America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõlk volt itt szó eddig. Azt már Interneten kell teljesíteni.
Keress MPUT_McKenna pályákat, az az infantry training. Elméletileg ha nyersz 1 roundot kvalifálod magad (szép magyar szó😄), és mehecc a többi pályára. Gyakorlatilag qrvára terhelt a kvalifáló server, ezért lehet, hogy én már kb 5 órát játszottam ezen a qrva pályán, és még nem kvalifált
Keress MPUT_McKenna pályákat, az az infantry training. Elméletileg ha nyersz 1 roundot kvalifálod magad (szép magyar szó😄), és mehecc a többi pályára. Gyakorlatilag qrvára terhelt a kvalifáló server, ezért lehet, hogy én már kb 5 órát játszottam ezen a qrva pályán, és még nem kvalifált

'szerver?' ... milyen szerver bazz? ... irc? irc.extra.hu (már lentebb írva volt :p)
szerver?
gyere #aa.hu ra... vlki majdcsak elgagyogja 😉
Nah... a *kvalifikációról: >>>
You also need to complete MILES training at the McKenna MOUT site. Joine a server that is running the MOUT McKenna mission. Once you have succesfully completed this mission, you will become qualified to join any other mission.
A qualification attempt is made every time you win a round. Unfortunately, due to the massive amount of traffic currently being experienced by the Americas Army servers, many of the qualification attempts are failing. We apologize for this inconvenience. Please just keep playing MOUT and you will eventually get qualified.
*A szerverekrõl:
The server pack, which will enable anyone to host their own server on a LAN or over the internet, is not yet available, but will be released soon.
The server pack, which is required to create a LAN game, is not yet available. Therefore you cannot join a LAN game.
*A kevés szerverrõl:
There are a lot more servers. Right now, some of the game servers are so overloaded that they have stopped responding to GameSpy ping requests. As people leave those servers, they will appear on GameSpy again.
...teccik felhomályosodni?... 😉
szal 1 kör nyerés után már a MOUT McKenna-küldetésnél qvalifikáltad elméletileg magad... CSAK a túlterheltség miatt nem veszi figyelembe... jáccc, és jáccc, és talán... 😉) nekem fél órán belül összejött (mák😉 😉
...sok aa-s lama 😉 + esetleges online magyar help(IRC):
#aa.hu
You also need to complete MILES training at the McKenna MOUT site. Joine a server that is running the MOUT McKenna mission. Once you have succesfully completed this mission, you will become qualified to join any other mission.
A qualification attempt is made every time you win a round. Unfortunately, due to the massive amount of traffic currently being experienced by the Americas Army servers, many of the qualification attempts are failing. We apologize for this inconvenience. Please just keep playing MOUT and you will eventually get qualified.
*A szerverekrõl:
The server pack, which will enable anyone to host their own server on a LAN or over the internet, is not yet available, but will be released soon.
The server pack, which is required to create a LAN game, is not yet available. Therefore you cannot join a LAN game.
*A kevés szerverrõl:
There are a lot more servers. Right now, some of the game servers are so overloaded that they have stopped responding to GameSpy ping requests. As people leave those servers, they will appear on GameSpy again.
...teccik felhomályosodni?... 😉
szal 1 kör nyerés után már a MOUT McKenna-küldetésnél qvalifikáltad elméletileg magad... CSAK a túlterheltség miatt nem veszi figyelembe... jáccc, és jáccc, és talán... 😉) nekem fél órán belül összejött (mák😉 😉
...sok aa-s lama 😉 + esetleges online magyar help(IRC):
#aa.hu
Hehh, ezt most olvatam, elég durva:
nektek is egyre kevesebb a szerver??? reggel meg rengeteg volt mostmeg csak 4 van 😞( es keptelen vagyok megcsinalni a trainget a szerver hianyok maitt 😞(
meg amúccsem trainer de mind1😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
izé, bocs, ez nem ide jött volna😊
A trainert mindenképp tölcsétek le, nagyon meg van csinálva😊
Na jól van, majd ha valaki egyszer az életében rájön mi alapján qualifyol az infantry mapen, akkor majd elkezdek rajta úgy játszani.. Megint felesleges órákat pazaroltam el vele.
Na még 1szer loeszedem és ha most sem megy...
mennyi a postaköltség Amcsiból ide?😊
mennyi a postaköltség Amcsiból ide?😊
Nem olyan rossz game szvsz... A fegyvermodell nagyon jól néz ki és az animációk is nagyon jók ahogy újratölt meg javítja az M16-ot 😊) Nem tudja valaki hogy lehet-e majd vezetni jármûveket?
Ne mond bazeg. ha nem mondod hülyén halok meg. (bocs, kicsit ideges vagyok, tegnap 11-tõl hajnali 3 ig játszottam azon a qrva pályán, de rohadtul nem engedett át)
Hogy a francba kell megcsinálni az infantry tréninget??? Már több órát szoptam rajta, de nem akar átengedni!!
FASZOMAAAAAAAAT
nemigaz végre lejött ez a szar erre meg elkezdi hogy zip file is demaged😞((((((
nemigaz végre lejött ez a szar erre meg elkezdi hogy zip file is demaged😞((((((
Hát net coool volt, feelinges mapok, feelinges harcok, szép modellmozgások...
pl esti fák közötti kuszás/torkolattûz-fények a 2oldalról/1 tábort kellett bevennünk közepén 1 fogoly a földbedöngölt kalitkában, a házakban a szemét terrorok... 😉 yó 😉
magyar szerver yóóó lenne (meg lan :p)... de sztem vlmiért nagyon védik hol/merre/kinek lehet most még szervert összecsapni :pp
America's Army csati-ka:
#aa.hu
(itt aki politizál kirúgjuk 😉 (nayó, 1 kicsit talán lehet 😉
pl esti fák közötti kuszás/torkolattûz-fények a 2oldalról/1 tábort kellett bevennünk közepén 1 fogoly a földbedöngölt kalitkában, a házakban a szemét terrorok... 😉 yó 😉
magyar szerver yóóó lenne (meg lan :p)... de sztem vlmiért nagyon védik hol/merre/kinek lehet most még szervert összecsapni :pp
America's Army csati-ka:
#aa.hu
(itt aki politizál kirúgjuk 😉 (nayó, 1 kicsit talán lehet 😉
"a fegyver lövésnél meg se moccan....nemjó"
Dehogynem moccan. Ha állsz akkor dob a legnagyobat. Guggolva kevesebbet, hasalva szinte minimálisat...
Dehogynem moccan. Ha állsz akkor dob a legnagyobat. Guggolva kevesebbet, hasalva szinte minimálisat...
Ehh,ezt már mind megcsinálta,mégse jó neki
De mar regeltem
Amikor megcsinalom azt irja "No User Record"😞
Amikor megcsinalom ottvan a "log in" gomb de nem menti el😞(((((((
Szerintem az,hogy én már megcsináltam,azon a gépen,és ez vaalmiért betesz neki.
Nem tudom mitõl lehet .. de úgy hallottam másoknak is volt ilyen.
Online vagy? Van már accountod? Biztos, hogy végigcsináltad? ^.^ stb. hüje kérdésekkel tudnálak csak traktálni ... de ötletem sincs mi a gond nálad
Online vagy? Van már accountod? Biztos, hogy végigcsináltad? ^.^ stb. hüje kérdésekkel tudnálak csak traktálni ... de ötletem sincs mi a gond nálad
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Nem tudjuk,na húzzál már el innen😄
Juuj de szép fórum bug😄
de a kerdesemre valaszolna valaki?????
De addig szerintem akár le is törölheted😄