennyi "kúltúrált" embert ritkán lát az ember...
Vazz 2 server van. Gondolom amcsik most dobták be szunyát, vagy valami ilyesmi. Tök gáz hogy nincs állandó server 😞
igen de nézd azt hogy elõtte már kifosztották keletet.lásd magyarország...és a mûkincsek
Hmm az összes szerver meghalt...igy most hogy fogom magam kiképezni??😞((