60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    Jaja, arra én sem jöttem volna rá magamtól... De ha két fegyver akkor hogyan mászik fel a létrán?
  • patacsi HUN
    igen 1.9 óta felveheted a csapattárs fegyverét is :)de nefeledd két fegyverrel nyema granatovali.:)
  • patacsi HUN
    a sniper fegyver érdem szerint van kiosztva :)
    ha egy 26 fős pályán 3 sniper lenne akkor csak a sniperek játszanának egymás ellen és csak kempelés lenne, az meg ugye nem nagy élvezet. a sniper legnagyobb rémálma ha cikkcakkban lerohamozzák (főleg ha nem egy ember) és még nem tudott felvenni másik fegyvert...
  • Kutyika
    Ha jól tudom a fegyver kiválasztása F2 billentyű. Ott láthatod a csapatod fegyverkiosztását, ha lehet választani akkor válszthatsz, sniper puskát aszem létszámtól függően ad a játék, és akkor is annak akinek jobb az eredménye... Persze ha a sniper elhalálozik felveheted a fegyverét, aszem... Vagy nem?
  • Gfreiter
    Köszi! Le lehet már tölteni, a patch 2.0-t? szóval a 14609-es képek már onnan származnak? Remélem akkor nem kell újracsinálni az összes kiképzést!Mer már baromira unom, kb 10x végigcsináltam már
  • patacsi HUN
    SF kiképzés menete:
    1.megvárod mig kijön a 2.0 patch
    2.levágod a szakálladat
    3.megcsinálod a kiképzést

ha írsz a fontos az első sorban legyen plíííz mert nincs erőm végigolvasni 4-6 sort :)
  • Gfreiter
    Zotyesz! Tőled meg azt kérdem, hogy hol lehet elvégezni a SF kiképzést? Arra gondolsz, ami a Basic után jön, pl Airborne?
  • Gfreiter
    a fene, a szmájli beszúrása után automatic mehetet nyomok. Szóval nem fejeztem be... Képzeld ma nagyon rosszul ment a dolog, egy egész kör alatt, jó, ha összvissz 1 teljes percet bent voltam. Az a gáz, hogy én inkább a snipingban vagyok "nagymenő", de ezekkel a karabélyokkal én nem boldogulok.Én nem is látom az ellent, az pedig amint spawnolok, azonnal lelő! Hogy a tehénbe kerül rögtön oda??? Szóval nem lehet valahol kiválasztani, h milyen fegyverrel legyek? Úgyértem, h tom, h az elején van ez a weapon class, de max 1-2 snipert ajánl fel, pedig huszonakárhányan voltunk! Az ellenfélnél bezzeg majdnem mind sniper! Hogy lehetséges ez?? Vmi cheat??
  • Gfreiter
    Na szia Kutyika, rég láttalak
  • Kutyika
    Üdv mindenki!
    Én is felébredtem már...
  • Gfreiter
    Hmm, hogy a bánatba?? Vasárnap van, hétvége!! Mindenkinek ott kéne ülnie! És gyakorolni!!
  • Gfreiter
    Hello Gyadi! A 14609 képek melyik gammából tárultak elénk?? Ez AAO?? Bocs, ha hülyeséget kérdek
  • Gfreiter
  • Gfreiter
    Na, szóval itt vagyok, most jöttem meg Cseh-ből! Állat volt! Asszittem estig nem jövök haza, de hát már is... és utam egyenesen ide vezetett! Van vki vhol vmelyik AAO serveren? Egy party?
  • Gfreiter
    hi
  • AirborneRanger
    Jóó reggelt!!
    Rangers lead the away!!
  • patacsi HUN
  • zotyesz
    Emlékeztek arra screenshotra, ahol egy irányba lőtt az amerikai SF katona, az opforral? Hát enm egy váratlan földönkívüli támadás érte őket, hanem az opfornak tűnő személyek nem ellenségek, hanem a helyi erők. (Indigenous force) Abban az esetben gyanis, ha nem tudod megcsinálni a SF kiképzést, akkor azokon a pályákon ezek bőrébe lehet bújni. Jó kis ROE szerzési lehetőség, ha a valódi opfor is hasonlóan néz ki.
  • Prank

1: AAACBBABBBADABCAAA
    2: BBACCDAC
    3: BDBCBBA

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.

• [Rush]
    *g *d
  • [Rush]
  • [Rush]
    Mit jelent az a finomabb egérmozás, keves Józsi bá'?
  • repro
    aki PS2 egeret használ
    XP alatt:
    Sajátgép - Tulajdonságok - Hardver - Eszközkezelő
    Egér tulajdonságai, Speciális fülnél a mintavételezési sűrűséget állítsa 200ra.. sokkal finomabb egérmozgás
  • Gyadi
    Megtöröm a csendet! :D
    Nem hittem volna hogy ekkora punnyadás van :(
  • Gyadi

• Kutyika
    Látom hétvége van... Hatalmas a punnyadás....semmmi?
  • Kutyika
    izé, *Csinálom*, ehhh , bocs!!!
  • Kutyika
    Legközelebb is ezt csinálaom ha ki akarnak szavazni....
  • Kutyika
    Ez nem jött be nekik...
  • Kutyika
    Nem, én gammáztam, ki akartak szavazni mert rosszul dobtam egy kézigránátot és Tk lett belőle.... Részemről azonnali Disconnect parancs.....
  • patacsi HUN
    nem én STAR TREK-et nézek
  • repro
    na mivan? mindenki a Szörivórt nézi??
  • repro
    ne csinád már! Lolvad a monitor.
  • [negativ] Cirek
    Jaja, sajna nem jó... :(
  • lóbébi
    Köszönöm hogy segítetteél nekem mert nélküled nem találtam meg volna.Egyébként nagyon sajnálom hogy kevés a magyar szerver.Egyébként nagyon köszönöm a önzetlen segítségedet ami hálás vagyok!Lóbébi
  • repro
    igazat megvallva mi alig vagyunk magyar serveren.. honor kurvák!!
    serverre(mindegyikre) ip alapján:
    Lindítod a gémet, nyomsz egy ö betűt, erre feljön a console.
    >open ipcím

magyar serverek ip címei:
    Landor - 152.66.93.27
    CODE - 193.225.82.94
  • lóbébi
    Sziasztok!Megcsináltam minden kiképzést a sniper kivételével.Szeretném tudni hogyan lehet magyar szerverre bejutni mert nem szeretném ha más ország szerveréhez csatlakozni.Nagyon kérem mindenkit ha lehet adja meg a magyar szerver címét mert én magyarokkal megyek "háborúzni"!Nagyon hálás lennék!Köszönöm Lóbébi
  • Kutyika
    Minek ebbe ennyi hűtő?
  • Kutyika
  • Kutyika
    Köfi, csak utána néztem meg a kép alatti szöveget azon az oldalon... Azért mondtam, hogy jobb hogy nem sikerült....