America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem akkor fogadta el, amikor az elkezdtem visszafutni a kiképzõhöz az akadálypálya bal oldalán .
koszontem.
koszontem.
Engem meg az hogy igazán tehettek volna a traningbe egy olyan gyakorló pályát ahol mozgó céltáblákra kell lõni, különbözõ távolságból.
Hiszen nem mindig álló célpontra kell lõni.
Na mind1
A fegyverválasztás téma meg egy kicsit tényleg sux lett...
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Azt írja, hogy figyelembe veszi a megbzhatóságodat /score,ROE/, és kisorsolja némi véletlenszámmal, hogy ki kapja a jelentkezõk közül a fegyvert.
A legtöbbször a legmagasabb pontszámok közt szerepelek, 0 ROE, és mégis a mézgagézák kapják meg a nehézfegyvert...
A thrust-level meg állandóan 0, míg mindenki másnak /a megrögzött teamkillereknek is/ 1.
Vicces.
koszontem.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
koszontem.

Egyébként ajándék lónak ne nézzük a fogát!
Mit szóltok, a PC GURU CD-re felnyomták a játékot, szerintetek mondjuk egy 56k modemmel sanszos hogy tudnak majd azok is játszani, akik eddig nem is hallotak a game-rõl?
(nekem a felbontás 1024*768, az FPS 28-41 között ingadozik...)
koszontem.
koszontem.
Van ennek single player része is ?
koszontem.
koszontem.
Kéne egy kis segítség:
A patch felrakása után kell még valamit letölteni hozzá hogy napra kész legyen?
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Jó kis oldal,érdemes megkukkolni.
elobb meg nem volt completed a McKenna ... most ujrainditottam es mar az ... minden jatek nelkul ...
nagyon LOL ...
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
5 perc utan allandoan kivagott a szerverrol
megneztem es ki volt irva hogy COMPLETED

Amerikai fos szerveren 300as pinggel nyertem meg a csaptnak mind a 7 kort es semmi. Annyi pontom volt, hogy a ket csapatbol az osszes jatekosnak nem volt annyi osszesen es semmi ... most akkor mi a faszt kell meg csinalni?????????
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~