60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • M313R
    Nagyon klasz, még egy szerver, grat!
    Habár, nem a nagy honorosokkal szokott a baj lenni, inkább a 10 alattiakkal, de ha egy ütőképes csapat fog onnan is kifejlődni akkor hajrá! Kivánom, hogy minél előbb sok olyan játékossal fussunk össze akik a prim szerveréről indultak, és hamarosan min 50-essé váljon :)))
    Console Commands
  • Eisenhower
    milyen jo hogy fingom nincs miröl beszélsz:) látszik hogy keveset nyomom aa-t ^.^
  • repro
    de fászság.. Exp akkor amgas, ha szar a fragrate-em de sok pontom van...
  • repro
    jha még jó hogy Lolvastam! :)) Változott!!
    a Popularity eddig az volt, hogy milyen arányban vagy támadó/védő
  • Eisenhower
    ennél jobb szerver sztem mostanában nem volt^.^ legalább is magyar. ping is fasza. legalább is nekem^.^ májtinak is teccik.
  • repro
    Lvileg nem változott, de sokaknak megugrott mostanában..

(Experience + Activity + Popularity) / 3

Activity Bar: The onlinetime in hours multiplies with your FragRate.
    Calculated: (Onlinetime * FragRate) = Activity in percent

Popularity Bar: For the popularity bar you need Leader- and Goalscore, not so much ROE and a good FragRate.
    Calculated: ((Leaderscore + Goalscore - ROE)/500) * FragRate = Popularity in percent

Experience Bar: The experience is calculated by your total score and Fragrate.
    Calculated: Total Score / (FragRate * 100) = Experience in percent
  • Eisenhower
    hát ezaz! hogy alig megy vki eddig meg az volt hogy nincs szerver. most van erre senki se megy... májti ezé meg lesz dugva az anuszod^.^
  • patacsi HUN
    és ki megy oda SiII meg Vihar ??
  • patacsi HUN
    max 36 pffffffffffff kár érte, de azért köszi a 36honorigok nevében :)
  • Eisenhower
    na ez hogy fordulhat elö hogy csak 2 embert látok bent a szerveren? na 5 percetek van rá hogy bent legyen mindenki^.^
    szeretnénk azt látni hogy ütitek egymást hogy be tudjatok menni a szerverre^.^ gógógógó
  • Turkish
    Igen. Tőlünk a legprofibbnak is csak 22 van, ezért gondoltuk, h ezt kezdőknek indítjuk.

Konzol parancsokról lehírást hol találok?
  • ZsozS
    Haller mindenkinek!
    Hazaértem a melóból.. egy kicsit hosszúra nyúlt! Én ma (és ez lesz egész héten) háborúzok, ezé' mindig csúszni fogok 1kicsit! Grat a LANDOR csapatnak és köcci a -=CODE=- bandának is! Mehetnek a magyar klánháborúk
  • Mighty
    MAX honor 36? Miert? Vagy az csak a kezdoknek van letesitve?
  • Mighty
    Gyulnek a magyar serverek! Kiraly!
    Mar csak az fpscentralos servernek kellene felelednie, meg a LoverZ klan serverenek!

Hoaah!
  • Turkish
    Hi! Feczo jóvoltából egy újabb magyar AA szervert jelenthetek be:

[Prim] Training & Fun | srv.armyops.prim.hu 193.224.41.164:1716)

Üzemel 24h-ban, egyelőre 20 férőhellyel.
  • pet70000
    Amúgy a Landor üres, mééééééééééé???
  • pet70000
    Wowww, zajlanak itt az események, kira
  • [Rush]
    Este össznépi RT?
  • Eisenhower
    jah drakula^.^ izé gratula!
  • Mighty
    Most, hogy a LAndor 20 ferohelyes lett, bejelentem, hogy elkeszult a CODE clan jovoltabol egy ujabb magyar server!
    -=CODE=- AA Arena|Radio Tower|58ms|193.225.82.94:1716 | 1.9.0 | 10

Jelen allas szerint RT megy rajta de kivansag szerint allithatok rajta.

