60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#13874 Voltam ott, vazz ez nem az én napom... -
#13873 E 036
níd help
-
#13872 E 036
níd help
hörri áp... -
#13871 nyomás mindenki Mountain Ambush -ra...
így egyszerre mind a két országot megelőzhetjük 1 pályán...
-
#13870 Skacok
mindkettőt meg lehet nyerni, csak nyomni kell
én nem leszek ma már.... (kappe szló...;)
na és a kérdés, hogy mivel osztja el a trekker a össz killt? az összes játékossal, vagy csak aki játszott?
a 'Most average Kills per User'-ről és társairól beszélek... -
#13869 ááááááááááááá,neeeeeeeeeeeeeem
-
#13867 már műxik a tracker :) -
#13866 En nem tom mighty-ék E108 on nyomják és méri a statot! -
#13865 jaja vagy mégis mér és csak felénk nem él a kapcsolat az AA-val meg igen . :) -
#13864 de most nem müxik a tracker...
akkor gondolom nem is számol... -
#13863 Gyere az East 108-ra! -
#13862 hi mindenki!
a WC SE-t nyomom én is! -
#13861 A danok ellen talan az MPSE, ahol tudnank valamit csinalni. -
#13860 Azt majd én is délutan:))
A többi map az nem jön be nálam
-
#13859 WC SE-t bevallalom! -
#13858 Horvát - Magyar
Dán - Magyar
:)) -
#13857 Ez pont jo lessz mert hétvége itt van lehet gamézni:)) -
#13856 Hooah...
Jo regeleket...
-
#13855 dán-magyar -
#13854 Ez a két War linkje:
http://aaotracker.4players.de/worldwar_infos.php?warid=13 -
#13853 Ja, új pontozás van. Összesen 6 dolgot mér. Ez most nehéz menet lesz... -
#13852 Már megint 2 war van. A dánokkal és a horvátokkal harcolunk megint. 128 vs 128. A dánok alaposan elhúztak, de 14-ig behozható. Pályák: MP, MP SE, Mountain Ambush (M.A.).
A horvátok szintén vezetnek. Pályák: HQ Raid, WC SE, M.A.
A háború szept.14. 1:47-ig tart.
Rangers lead the way! -
#13851 Szerintem az autós kép és a többi a SF CSAR pálya lesz, szerintem. A CSAR minek a rövidítése? Combat Search And Rescue? Ha igen, akkor elég BHD-s feeling lesz a pályán. -
#13850 Az 1.9 megjelenése óta a pontos honor csaka játékban nézhető meg, mivel tracker most nem frissíti. -
#13848 Hali!
1:bemész egy server-re és elkezdesz jáccani
2:megkeresed a snipert és vársz amíg meghal
3:felveszed a fegyverét...
-
#13845 -
#13844 Meg hozzáfűzném még, egy jó gép sem árt, ha ezzel a játékkal játszik az ember. Mindenesetre én nem tudom, hogy sokan miként látják meg az ellent a Rt-en, röntgenszemük van, vagy mi? Egyszerűen én nem tudok külömbséget tenni, saját és ellenség között, ollan messze van, ammeg lelő mint a szél.... -
#13843 Nem a tracker eredményei alapján megy a war? Azért kérdem, mert én nem tudom. A jó teamjátékhoz jó team is kell, meg szerencse, és persze egy olyan server amin nem 280-320 as pingel játszom. Legalábbis szerintem. Ja a szaktudást és a rátermetséget kihagytam... -
#13842 Na, nem hagyott nyugodni a dolog, hogy nem tudok bemenni a radio tower-ra, betöltöttem a pályát start parancsal+playerlock0, majd utánna kiválasztottam egy officia servert amire nem tudtam bemenni két esetben sem, és láss csodát ment, játszottam is, de minden eseteben ezt így eljátszani....Megjegyzem nem nagyon kedvelem a radio towert mert a snipereknek nagyon könnyű dolguk van... Mellesleg jó volna, ha valami olyan pályát is csinálnának amiben háztól-házig,saroktól-sarokig kell harcolni, asszem az tetszene.. Az az autós kép lehet hogy olyan pályáról van? (13781.hozzászólás) -
#13841 ha a tracker nem lát, akkor nem is számol. De a honort nem a tracker adja és a jó teamjátékot sem :))
egyébként az én tegnapi eredményemet inkább ne is mérte volna.... :(( -
#13840 Tisztelt Zotyesz és Patacsi.
Köszönöm. Sejtettem,hogy a war miatt van, de ugyan hagy el... Csak morgolódtam kicsit, mert ha a tracker nem lát akkor az eredmények sincsenek számolva :((( Vagy mégis? -
#13839 2 training, 4 multi :) -
#13838 Hírek:
- a 2.0-ban 6 új térkép lesz. 2 training, 2 multi. Ez utóbbiak: SF Pipeline, SF Recon, SF CSAR, Hospital Rescue.
- SF Pipeline, szinte ua. mint a mostani, kivéve, hogy éjszakai, más fegyverek lesznek, és új helyre kerülnek a spawn pointok
- SF Recon a titkos pálya, Nem adtak róla képet, de ez lesz a legnagyobb. 3x akkora, mint az RT. -
#13837 általunk igen kedvelt és mélyen tisztelt
máskor jobban figyelünk rád és a lelkedre, de a war mindenkit lefoglalt. a kérdésedre pedig nem tom a választ sajna :(( -
#13836 Ötletem sincs mi lehet a baj. Én most direkt megpróbáltam, és sikerült bejutni a szerverekre, ahol rendesen ment minden. -
#13835 Forródrót.A garantált gyorsaság és biztonság érdekében minden egyes bit külön vonalat kapott. -
#13834 Látod johnny, ezért mondtam azt, hogy megvárom az 1.9-et...Mert hiába volnék én klántag, ha nem tudok gammázni , főleg ha Worldwar-van... -
#13833 hameg direkt nem válaszoltok, akkor azt tudom mondani, hogy szomorú.... -
#13832 worldwar CANADA 4:1 USA -
#13831 Félig.Mert van hogy sikerül kapcsolodni egy szerverhez van hogy be sem jön, csak addig megy el hogy loading és kész, de van olyan is hogy a szerver bejön, de semmi sincs időszámlálás se.... Az utóbbi kettő sokkal többször előfordul.Fa..om kivan vele.. De erről sipákolok itt két napja de senki nem is szól semmit, olyan mintha mindenki csak írni jönne ide, de vissza nem olvas senki???