America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi2K
mire gondolsz, játék a landoron vagy a teamwarfare es dolog? egyébként figyeld a forumot és mindenrol értesulsz😊

The Garrett
DC rõl

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Norbi2K
csak a server dolgot kell majd megoldani vhogy

Norbi2K
honnan downloading mafia, küldj már meg egy mail-lel 😊

The Garrett
De nem akarom kecseg lagharcos benyomását kelteni....

Norbi2K
zotyesz ha aktiv vagy(online) akkor icq-t nyomd már be, ott könyeb dumálni😊

Norbi2K
specialoperations.com

zotyesz
Akkor te vagy a sebezhetetlen. 😊

zotyesz
Csapatszervezéssel kapcsolatban. Szóltam ricsiknek és õt is érdekelné szerintem. Kellene valamit lépni, mert ha jól számolom már vagy 8-9 ember lenne.

The Garrett
mennék én is csak downloading mafia.. kb 9000 pingem lenne 😞

Norbi2K
hali, akkor tényleg este felléphetnénk egy páran ha van landor, rangers lead the way 😊

zotyesz
Új mapok is fent vannak.

zotyesz
Jelentem a Landor forgatja a mapokat. Urak, ma valamikor egy közös játék?

zotyesz
Szerintem ahol a katonádat nyilvántartják.

zotyesz
Igen van. Például igen örültem amikor szereztem egy Dragunovot.

Van olyan központi statisztika, hogy egy játékos hány pontot ért el eddig? vagy valami hasonló?

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Fel is lehet venni fegyvert az ellenféltõl ak 47. Bár még nem jutottam odáig, de akkor a fegyvernek mûás tulajdonságai is vannak? Mert ugye akitõl felveszem az is csak m16- os ként használta csak az én szemszögembõl ak? Van különbség a két fegyver közt?

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

The Garrett
király és késõbb valami kiegészítõben lesz plussz cucc a rangereknek, mert hallottamm valami modified fegyverekrõl...

jah akkor HOOAH

zotyesz
Ja rangerként majd késõbb használhatod az új M4A1-t.

zotyesz
Nem szóltam semmit a Landorról, mert most néztem meg és megy.

zotyesz
Egyelõre csak annyi, hogy mehetsz majd a rnager és airborne bevetésekre is. Meg örülhetsz, hogy kapsz egy RANGER feliratot a válladra, mondhatod, hogy HOOAH, stb. 😊

The Garrett
nekem is kérdés: most megvannak ezek a réndzsör meg erborn meg ilyen kiképzések meg küldetéseket is megcsináltam. Ezek mire jók? Kapok valami + fegyert? vagy csak örülhetek, hogy milyen faszacsávóvagyok?

zotyesz
Reggel még mentek. Most nem tudom mi van velük, mert csak connection failed a válasz. A 1616-osson forgtak a mapok. ( a másikon nem tudom)

zotyesz
Amúgy még én sem vagyok egy mester. Szóval egyelõre többször voltam hõsi halott, de egyszer mindenki volt kezdõ. Van itt azonban pár ember akitõl sokat lehet ellesni.

zotyesz
Én a valódi nevemen, csak az angol szórend szerint. amúgy én modemrõl nyomom, mivel erre ADSL még egy jó darabig nyista.

Milyen néven szoktál fent lenni ?

Én is gondoltam már rá hogy egy csapatot kellene összehozni ! De egy barátonm most nyaral ha visszajönn benne lesz, egy másik meg ma jön át hozzánk és mutatom meg neki a játékot. Ill van még egy 3. is akinek csak szeptember közepén lesz adsl-je és akkor csatlakozik hozzánk 😊

zotyesz
Jut eszembe. Egyzser még az elején lesitteltek. Na azóta vigyázok mindekire. (de csak a saját csapatból)

zotyesz
Fogalmam sincs. Nem tudom, hogy mások mikor akarnak játszani, mert kettecskén nem az igazi. Néha néz fel délután hátha, valaki feldob egy idõpontot. ami jó lenne, fõleg ha tényleg akarunk csapatot. Én special 1900 után ráérek.

zotyesz
Lehet, hogy Landor ennyi volt? Már megint csak Connection faildet kapok róla.

