America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotyesz
Én 1.1-es Celeront használok 1466-on, 256 MB Ram, GeForce2MX 800x600-ban kicsit lebutítva (a lightmap és a részletesebb textúrák vannak kikapcsolva), normálisan fut. Legalábbis bajom még nem volt vele.

Engem inkabb az zavar, h nincs magyar szerver, es a kulfoldiek meg nagyon lagosak 😞

Irok, hogy ne haljon ki a fórum. Nem tudom mi ez a nagy hallgatás. Remélem, mindenki játszik és nincs ideje irogatni.
Kár hogy többen nem jelentkeztek be a RV-s féle játékbe. Beteg megéri kipróbálni legalább egyszer.
CaviaR
Köszi, megnézem!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Itt már néztem, valamiért egyikrõl sem tudtam letölteni. File Planet-en hiába nincs várakozási idõ, mégse tudtam rácsatlakozni. Volt olyan oldal is, ami meg se nyílt.

Igaz, most elindult az nVidiáról, de "csak" 30 KB/s-mal döcög. Azért kösz...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Timber

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

CaviaR
Innen egyszer már letöltöttem, de vmi gáz volt vele, mert néhány filet nem tudott kicsomagolni. Lehet, hogy csak crc-s volt, nemtudom.

Timber: Tegnap jöttem haza, és nemtudom hirtelen hol keressem. Ha adnál linket, megköszönném.

Hagyd kibontakozni Caviart ... Lehet hogy Õ igy szereti összerakni a dolgokat ...😊
És mit szólnál ehhez ???
http://www.gamestar.hu/
Itt rákeresel az America's Army-ra és onnan meg letölthetõ a recon demo, amit már nyugodtan patchelhetsz. Jah 214Mb. 😊 Jó töltögetés !!

Timber
Caviar ... elkursz akkor valamit nagyon

mert csomo hely van ahol van 1.11es full install

PC-GURU CD melléklete....😊
kérdd kölcsön valamelyik ismerõstõl!!
CaviaR
ÁÁÁ!
Megõrülök!
Sehonnan nem tudom letölteni az alapjátékot!!!!
Az americasarmy.com csak olyan oldalakra vezet, ahol csak a v1.1.1 es pecs van. Az nVidia-ról meg nemtudom lehúzni. Valaki mondjon plíz egy rendes letöltõhelyet!!!

Köszi!

zotyesz
Most próbáltam meg, de sajnos még nem. Legalább nyugodtan nézem a meccset.

Ok. Odataláltam. A landor még mindig nem mûxik???
Timber
irc://extra.irc.hu:6667/aa.hu

És mi ennek a szervernek az IP-je?? (gondolom ha itt még em szerepelt leírva, akkor elég nehezen tudunk eljutni rá)
Az IRC-n hol vagy tok elérhetõek ???
Moby
Pedig de kellene a landor😊
Külföld a patch óta totál kész.Moby szervere(már nem az enyém😊 ) mindíg a jó szerverek között volt,de most már az sem nagyon játszható.Tipikusan 100-150-es pinget jelez bentrõl(kintrõl 400-500),de menni sem nagyon lehet.Akár ki is vehetnék a scoreboardból a pinget,semmi értelme.Kezdem azt hinni,hogy a belsõ browser mondja a tutit(bár ennek meg a landor mond ellent).

Adversus solem ne loquitor

Norbi2K
én meg ugy néz ki vehetek videokártyát mert ez a szar csak nem müködik, csessze meg

Igen, sajnos valóban azok. Ma este egy 700-as pinges szerveren játszottunk néhányan. Élvezhetõ volt. Fõleg, hogy ment alatta a Roger Vilco ...😊
Mighty
Az majd egy kesobbi kiegeszitoben lesz elerheto.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Norbi2K
hali, megtudnád nekem modani pontosan milyen tipusu a chipset és hogy milyen drivert használsz hozzá(verzio szám). Egyébként voltam egyszervizben azt mondták lehet hogy már a hardwer alapbol nem jo de lehet csak a szoftveres része szar, ezért kéne hogy milyen divert használsz. Elõre is kösz

Lazarus
erre még nem igazán volt példa pedig mindenhez használják a wilkót nem csak CShez
Norbi2K
csak az a gondom hogy mindig azt irja hogy nem találja a hangkártyát ha már az army megy.

