60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [LoverZ]Neo_HUN
    nem müxik... ugyanúgy ledob.... :(
  • Kutyika
    Hát, izé... Remélem ez a war tényleg csak teszt, me' nekem ez a map nem nagyon megy, sajnálom fiúk...
  • Dexa
    az én arcom sem tetszik néha a PBnek, de leszarom, ha ledob úgyis vissza megyek mindig és a végén mindig a rendszer unja L a dolgot...
    :))))
  • [LoverZ]Neo_HUN
    Thx! megnézem...
  • pet70000
    Amúgy jól bírtad, másfél hét.........
  • pet70000
    Próbáld ezt meg nekem segített, hála Danielnek
  • [LoverZ]Neo_HUN
    Hi all!!

kb másfél hete nem tudok gémelni, mert állandóan ledob a PB...
    meg lehet valahol nézni, hogy bannolva vagyok-e? vagy hogy mi a fax van!? :(
  • Tikal #14041
    Meier: landor milyen configon megy?
  • [HUN]Crassus
    Allitsatok be a dolgokat (ha meg nem tettek volna meg):
    http://aaotracker.4players.de/ww_cp.php?sid=
  • ZsozS
    Repro!
    nekem úgy műxik a zene, hogy nem kell letölteni, csak klikk és nyomja a netről
  • Kutyika
    Tisztelt Meier!
    Köszönöm hogy ismét a Magyar AAO-os társadalom teljes értékű tagja lehetek!!!! A hiba énnálam volt, mivel a nevem valóban kis k-val volt írva, de így is jó volt,(nem reklamált a gamma, hogy loginnév hibás meg ilyenek) az emberfia nem is gondolta volna, hogy ez miatt nem lát a tracker... Ezer köszönet!!!! (legalábbis remélem, hogy ténylegesen ez volt a gond...)
    Tisztelettel Kutyika.
  • ZsozS
    köcci Dex!
  • Dexa
    Főnök: király az oldalUNK...
    :))))
  • Dexa
    Meier: mindig is számítottunk RÁD, most is......
  • repro
    vagy csak én vagyok az egyetlen aki addig nézte míg lejött? :P
  • repro
    nem nagy egy pifit az a Greenday szám??
  • Slow
    jókis Landor megoldotta köszi ,)
  • Belton
    Akko nem tom mi a fene van
  • Audiogenius
    A Flash animacio nem fer be teljesen a kepbe 1024x768-on az iweb logoja miatt.
  • Audiogenius
    tetszik a "Plastic wrap" effect
  • Mighty
    Nekem mukodik chelloval
  • Belton
    Mondjuk az adatforgalom is jo nálam mar 2hete 979mb és azota ojan 11g-jött le de nem baj had álljon 979en hehehe
  • patacsi HUN
    télleg műxik :)
  • Belton
    Akkor bocsi!!fákk the chello...
    De biztos jo az oldal
  • ZsozS
    Belton!
    Az oldalnak semmi baja, szerintem nálad nem műxik v.mi a többieknek akinek mondtam megy :)))
  • Belton
    Uhh kira lett az oldalEz nem jött be!

Nincs jogosultsága a file, vagy könyvtár megtekintéséhez!

Ennek az is lehet az oka, hogy a kért könyvtárban nincs index.html file.
    Ha esetleg index.htm-et másoltál fel nevezd át index.html -re, és jó lesz.
    (Az index.html file-nak végig kisbetüvel kell lennie, mert a szerver
    megkülönbözteti a kis- és a nagybetüket.)

Sorry, you do not have permission to view this directory

• ZsozS
    hali mindenkinek!
    Elkészült a [-HAAS-] új honlapja, akit érdekel
    ittmegnézheti
  • Slow
    ja nekem ez nem sikerült, nyomtam pár kört valamelyik szerveren, de nem írta át a tracker-adatokat
  • Slow
    =)
    így tehetne minden távollévő=)
    pihizzetek pl Dél Jemenben =)))
  • M313R
    Talán még majd átregisztrálom magam valami másik országhoz, hogy passzivitásommal is hazámat erősítsem...
  • M313R
    Még egy dolog, most a landoron egy kutyika nevü player van a trackeren pedig egy Kutyika van regisztrálva, lehet mostmár a kis-nagybetüre is érzékeny...
  • Dexa
    ma felkutatok vmi Dev-es emberkét lehetőség szerint és kifaggatom amiről csak lehet...
  • Dexa
    Kedves Meier és mindenki más aki nem tud gamelni rendszeresen. Nyomják ki a WW-t...
    :P
  • Mighty
    Tracker-en a control panelek kozott lehet beallitani, hogy akarsz-e worldwar-on reszt venni, melyik orszag harcosakent, valamint hogy ertesitsenek-e arrol, hogy van e haboru.

Jo volna, ha csak azok jelolnek magukat, akik aktivan jatszanak.
  • zotyesz
    Van egy sanda gyanúm, hogy ez az utolsó teszt war a trackeren, és a következő élesben megy.
  • zotyesz
    Este 6 körül még van egy ügyfelem, aztán megtámadom a belgákat én is. Végre megjavult a szemem.
    Bejelöltem a Tracker térképen Dömsöd Nagyközséget, amit a védelmi körzetemmé nyilvánítok. :)
  • zotyesz
    Köszönöm! Hát öregszem-öregszem... :)
  • M313R
    Kedves Kutyika és mindenki más akinek nem updatelődik a honorja és egyéb statja a trackeren.
    Ennek nagyon egyszerű az oka, mégpedig az, hogy az 1.9-es patch óta, mint azt már korábban leírták, a szerver sokkal kevesebb adatot ad ki mint előzőleg.
    Ennek orvoslására van egy szerveroldali módosítás, amit a Landorra fel is pakoltunk.
    Csakhogy, fura is lett volna ha armyban minden flottul működik, így a szerver eltünt ASE-ból és a mai napig nem is látszik, egyetemben azokkal amelyek szintén patchelve vannak a trackerhez.
    Tehát a megoldás, hogy belső browserből, gamespy 3d, vagy arcadeból, IP alapján, az oldalon keresztül vagy HLSW-vel kapcsolódsz a magyar szerverhez.
    Ha esetleg fenntartásod van a Landorral szemben akkor javaslom ennek a listának a megtekíntését és innen azon szerveren való legalább 5-10 percig tartó játékot vagy ottlétet amelyik settings menüjében egy kis orvosi táska ikont látsz.
    Sok szerencsét!
  • patacsi HUN
    ZOTYESZ HAPPY BIRTHDAY!!!! (Strahd_ volt az első az xSU fórumon)
  • Belton
    Jovan csak megjegyeztem hat persze ha pipeline map lenne akkor en is "GAMERBUZIRA"váltanék...
    Csak szar nézni hogy egyes emberek hogy a francba tud anyit gamézni én mar 1orán belul meg unom sajnos