America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi2K
és ki kérdezte? te hallottad azt a kérdést meg rá a választ? szoval ami nincs arrol nincs ilyen pontos dokumentácio( pl hogy teheránban milyen helikkel és mikor mentek, melyik anyahajora szálltak le meg stb.) Az 52 es azért más mert arrol csak találgatások vannak mi folyhat odabent, de az tény hogy a nap 24 orájában helik és vadászok örzik a légterét😊

The Garrett
Na igen mondom hogy mindenhol van róla videó meg ilyenek, DE az amerikai kormány mint olyan egyszersem válaszolt IGEN nel akkar a kérdésre hogy létezik e. EZ olyan mint az 51 es körzet amierikában. Hivatalosan az se létezik gyakorlatilag meg ottvan.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Norbi2K
nem tudom honnan veszitek hogy a deltákat nem ismerik el hivatalosan, speciel én egy könyvben is olvastam roluk, meg is van a könyv: korszerû elitalakulatok. Itt le is irja a szerzõ hogy mikor és miért hozták létre a deltát( az SAS-hez hasonlo szervet akartak). A teheráni USA nagykövetség elfoglalásakor is õk akcioztak.

The Garrett
IGen de a DF létezését a magyar kormány nem ismere el hivatalosan 😄

Petyus_
Ja, én is tudom hogy van a DF, pl. a M313R is DF-es. Még DF Combat Arena is van!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

zotyesz
O.K. én kutyultam.

The Garrett
De király lenne ha lehetne csinálni skineket. Tuti betenném magamnak a turbánosat 😄

zotyesz
Valamelyik ini fáljban találtam egybejgyzést egy jövendõbeli pályához, a neve Caves. Gondolom itt is turbánosok lesznek.(valszeg itt lesznek fekete turbánok.)

Petyus_
Mármint afgánok lesznek biztos 😊

zotyesz
Azért az insurgenten mégsem tették fekete turbánosokká. Aból biztos mindenki tálibokra következtene.

Petyus_
A "polotikai korrektség" ellenére jól felismerhetõek azért az ámérikaellenes népcsoportok, Bridge tiszta szlávok a terroristák, meg ugyi a turbános szakállas arcok... szóval biztos lesznek teroristák. 😊

A "Roger that!" meg "hoooah!" dumák tisztára mintha a BHD hangsávjából lennének rippelve. 😄

zotyesz
Amúgy tényleg tele van a program BHD-s egységekkel. 75th Ranger Regiment, Delta Force, 10-es Hegyivadászok.
Kiváncsi vagyok mikor jönnek az afganisztán ihlette pályák.

zotyesz
Õ asszem a katonákat kereste személy szerint, hogy tisztelegjen elõttük. ekkor kérdezte meg tõle egy veterán, hogy akik a második VH-ban, vagy más háborúkban vettek részt az semmi. Aztán átmentek általános vitába. Szóba került az esetleges Irak elleni háború is.

The Garrett
Mert a BHD ban volt a Mountain Rangers (õk szaladgálnak a végén) meg õk robbantják fel a tnakokat ilyenek meg a delta force a 2 srác akik a helikopterért mennek és elözönlik õket a tálibok... meg a 3. a mezei gyalogság volt asszem.

The Garrett
mármint játékbeli katonai egység : Mountain rangers? vagy kovács béla?

zotyesz
Van egy érdekes topic a hivatalos fórumon. Egysrác megkérdezte, hogy játszanak-e azok közül akik ismerõsek lehetnek a Black Hawk Down-ból.

The Garrett
okesza

zotyesz
konzolból indítsd. Fõképenyõn ESC, majd TAB. open 152.66.93.27:1616 vagy 152.66.93.27:1716

zotyesz
Van Landor. Már kezdtem megijedni.

The Garrett
Ne,m tudom lehet csak az ASEYE szarakodik..

zotyesz
Már megint nincs? Ne már...

The Garrett
na majd ha lesz Landor 😄D

zotyesz
Támadóként azt úgy könnyû megcsinálni, hogy keresel egy reflektort ami a védõk felé világít, majd kúszva megindulsz feléjük, úgy hogy a reflektor végig a hátad mögött legyen. Az éjjellátóval csak egy nagy fehér foltot látnak... 😊

zotyesz
Én bunkerben teljesítettem. 😊

The Garrett
volt egy gáz pálya az az erbornhoz kellett asszem amikor egy szar karámból kellett kiirtani az ellent... az de gáz volt. 4 szer már a landolásba belehaltam 😄

zotyesz
Ja. Rangers lead the way, soldier! Hooah!

The Garrett
és én is Ranger (is) lettem. Izé tök jó!

zotyesz
Én speciel az igazi nevem használom a játékban. Az ám az élvezet amikor az amik megpróbálnak megszólítani.

zotyesz
Hehe, látom feltámadt a harci kedv. 😊

The Garrett
köszi sikerült megcsinálni mind2 -t 😄

Petyus_
LOL

The Garrett
nem baj mostmár ugyis mantin réndzsör kisdobos vagyok 😄 annak nem kell kés! majd elváglak az ujjammal 😄

Petyus_
Ne örülj, itt nincs kés!

The Garrett
ha mentek be gamelni szóljatok már mert rég aaoztam magyarokkal.. kb miokor megjelent a Game ... kiváncsi vagyok mit tudok még 😄D

Petyus_
Roget that! Hoooooah! 😊
Akkor majd kellene Landoron gyakorolni a csapatmunkát (jó, úgyis egyedül fejbelövök mindenkit, de sose lehet tudni 😄).

Norbi2K
jol jönne egy automatic rifleman support 😊

Norbi2K
m16-os gyakorlo pályán 40-bol legalább 36-ot kell lõni és utána mehetsz mesterlövésznek.
Van magyar szerver, olvasd vissza a forumot, ott lesz vhol az IP.

The Garrett
Köszi most megyek megpróbálok jól lezuhanni!

zotyesz
Úgy néz ki,hogy már hatan vagyunk a csapatban. Leht, hogy tudok még két-három embert. Majd ma szólok nekik.

zotyesz
Nekem úgy sikerült, hogy mindig a földet bámulom, hogy lásam milyen magasan vagyok. Úgy 1-1,5 másodperccel a becsapódás elõtt kell flare-t nyomni, de folyamatosan. Ne elõbb, mert nem tart sokáig a hatása, és aztán mész mint egydarab kõ. Ne izgulj, egyszer ráérzel, aztán már semmi gond nem lehet.

zotyesz
Tegnap voltunk fent a Landoron. Én például úgy 6-tól fél 8-ig. Kellene majd egyeztetni idõpontot. Roger Wilco-t használunk?

The Garrett
ÉLJEN kaptam Mountain Divisionos uttörõjelvényt... de ejtõernyõzni még mindig nem tudok.. 😞

The Garrett
NA mégiscsak kéne egy kis help!!! hogy a rákba kell ejtõernyõzni???? mindig megdöglök!

The Garrett
semmi .. megoldódott..

The Garrett
Ej miakõõ! mér nem lehet uj solidert létrehozni... a link ami a create soliderhez mutat nem jön be 😞

Petyus_
Ha éppen nem vizsgázok, és kell egy automatic rifleman support embernek, akkor jelentkezem én is! 😊

The Garrett
holnaptól megyek én is meg Kreeztal koma is!! ugyhogy +2 😄 most szedem ujra az AAO-t 😄

megjegyzem , nem volt valami nagy tolongás a Landoron ......
Norbi2K
hintsd! 😊

zotyesz
elhintsem az IRC-n?