Szerintem majdnem mindegy... nekem egy ESS sound system van és elég tûrhetõ vel.
Melyik címen???
szerintem próbáljuk meg a www.counter-strike.hu/aarmy a többi meg majd kialakul.
nekem is integrált hangkártyám van (asus a7a133)és mûködik minden
Norbi2K
És akiknek müködik, milyen hangkártyátok van?

Petyus_
Vagyis nem biztos, de nekem se mûködött. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Csak a csere. 😞

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Pontosan melyik címen találkozunk? Tegnap este játszottam K@loz és Quaresz bácsival,rá kellett jönnöm,hogy még van mit tanulnom😊
zotyesz
Azt hiszem én pedig beszerzek egy jó headsetet, mert ez a kapkodás eléggé fárasztó. 😊

Norbi2K
hali! nekem viszont kéne egy kis segitség. Ha minden igaz akkor via chipsetes (AC97)a hangkártyám(integrált), és nem megy a játék alatt a hang. Tehát a kettõt egyutt nem tudja kezelni csak egyet. Van megoldás vagy hangkártya csere?😊

Üdv! No a tapaasztalatokról: A Játék egész más RV-vel. Sikerült kipróbálni, kis módosítással. elõször el kellett inditani a játékot, majd késõbb inditani a RV-t, ellenkezõ esetben csak egy gamert engedett be a szervert a többinek Authorization error hibával kilépett. Számomra úgy tûnik, mintha megpróbálnák a fejlesztõk a RV-t és a hasonló programokat kizárni.
Nagyon tetszett az, mikor elhalálozott a játékosom, külsõ nézetben megkeresve valamelyik csapattársamat, kicsit segithettem neki...
Jahh és a lényeg... nem kell irogatni... ez talán nem megvetendõ dolog.
Holnap 19.00 kor a lentebb emlitett szobában mindenkit szivesen várok és segitek - ha tudok - a RV beállitásában. CS bajnokok nyugodtan segithetnek 😊
hmm
azt nem ismerem. Ha a RV nem OK szivesen kipróbálom
Norbi2K
most nézem van valami teamsound nevû progi is(www.teamsound.com), és ugy látom hogy free

No fenn vagyok a megadott címen....
Egyenlõre senkit sem látok.
Norbi2K
Hali, ha a landr nem megy akkor irjatok már vmi szervert hol lesztek, megprobálom én is belõni a roger wilcot.

sziasztok! Látom zajlanak a dolgok. Én is a régi RV-t használom. A címet kipróbálom. Remélem találunk valami jó helyet.

Mighty
www.extra.hu/Mighty/rogerwilco.exe
Ezt szedjetek le. Ez meg a regi, nem fizetos valtozat 😊

Mighty
Hali! Valamiert most nem megy rendesen az Inf es az SF se az XP-men...😞

zotyesz
Kár. Pedig már beleéltem magam...

Timber
landor szerver kenyszerpihenon ...
kiment benne a vinyo

Lazarus
De mi inkább AAzni szeretnénk, jó? 😊
CSOCSO
Ratyi AA😊))))))
ehh INF ben legalább ha nem tartasz célra akkor leveszi a fegyvert a szeme elõl😊!!
Mighty te is inkább jönnél INF ezni😊)
zotyesz
Nem tudjátok mi van a magyar szerverekkel? Egyikre sem sikerül csatlakozni.

Mighty
Roger Wilco: ip-nek irjatok be ezt: www.counter-strike.hu/aarmy

Erre vártam. Aki ráér próbálja ki a dolgot és holnap este találkozunk a magyar szerveren.(meg itt a fórumon) 😊
Nana ebbe a diskurálásba beszálnék én is ha megtiszteltek a bizalmatokkal. Szerintem a Zotyesz és k@loz is társulna
zotyesz
Holnap este valamikor egy közös játék?

http://rogerwilco.gamespy.com/ itt nézz kcsi szét
le is lehet tölteni. Install után beállítod a mikrofont és egyebeket. Szobákat lehet nyitni, aminek a címét megadva kis társadnak tudtok diskurálni game alatt. Röviden ennyi.
Nem tudtam hogy magyar ... csupa német ajkú diskurált rajta
de most felmegyek (ha tudok)