America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
dehogy nincs!!! mi aznap mar AAO klan voltunk amikor megjelent! ^.^

Joeval mar 4-en jatszottunk es ha visszaolvasol akkor mar regebben megirtuk ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Lazarus
Na az infó meg2*ezõdött az oldalon
Goodwill
ahh mûxik végre...

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

GregSB
Van új server:

80.98.31.128

magyar, tört.

CSOCSO
nekem is ez van..én már nem idegeskedek vele..leszarom ezt a gamezt
Goodwill
remek, akármelyikbe lépek, konneksön failed....

Goodwill
ezzel a módszerrel (ASE) mér csak amcsi servereket látok? az 1ikbe beléptem, connection failed.....

Goodwill
ip-t

Goodwill
vki mondjon már egy most mûködõ servert....

http://www.feueralarm.net/index.php?i=1
Megcsinaltam a Mout mckenna palyat ki van irva COMLETED azt,hogy hogyan sikerult nem tudom de meg van,nem csinaltam semmi kulonoset csak jatszottam parszor vele neten.
Lazarus
van tagfelvétel? 😊
jah valószínûleg az FB lesz M.o. elsõ AAO klánja ha még nincs ilyen!

koszontem.

KÖSZI!!!!!!!!

koszontem.

Lazarus
ASEYE-t rá lehet valahogy venni, hogy behozza a szerverlistát?

mert a GAYSPY al a tököm televan.

És szokott valakinek eltünedezni a landor 12 fõs szerver?

koszontem.

Trance_HUN
már megvan a hiba
hiba
aztamindenit! ti mar tudtok (valamit)!

hivatalos szerverre nekem mindig connection failed. Landorra beenged rögtön 😊
meg az ilyen 8 fõs saját szerverekkel érdemes próbálkozni.300 as pinggel is játszható nekem legalábbis még így se lagolt.

Ez a játék lenne gyors?
nem hiszem szerintem itt pont a megfontolt taktika a lényeg.Most is játszottam egy holland szerveren, mindn vilco stb nélkül olyan összjátékot csináltunk, mint a FB klánnal vilco, több hónapos tapasztalattal!

koszontem.

Biztos k*rva nagy szerencse kell hozza.En egyik este nekialltam , sorba mentem a szervereken es az egyik beengedett.Igaz 350-es volt a ping de sikerult kicsinalni 2 ellenfelet.Abban a korben gyozott a csapatunk , a progi kidobott a fomenube es azota az infantry training completed.Kb ha 10 percet jaccotam.De sok jelentosege nincs mert azota egy hivatalos szerveren sem tudtam jaccani.
hiba
ha a telepites kozben irta ezt akkor minden bizonnyal ez a gond, ha jatek inditasakor akkor nem valoszinu

Trance_HUN
azt írja ki hogy General protection faul. Mit kell csinaljak hogy jó legyen. Én a szoftverbazisrol töltöttem le lehet ez a baj?
Trance_HUN
Halljatok gec elinditom es valami szar hibát ír ki nem tudjatok mi lehet a baj?
hiba
ez csak az elet torvenye, ugylatszik itt is ervenyesul (mindeki rohan mert mindenki rohan mert mindenki rohan)

I.C.ram
nekem nem
fertam
nektek sikerült egyáltalám csatlakozni egy olyan szerverhez amin megy a mountmekkenna? nekem még csatalkozni sem sikerült😞(
egyébként teljesen olyan érzésem van ezzel a gammával kapcsolatban, mintha minden játékos sietne, hogy minél elöbb elérjen valamit, olyan kapkodós, mindent minél gyorsabban legyen vmi megcsinálva. legyen mindenki túl rajta. hm, érdekes. mintha az elsõ helyezett díjazásban részesülne.
szóval mesélje el nekem vki, hogy hogyan lehet csatlakozni egyszerverhez, mert nekem még nem sikerült! köszi, elõre is!
miért van az, hogy a 12 fõl landor szerver néha eltûnik a szerverlistából a GS-n?

Az ASEYE nem hozza be a AAo szervereket pedig már frissítettem a fileokat.

LAndoron az elsõ körökbõl mindig kimaradok?

koszontem.

GregSB
Faxom. Akkor meg kéne csinálni 25. éig Mou McKenna-t. Csak az a baj hogy már hánynom kell tõle. Drak neked sikerült megcsinálni?

már látom de televan 😞(

koszontem.

CSOCSO
ut - infiltration topicot lesd meg az elejétõl...
a másik landort csak én nem látom?

Egyébként köszi sikerült az obstacle training is 😊)

koszontem.

Lazarus
Ismétlem akkor hogyha MEG tudod mozgatni
Lazarus
Ha a menüben meg tudod mozgatni az egeret az már nem jó! Akkor vagy az IP rossz vagy Passwordös a szerver
jah és nekem eltûnt a 12 fõs landor.
csak a 8 fõs van.

Aseye meg nem akarja felismerni nekem a AAO-t...

koszontem.

ált mennyi idõt kell várni a csatlakozásra? 10 perc után abbahagytam...

koszontem.

G. Joe
HA körülnézel találsz egy másik Landort 12-fõset. Az a public. A másik egyelõre nem az.
javaslom még irc-en az #aa.hu csatit

http://deathfellows.hu/

G. Joe
Goodwill! Ez mindent megér!!! Kurva jó, és kurva nehéz! 😛

Goodwill
milyen a game? megéri szarakodni vele?

Lazarus
Tegnap nagy hentrõl maradtál le
I.C.ram
majd lehet lanon is
Láma kérdés, de lehet ezt LAN-on is játszani ? Mondjuk akkor kéne valami server proggy, pályák, mittomén. Szal ez csak INET-es proggy?

GregSB
Re emberek. Tegnap elszállt a netem, ma csinálták meg. Este majd felmegyek csatira (ha már leszedték a bant 😄), remélem lesz server, mert akkor szétlövöm a seggeteket 😊

hogy csináltad? belépnél nekem az én nevemmel és megcsinálod, mert engem a széléig ki se enged...

koszontem.

Lazarus
IP váltásra megoldás lehet a dns2go!
Veriel
Valaki csinaljon servert.
nah 34:2 😊) sharpshooter lettem 😊most nekem is ezt csinálja. a

Felmászok arra a gecire végigmegyek a de szkákon mégfeljebb és ott van alattam a 2 kék szivacs.
Amikor a rúdon akarok lesmászi középen visszadob.
A a legtetején jobbra vagy balra arébb megyek visszadob. Ha félúton átmászok a hálóra és leérkezem a szivacsra visszadob.ha a szivacs mellé/közé/elé ugrom visszadob.

MI A FASZT CSINÁLJAK?????????????????

koszontem.

G. Joe
Probáljuk kivárni, amig összeáll a rendszer normálisan. Kár lenne lemondani róla!
Kibaszott király a cuccos!

fertam
bazz én sem vágom ezt a gamét. hihetetlen. lehet, hogy maradok az rtcwnél, ha nem történik semmi értelem, hogy az egyszeri felhasználó is játszhasson. lehet, hogy ez a játék csak a us army tábornokainak van, és csak véletlenül került ki😮)
CSOCSO
nem én hanem a gabriel.. az ss.hu rol
CSOCSO
én 36:2-re végeztem sharpshooter-rel 😊))