America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Izé..van egy olyan érzésem hogy Unreal enigne dolgozik alatta...pl a textúrák kiterjesztése .utx és a könyvtárszerkezet is hasonló...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
nem rossz ez a gém csak gyenge vagyok hozzá😊
Az szar ügy...
valami olyat irt, hogy hitatalosam nem fogja támogatni, de egyébként igen!
http://deathfellows.hu/
nekem letoltotte es ott ovlastam az AA nevet de leeht hogy az csak egy coming soon felirat mellett volt 😊) hamar letoltotte es hamar kattantam tehat fogalmam sincs mi volt az de a nevet tisztan lattam.
most unzippelem, ha fenn lesz megszelídítem aztán lehet megyek...
Gyertek erre az IP re játszani! Külföldi tört server.(azért tört, mert nem szól be hogy még nem játszhatnál az adott pályán)
ping 100-250 ping körüli, teljesen játszható.
ping 100-250 ping körüli, teljesen játszható.
Mindenki írja be start > Run-ba ezt:
"G:\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 12.237.171.178?NÉV=JELSZÓ
"G:\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 12.237.171.178?NÉV=JELSZÓ
Jaja,jáccunk,már
Na úgylátom rajtam kívül mindenki leszette...most szedem és olyan 20-30 körülivel jön😊
Még fejlödni fog. Lesz belsö server browser is.
Ráadásul most minden hivatalos server túl van terhelve, és laggos. Kicsit alábecsülték ennek a játéknak a popularitását.
Ráadásul most minden hivatalos server túl van terhelve, és laggos. Kicsit alábecsülték ennek a játéknak a popularitását.
Na gyors vélemény a tegnap esti játékról:
Nagyon jó 😄
Nekem a Bridges pálya tetszett a legjobban, ott már éles töltényekkel megy a buli. Nagyon állat, amikor elhúz melletted egy golyó, és a becsapódás hangok is királyak! Ráadásul össze vissza pattognak a föld/fal darabkák becsapódás után. Nagyon hangulatos. A gránátok is nagyon jóra sikerültek, és érdemes a training alapján már eldobás elõtt egy kcisivel kibiztosítani, mert a gránátot az ellenség fel tudja venni, és vissza tudja dobni.
Még egy apró részlet, ami nagyon tetszett: a töltényhüvelyek. Nem csa jól ki vannak dolgozva, hanem a hangjuk is rohadt élethû. Minden felületen más hangot adnak. Asszem a pipeline pályán voltunk, bent egy üzemben, vaskorlátokon kell közlekedni. Na ott majdnem megsüketültem, amikor az egyik csapattársam mellettem tárazta be az M16(vagy M14?)ja gránátvetõjét, és az a bazinagy hüvely landolt a fémen 😊
Nagyon jó 😄
Nekem a Bridges pálya tetszett a legjobban, ott már éles töltényekkel megy a buli. Nagyon állat, amikor elhúz melletted egy golyó, és a becsapódás hangok is királyak! Ráadásul össze vissza pattognak a föld/fal darabkák becsapódás után. Nagyon hangulatos. A gránátok is nagyon jóra sikerültek, és érdemes a training alapján már eldobás elõtt egy kcisivel kibiztosítani, mert a gránátot az ellenség fel tudja venni, és vissza tudja dobni.
Még egy apró részlet, ami nagyon tetszett: a töltényhüvelyek. Nem csa jól ki vannak dolgozva, hanem a hangjuk is rohadt élethû. Minden felületen más hangot adnak. Asszem a pipeline pályán voltunk, bent egy üzemben, vaskorlátokon kell közlekedni. Na ott majdnem megsüketültem, amikor az egyik csapattársam mellettem tárazta be az M16(vagy M14?)ja gránátvetõjét, és az a bazinagy hüvely landolt a fémen 😊
Bazz hogy lehet ezzel neten jáccani?
Azt irja még nemtartok azon a pályán.
De singelben jáccanék a 2 küldetésen de nem indítja el hanem csak kilép a menübe.
Azt irja még nemtartok azon a pályán.
De singelben jáccanék a 2 küldetésen de nem indítja el hanem csak kilép a menübe.
😄
Akkor kimoderálnak,bazz,de ha ezt akaod,folytasd😄
Ez itt nem a gumiszoba,fogd vissza magad
Hát igen,kúltúrált hozzászólás from me,csak nektek😊
TÉNYLEG?ÉS KI A KIBEBASZOTT FASZT ÉREKEL?😄
Ha sikerül felrakni ezt a sz***t akkor megyek én is😊
Ha nem ma kellene leadni a fönököm nõjének a fõiskolai számtech vizsgafeladatait, akkor többen lennétek 😄
MAjd utána
MAjd utána
http://deathfellows.hu/
yó kis game volt 😉 ... csak lennénk 1re többen 😉)
meg ide: itt vagyunk már többen, és megdumáljuk hova mászunk 😉) -->>>
IRC szerver: irc.extra.hu
#aa.hu csati 😉
IRC szerver: irc.extra.hu
#aa.hu csati 😉
ide gyertek (még 2-3 hely van) 6os szerver 😉 ->
Gamespy nélkül: "C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 62.201.70.111:1716?Name=amitakarsz
Gamespy nélkül: "C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 62.201.70.111:1716?Name=amitakarsz
igy kell csatlakozni...
Connecting to a Server without GameSpy:
• This is rather simple, too. From a DOS prompt, or the windows RUN prompt (click the windows start button, go to Run), issue this command:
"C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 66.220.20.229:7777?Name=GiJane
You may change the IP😛ORT and the Name field to your liking. Remember, you might need to change the path to your copy of America's Army. Most people will only use this option to connect to private servers, it is, however, pretty much self-explanatory, too. If you can't figure out how to use this method, you probably shouldn't use it to connect to servers.
Connecting to a Server without GameSpy:
• This is rather simple, too. From a DOS prompt, or the windows RUN prompt (click the windows start button, go to Run), issue this command:
"C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 66.220.20.229:7777?Name=GiJane
You may change the IP😛ORT and the Name field to your liking. Remember, you might need to change the path to your copy of America's Army. Most people will only use this option to connect to private servers, it is, however, pretty much self-explanatory, too. If you can't figure out how to use this method, you probably shouldn't use it to connect to servers.
Kijött tört server!!!
Minden pályával lehet indítani, aki nem csinálta meg infantry traininget az is mehet többire!
Aki tud az plz csináljon servert ez alapján!
Minden pályával lehet indítani, aki nem csinálta meg infantry traininget az is mehet többire!
Aki tud az plz csináljon servert ez alapján!