60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#14717 Bár ahogy elnézem, tegnap este 19:28 óta tesz ránk -
#14716 Uff, erre nem is gondoltam!Talán aki csinálja az FPS-en az AAO részleget?De szerintem szavazni is lehetne!Kutyikából jó főnök lenne!Úgy vettem észre, hogy ő egy nyugodt típus -
#14714 No igen, ez a hátulütője az egésznek: kell egy főnök aki megmondja mikor legyen, de ahhoz meg túl sokan vagyunk. (bár én nem akarok az lenni) -
#14713 De az előbbi persz csak vicc vót, mielőtt elkönyvelnétek egy utolsó tahónak :)) -
#14712 Igen igen! Máshol is így csinálják, hogy meghirdetik a balhét!Szerintem meg kéne szerveződnünk egy kicsit!De csak egy feltétellel: ha én leszek a főnök!!! :) -
#14711 Hello
Én is voltam valamikor, de nem volt senki, órákig meg ugye nem várok.
Ha lenne valami "hivatalos" időpont egy magyar AA-szerver bulira, én is, és tuti mások is jönnének.
Csak egy "gyertek most a Landorra" nem elég, tuti kevesen olvassák a fórumot ahhoz, hogy tele legyen. -
#14709 Jahhh, hogy...
Klikkide -
#14708 Tronix!
Mikor vannak bent a népek az FPS Central serverén, mert én már többször voltam ott (igaz, hogy hajanli 2-3 körül) és mindig üres volt, pedig szivesen nyomulnék ott.
+ Mikor fog újra működni az FPS Central oldala? -
Tijua #14707 ahhhh, köszi! -
Tijua #14706 hát ez az, otthon nekem is megvan, itt meloban meg nem tok forumot bongeszni!
-
#14704 Sajna vmiért nem jön össze ez az icq!Letöltöm az intsall-fájlt, de nem indul el! Szóval azt szeretném kérdezni, h a honorokhoz a pontokat egy adott szerveren kell összeszedni?Vagy folyamatosan regisztrálódnak a pontjaim?Csak mer tegnap egész nap nyomtam, és egész jól haladtam, de egy dekát nem ugrott a honorom! -
#14703 :) TS felrakása után csak mikorfon kell egy IP cim ahova csatlakozol és kész
ICQ hoz meg a regisztárciókor kapsz egy számot. -
#14702 Várj, asszem megin hülyeséget kérdeztem!Nyilván nem véletlenül raktad fel a linkeket!Előbb megpróbálom megoldani egyedül, ok? -
#14701 Én nem kaptam icq számot, legalábbis nem tok róla.Hol lehet megnézni? A TS-hez nem kell más, csak egy mikrofon?? Bocs, de én egyelőre tényleg laikus vagyok ezekhez a dolgokhoz.Nekem sokáig régi gépem volt, net is csak most lett bekötve kb 1 hete, ezért nem is foglalkoztam ilyen dolgokkal.Köszi, h segítesz, asszem hamarosan belejövök -
#14700 Az icq-val online beszélhetsz (szövegesen) valakivel. Regisztráció után kapsz egy számot, és ha megkeresed Belton ICQ számát (kattints a logóra), tudsz vele beszélni.
TS=TeamSpeak, ami pedig hang alapú beszélgetőprogi. (Szerezz be egy mikrofont, ha nincs)
Nagyon röviden ennyi. -
#14699 TS? ICQ?? Kezdő vagyok öregem! De ne mondd el senkinek :) -
#14698 Nah meek órára bye -
#14697 Mondjuk ts en vagy icq :)))de inkabb icq!!!keress ram!! -
#14696 Jó, majd írj, és akkor meglátjuk, hogy tudunk e egyeztetni!Hooah!! -
#14695 Én lusta voltam:))) -
#14694 Ittvan! -
#14693 :)))az jo majd jácodunk valamikor... -
#14692 Én minden nap játszom, de sokkal jobb lenne egy magyar szerveren, legalább mondjuk 10-en!És akkor meg lehet beszélni mondjuk egy stratégiát, és nem csak úgy össze-vissza rohangásznánk!Annak semmi értelme!De tegnap este sikerült összehoznom egy jó kis kommandót vmely kföldi szerveren!Végig taroltunk! -
#14691 Tessék csak vissza keresni én nem tok segiteni most sokat mert nem otthoo vagyok:)) -
Tijua #14690 hali! tudnátok egy linket lökni a magyar AAO oldalra, had ne keljen visszakeresni! köszi! -
#14689 Jah mind1 de jok a képek...
föleg a weapok :)))
csak már kellene gamézni me ma 4 napja nem aao-ztam:)) -
#14688 Szia! Állítólag a screenshot-ok nem is a 2.0-ból származnak, hanem vmi oktatóprogramból.De magad is elolvashatod a #14682 linken!De azért reménykedjünk!Talán az új fegyverek nem kamuk -
#14687 Huh joregelt irok man egy sort a sulibooo...
Volt valami érdekes mert már rég nem voltam gép elött 2.0 rol mi ujsag?? -
#14686 Hát ez sajnálatos!Mindig beharangozzák a dolgokat,aztán az ember csalódik egy nagyot!Ezek szerint megint nem lesz saját dzsekim... -
#14685 ez a poén, hogy ezt mondta...... -
#14684 pedig a realitáscentrikusság azt kivánná, hogy legyen :) -
#14683 Térkép lelőhely -
#14682 Amugy ezek a képek nagy valoszinuseggel hamisak...
Itt azt írják hogy nem biztos hogy ezek a képek valodiak. Amugy meg még régebben aztmondta Abraxas hogy NEM lesznek pisztolyok a játékban... -
#14681 az, h finoabb az egérmozgás b+!! -
#14680 -
#14679 bocsi -
#14678 -
#14677 M16A2+203 -
#14676 Remington870 -
#14675 Sok buzi katona LOL :))