60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#14177 Nem veszed te kicsit túl komolyan ezt a játékot??? Azért nem kell bicskát nyitogatni, mert valaki kezdő, nincs gyakorlata...stb. Türelem, mókát terem.... -
#14175 ...hát én személy szerint nem röhögök ha saját irt le (akkor sem ha ellen)...
-
#14174 mindegy Májti, ez a kis kellemetlenség hogy restart nem probléma, mindenkit szerintem kárpótol a jó ping érték (is)
:)))
-
#14173 Ki sír? Lefeljebb jót röhögünk, vagy rosszabb esetben az illetőt kiszavazzák a többiek..... De valahol, valamiből, valakitől, tanulnia is kell az ifjuságnak.... Mondjuk éngem csak az szokott idegesíteni, ha egy illen 8-9 honoros gyerkőc a sarkamban áll és folyamatosan figyel, éngem figyel, nem az ellent, és amikor futnék fedezékbe, hátnem elekadok benne.... De csak igy tudnak tanulni, megha meghalnak és megnézik a többieket ők miként gammáznak.. de jó volna ha sikerülne megcsinálni, előre is köszi!! -
#14172 Egzebkent gondban vagyok a serverrel, mert ha palyat valtok, semilyen kereso se latja a servert es meg csatlakozni se lehet...
Ezert amig nem jutok dulore, addig csak server restartal tudok palyat valtani. -
#14171 Atallithatom en 1-re, de akkor ne sirjatok, ha jonnek azok a 8 honor alattiak, akik nem tudjak megkulonboztetni az enemyt a barattol...:) -
#14170 Talán szólni kéne a szerverek üzemeltetőinek.... -
#14169 Mindnkinek köszönöm a válaszát a kérdésemre. De, uraim, nem az volt a kérdés, hogy spy-t vagy ase-t használjunk-e... Nekem ez se kell meg az se... Hanem a játék szerverkeresőjében miért nem látszanak a magyar szerverek.... Erre a kérdésre úgy tűnik egyetlen egy hozzászólás addja meg a választ!!!(14164.) Köszönöm, Daniel_F -
#14168 légyszi légszi mecenára is :) mert azt meg én szeretem :) -
#14167 Daniel tudtkó, hogy valami ilyesmi, van mert én nem látom gémszpájból a .hu szervereket és nekem csúnyán volt Timeout-om, amit te ötleted alapján megjavult
-
#14166 Battlefield jó játék, mint ahogy a trabant se rossz autó, de köszi mi nem kérünk belőle...
-
#14165 Battlefield HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE -
#14164 Hello mindenki!
Nagyon örülök az új magyar szervereknek, csak sajna üresek:(
Azt hiszem, hogy tudom, hogy miért üresek: az alap 1.9-es instalálással nem látni egyik szervert sem a belső keresőből:
Be van állítva a honor filterben egy minhonor (alapból 1), és csak azokat a szerverekt listázza amely szerver minhonor beállítása egyenlő vagy KISEBB ennél az értéknél.
Mivel a magyar szerverek minhonorja 5 illetve 10, a fenti szabály alapján nem láthatóak ezek a belső browserből.
(Egyébként a hivatalos szerverek minhonorja is 9 volt, az 1.9 kiadása után 4 órán keresztül, aztán rájöttek a hibára, és 1-re állították. Ezért is nincsenek a rég látott RETRAINING szerverek.)
A kis patch, ami javítja egyeseknél a timeout hibát, ezt a honorfilter hibát is javítja.
Aki nem hisz a szövegelésemnek annak itt a bizonyíték:
Magyar szerverek
Szóval szerintem át kéne állítani a szerverek minhonorját 1-re, hogy a belső szerverkereső is lássa, és jönnének a népek gamézni.
Legalábbis azt hiszem így van. -
-
#14162 gyerek: már korán reggel itt a negatív AA-s hozzáálással jösz?
aki army-zik az úgy is megy arra a szerverre, te meg csak térj vissza akkor a BF-hez...
