America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mout Mckenna-t a neten kell megcsinalni utanna enged csak tovabb
ok.nah vágom mizujs...ti csak egy offline traninget csináltatok meg? mert itt nem beszéltetek többrõl és közben van vagy 20 offline training...
fujj ennyit szenvedni ezzel a fos gamezzal..hogy a picsába tudok játszani..joinolok.. a gamez szarul indul el, az ikonok átlátsznaka ha nyomok egy jobb kliket elöjön a gamezban a windows jobb klikje stb..tiszta fos..és nem történik semmi..lehet ezzel játszani vhogy??? a traininget megcsináltam..vagy mi a csöcs van már
kurvajó hogy a picsába csalom elö a gamespíban ezt a gamezt? sem a sima sem az arcadeban nincs amcsiamry
nah csináljuk😊
találjunk ki nevet😊
Hungarians Royal Army 😊 kár hogy ez egy volt SF klán volt amiben tag voltam😊
találjunk ki nevet😊
Hungarians Royal Army 😊 kár hogy ez egy volt SF klán volt amiben tag voltam😊
amugy rájöttem hogy milyen gamez ez: átmenet az ofp és az inf között... de nekem annyira nem tetszik...
nah csummm.. a gamezban megcsinálrtam azt a probát... amikor lõni kellett párat..hát az elsõt hagytam csak ki amikor nem tudtam tölteni...
szal szvsz nem nehéz, vagy nem is tom, annyira azért nem tetszik a célzás.. szvsz az INF ben jobb... de persze azt nem másolhatták le.. még nem voltam eksönben de a probát 800*600 ban fullon bírta a gépem..de biztos nem fogja szeretni ha sokan leszünk.. nah szal mit kell most tennem???
szal szvsz nem nehéz, vagy nem is tom, annyira azért nem tetszik a célzás.. szvsz az INF ben jobb... de persze azt nem másolhatták le.. még nem voltam eksönben de a probát 800*600 ban fullon bírta a gépem..de biztos nem fogja szeretni ha sokan leszünk.. nah szal mit kell most tennem???
Lehet hogy irtad már. De mekkora sávszélességed van? és menyi a kimenõ? édekel hogy milyen igényei vannak?
Hogy inditasz szervert?
Gamespy-ból?
Van mod hogy batch-ból vagy scriptbõl lehessen inditani?
Mert akkor lehetne állandó Landor szerver!
Sok emberrel 😄
Hogy inditasz szervert?
Gamespy-ból?
Van mod hogy batch-ból vagy scriptbõl lehessen inditani?
Mert akkor lehetne állandó Landor szerver!
Sok emberrel 😄
http://deathfellows.hu/
majd holnap lesz uj map mostmar nemsokara vege a szervernek majd holnap ujraberakom es akkor lesz majd valami mas is
csak az a baj hogy a player limitet nem lehet allitani es igy van amikor felmegy hetre is a jatekosok szama na ezt mar nem birja a netem sozval megkerek mindenkit ha lagos a szerver akkor beszeljetek meg hogy ki lepjen ki az lenne a legertelemsebb ha az lepne ki aki mar legregebb ota nyomja hogy az ujak is kiprobalhassak a gammat. 4-5-6 playert meg szerintem elbir a de 7 az mar nagyon sok 😞
Áruljátok már el miért jobb ez a parancssoros istenverése,mint az open parancs?
Adversus solem ne loquitor
csinalj egy parancsikont ott lesz egy olyan hogy target oda lesz beirva az elerisi ut oda bemasolod azt amit mar irtam az ip-t megvaltoztatod az icram.d2g.com -ra a Name=GiJane-t meg a te nevedre. valahogy igy fog kinezni : "C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" icram.d2g.com?Name=Ron_Ragm
Connecting to a Server without GameSpy:
• This is rather simple, too. From a DOS prompt, or the windows RUN prompt (click the windows start button, go to Run), issue this command:
"C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 66.220.20.229:7777?Name=GiJane
• This is rather simple, too. From a DOS prompt, or the windows RUN prompt (click the windows start button, go to Run), issue this command:
"C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 66.220.20.229:7777?Name=GiJane
http://www.teamgod.net/phpBB2/viewtopic.php?t=39 itt van leirva hogyan kell csatlakozni (legfelso beszolas alja fele van)