60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#14005 persze de kell hozzá némi angol amivel se te sem én nem rendelkezünk MÉG ha nem csal az emlékezetem :)) -
#14004 Nem! Sok az olyan, aki csak egy palyara van raallva es az szerencsetlensegunkre pont a kivalasztott palyak kozul van....:( -
#14003 hmmm, nem rossz ötlet... Lehet ilyent??? -
#14002 Huh most látom csöpet le vaunk maradva...
Belgáknál sok a Gamerbuzi"SAJNA" -
#14001 megkérünk egy bennfentest, hogy küldjön egy mailt a tracker adminba kutyika ügyében plííz :)) -
#14000 Hát én aztán állíthatok a trackeren amit akarok, akkor sem lát, ehhh, . -
#13999 Jaaaa??? Nem írtam oda semmit, meg a város nevéhez sem, mert amugy sem irta ki a térképre... -
#13998 Iranyitoszam -
#13996 de a helye rajta van nem ?? oda :) -
#13994 ja és a WorldWar Settings a trackeren kérem beállítani. :)
-
#13993 csak én lakom MAGYARORSZÁGON ??
klikk és bejelölni a védelmi körzetet mindenki... na de mintha élnénk :)) gyerünk, gyerünk -
#13992 Lefagyott! Azért léptem le. -
#13991 Done! -
#13990 az első század nevében KÖSZÖNJÜK
-
#13989 Nya figyi evriván!!! HA LKEZDŐDIK A TRACKERES WORLDWAR MAJD MINDENKI KAP TŐLÜK EGY EMILT ÉS MINDEN HARC ELŐTT KAPSZ EGY NÉVRE SZÓLÓ EMILT? H BENNE VAGY-E AZ ORSZÁGOD CSAPATÁBA.. -
#13988 májti akko amit irtam ugy cselekedj majd^.^ tudod adtam icq számot stb^.^ -
#13987 ez nem hülyeség, a gyorsolvasás is ezen(közel) alapúl :) -
#13986 szavazni én szavaztam rád :) de nem ettől van.
az 1.9 óta most érték utól magukat ebben a részben a trackeresek ... -
#13985 En ott vagyok, te hol vagy????? -
#13984 Gyertek weapon E 102-re! -
#13983 izé, hogy lettem én sergeant a trackeren? ti csináltátok ezt, szavazással???? -
#13982 -
#13981 Nem is irok hibásan :))
"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a
bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk
a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés
porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn
bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen."
-
#13980 Miiiit???? Belgááák? Na menjen az egész trackeres csapat a jó bús .....-ba. Inkább a trackert csinálnák meg rendesen, ahelyett hogy sziv..-ják a jónépet... -
#13979 Jó lett a banered cirek :) -
#13978 Cirek, pls csekk ICQ vagy xSU fórum -
#13977 hát nem lenne rossz tudni hogy melyik teszt és melyik nem, mert a trackeresek sz*rt se írnak, csak dobálják itt az újabb és újabb elleneket és a lehetetlen időpontjaikat...
-
#13976 Májti: nem a belgákkal gamelünk 1ébként?
:) -
#13975 Hi!
Aki tudja Alex email címét közölje már velem légyszíííí!
Köszi! -
#13974 Végül is hétfő van, dolgozni is ke' kicsit -
#13973 A gond ott kezdodik, hogy kevesen jatszunk. A danok meg majdnem teljes letszamban kuzdenek.... -
#13972 szerintem is. de még írásos nyomát nem találtam sehol... -
#13971 SKACOK!!! NEM TŰNT MÉG FEL, H EZ MÉG CSAK TESZTELÉS?
-
#13970 Szarban a HAZA! Az amik is szarban vannak a németek gyalázzák öket 0:7 -re! -
#13969 sziasztok!
A trcakeresek elmehetnek a f*szba! Ennyi büdös bunkót vazze' A győzelmeinket persze még mindíg nem írták fel... na majd ha veszítünk azt majd felvésik a g*cik! De én úgy tudom, hogy akkor éppen (10-től) harcban áltunk a Dánokkal és a Horvátokkal, hogy lehet visszamenőleg még berakni akkorra a Belgákat is?? GRRRRRRRRRRR KÖCSÖGTRACKEEEEEER -
#13968 jah, az a holnap már ma van...
:)))) -
#13967 én holnap egész nap dolgozom majd a dolgon, de remélem nem ilyen idiótákkal leszek együtt mint most, hogy a saját csapattársak lőtték majdnem mindig szét a seggem...
egyébként most a belgák is kicsit beleerősítettek...
szal holnap majd meg kéne szállni egy WC szervert közösen...
-
#13966 Rajta van az xSU klan :) -
#13965 seggek ezek a trackeresek...
10-étől van ez a war a belgákkal és 15-e 23:59 a határidő, szal most mindenki hasaljon rá a dologra majd, mert szarban vagyunk..
per pill kell 2400 kill, 13K pont, 61 óra online time...
szal belgákat -
#13964 Belgium vs Hunagry
Szopunk 7:0-ra!
WC, MA, IC a palyak.