60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gyadi
    Huh, de nem látok belőle semmit, mi ez? a szvat?
  • Atiti
  • Atiti
  • patacsi HUN
    64es videokártya a minyima kalkula .de te lecserélheted a tiédet 20 pénzért de nekem 28-szor annyiba kerül a csere LOL :(
  • Gyadi
    Uhh, sry, azthittem még nem rakta be senki sem a képet :D
  • Gfreiter
    Egyébként én is attól félek, hogy a 2.0 verzió túl nagy követelményeket fog támasztani, bár logika szerint nem kéne, ugyanis az 1.9-esnek sem kimondottan hátborzongatóak a paraméterei!Olyan nagyot csak nem ugranak, h 1.7 P4, 64Mb Nvidia ne legyen elég!Reméljük.
  • Gfreiter
    Muhahahaha!Értettem főtörzs! :)Szóvaé csak azért kérdeztem, mert azt írta oda, hogy Gfreiter dzsekije!Na, valaki, valahol? egy menet? Már unom, h idegenekkel kell játszanom, és h angolul kell dumálni!
  • Kutyika
    El kell ismerni, szép fegyverek!!!
  • patacsi HUN
    Gfreiter újonc !!!
    1. olvasás
    2. értelmezés
    3. felfogás
    4. megfontolt kérdezés
    5. válasz megköszönése
    #14665 -ből hiányzott az 1,2,3 és a 4.-ből a megfontolt
    kérem pótolni
    patacsi törzsőrmester

(a jacket a tervek szerint a 2.0 ás patchben lesz benne ez egy előzetes kép volt :) )
  • Gfreiter
    Szia! Honnan vetted elő a dzsekimet?Én ha rámegyek a personal jacket-re, nem mutat semmit!csak loginolni lehet.De nincs semmi más!
  • patacsi HUN
    csigabiga :)
  • Gyadi
    Emmeg egy uj snipör riföl:
  • Gyadi
    Ez már egy elfogadható m16-os lesz :D
  • patacsi HUN
    M9
    REM870 (ebből sokféle van, ez az egyik)
  • patacsi HUN

M16A3
    SPR
  • patacsi HUN
    de remélem a vid"karim" bírni fogja (mobility radeon8500M9 64) mert nem lehet leccserélni csak géppel kpl.
    új gépet meg csak 2004.dec terveztem akkor lesz 2éves :(
    és nem szeretnék all low játszani :(
    szóval várom a 2.0-át de a gyomrom miniatürizíírung :))
  • patacsi HUN
    ha jól emlékszem és a képek is azt igazolják, hogy az AA is megmutatja majd az eredményeidet és a Find Player gombbal pedig gondolom megnézheted ki hol van :)
  • Kutyika
    Ne haragudj, de nem értem, elmagyaráznád kicsit bővebben?
  • patacsi HUN
    nem hiába erőlteti a tracker a warokat. ha kijön a 2.0 és műxik akkor nekik annyi ha nem mutatnak fel valami újat...
  • Kutyika
    Bárki módosíthatj majd a fegyverét? Vagy ez is úgy fog működni, mint a sniper pusku osztás? Az elért eredmények alapján?
  • Tikal #14654
    lesz beretta? király
  • Daniel_F
    Fegyvermódosítás a 2.0-ban:

És Gfreiter dzsekije:

Forrás
    Úgy érzem, közel már a 2.0 ennyi screenshotnál.
  • Kutyika
    Izé, Erre nem is gondoltam, de csak a teszt Warra, céloztam volna. A régi idők felemlegetését inkább hagyjuk, nemvezet az semmi jóra sem. De mint mindenki tudja, sajnos balszerencsés módon mindkét valós esetben nagyon nagy árat fizettünk, mi magyarok....
  • Prank
    vagy a két világháborúra
  • patacsi HUN
    mindkét tesztwarra gondoltál :)
  • Gyadi
    Az AAO, különben megmondtam volna hogy másik gamma :)
  • Kutyika
    Ajaj, ez a kép egy kicsit nagy....
  • Kutyika
  • Kutyika
    Ha jól látom mindkét war-ban kikaptunk...
  • Kutyika
    ki, hol játszik
  • Tikal #14644
    hogy okosodjon :)
  • Kutyika
    Akkor meg minek neki a ts????
  • Tikal #14642
    15 honor a spec force-hoz? Elég kevéske szerintem...
  • Gfreiter
    ÁD 1, mi az a ts? Ád 2, hol van a Landor? Elfelejtettem! Ezen a trackeren meg vhogy nem igazodok ki! regisztráltam magam, stb, de nem találom a linket, ahol joinolni lehetne! OK, nem pofázok annyit
  • patacsi HUN
    majd egyszer :)
    nem kell magyar pálya ahoz, hogy magyarokkal nyomjad (tudom Mighty honor kurvák :) ).nézd meg a trackeren vagy a "landoron", hogy a többiek hol nyomják és ts-el lehet kommunikálni velük (de nem sokat beszélni bazz)vagy csak hallgatni az is nagy segítség . :)
  • Kutyika
    Magyar pálya 3-is van, csak nálam egyik sem jó, valami rejtéjes oknál fogva...
  • patacsi HUN
    fel tud menni :)
  • Gfreiter
    Ja, egyébként a 2.0 mikó jön ki?
  • Gfreiter
    hú bakker, akkor én soha nem fogok elérni annyi pontot, h sniper lehessek.Bár ez a cikkcakk megoldás jó gondolat!Az a baj, hogy a játék kezdetén mindenki rohan, mint az őrült, semmi stratégiai megbeszélés, v ilyesmi! ezért is lenne jó egy magyar pálya!
  • Kutyika
    Mert még nem próbáltam, de fel tud menni? vagy nem?