America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a szereplés szépen szólva nálam a csapat támogatásáról szólt. (magyarul senkit sem lõttem ma ki.)
a landor nem megy?
üdv drak
én vagyok moddel😊)
én vagyok moddel😊)
Engem nem rugtak ki... miután bevettem nekik a hidat. 😄
csak elkezdtek eleinte németül/angolul dumálni hogy FAKOFFeres aztán meg oh nice, well done stb...
Szóval parasztok mindt minden külföldi 😄
csak elkezdtek eleinte németül/angolul dumálni hogy FAKOFFeres aztán meg oh nice, well done stb...
Szóval parasztok mindt minden külföldi 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
az elöbb ledobtak mert magyarul beszéltem😊)
Mûködik most valmelyik szerver? mert nekem mindenhova connection failed. Landorra is meg amelyiket itt írtad 1 el lejjebb..
láma vagyok az ilyenben😊
hmm s ezt én betudom irni valahova?
pl?
regisztrálva vagy?
pontosan melyiknél akadtál el a Marksmanship trainingen?
pontosan melyiknél akadtál el a Marksmanship trainingen?
megy a landor
hi
Fent vagytok most valamelyik serveren?
Fent vagytok most valamelyik serveren?
Vki help mert elakadtam atraining küldetések felsõ sorában a harmadiknál asszem nem enged továb mert bejön két képernyõ és utána kidob a fõmenübe. Vki help??
Mert nekik is az tetszik. ÉS mindenkinek joga hogy mit csinál a saját szerverével...ebbe szerintem ne szóljunk bele...
Szerintem most BF szerver van a LAndoron... az 80% ban lefoglalja a cuccost...
üdv
nem megy a landor?
nem megy a landor?
Ne is mond nekem qualifikálni volt ott kurvanehéz... támadó oldalon voltam és a 10 körbõl 4 ben meghaltam.. de mikor földetértem mindig gyõztem 😄 2 en voltunk a szerveren 😄
Én leszek 16.00-tol zotyesz
LSC: A not available nekem is ott volt de 1.2.1 es-s patch-et felraktam aztán már nem irta ki, bár gondolom te is felraktad.
LSC: A not available nekem is ott volt de 1.2.1 es-s patch-et felraktam aztán már nem irta ki, bár gondolom te is felraktad.
Sziasztok !!
Az ejternyös kiképzést probálom megcsinálni, de mindig lezuhanok 😞( Nem is irom le hogy hányszor práblkoztam mert nevetség tárgya lenne 😊) De hiába nyomkodok bármit is mindig csak össze töröm magam. Azt mindja, hogy nézzek lefelé és jobbra - balra mozgás gombot nyomkodjam (ha jól fordítottam) de hiába minden . Mit kell tenni? köszi
Az ejternyös kiképzést probálom megcsinálni, de mindig lezuhanok 😞( Nem is irom le hogy hányszor práblkoztam mert nevetség tárgya lenne 😊) De hiába nyomkodok bármit is mindig csak össze töröm magam. Azt mindja, hogy nézzek lefelé és jobbra - balra mozgás gombot nyomkodjam (ha jól fordítottam) de hiába minden . Mit kell tenni? köszi
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
Ha a Farp raid és a Weapons cache nem megy, akkor normális, mert ezek csak késõbb jönnek, az új M4A1 társaságában.
Nos, hadnagy úr 😊, a M.A-on az egyik csapatnak az SSG-jét kell három pontra elkísérnie sértetlenül, míg a másik csapatnak ezt kell megakadályoznia. A kísérõknek szerintem ha elég nagyok csapatok ketté kell válnia, és míg az egyik leköti a rajtaütõket, addig a másik kísérgeti az SSG-t. Az ambush csapatnak pedig egyszerûen eliminálnia kell a Staff Sergeant-t.
Szasztok! Akkor én most felvetnék egy idõpontot a közös meccshez: ma 16.00-tól
Ha nektek más idõpont a jó írjátok már ide, egy, hogy tudjam, kettõ, hogy sikerüljön végre megbeszélnünk egy közös játékot végre. Egyik este is csak Norbi és én voltunk fent, és bár tudom a Spec Ops óta, hogy a rangerek ketten is veszélyesek 😊, de azért többen is jelentkeztek a csapatba.
Ha nektek más idõpont a jó írjátok már ide, egy, hogy tudjam, kettõ, hogy sikerüljön végre megbeszélnünk egy közös játékot végre. Egyik este is csak Norbi és én voltunk fent, és bár tudom a Spec Ops óta, hogy a rangerek ketten is veszélyesek 😊, de azért többen is jelentkeztek a csapatba.
Gyerekek!
Ez egy nagyon cool game! Játszottam sokmindennel már de ez... 😊
Ez egy nagyon cool game! Játszottam sokmindennel már de ez... 😊
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ez így igaz. Elég kellemetlen ellened játszani ha külön csapatba kerülünk 😊
hali, honapra megtudnánk beszélni vmi idõpontot, fõleg azokkal akik jelezték hogy a csapatban résztvennének. Holnap 12-tõl nekem jo. 😊
Kár, hogy két napig nem érek rá esténként. (fõleg azért kár, mert nem valami kellemes dolog miatt...) Nem baj, majd vasárnap behozom. 😊
ÉS AZÉRT ÍRTAM HOGY MINDENHOL VANNAK KIVÉTELEK DE NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN EZ AZ IGAZSÁG.
Hja azert alaznak bennunket meg csében is a romanok...
Ez tényleg durva. De szerintem BÁTRAN kijelenthetjük, hogy a finnen swédek és egyéb szóröstalpú népségek után a MAGYAROK a legjobb gamerek. És ez szinte minden játékra igaz.
De komolyan az összes többi Európai nép nulla. Akik keeletre vannak azoknak nincs NET akik meg nyugatra azok nagy lámazsákok.
Tapasztalat alapján mondom. persze mindehol vannak kivételek.
De komolyan az összes többi Európai nép nulla. Akik keeletre vannak azoknak nincs NET akik meg nyugatra azok nagy lámazsákok.
Tapasztalat alapján mondom. persze mindehol vannak kivételek.
Értem mire gondolsz. én is örülök neki amikor elsõként odaérek a híd közepéhez, lesek elõre, aztán hátulról kapok 2-3 gránátot az enyéimtõl. Egyszer egy sráccal ketten törtünk elõre, egyszer scak oldalra fordul és lazán lelõtt.
Hát egyelõre szervezõdünk. Még el kell intézni pár dolgot, pl szervert biztosítnai, aztán akár nevezhetünk is. Addig is gyakoroljunk együtt Landoron, hogy összeszokjunk.
Amúgy elég élvezets volt az a csata a Bridge-n. 😊
Amúgy elég élvezets volt az a csata a Bridge-n. 😊