60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#14048 nem müxik... ugyanúgy ledob.... :( -
#14047 Hát, izé... Remélem ez a war tényleg csak teszt, me' nekem ez a map nem nagyon megy, sajnálom fiúk... -
#14046 az én arcom sem tetszik néha a PBnek, de leszarom, ha ledob úgyis vissza megyek mindig és a végén mindig a rendszer unja L a dolgot...
:)))) -
#14045 Thx! megnézem... -
#14044 Amúgy jól bírtad, másfél hét......... -
#14043 Próbáld ezt meg nekem segített, hála Danielnek -
#14042 Hi all!!
kb másfél hete nem tudok gémelni, mert állandóan ledob a PB...
meg lehet valahol nézni, hogy bannolva vagyok-e? vagy hogy mi a fax van!? :( -
#14041 Meier: landor milyen configon megy? -
#14040 Allitsatok be a dolgokat (ha meg nem tettek volna meg):
http://aaotracker.4players.de/ww_cp.php?sid= -
#14039 Repro!
nekem úgy műxik a zene, hogy nem kell letölteni, csak klikk és nyomja a netről -
#14038 Tisztelt Meier!
Köszönöm hogy ismét a Magyar AAO-os társadalom teljes értékű tagja lehetek!!!! A hiba énnálam volt, mivel a nevem valóban kis k-val volt írva, de így is jó volt,(nem reklamált a gamma, hogy loginnév hibás meg ilyenek) az emberfia nem is gondolta volna, hogy ez miatt nem lát a tracker... Ezer köszönet!!!! (legalábbis remélem, hogy ténylegesen ez volt a gond...)
Tisztelettel Kutyika. -
#14037 köcci Dex! -
#14036 Főnök: király az oldalUNK...
:)))) -
#14035 Meier: mindig is számítottunk RÁD, most is......
-
#14034 vagy csak én vagyok az egyetlen aki addig nézte míg lejött? :P -
#14033 nem nagy egy pifit az a Greenday szám?? -
#14032 jókis Landor megoldotta köszi ,) -
#14031 Akko nem tom mi a fene van -
#14029 A Flash animacio nem fer be teljesen a kepbe 1024x768-on az iweb logoja miatt. -
#14028 tetszik a "Plastic wrap" effect -
#14027 Nekem mukodik chelloval -
#14026 Mondjuk az adatforgalom is jo nálam mar 2hete 979mb és azota ojan 11g-jött le de nem baj had álljon 979en hehehe
-
#14025 télleg műxik :) -
#14024 Akkor bocsi!!fákk the chello...
De biztos jo az oldal -
#14023 Belton!
Az oldalnak semmi baja, szerintem nálad nem műxik v.mi a többieknek akinek mondtam megy :))) -
#14022 Uhh kira lett az oldalEz nem jött be!
Nincs jogosultsága a file, vagy könyvtár megtekintéséhez!
Ennek az is lehet az oka, hogy a kért könyvtárban nincs index.html file.
Ha esetleg index.htm-et másoltál fel nevezd át index.html -re, és jó lesz.
(Az index.html file-nak végig kisbetüvel kell lennie, mert a szerver
megkülönbözteti a kis- és a nagybetüket.)
Sorry, you do not have permission to view this directory
-
#14019 hali mindenkinek!
Elkészült a [-HAAS-] új honlapja, akit érdekel
ittmegnézheti -
#14018 ja nekem ez nem sikerült, nyomtam pár kört valamelyik szerveren, de nem írta át a tracker-adatokat -
#14017 =)
így tehetne minden távollévő=)
pihizzetek pl Dél Jemenben =))) -
#14016 Talán még majd átregisztrálom magam valami másik országhoz, hogy passzivitásommal is hazámat erősítsem... -
#14015 Még egy dolog, most a landoron egy kutyika nevü player van a trackeren pedig egy Kutyika van regisztrálva, lehet mostmár a kis-nagybetüre is érzékeny... -
#14014 ma felkutatok vmi Dev-es emberkét lehetőség szerint és kifaggatom amiről csak lehet... -
#14013 Kedves Meier és mindenki más aki nem tud gamelni rendszeresen. Nyomják ki a WW-t...
:P
-
#14012 Tracker-en a control panelek kozott lehet beallitani, hogy akarsz-e worldwar-on reszt venni, melyik orszag harcosakent, valamint hogy ertesitsenek-e arrol, hogy van e haboru.
Jo volna, ha csak azok jelolnek magukat, akik aktivan jatszanak. -
#14011 Van egy sanda gyanúm, hogy ez az utolsó teszt war a trackeren, és a következő élesben megy. -
#14010 Este 6 körül még van egy ügyfelem, aztán megtámadom a belgákat én is. Végre megjavult a szemem.
Bejelöltem a Tracker térképen Dömsöd Nagyközséget, amit a védelmi körzetemmé nyilvánítok. :) -
#14009 Köszönöm! Hát öregszem-öregszem... :) -
#14008 Kedves Kutyika és mindenki más akinek nem updatelődik a honorja és egyéb statja a trackeren.
Ennek nagyon egyszerű az oka, mégpedig az, hogy az 1.9-es patch óta, mint azt már korábban leírták, a szerver sokkal kevesebb adatot ad ki mint előzőleg.
Ennek orvoslására van egy szerveroldali módosítás, amit a Landorra fel is pakoltunk.
Csakhogy, fura is lett volna ha armyban minden flottul működik, így a szerver eltünt ASE-ból és a mai napig nem is látszik, egyetemben azokkal amelyek szintén patchelve vannak a trackerhez.
Tehát a megoldás, hogy belső browserből, gamespy 3d, vagy arcadeból, IP alapján, az oldalon keresztül vagy HLSW-vel kapcsolódsz a magyar szerverhez.
Ha esetleg fenntartásod van a Landorral szemben akkor javaslom ennek a listának a megtekíntését és innen azon szerveren való legalább 5-10 percig tartó játékot vagy ottlétet amelyik settings menüjében egy kis orvosi táska ikont látsz.
Sok szerencsét! -
#14007 ZOTYESZ HAPPY BIRTHDAY!!!! (Strahd_ volt az első az xSU fórumon) -
#14006 Jovan csak megjegyeztem hat persze ha pipeline map lenne akkor en is "GAMERBUZIRA"váltanék...
Csak szar nézni hogy egyes emberek hogy a francba tud anyit gamézni én mar 1orán belul meg unom sajnos