America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoval 36 kell a 40bol.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
^^
Akkor fel fog tünni, hogy ujra minõsitened kell magadat a lövész gyakorlaton! EXPERT minõsítéssel! Utána elérhetõ lesz a sniper school ! És majd ezután használhatsz snipert, már amelyik pályán engedélyezve van! És csapatonként 1 ember! Amikor többen kérik ha jol sejtem, az kapja aki jobb minpõsitéssel rendelkezik!
http://deathfellows.hu/
^^
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Otlet?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Csak ne cikizd a 56k-s HPB-ket!
Ha nem vigyázol, jókora meglepetésekben lehet részed tõlük. Van egy arany igazság, a ping nem minden!
Egyébként ha nincs fent a Guru CD-n, akkor ki se próbálom. Annyara azért nem érdekelt, hogy letöltsem...
^^
^^
koszontem.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
koszontem.
Van egy kis gondom! A mostani PCGURU-ban volt az AA. Én ezt felinstalláltam regisztrátattam magam és elvégeztem a gyakorlókat kivéve az uolsót (MOUT). Amikor egy ilyen serverre csatlakozom akkor elkezd tölteni belép a játékba és ott csak azt írja egyfolytában, hogy connecting, bármennyit vérok csak ez a felírás marad!!! Kérlek segítsetek
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
A hiba az hogy sávot váltasz!!!!!
Ha az elején a jobb oldali sávot választod akkor CSAKIS a jobb oldalon folytasd, ne középen ne a baloldalit!!
Ez a baj
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"