America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó volt az a game még valamikor mi? De azért még jópárezren nyomják ellenben az infiltrationnel amit egyszerre nyomnak max 20-30-an pár serveren. A CS jó VOLT valamikor ugye? Ehh...
nincsenek botok😊)csak máshova akartam nyomni és azthittem hogy az infiltration topicban kérdezted hogy vannak-e bot ok.. mire lazarus azt írta hogy nincsenek:9 és én arra háborodottam fel hogy márpedig vannak...
"...mi már halál jo gamezekkel gamezunk mig te az elmaradott Cs nél fox tartani hjo volt az a gamez(többeszám?..."
Wow. Szép magyar mondat. 😄D
Wow. Szép magyar mondat. 😄D
haj bazzeg bocs:9 azhittem hoyg az infiltration topicban vagyok:_)))))))))))))))))LOLOLOL sorry😊)
legalább ne mondj hülyeséget ha nem értesz hozzá😊 amugy offline botok ellen lehet nyomni... alapbol vannak betten bot ok...
hehehe igy itélsz?? mi már halál jo gamezekkel gamezunk mig te az elmaradott Cs nél fox tartani.. hjo volt az a gamez... még vmikor...
Leszenvedtem két nap alatt. Elindítottam. Fogtam a coltot, és lelõttem az oktatót, majd kiléptem.
Nem tetszik :-)
Nem tetszik :-)
Nem az osszeset. Bocsi.
Na ezen a cimen bennvoltam: 66.220.20.237:7777 es 10 perc jatek utan unlockolta az osszes traininget.
...mind 15 szevert amit az ase megtalál,azt biztosan remekül lehet vele szûrni.
Adversus solem ne loquitor
???
Van ez az ASE nevû program. Server Browser, olyan mitn a Gameszar, csak ezerszer jobb, stabilabb. Hivatalosan nem támogatja az AA-t, de egy kis trükkel meg lehet oldani, tudja 😉
Van ez az ASE nevû program. Server Browser, olyan mitn a Gameszar, csak ezerszer jobb, stabilabb. Hivatalosan nem támogatja az AA-t, de egy kis trükkel meg lehet oldani, tudja 😉
Ja itt vna leírva a filter, hogy csak copyzni kelljen:
1 if game ~== "AGP_GameTeamObjective" goto 2 remove
1 if game ~== "AGP_GameTeamObjective" goto 2 remove
Na emberek! Vége a Gémszaros szopásnak, ASE vel is lehet servereket keresni!
Ez alapján be tudjátok rakni ASEbe a programot.
Ha ez megvan, akkor külön filtert is rakhattok bele, hogy külön vegye csak az AA servereket.
Filter menü -> New
Így nézzen ki:
Klikk az OKra, és már mûködni is fog!
Ez alapján be tudjátok rakni ASEbe a programot.
Ha ez megvan, akkor külön filtert is rakhattok bele, hogy külön vegye csak az AA servereket.
Filter menü -> New
Így nézzen ki:
Klikk az OKra, és már mûködni is fog!
Lefagyott, ha visszaér az admin újra fog menni. Gyertek fel IRC-re az #aa.hu csatiba, és akkor képben lesztek 😊
Nem artana.
Ki csinalta meg neten azt a training palyat?
de itt 1 offline treiningrol beszáltek én meg kb a 4 ediket csinálom és még neten nem gameztam vele