60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Audiogenius
    hat szerintem egy oraval elotte.
  • Audiogenius
    remelem kovetkezo warban ha ket orszag ellen kell zuzni lesz egy kozos palya ami mindkettonek szamit es nem a mountain ambush lesz vagy a river basin.
    nagy elony ha van ilyen palya.
    ha mindket orszag ellen total mas palyak vannak akkor lehet belole nagy szivas. (kettszer annyit kell jatszani). Ezt meg kene javitaniuk a trakkereseknek a random map valasztasoknal. nem tul fair.
  • patacsi HUN
    bármin a mit akarsz, aztán állítsd vissza csak legyen save. hátha segít (patacsi az online qruzsló hehe)
  • Atiti
    éjjel igen 5:2 volt,de még frissített és akkor lett 7:0 és ma délután már 5:2 megint. köcsög a tracker.
  • patacsi HUN
    én éjjel nem láttam 7:0-t csak az 5:2-őt
  • patacsi HUN
    milyen lett volna, hát mint múlthéten
  • patacsi HUN
    hali napfényes florida man
  • Gyadi
    Szija Eke, milyen volt Floridában? :D
  • patacsi HUN
    magától nehezen rak át ezért kell a reconnect...
    próbálj állítgatni a tracker profile-on hátha attól "észrevesz" megint
  • Kutyika
    Ha jól látom téged lát a tracker.... Éngem miért nem????
  • Kutyika
    Nos én nem tudom, hogy mi volt abban a rossz... Éngem nem lát a tracker, de ha téged igen, akkor volt értelme meghalnom.... Remélem... Ja és hiába mondták többen is, hogy menjek át, én átálítottam a csapatot, és mégsem engedett át...:((( Mellesleg szeretem a kihívásokkal teli küzdelmet, az egész életem erről szól.
  • [HUN]ekehatatya
    halllllllllllliho!!!!
  • Atiti
    Valaki érti? Reggel még 7:0 volt most 5:2!! MIÉRT??
  • zotyesz
    Hátha az 5 napos war-t nem az utolsó 16 órában tudjuk meg.
  • patacsi HUN
    mééééér ;))
  • Dexa
    Patacsi:
    LOL
  • patacsi HUN
    bazz kutyika
    legközelebb : nyomsz---> ö és beírod reconnect és enter ha látod, hogy a másik oldalon kevesebben vannak mint nállatok, vagy épp akkor joinol valaki a szerverre max 5-10 perc alatt átkerülsz. Főleg War idelyén ne maradj a cumi oldalon .és van TS-ed ??? miért nincs ??? töltsd le ---> már jön is a TS csak klick ide
    rossz volt nézni, hogy öllek ;)
  • Dexa
    nem kell aggódni a következő fight miatt, ha nem olyan mocsok pályákat sorsolnak ki nekünk mint ami a dánok ellen volt akkor semmi gond...
    de már nem is tudom kiknél láttam 1 nagyon szar kiosztást:
    river basin, mountain ambush, mout mcKenna...
    mout még ok, de a másik kettő...
  • patacsi HUN
    a trackeren a User Locatorban miért nincs még Magyarország amikor miénk már fél európa ????
  • patacsi HUN
    de egyébként jó taktika lett volna a dánokkal szemben ha tudatos. mert azt hitték, hogy nem vagyunk ellenfelek és most tényleg csak pislognak.
  • patacsi HUN
    még mielőtt nagyon elbíznánk magunkat :
    a Dánok Izrael ellen is mentek és győztek .Bennünket nem vettek komolyan .
    5 =HAIL=`Ipkiss 58 930 497 1.9 4888 2751 39.58
    a dán gyerek egyedűl leírta volna a mi kis századunkat.
    tehát szerveződés, készülődés ha komolyan gondoljuk mert ez most gyenge muzsika volt ...
  • Daniel_F
    Kérdés: a trackeren a Magyar-Dán mérkőzés eredménye miért 5:2?
    Reggel láttam, hogy 7:0. Akkor most nincs vége, vagy én látok valamit rosszul?
  • Gyadi
    Remélem dokumentálják a trackeres arcok az eredményeinket, mert eddig nem láttam ennek semmi jelét :(
  • Gyadi
    Idézet a Trackertől:
    SF Recon

so far we heard only the name of this map, but there are no pictures yet. This map will be about 3 times larger than radio tower, what will make our snipers happy.
  • Gyadi
    Jóóóóóók voltunk skacok ! :)))
    Gratula a többieknek is akik utánam még maradtak játszani, muszály volt mennem aludni, mert már alig láttam :DD
  • Tikal #13937
    Hi
    A landor milyen configon megy? Milyen config kell egy erős serverhez, AAO-hoz pl?
  • Atiti
    KÖszi neked Friczy!És a bornak
  • [HUN]Friczy
    Na neeee! 0:7-re fordult a dn meccs? Tyűhűűű, akkor most a dánok néznek ki a fejükből és pislognak nagyokat értetlenül.. :)
  • Mighty
    Ma megbeszeljuk valamikor, ok? Mondjuk estefele.
  • Mighty
    Te kabbe :) Mikor fenn voltam irc-en, te sehol se voltal kistaska
  • Dexa
    hát helyre kellett tenni a dolgokat, tudniuk kell nekik is hogy kik az ászok army-ban...
  • The Garrett
    aki nem olvassa el a:Gameport -on a 2.0 ról szóló cikket annak
  • Atiti
    Szerintem lehidalnak a Dánok . Aki nézte végig az eredményeket,az tudnifoglya miről beszélek 6:1 -ről 0:7 ez kira.
  • Atiti
    Köszi mindenki! Jók vagyunk!! DÁN HORVÁT
  • zotyesz
    Hír van:
    - [Dev]Mayme szerint a 2.0 még Halloween előtt megjelenik. (kérdés, hogy mennyivel előtte?)
  • zotyesz
    Remélem a következő war idejére már rendbejön a bal szemem.
  • zotyesz
    Szép volt! Mindenkinek, aki részt vett az eredmények megfordításában:
  • ZsozS
    helyesbítenem kell a Horvát - Magyar meccs eredményét, mert azt (még reggel lévén) kicsit álmosan elírtam...
    Horvát - Magyar: 1:6
  • ZsozS
  • ZsozS
    jóóóóóó regeeeeeelt magyarooooooook!

Hát azt hiszem mindenkinek (aki a szívén viselte a worldwar-t) kijár egy dícséret! Megszületett a végeredmény!
    Hovát-Magyar: 6:1
    Dán-Magyar 0:7
    Minednki vendégem egy sörre