60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#14090 Micsoda volt többszörös célpont? -
#14089 ezt gyorsan pótolni kell :)
-
#14088 patacsi válaszolj vissza pls .) mert most van idöm csak nem válaszoltál vissza... (xsu forum) -
#14087 Ez a ROB szövege nagyon tetszik .))
Marines never die they just regroup in Hell :) -
#14086 mi még meg sem születtünk már többszörös célpont volt az :) -
#14085 Nicns rajta a térképen Barovia. :) -
#14084 Jah, a mapon kijelöltük a lehetséges célpontokat??? -
#14083 Nah, ezt a 3. wilágháború utáni dolgot lehetne még elemezni... De hogy jön ez ide??? -
#14082 nemúgy van az :) csak a kissebb települések maradnának meg völgyekben egyéb védett helyeken és azok is kihalnának 998 ezrelékben napokon belűl óvóhely nélkül a sugárzás miatt... ez az ami egyedűl véd bennünket ettől de ki tudja mi "lessszzzzzz" :)) -
#14081 ez már egy erősen a 3.vil.háború utáni állapot, ahol csak a nagyobb városok maradtak meg romokban és a népsűrűség igen csekély... aki nem városra kattintott, az a mezőn lakik sátorban, vigyázat! -
#14080 elvileg ezt már kiküszöbölte a tracker --->>>WorldWar Settings :) -
#14079 Aki meg bentmarad az meg vegyen részt a warokon.. USA is igy fogja megszivni .)) nem hiszem hoyg 8000 ember megfelelöen lenen majd kordinálva a warhoz... :) -
#14078 Az kéne hoyg akik részt akarnak venni a warban azok maradnak Hungary besorolásban akik nem azok meg kijelentkezenk ról , mert velük is csak a látszám lenne meg a tényleges haderö nem és az átlagot igencsak lehúznák. -
#14077 Miről, kivel, minek, miért? -
#14076 Szerintem jobb volna a warserveres háború, hamár értesítik a népeket emilben, akkor megoldható volna... -
#14075 *online* na gyíkok^.^ nem röhögni -
#14074 májti most beszélj az illetővel onlile az icq-ja^.^ !!! -
#14073 nem hiszem, hogy lenne szerepe de jó tudni ki hol van :) és látni, hogy komolyan gondolja a dolgot :) (bár ez még nem garancia erre)
-
#14072 Hát ez tényleg gyengécske, talán ne is akarják sokan bejelölni, vagy nem is játszanak már, de miért nem gammáznak? Pl: ha jól tudom Győriek is vannak azokkal mi van?? -
#14071 Hmm, ez a térkép dolog az én fantáziámat is megmozgatta, vajon miért jó ez, azon kívül, hogy mi tudhatjuk ki merre is található kis hazánkban.... Csengetnek nyitom az ajtót és ott áll előttem hirtelen két amerikai katona MP-s karszalaggal, mögöttük meg az erősítés figyel erősen.... -
#14070 Lessz ennek a map-nak a szerepe? -
#14069 valahogy keveslem a Magyar védelmi körzeteket. :(( -
#14068 ] -
#14067 A tracker így sorsol? -
#14066 Fotexnet 1.7 -1.9 -
#14065 Fotexnet 1.9 -
#14064 ha kíméletlen lennék azt mondanám ez az első korszakalkotó ötlet mióta war megy (helyi ping)
- meg kell nézni, hogy a roe-t nem vonja e le az öszzpontszámból ? -
steweee #14063 úristen de sok a 1,70-ről 1,90 re a peccs meg a client fix,több mint 500 mega.honnan tudnám magyar serverről letölteni? -
steweee #14062 van még itt vki?játszik vki magyar szerveren?én még csak most telepítettem,úgyhogy bocs a láma kérdésért! -
#14061 Mélyen Tisztelt repro Józsi bácsi!!!
A tracker miszerint méri most a RANK-okat?
-
#14060 Te beszeltel mar azota Lordreddel? -
#14059 Tudom! Ezert is van ott a szmalyli :)
Egyebkent a plusz 0 nem oszt nem szoroz az osszesitesben, de mint ahogy irtam az atlagnal mar kerdeses lehet. -
#14058 de most gondolj bele, ha a Landor is jo lenne és beleszámítaná a WWbe a tracker, akkor milyen szar lenne nekünk 50-100-as pingekkel gamelni, nem úgy mint a jo kis amcsi szerveren ahol 200-300-as pinged van néha (ha a szervernek jobb napja van...) és a laggtól néha az ajtón sem tudsz kimenni vagy meglepődsz amikor már másodszor előzöd ki ugyan azt az objektumot...
:)))
...sok köcsög amcsi megszívná hogy fordított lenne a helyzet és mi pisloghatnánk ki a búránkból 50es pinggel ők meg 200al szaladgálhatnának...
-
#14057 Májti: lehetek én is fáradt már ( :) ), 1ébként engem is a dologgal kapcsolatban az érdekel hogy beleszámol-e ez a szar olyanokat is akik keresztbe szalmaszálat nem tettek az ügy érdekében vagy sem...
-
#14056 Indulok haza. kb fél óra és megyek én is játszani. -
#14053 köcsög ez a tracker...
most néztem meg a team-et WWben és sok pontot, kill-t még mindig nem írtak fel a számlánkra... az online time úgy ahogy fedheti a valóságot, de a többi...
köcsög belgáknak meg folyamatosan nő minden értékük...ezt nem hiszem L....
-
#14052 hát nyomhatja war idején, de ha nem tud eleget nyújtani akkor inkább kattolja ki magát a HPAAWWT-ből (Hungarian Players Americas Army World War Team)...
mert attól még gamelhet és így nekünk sem kell megszakadni hogy jó eredményt érjünk L...
1ébként hogy is van, mindenkit beleszámol az a szar tracker az össz kill-be ,online time-ba..... aki benne van a listában? -
#14051 sztem aki nem nyomja jól inkább ne nyomja war idején mért helyen.nincs előrébb a csapat 20killel ha jár hozzá 345kia is a roe-t nem ie említem. -
#14050 nekem pl rohadtul nem megy a moutain ambush, a river basin, mout mcKenna és a HQ raid...
ez van, mindenkinek megvan a kedvenc map-ja... -
#14049 semmi gond, nem azon múlik a war hogy játszol vagy nem (pedig jó lenne ha neked is jobban menne :) ), hanem azon hogy a most meglévő 133 emberkéből hányan lógatják a töküket vagy csak simán vmi Lfoglaltság miatt nem érnek rá rendesen gamelni...