America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha minden igaz akkor csinálnak egy landor szerver amin lesz! állandó!
koszontem.
2. Az ircesekhez szólt. Megint sikerült kibannoltatni magamat a csatiról 😄D Nagyon szeretnek engem az ottani botok már.
ASE-t honnan lehet leszedni? régen megvolt de letöröltem mer nemhittem hogy még kelleni fog...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
😉)
<02:26>02:26> *** Maxxx_HOD sets mode: -b *!*@catv-d5de9c04.bp04catv.broadband.hu
<02:26>02:26> *** Joins: _|Greg|_ ([email protected])
<02:26>02:26> *** Nyguist sets mode: +b *!*@catv-d5de9c04.bp04catv.broadband.hu
<02:26>02:26> *** _|Greg|_ was kicked by Nyguist (banned: nick flood)
Vlmiér Nyguist nagyon mályen a belenyomott magát az 'emlékeibe', mert hiába szedem le a csatiról, kick+bannol, amint belépsz... 😉) majd holnap Kexy kiszenvedi a botból... 😉
<02:26>02:26> *** Maxxx_HOD sets mode: -b *!*@catv-d5de9c04.bp04catv.broadband.hu
<02:26>02:26> *** Joins: _|Greg|_ ([email protected])
<02:26>02:26> *** Nyguist sets mode: +b *!*@catv-d5de9c04.bp04catv.broadband.hu
<02:26>02:26> *** _|Greg|_ was kicked by Nyguist (banned: nick flood)
Vlmiér Nyguist nagyon mályen a belenyomott magát az 'emlékeibe', mert hiába szedem le a csatiról, kick+bannol, amint belépsz... 😉) majd holnap Kexy kiszenvedi a botból... 😉
jöheccc... (lama 😉
leszedem...
gyere
gyere
az Inf total mas mint a CS . a CS az tomegjatek es mint ez nem annyira valosaghu . Az Infben viszont probalkoznak minnel kozelebb hozni a valosagot (lasd celzas , fegyverakadas , sebzes) . A gamerek meg nincsennek hozzaszokva hogy a valosagot az arcukba csapjak meg aminek nagy a viszhangja ahhoz huznak mivel ott konyebb ervenyesulni .
A CS-nél csináltam ilyet hogy az AWPnél a scoutnál és a harmadik távcsövesnél nem volt célkereszt csak ha belenéztél a távcsõbe. Ezért filctollal firkáltam egy pontot a monitor közepére 😄
Attól még nem hiszem hogy jobb egy játék a CS-tõl hogy beleakad a fegyver a falba és nincs célkereszt.
hülye icq...
nincs min vitatkozni.. a cs nem rosz sokan szeretik de az inf jobb és nehezebb, meg senki sem ismeri..
nincs min vitatkozni.. a cs nem rosz sokan szeretik de az inf jobb és nehezebb, meg senki sem ismeri..
jobb.
ez elég szubjektív téma már, ezért ezt így nem jelentheted ki.
Idejön Kis Pista fuvarozó Pusztaszerrõl, és azt mondja, hogy szerinte a CS a jobb, mert sajt.
Ezzel nem tudsz mit kezdeni, mert ez az õ magánvéleménye, ha neki az a jobb, akkor az a jobb.
Szóval ilyeneket ne állítgassál..
ez elég szubjektív téma már, ezért ezt így nem jelentheted ki.
Idejön Kis Pista fuvarozó Pusztaszerrõl, és azt mondja, hogy szerinte a CS a jobb, mert sajt.
Ezzel nem tudsz mit kezdeni, mert ez az õ magánvéleménye, ha neki az a jobb, akkor az a jobb.
Szóval ilyeneket ne állítgassál..
Csocso ne vitatkozz olyan dolgon amin nincs értelme vitatkozni!
A cs egy régi játék.
Ilyen alapon összehasonlíthatnád a doom 1et a Half life-al.
A cs egy régi játék.
Ilyen alapon összehasonlíthatnád a doom 1et a Half life-al.
pont az ilyen emberek miatt mint te, nem nyimják az infet..mert tul nehéz , és alig lehet megszokni...aki megszokja az tudja hogy..bár mindneki tudja hogy jobb.. csakhát tényleg nehéz beleszokni...