Jo jatekot mindenkinek.
  • Belton
    Most látom de kira Gratula Mighty a serverért
  • pet70000
    Király
  • M313R
    Dual 900-as P3 proci 512 MB ram 100Mb-es háló win2000-es oprendszer.
    Annyi változás van a Landorral, hogy a többség döntése alapján feláldoztuk a szerverkeresők oltárán a trackelhetőséget, tehát a mai naptól minden szerverkeresőben (Játékon belüli szerverkereső, ASE Gamespy 3D és Arcade valamint HLSW) látszik a landor, viszont hasonlóan az officialokhoz nem trackeli a honor leader és goal pontokat.
    Jó játékot, ha esetleg bármilyen javaslatotok, észrevételetek van, vagy a szerver nagyon nem bírná a 20 főt szóljatok és lejjebb rakjuk a létszámot.
  • steweee
    köszi szépen,indítottam
  • Strahd_
    Ugyanilyet csak angolul :)
  • Atiti
    Az a sok A,B,C az a medic teszt megoldása!
  • Marki..
    Ááááh, köszi ez a lényeg.
    A medic tesztet végig akarom nyomni az elejétől a végéig, a többit is elkezdtem volna előlről, de ha visszakapom az még jobb. Amúgy mi ez a sok A,B,C? :) Ezek nem a múlt heti kresszvizsga megoldásai? :)))
  • patacsi HUN
    ha megcsinálod a lőgyakorlatot és login akkor mindent visszakapsz amid volt :)
    a medic teszt megoldásai
    1: AAACBBABBBADABCAAA
    2: BBACCDAC
    3: BDBCBBA
    hogy rá ne kérdezz :))
  • patacsi HUN
    miazza karakterstatisztika plíz bővebben
    addig is rakhtok be rólad képet ?
  • Eisenhower
    májti mosmá aztán tényleg^.^ ne vacakolj annyit mert aztán itt véged lesz^.^ menni kéne má
  • Marki..
    Hi

Valószínűleg már beszéltetek erről, csak sokat írtatok azóta, ezért elnézést, ha még1x megkérdezi valaki tőletek ugyanazt. Na szal a problémám az, hogy töröltem az 1.7 patchet manuálisan és felraktam az 1.9-et. A jelszavammal nem tudtam bejeltkezni, time out-ot írt, de felmásoltam a nem hivatalos *.u file-t, ami meg is oldotta a bejelentkezési problémát, csak az a gondom, hogy a régi practice küldetések amiket teljesítettem elvesztek. Azt vettem ki 10 oldallal innen hátrébb, hogy ha valamit megcsinálok, akkor visszaadja azokat is. Ez azt jelenti, hogy ha 27(asszem) találatot szerzek a basic tréningen vagy min, akkor teljesítve lesznek a mesterlövész, stb gyakorlataim is, amit már korábban megcsináltam, ha bejelentkezek?

Előre is köszi

Marki
  • pet70000
    Tényleg, azt nem is néztem
  • Kutyika
    Jönne csak egyszer a Pipeline-re..
  • pet70000
    Ettől a palitól csúnyán kaptam múltkor, azt most nézem 4,76 a fragrata-ja, wazee
  • Strahd_
    patacsi nem tudsz véletlenül jó karakterstatisztikát Lord Soth vagy Strahd hoz? :)
  • Kutyika
    Az atombomba nem a legjobb fegyver, igaz mindent letarol, de sugárszennyezést okoz, megsemmisiteni meglehet a célpontot de utána elfoglalni.....Igaz vannak olyan rádioaktív anyagok amelyek felezési ideje gyors, de akkor sem éri meg, szerintem, az utánna lehulló rádioaktív esőről nem is beszélve....
  • Strahd_
    Juj de jó opldalt találtál nekem patacsi köszi :))
  • Strahd_
    Elvileg a mostani bombák pontosabb pusztítás képesek végrehajtani. Ott hidrogén bomba :) a levegö elszívó bomba :) sok egyébb nyalánkság :)
  • patacsi HUN
    számolj a hirosímai atombomba 7km es körzetben tisztogatott alaposan, a maiak (1960- mondjuk) ennek több 10x-esei sőt, majd számolj hány ezer volt belőlük... :)
  • Strahd_
    :))))

Na jöjjön át a gyalogság a ködön majd meglepödnek :)