-
#14161 jóreggelt mindenkinek!... neked is Vorpal
Hát (drága barátom) ez a te Battlefield 1942-d háááát, hogy is fogalmazzak, hogy ne tapossak a lelkivilágodba... szóval nem 1 nagy játék!!! az1 másik kategória! Próbáltad már az AAO-t? Mert ha igen sz.tem akkor te fogsz átállni!
BF1942 -
#14160 azér nemmennek oda mert azóta van Battlefield 1942 .tessék átállni -
#14159 Neha majd atallitom WC SE-re.
Elvegre az a kedvenc palyam :) -
#14158 ÉN spy-t használok és az is látja nekem...
egyébként igazán felemelő érzés 40-60-as pinggel nyomulni...
...pedig a jó öreg 2-300as amcsi szerverek...
:))) -
#14156 1.9 óta a gémszpáj nem látta, legalábbis az enyim nem
Én se nagyon probálgattam, hogy hogy lehet máskép kapcsolodni, aztat e' szoktak a népek onnan, sajna..
Kell egy kis idő, azt vissza jőn mindenki, csőstűl -
#14155 Kutyát nem eszünk wazeeee.... -
#14154 hát nekem ASE is látja meg gémszpáj is^.^ aseba probáld meg manuálisan belerakni^.^ ASE-->> All Seeing EYe ha esetleg vki nem tudná:) nah ahol kiirja a szervereket ott jobb klikk ráböksz a new serverre aztán kiválasztod a gammát ip:193.225.82.94 port:1716 query port:1718
asszem durván ennyi utána má láccani kellene^.^ legalább is nekem májti igy mondta és jo lett -
#14153 Vagy annyira jó harcosok vagyunk, hogy mindenki elretten attól, hogy magyar pályán, magyarok ellen harcoljon??? -
#14152 Kérdés mindenkihez, nem gyanús hogy üresek a magyar serverek? Egy két lézengő emberke, nade régen be sem lehetett jutni, szinte várni kellett (Landor). Mostmeg, üres. Voltam a két új magyar Serveren is, nagyon jók, de, nem ám a játék serverkeresőjében választottam ki a címet, jah, konzolba beír open-ipcím-enter. Nálam a serverkereső (a játékban lévő ) nem látja egyiket sem, nálatok mi a helyzet? (alapból abból indulok ki, hogy mindenki azt használja, tehát nem látják a népek a magyar servereket?) -
#14151 jóvan na, nem kell mindjárt megenni... -
#14150 johogy jobb bakker^.^ -
#14149 Nem -
Tom911 #14148 Meg tudja valaki mondani miért nem lát a Tracker most regeltem magam és még csak meg se talál, mi a gond? -
#14146 ventrillo jobb mint a teamspeak? -
#14145 Kutyika!
Én már ott voltam félórája és először ketten rohangáltunk egymás ellen Rush-al, aztán bejött még1ember 15percig. Utána még jött Tesóm és Dexa is! voltunk 5-en és... nem volt annyira jó, hogy 2emberrel 2ellen játszadozzam el azt a kevés kis időt, amit mostanában fent tudok lenni! Erről ennyit... -
#14144 májti tudod mi jutot eszembe (hova? ^.^) kéne vmi ventrillo szerver is. állitolag jol nyalod a golyszlit vágodj be a májszternél:P mwhahahaha -
#14142 Itt közép-kelet Europában ténnyleg a jobb serverek közé lehet a Landort és a CODE servert is sorolni. Majd nem győztök káromkodni a sok francia, lengyel, horvát, stb srác miatt. -
#14141 Nyugi bébi!
Majd éjjel járjon a szád, mikor nem tudsz majd bejönni a serverre :) -
#14140 Matávval ugy jártam mint fluga, volt egy 3000 ft-os tartozásunk előző havi számla miatt, ere küldte az axelero a levelet hogy megvárják amig befizetjuk, az persze nem zavarja őket hogy egy hete már befizettem :) -
#14139 meg lett zavarva a nép hogy egy nap 2 szerver is lett^.^ -
#14138 OKÉ -
#14137 ja értem akkor 1óra múlva itt vagyok :)) -
#14136 EZ a CODE szerver nem a PRIM-es -
#14135 és neked mióta 36 a honorod Rush ??
-
#14134 Aki tud jöjjön a CODE szerverre RT-zni