60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#14757 nem kell progi
consoleba kell beírni:
>demostart név
leállítás:
>demostop
ez most fejből ment, de utánna nézek -
#14756 Sziasztok előre is bocsi az offtopic ért de fontos lenne. Milyen progi kell ahoz hogy fel tudjuk venni azt amikor játszunk ? Szóval hogy amit látok a monitoron azt lementhessem videóba???
Köszike -
Prank #14755 miután alt tabot nyomtál, nyomj ctrl alt del-t és megint előtűnik az egér, aztán zárd be azt az ablakot..nekem így sikerült csak -
#14754 Már megyek is! 2 perc, csak helyreteszek egy BF-es parasztot! -
#14753 Naja, én meg aztsetom hol a Landor! Kutyika!!! Remélem nem dobtak nagyon fejbe gránáttal,hogy így eltűntél!! Én még mindig itt várok, mint egy kutya a bolt előtt :) -
#14752 w084
-
#14751 v.mi difi van a Landorral, nem enged be! -
#14750 irány a landor! -
#14749 Akkor menjünk a Mountainba, ha azt szeretitek. A többit is szeretném, csak sajna nem ismerem őket :(( Akkor szóltok, h hova mentetek? -
#14748 A bridge nagyon jó... Mindig fejbe dobálnak kézigránáttal.... -
#14747 Rendben, csak a problema az, hogy nem tom váltani az ablakokat, mert ha Alt+tabot nyomok, bejön ugyan a windows, de se egerem+vissza sem tudok menni a játékba!Menjetek inkább ti vhova, és jelezzetek nekem, ok? Figyi, én nagyon szeretem a Bridge + Mountain Pass pályákat, de ha ti nem, akkor menjünk másikra, ami nektek is tetszik!ok? -
#14746 Jaja, én is most értem ide, de ketten harcolni..:( próbáljuk azt hogy te mész fel valmelyik szerverre, ha jó akkkor írsz ide aztán megyünk mi is...:) -
#14745 hát azé' nincsmert MI ott voltunk a szerveren és vártunk.... -
#14744 Na mi van, nincs válasz?? -
#14743 Ja, de egy pillanatra felvillant vmi, és azt el tudtam még olvasni, h Kutyika!De azután el is tűnt az izé. -
#14742 Most jöttem le a szerverről. nem indult el a játék!Pedig kapcsolódott, de nem mutatott meg senkit, tök üresek voltak az opciós panelek, kivéve, hogy assault vagy defend akarok e lenni. Kiválasztottam, de semmi!Mi a berha?? -
#14741 Én fent vagyok és jó a szerver, igen úgy kell beírni ahogy ide van irva a fórumba, nálam nem , de nem marad bejelentkezve.... -
#14740 Üdvözlégy! Ki itt belépsz... -
#14739 üdvicsek mindenkinek! -
#14738 Hua! Akkor ezt így kell beírni, ahogy van, ugyi?
open 193.6.159.211?password=aohu -
#14737 Jó, akkor ott talizunk. Most? figyi, neked is mindig újra kell indítani az explorert, hogy mejelenjenek az új hozzászólások? A frissítést hiába nyomkodom... -
#14736 Vasárnap amúgy is tümmedés van, (szerintem). Megrpóbálhatjuk a szervert, de ez a passsword, szerintemis tényleg felesleges dolog.... -
#14735 Ezek szerint ezentúl ne számítsunk rád vasárnap este?.Szóval, beugrunk a 193.6.159.211-re, csak megnézni miújs? -
#14734 Ja, igen ott van, tv-t én se nagyon nézek, mert a híradó csupa idiótaságról szól, megölte, megerőszakolta, pedofil, kirablta, felgulladt, leégett, + politikai katasztrófa.... ez nekem nem kell!!! nem nézem, de az előbb említett két filmet meg a spektrumot, az Ngc, azokat igen! -
#14733 Csak anyit mondanék hullajó a humoruk.. Ugyanis ők temetkezési vállakozók.... De a film stílusa nagyon tetszik, először azt hittem a Millenium lesz az X-akták után de nem ez volt, ha a többi rész is ilyen akkor, minden vasárnap este szétröhögöm magam.... -
#14732 A viasaton van mi? Miről szól? Nemigen nézek tévét.De ha jó, lehet, h megnézem! Na de kérem, most eltérünk a fórum rendeltetésszerű használatától?? -
#14731 Gondoltam, hogy vmi ilyesmi, de én = nélkül írtam be, hogy password!Magamtól sosem fogom megtudni, hogy milyen karaktert kell oda beütni!Köszi! -
#14730 Patacsi most teszteld PLIZ -
#14729 -
#14728 Aha, egy új sorozat, tegnap volt az 1. rész..... muhahahaha Főnök meg akkó sem leszek... -
#14727 open 193.6.159.211?password=aohu -
#14726 Áhá, szóval még szerény is!Akkor te leszel a főnök! Min röhögted szét magad? Sírhant művek? Ez volt a tévében?? -
#14725 Ja igen, akartam még mondani, hogy én sem szívesen ontanám honfitárs hemoglobinjait, de ha ütősek akarunk lenni, és ha rendet akarunk tenni eme zülött népek közepette, akkor biza gyakorolni kell!! -
#14724 Ej, ej Gfreiter.... Én nem akarok sehol semmiben sem főnök lenni, nem jó az hidd el. A főnöknek felelőssége van, kit küld, mijen feladatra, és ha az illető elhalálozik.... Az bizony nyem jó érzés... De azért köszönöm az észrevételt, a nyugodságommal kapcsolatban.... Amúgy tegnap is benéztem még este ide, de annyira le volt ülve a fórum, inkább mentem tv-t nézni, Ez a sírhant művek = LOL!!!!! Szétröhögtem magam!!!! Nem semmi jobb mint a maffiózók!!!! -
#14723 Hát jó, csak én azt se tudom, hol keressem a szervereket.Ha rámegyek az FPS-re, onnan nincs link, a gammából meg hogy kerítem elő az FPS szervert? Ha betájpolom az IP-t, akkor meg hogy adom meg a kódot?Ja, az IRC még mindig nem tom mi! Húúú, most már én is rosszul vagyok magamtól! -
#14722 szisztok! milyen igaz.nekünk össze kell tartani,de főnököt nem lehetne kiválasztani morgás nélkül.az amerikaiak hiszik magukról,hogy ők a főnökök és én azért vadászom őket -
#14721 ha jól működnek a szerverek és az aa-n keresztűl látszanak akkor jönnek a játékosok maguktól. ha nem akkor ki lehet találni egy héten egy-két estét meghírdetve valami érdekességgel megspékelve (a legjobb játékos azon az estén kap valamit)...
de egyébként a fórum jelenlegi forgalma is mutatja. hogy még tart az uborkaszezon :)
ja én nem tartom érdekesnek, hogy magyarok vérét ontsam amikor kűlhoniakét is lehet (ez csak psze magánvélemény). -
#14720 a főnök dolog itt nem fog működni sztem. ez egy szabad topic :) -
#14719 kutyika biztos röhögne ezen :)) -
#14718 Na itt lép életbe tudatlanságom határtalan mélysége: Mi a teve az az IRC? pláne, hogy quakenet??Nekem le kell írnotok, hoyg mit hova írjak, meg mit nyomjak meg!