America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak TK-sokkal ne hozzon össze a Mindenható. Engem poénból lõtt le társam, aztán dobott a hullámra egy-két gránátot, mert az olyan vicces...

elõtte oylan pályám voltam amin ellenség se votl de azé lõttke vkit ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

golyószóróm volt 😄

Ja, erre nem is gondoltam. Én is voltam már úgy, hogy az admin gondolt egyet, és akkor mostantól mindenki csak rakétavetõvel lõhet... 😊

THE matrica
Lehet hogy az admin szórakozott

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Venom
akkor az valami funszerver volt 😄
énis voltam olyanonn. Bridgen voltunk admin elszedte a fegyvereket mindenki felment a hid közepére aztánk kaptunk egy golyószórót 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

nem volt fegyverem !!! ilyen hidas pálya volt ( a többieknek sem)

Ha wow-oztál, akkor ezt miért itt kérdezed meg? 😊 (komolyan ne vedd, mert a 230-ba vizelek, feldobott labda volt 😊 )

120-as ping? Néha nekem is annyi van, pedig a lobbynál (ahol választani kell egy szerveert) kb. 10-et ír ki.

Általában M4-esed van, annak viszont kellene lennie...

wow jácotam xD
1. miért van 120 as pingem ? 😄
2. az elején mér nincs sose fegyverem ? csak néhja kezembe adott egy golyószórót

Josszimatroz
lol 1 repro haller!

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

én még mindig szívok 😄

Na azzal is mennyit szívtam, mire leesett, kire kell lõni és kire nem...

Falconer
Az elcéloz melletted, ha jol megnézed! 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

fõelg hogy még Friend is van aki rád fogja a fegyvert 😄

geri777
én nem probálkoztam vele sztem nem izgi ha nem lönek visza <#gun><#violent><#buck><#bdead>

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

nekem nem xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Falconer
Nekem 10300 volt harmadikra.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

xD jah

N3TuddKi
ien? az milyen?

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

az amikor ien szobában kell menni és lõdözni 😄
madjnem megvolt a 10k pont de votl Frindly fire 😄

N3TuddKi
ezt ha lefordítaná valaki magyarra, mert én nem értem...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

10. se sikerült vazz 😄 1szetr volt 9700 pontom 😄 de a -2000 a frendli fire miatt 😄 xD

geri777
igen bocsi rosszul irtam ahogy mindent 😄

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Sadist
Blizzard

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

geri777
én már igen de most a sf bizzaarrd ott nyomom szerintem az jo nem lehet meguni probájátok ki

N3TuddKi
már minden pályát unsz?<#wow1>

bcs78
Mi nem, de ha megtudsz valamit, feltétlenülj szólj.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Nem tudjátok hogy mikor fog kijönni az új része????elõre is kössz

http://csuknorisz.mybrute.com

N3TuddKi
lol

jaja köszi már meg is van közben😄
Idõvel leesett.Csak nem szeretek ilyen kis traninerekkel szórakozni mert a pergést szeretem😄,csak a Cod2 után végre újítani kell.
Melyik szerveren vannak jó gamerek?
De azért köszönöm:-)
Úgy emlékszem, ha az M4 trainingnél nem érted el a 36 találatot, akkor nem engedi a mesterlövészképzést.

Bár arra tippelek,hogy a lövészetet kell még jobbra csinálni.
Na akkor neki is esek hátha
Hi!
Most kezdtem el ezt a játékot eddig Cod2ös voltam.
A traningeken mind végigszaladtam,egyet kivéve a Adv.Marksmanshipnél a M-24,M-82-t nem engedi(not avaible)
Ez miért van?Mert fel akarok menni szerverre de hát ugye sniper,távcsõ az igy nincs.Az alapfegyverrel meg bohockodhatok sokra nem megyek vele.
igen az infóoldalt néztem (FAQ-americansArmy.hu) de ott csak az van leirva,hogy mi van a traningen belül.Ha valaki emlékszik még erre megköszönném választát
Köszönöm
bcs78
Azért nehogy elájulj magadtól... <#awink>

Sadist
Sörrõl jut eszembe. Most dumáltam unokatesómmal (egy-két sör kíséretében 😄), feljött a szó az online gémekrõl. Mondom én csak ármizni szoktam.
- "AA? Azt én is fölraktam nem rég. Végre megcsináltam SF traininget, igaz leírás alapján aa.hu-ról, de végre sikerült."
- "Hm, azt a leírást én fordítottam 😊"
- "Nemá, komoly bazze? Ez kész 😄"

Legalább ezért megérte gürizni a training leírásokon, meg a FAQ-on 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
sör?

Marvin
Itt vagyok.

Csak még tápászkodom:
1. A rettentõ jó poénoktól.
2. A rendkívül helyesen író emberek hozzászólásaitól.

Megvagyok... 😄

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Strahd_
Hál Istennek 😊

Mighty
E3-on ott van az AA?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

IGEN erre!!!Kösszz!!!!<#worship>

Venom
elejénn ez engem is összezavart 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

N3TuddKi
miért nem?
Te is wowozni fogsz?

arra gondolsz hogy bárhányszor csatlakozol, mindig katonákhoz rak, sose a terroristákhoz?😊

te az ellenséget mindig terroristának látod,az ellenfél pedig téged lát mindig rosszfiunak, szal nem lehetsz terrorista, de az elejtett ak-t, a sniperfegyvert felveheted...erre gondoltál?
repro
jha megjött a net, de nem leszek így se többször

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
MARVIN! Hol vagy???

bcs78
Ha terroristával akarsz nyomulni, akkor a CS topikban érdeklõdj.

geri777
Mijen terrorista csapatba ? és west vagy east , ha were gondolsz ahoz nem kell csak az allap tréning

CSõsztök!Azt szeretném kérfezni hogy átmenni a terrorista csapatba csak akkor lehet ha megcsináltam az összes tréninget????elõre is kösz!

Strahd_
Nem gondoltam volna hogy ilyen népszerü a nicked .P már ezen a forumon is 2 van 😛

N3TuddKi
de elég gyorsan ki is ejtette a kezébõl 😊