60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#13963 hat szerintem egy oraval elotte. -
#13962 remelem kovetkezo warban ha ket orszag ellen kell zuzni lesz egy kozos palya ami mindkettonek szamit es nem a mountain ambush lesz vagy a river basin.
nagy elony ha van ilyen palya.
ha mindket orszag ellen total mas palyak vannak akkor lehet belole nagy szivas. (kettszer annyit kell jatszani). Ezt meg kene javitaniuk a trakkereseknek a random map valasztasoknal. nem tul fair. -
#13961 bármin a mit akarsz, aztán állítsd vissza csak legyen save. hátha segít (patacsi az online qruzsló hehe) -
#13960 éjjel igen 5:2 volt,de még frissített és akkor lett 7:0 és ma délután már 5:2 megint. köcsög a tracker. -
#13958 én éjjel nem láttam 7:0-t csak az 5:2-őt
-
#13957 milyen lett volna, hát mint múlthéten -
#13956 hali napfényes florida man -
#13955 Szija Eke, milyen volt Floridában? :D -
#13954 magától nehezen rak át ezért kell a reconnect...
próbálj állítgatni a tracker profile-on hátha attól "észrevesz" megint -
#13953 Ha jól látom téged lát a tracker.... Éngem miért nem???? -
#13952 Nos én nem tudom, hogy mi volt abban a rossz... Éngem nem lát a tracker, de ha téged igen, akkor volt értelme meghalnom.... Remélem... Ja és hiába mondták többen is, hogy menjek át, én átálítottam a csapatot, és mégsem engedett át...:((( Mellesleg szeretem a kihívásokkal teli küzdelmet, az egész életem erről szól. -
#13951 halllllllllllliho!!!! -
#13950 Valaki érti? Reggel még 7:0 volt most 5:2!! MIÉRT?? -
#13949 Hátha az 5 napos war-t nem az utolsó 16 órában tudjuk meg. -
#13948 mééééér ;)) -
#13947 Patacsi:
LOL
-
#13946 bazz kutyika
legközelebb : nyomsz---> ö és beírod reconnect és enter ha látod, hogy a másik oldalon kevesebben vannak mint nállatok, vagy épp akkor joinol valaki a szerverre max 5-10 perc alatt átkerülsz. Főleg War idelyén ne maradj a cumi oldalon .és van TS-ed ??? miért nincs ??? töltsd le ---> már jön is a TS csak klick ide
rossz volt nézni, hogy öllek ;) -
#13945 nem kell aggódni a következő fight miatt, ha nem olyan mocsok pályákat sorsolnak ki nekünk mint ami a dánok ellen volt akkor semmi gond...
de már nem is tudom kiknél láttam 1 nagyon szar kiosztást:
river basin, mountain ambush, mout mcKenna...
mout még ok, de a másik kettő...
-
#13944 a trackeren a User Locatorban miért nincs még Magyarország amikor miénk már fél európa ???? -
#13943 de egyébként jó taktika lett volna a dánokkal szemben ha tudatos. mert azt hitték, hogy nem vagyunk ellenfelek és most tényleg csak pislognak. -
#13942 még mielőtt nagyon elbíznánk magunkat :
a Dánok Izrael ellen is mentek és győztek .Bennünket nem vettek komolyan .
5 =HAIL=`Ipkiss 58 930 497 1.9 4888 2751 39.58
a dán gyerek egyedűl leírta volna a mi kis századunkat.
tehát szerveződés, készülődés ha komolyan gondoljuk mert ez most gyenge muzsika volt ... -
#13941 Kérdés: a trackeren a Magyar-Dán mérkőzés eredménye miért 5:2?
Reggel láttam, hogy 7:0. Akkor most nincs vége, vagy én látok valamit rosszul? -
#13940 Remélem dokumentálják a trackeres arcok az eredményeinket, mert eddig nem láttam ennek semmi jelét :( -
#13939 Idézet a Trackertől:
SF Recon
so far we heard only the name of this map, but there are no pictures yet. This map will be about 3 times larger than radio tower, what will make our snipers happy.
-
#13938 Jóóóóóók voltunk skacok ! :)))
Gratula a többieknek is akik utánam még maradtak játszani, muszály volt mennem aludni, mert már alig láttam :DD -
#13937 Hi
A landor milyen configon megy? Milyen config kell egy erős serverhez, AAO-hoz pl? -
#13936 KÖszi neked Friczy!És a bornak -
#13935 Na neeee! 0:7-re fordult a dn meccs? Tyűhűűű, akkor most a dánok néznek ki a fejükből és pislognak nagyokat értetlenül.. :) -
#13934 Ma megbeszeljuk valamikor, ok? Mondjuk estefele. -
#13933 Te kabbe :) Mikor fenn voltam irc-en, te sehol se voltal kistaska -
#13932 hát helyre kellett tenni a dolgokat, tudniuk kell nekik is hogy kik az ászok army-ban...
-
#13931 aki nem olvassa el a:Gameport -on a 2.0 ról szóló cikket annak -
#13930 Szerintem lehidalnak a Dánok . Aki nézte végig az eredményeket,az tudnifoglya miről beszélek 6:1 -ről 0:7 ez kira. -
#13929 Köszi mindenki! Jók vagyunk!! DÁN HORVÁT -
#13928 Hír van:
- [Dev]Mayme szerint a 2.0 még Halloween előtt megjelenik. (kérdés, hogy mennyivel előtte?) -
#13927 Remélem a következő war idejére már rendbejön a bal szemem. -
#13926 Szép volt! Mindenkinek, aki részt vett az eredmények megfordításában: -
#13925 helyesbítenem kell a Horvát - Magyar meccs eredményét, mert azt (még reggel lévén) kicsit álmosan elírtam...
Horvát - Magyar: 1:6 -
#13924 -
#13923 jóóóóóó regeeeeeelt magyarooooooook!
Hát azt hiszem mindenkinek (aki a szívén viselte a worldwar-t) kijár egy dícséret! Megszületett a végeredmény!
Hovát-Magyar: 6:1
Dán-Magyar 0:7
Minednki vendégem egy sörre