America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
énis voltam olyanonn. Bridgen voltunk admin elszedte a fegyvereket mindenki felment a hid közepére aztánk kaptunk egy golyószórót 😄
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
120-as ping? Néha nekem is annyi van, pedig a lobbynál (ahol választani kell egy szerveert) kb. 10-et ír ki.
Általában M4-esed van, annak viszont kellene lennie...
1. miért van 120 as pingem ? 😄
2. az elején mér nincs sose fegyverem ? csak néhja kezembe adott egy golyószórót
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
madjnem megvolt a 10k pont de votl Frindly fire 😄
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
http://csuknorisz.mybrute.com
Idõvel leesett.Csak nem szeretek ilyen kis traninerekkel szórakozni mert a pergést szeretem😄,csak a Cod2 után végre újítani kell.
Melyik szerveren vannak jó gamerek?
De azért köszönöm:-)
Na akkor neki is esek hátha
Most kezdtem el ezt a játékot eddig Cod2ös voltam.
A traningeken mind végigszaladtam,egyet kivéve a Adv.Marksmanshipnél a M-24,M-82-t nem engedi(not avaible)
Ez miért van?Mert fel akarok menni szerverre de hát ugye sniper,távcsõ az igy nincs.Az alapfegyverrel meg bohockodhatok sokra nem megyek vele.
igen az infóoldalt néztem (FAQ-americansArmy.hu) de ott csak az van leirva,hogy mi van a traningen belül.Ha valaki emlékszik még erre megköszönném választát
Köszönöm
- "AA? Azt én is fölraktam nem rég. Végre megcsináltam SF traininget, igaz leírás alapján aa.hu-ról, de végre sikerült."
- "Hm, azt a leírást én fordítottam 😊"
- "Nemá, komoly bazze? Ez kész 😄"
Legalább ezért megérte gürizni a training leírásokon, meg a FAQ-on 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Csak még tápászkodom:
1. A rettentõ jó poénoktól.
2. A rendkívül helyesen író emberek hozzászólásaitól.
Megvagyok... 😄
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Te is wowozni fogsz?
te az ellenséget mindig terroristának látod,az ellenfél pedig téged lát mindig rosszfiunak, szal nem lehetsz terrorista, de az elejtett ak-t, a sniperfegyvert felveheted...erre gondoltál?