60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#14634 Jaja, arra én sem jöttem volna rá magamtól... De ha két fegyver akkor hogyan mászik fel a létrán? -
#14633 igen 1.9 óta felveheted a csapattárs fegyverét is :)de nefeledd két fegyverrel nyema granatovali.:) -
#14632 a sniper fegyver érdem szerint van kiosztva :)
ha egy 26 fős pályán 3 sniper lenne akkor csak a sniperek játszanának egymás ellen és csak kempelés lenne, az meg ugye nem nagy élvezet. a sniper legnagyobb rémálma ha cikkcakkban lerohamozzák (főleg ha nem egy ember) és még nem tudott felvenni másik fegyvert... -
#14631 Ha jól tudom a fegyver kiválasztása F2 billentyű. Ott láthatod a csapatod fegyverkiosztását, ha lehet választani akkor válszthatsz, sniper puskát aszem létszámtól függően ad a játék, és akkor is annak akinek jobb az eredménye... Persze ha a sniper elhalálozik felveheted a fegyverét, aszem... Vagy nem? -
#14630 Köszi! Le lehet már tölteni, a patch 2.0-t? szóval a 14609-es képek már onnan származnak? Remélem akkor nem kell újracsinálni az összes kiképzést!Mer már baromira unom, kb 10x végigcsináltam már -
#14629 SF kiképzés menete:
1.megvárod mig kijön a 2.0 patch
2.levágod a szakálladat
3.megcsinálod a kiképzést
ha írsz a fontos az első sorban legyen plíííz mert nincs erőm végigolvasni 4-6 sort :) -
#14628 Zotyesz! Tőled meg azt kérdem, hogy hol lehet elvégezni a SF kiképzést? Arra gondolsz, ami a Basic után jön, pl Airborne? -
#14627 a fene, a szmájli beszúrása után automatic mehetet nyomok. Szóval nem fejeztem be... Képzeld ma nagyon rosszul ment a dolog, egy egész kör alatt, jó, ha összvissz 1 teljes percet bent voltam. Az a gáz, hogy én inkább a snipingban vagyok "nagymenő", de ezekkel a karabélyokkal én nem boldogulok.Én nem is látom az ellent, az pedig amint spawnolok, azonnal lelő! Hogy a tehénbe kerül rögtön oda??? Szóval nem lehet valahol kiválasztani, h milyen fegyverrel legyek? Úgyértem, h tom, h az elején van ez a weapon class, de max 1-2 snipert ajánl fel, pedig huszonakárhányan voltunk! Az ellenfélnél bezzeg majdnem mind sniper! Hogy lehetséges ez?? Vmi cheat?? -
#14626 Na szia Kutyika, rég láttalak -
#14625 Üdv mindenki!
Én is felébredtem már... -
#14624 Hmm, hogy a bánatba?? Vasárnap van, hétvége!! Mindenkinek ott kéne ülnie! És gyakorolni!! -
#14623 Hello Gyadi! A 14609 képek melyik gammából tárultak elénk?? Ez AAO?? Bocs, ha hülyeséget kérdek -
#14621 -
#14620 Na, szóval itt vagyok, most jöttem meg Cseh-ből! Állat volt! Asszittem estig nem jövök haza, de hát már is... és utam egyenesen ide vezetett! Van vki vhol vmelyik AAO serveren? Egy party? -
#14619 hi
-
#14618 Jóó reggelt!!
Rangers lead the away!! -
#14617 -
#14616 Emlékeztek arra screenshotra, ahol egy irányba lőtt az amerikai SF katona, az opforral? Hát enm egy váratlan földönkívüli támadás érte őket, hanem az opfornak tűnő személyek nem ellenségek, hanem a helyi erők. (Indigenous force) Abban az esetben gyanis, ha nem tudod megcsinálni a SF kiképzést, akkor azokon a pályákon ezek bőrébe lehet bújni. Jó kis ROE szerzési lehetőség, ha a valódi opfor is hasonlóan néz ki. -
Prank #14615
1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.
-
#14614 *g *d -
#14613 -
#14612 Mit jelent az a finomabb egérmozás, keves Józsi bá'? -
#14611 aki PS2 egeret használ
XP alatt:
Sajátgép - Tulajdonságok - Hardver - Eszközkezelő
Egér tulajdonságai, Speciális fülnél a mintavételezési sűrűséget állítsa 200ra.. sokkal finomabb egérmozgás -
#14610 Megtöröm a csendet! :D
Nem hittem volna hogy ekkora punnyadás van :( -
-
#14608 Látom hétvége van... Hatalmas a punnyadás....semmmi? -
#14607 izé, *Csinálom*, ehhh , bocs!!! -
#14606 Legközelebb is ezt csinálaom ha ki akarnak szavazni.... -
#14605 Ez nem jött be nekik... -
#14604 Nem, én gammáztam, ki akartak szavazni mert rosszul dobtam egy kézigránátot és Tk lett belőle.... Részemről azonnali Disconnect parancs..... -
#14603 nem én STAR TREK-et nézek -
#14602 na mivan? mindenki a Szörivórt nézi?? -
#14601 ne csinád már! Lolvad a monitor. -
#14600 Jaja, sajna nem jó... :(
-
#14598 Köszönöm hogy segítetteél nekem mert nélküled nem találtam meg volna.Egyébként nagyon sajnálom hogy kevés a magyar szerver.Egyébként nagyon köszönöm a önzetlen segítségedet ami hálás vagyok!Lóbébi -
#14597 igazat megvallva mi alig vagyunk magyar serveren.. honor kurvák!!
serverre(mindegyikre) ip alapján:
Lindítod a gémet, nyomsz egy ö betűt, erre feljön a console.
>open ipcím
magyar serverek ip címei:
Landor - 152.66.93.27
CODE - 193.225.82.94
-
#14596 Sziasztok!Megcsináltam minden kiképzést a sniper kivételével.Szeretném tudni hogyan lehet magyar szerverre bejutni mert nem szeretném ha más ország szerveréhez csatlakozni.Nagyon kérem mindenkit ha lehet adja meg a magyar szerver címét mert én magyarokkal megyek "háborúzni"!Nagyon hálás lennék!Köszönöm Lóbébi -
#14595 Minek ebbe ennyi hűtő? -
#14594 -
#14593 Köfi, csak utána néztem meg a kép alatti szöveget azon az oldalon... Azért mondtam, hogy jobb hogy nem sikerült....