America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
vagy a delériumos állapotábol felocsudva :P megtalálta a billentyüzetet :)

Sadist
Vagy megint behúzták hozzá a netet, vagy csak könyvtárból/netcafeból/egyéb helyrõl sikerült nethez férkõznie.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nem, kilépett végre a játékból.

N3TuddKi
mivan megtaláltad a power gombot? <#banplz>

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

repro
1441 olvasatlan hozzászólás... csövi pöcsök <#idiota>

N0 TXT TLK PLZ!4!

köszi
Sadist
Igen.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
1. Megtanulsz magyarul
2. Ellátogatsz a banner alatti linkre

Hellósztok.Én még új vok ebbe a játékba és hol lehet regisztrlálni magamat???Elõre is kössz..

http://csuknorisz.mybrute.com

srácok lehet ezt lan-ban játszani?
Strahd_
Persze... ne kamuzz :P

Egy szmájlit legalább rakj már a mondat végére, mert így komolyan veszem.

N3TuddKi
biztos azért mert már nem lakom velük...

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Miért nem enged?
(talán sértõnek találnád az "Anyukádat" kifejezést, ezért nem erõltetem.)

vért ki ? :D
amint belép alt+f4 ? xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Venom
baseball ütõ a te barátod :D

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

N3TuddKi
engem nem enged anyukám játszani.
mit kellene csinálnom vagy átállítanom?<#schmoll2>

vagy blokkolja a PB-t a tûzfal, mint nálam volt.

Mighty
Vagy nem megengedett eszkozok hasznalata miatt vagy mert nem a legfrissebb PB van meg neked.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

csá
engem álandoan kidob a punk buster a szerverröl meg tudnátok mondani miért?elöre is kössz
Venom
kúszós már megvolt egy régebbi accontomon aminek a jelszavát sikeresen elfelejtettem de már eszembe jutott :) szerencsére nemkell újból megcsinálnom:)

A medic training alatt neteztem, ablakban futott az AA...
A kúszósnál viszont én is megszenvedtem. Szerintem veddd maxra a gammát, akkor majdnem nappali fényt varázsol a pályára, és kövesd az americasarmy.hu útvonalát, akkor nem lehet nehéz.

Venom
naja Medic-en én majd elaludtam olyan uncsi :D bár még mindig jobb mint a kúszós teszt :)

kell hozza egy bena beepulo modul, uh. firefoxszal, operaval nekem sem ment. probald suger explorerrel.

khumbula

geri777
ha kell én szivesen meggcsinálom bármejik tréniget kivéve a medic ett ott sokat kell ülni

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Venom
na már semmi :) hál égnek megtaláltam a régi accontom jelszavát azonn megmár egyszer megcsináltam :D

Venom
Hi. Nincs kedve valakinek SF E&E traininget csinálni? :S
Már 3 napja ezzel a nyomorult trainingel vacakolok de mindig elcseszem valahol és már elindittani sincs kedvem :/
fejbelõni kevés lenne azt aki kitalálta ezt a játékba :S

geri777
<#worship><#integet2><#dumcsi>Látom már sok topicba ismernek :D

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

SZilaJMaGGoT
Nyugi máshol is szokott lámulni... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Siluro
Biztos ötöst :))

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

N3TuddKi
helyesírásból milyen érdemjegyet kaptál?<#fejvakaras>

az nem tk, hanem baleset. Elõfordul, egy sry-val el lehet intézni... a mániákus tk-sokat útálom, akikre ha rászólsz, hogy stop this plaease, a következõ körben gránátot kapsz a feneked alá.

geri777
Bocsi néha nem is tehet rola az ember pl. belejön a golyoszorásba egy ember vagy mögötem van az elenség és meg akkar védeni de egy gólyó eltalája elmozditja a fegyvert és véletlenül belém lö stb. Nem mindig direk történik néha én is elvétek néhány lövést

TK, mint teamkiller? fúúúúúj de úúúálom õket... :)

geri777
Boldog szülinapot Az összes Tk embernek :)!

azt akkor kaphatsz ha valaha is a hivatásos amerikai haderõ vmelyik egységében szolgáltál, vagy szolgálsz, talán akkor is ha a sandhurst akadémiára jársz...ha valamelyikre igen a válasz akkor kaphatsz
N3TuddKi
melyik részét nem értetted az amerikai katonának?

Sadist
Érezd az iróniát!

geri777
Nem azt kérdeztem hogy neked mi járna csak anyit hogy igy kaphatok e ?

Sadist
Minek az a 15? <#idiota>

Sadist
Én meg ismerek olyat, aki tud valakit, akinek az apjának a testvérének a nagybátyjának a fia vietnámban harcolt. Hm, asszem nekem is jár az a csillag...

geri777
Apukám testvére szolgált a francia idegen légioba és a Special Force ban akko azt a jelet hogy kapjam meg vagy nem lehet ?

Strahd_
Semmi értelme nincs az Honornak :) legyen meg a 15 és csokolom :)

N3TuddKi
ha amerikai katona vagy...

Siluro
Amúgy nemtom hogy vagytok vele, de engem nem érdekelnek a honorok. Nekem az a fontos, hogy az adott serveren yoo játék follyon é yool érezzem magam. :)

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Boldog szülinapot mindenkinek, aki szereti!

Loller, ez a banner állat... :DDD

rezes
Lol accountlopas armyban.Miert?Mi ertelme?

Fonok.Ki az a corporation?

bcs78
Az az elbukott acc a tanulópénz...

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

geri777
Aha már van egy másik nevem az 69 honoros de 100 honoros lenék ha nem lopja ell az a köcsög xrgabor !

Siluro
Két lehetõség:
1; Írsz a supportnak egy mailt, és elmondod, hogy mi a helyzet.
2; Nem adod ki többet a login/passodat