ÉRTEM 😊)) Köszi A köv kérdés : Mikor játszunk? 😊 Ugy este 18 ra érek haza addig a munkahelyemen vagyok.

zotyesz
Más egyéb Myrkul?

zotyesz
Ja és a Landor. Fõképenyõn ESC, majd TAB, és beírod a konzolba, hogy open 152.66.93.27:1616 vagy open 152.66.93.27:1716

zotyesz
ROE asszem Rules Of Engagement a szabályok, hogy mit kell betrtani. nem lövünk saját emberre, nem robbantjuk fel a hidat(bár ez gránátokkal elég nehéz 😊 ). Ha sok a ROE, mész katonai fegyházba, ha ez többször is ismétlõdik mármint Leavenworth látogatása, akkor bannelnek.

zotyesz
Akkor aaszem nem engedi a 82es ejtõernyõsök és a 75-ös ranger ezred pályáit. Na ezekbõl csak az fls él még, a többi egyelõre nincs benne. Majd legközelebbi peccs...

értem 😊 köszi mit jelent a ROE? mert a KIA rájöttem 😊

zotyesz
Marksman expertre kell teljesítened az M16-os tesztett. Ez 40 lövésbõl minimum 36 találat. Csak a teszt eredménye számít elõõte a gyakorlás nem. Ha ze megvan mehetsz Sniper suliba.

Hát így fejbõl nem tudom milyen pályákra nem enged fel . Bridge az van meg egy sivatagos ahol számitogéprõl kell letölteni valamit, meg a kiképzõ pálya mikor szobákban megyek és "diszletek vannak", ill. vagy még mikor egy gyárba kell behatolni és ott pár dolgot elfoglalni

zotyesz
a fegyvert elvileg úgy sorsolják. sniperhez kell a kiképzés is. amúgy figyelembe veszi, hogy hányan kértétek a fegyvert, a ROE-t,stb. Alap viszont, hogy minden egyes postot be kell tölteni egy fireteamben.

4 - hogy lehetek mesterlövész? Vissza kell mennem a kiképzésre? és ott mindegy melyik célokon érem el a pontot? Tehát számit hogy csak a közelebbiekre lövök vagy mindegyikre kell sorban?

zotyesz
Melyik pályák?

zotyesz
lol: Laugh out loud (hangosan röhögök)

3 - sokszor olyan fegyverrerl indulok amilyennenl nem akarok. Hiába állítom be, hogy milyen fegyvert akarok, sokszor másik fegyvert ad 😞

zotyesz
Tegnap elõtt szépen váltogatta a térképeket.

2 - Pár pályára nem tudok fellépni mert azt irja, hogy nem vagyok "jogosult" a pályára vagy valami halsonlot. Teljesíteni kell valamit?

1 - mit jelent az hogy lol?

1 - mit jelent az hogy lol?

Sziasztok !!!

Én szívesen játszanék 😊)) Csak hol van ez a landoron? hogy lehet oda fellépni? Lenne még egy pár kérdésem ezért darabokban teszem fel hogy átláthaobb legyen 😊)

zotyesz
Ha jól sejtem tegnap Landoron senki sem volt. Este fél tízig nézegettem, hogy hányan vannak rajta, de soha senki. Ma reggel is még mindig ugyanazokkal a pályákkal jön be.

zotyesz
Kiváncsiság képpen megnéztem www.army.mil mit rejteget e témában. Az oldal keresõje adott pár találatot a DElta Force-ra. Volt valami hivatalos cikk, ami ha jól emlékszem terrorista támadás esetén a speciális erõk gyors reagál
ásáról szólt. Itt volt egy mondatban, hogy: olyan kevéssé ismert alakulatok, amelyekrõl nyilvános dokumentáció még nem látott napvilágot, mint például a terrorista elhárítás és túszmentés céljára létrehozott 1st Special (itt volt egy hosszú név) Delta, ismertebb nevén Delta Force.
Viszont az alakulatok között nem találsz róluk információt, nincs külön weboldaluk sem.