60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Hallihó!! Akkor nem lökünk egy partit? A hídnál jobban ment nekem :)
  • repro
    Próbáld ezt
  • Gfreiter
    Nem, nem nyúltam semmihez.Bár a hálózati kártya feltelepítésekor volt vmi gond, ami miatt azóta is kiír indításnál 4-5 fájlt, hogy hiányzik, de nem volt belőle idáig gond.Ugyanis a vidóz nem találta a modemem, ha az ethernet kártyát akartam installálni, akkor mindig mondta, h tegyem be a win98 lemezt, mer kell neki egy fájl, de amikor betettem, nem találta a cd-n, szóval mégsemeztem, és azóta írja ki ezeket.De gond nem volt ebből.
  • Gfreiter
    Hát akkor kifli.Nekem hófehér! Bár az is szép...
    Huh, akkó most mit csináljak? Hogy leszek így teljes értékű tagja az AAO hun társadalmának?
  • Kutyika
    Nem állítottál el semmit sem a beállítások/internetbeállítások lehetőségben? (win) Nincs esetleg tiltva valami olyan ami miatt nem müxik?
  • Kutyika
    Olyan mint amilyen a 14771. hozzászólásban látható, csak rajzolt és nagyon szépek... Slow munkái, főleg!!! Az egész Bal oldalát a landornak ki kell hogy töltsék, és lefelé-fölfelé lehet scrollozni az oldalon.Szval jó sok van...
  • Gfreiter
    Szóval a balodali ablak tök üres.Fehér, mint a hó!Pedig teljesen letöltötte, láttam az alján, hogy mondja:még x elem van hátra!
  • Gfreiter
    Asszem nem! (bár ha tudnám mi az a banner, még talán biztos is lennék benne!!)
  • Gfreiter
    Neem, nekem is wingyogyóm van, a 98 elbaltázása (és az még a jobbik!!)! Ugye nem kérdezed komolyan, h mást használok e?? Nekem néha még a vindóz is bonyolult!Hiszen ismersz
  • Kutyika
    Nem tölti be a bannerokat?
  • Daniel_F
    Fel lehet venni egy fraps nevű progival, csak nemtom, hogy a PB véletlenül nem fog-e érte csaláson kapni.
  • Gfreiter
    Figyi, nekem itt egy fehér oldal jött ki, jobbra van egy kis rész, amit ha kihozok, egy katona vesz célba. Alatta pár adat a szerverről, de semmi opció... De ez a moha nekem mindig ilyen fehér volt!Gondolom csak nekem...
  • Kutyika
    Persze ha más operációs rendszert használsz, akkor nem tudom hogy van, nekem csak wingyógyom van :(( De jó volna egy linux, de ollan bonyi, meg nehéz és nem is ismerem, szval félek tőle....
  • repro
    semmivel.
    AAOban felveszed (csak multiban lehet)
    és lejátszod... nézetet se lehet (nem tudtam) váltani.
    console-t se lehet közben felhozni...
  • Daniel_F
    A konzol üzenetek megvannak az americasarmy.uw.hu Gyik-jában.
  • Gfreiter
    ÖÖÖ, elfelejtettem.Na de most beteszem, sőt, regisztrálom is magam.Bár lehet, hogy már regisztráltam, nem is tudom!Teljesen hülye vagyok
  • Kutyika
    Megjegyzem én minden fontosnak tűnőt a kedvencekbe teszek, jó is az később....
  • ZsozS
    hali!
    Repro azt mondd meg nekem, hogy ezeket az aao videókat mivel lehet +nézni, esetleg szerkeszteni???
  • Gfreiter
    Hahaha, elképzelem, ahogy folyik ki a bakancsod oldalán:))) Najó!Megnézem az oldalt, amit repro írt, aztán menet??
  • Kutyika
    Gfreiter! Már vagy 5-ször beszúrtuk ide neked a landort, miért nem teszed be egyszer a Kedvencek közé? Ott mindenkit látni lehet aszem, csak téged nem...
  • repro
    Kutyikáé pl.: 30782
  • repro
    ráviszed a körzört a bránnerre és Lvileg alul meglátod a linket, h hova mutat.. az utolsó számsor a userid
  • Gfreiter
    Köszi repro! Honnan tudom meg mondjuk mások user id-jét?
  • repro
    MAGYAR JÁTÉKOSOK nu meg a Landor

próbálkozz itt.. kutyika is benne van
  • Gfreiter
    Tudom, én is szeretem, jól lehet vele célozni, csak kicsit gyengus.De a kedvencem a sniper, csak ahhoz meg türelmesnek kell lenni, nem szabad ám azzal szaladgálni.nos?
  • Kutyika
    Nem az múlt héten volt...gondold el élőben: -EMBEREK UTÁÁÁNAMMM, kövesék a barna csíkot......
  • repro
    [url]http://aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=30782]
  • Gfreiter
    Hé srácok! Hogy lehet vkit megtalálni, hogy melyik szerveren van?
  • Kutyika
    Hát pedig ez az alapfegyver.... Én mindíg ezt választom, még akkor is ha szabad a többi.... Erre kell "gyúrni" ez van...
  • Gfreiter
    Kutyika, ugye nem várod el tőlem, hogy most végigklikkeljem az összes szervert... Vagy csak hasmarsot kaptál?
  • repro
    a manualban van pár console parancs, de azok inkább csak a rádióüzik...
    AAO manual
  • Free
    üzenetek = parancsok
  • Gfreiter
    Egyébként a BF fórumban nem vagyok benne, itt sokkal szimpibbek az arcok!Mellesleg ott van vmi Martin nevű gyerek (a tahó), úgyhogy már csak azért sem megyek oda!Inkább mondtam annak, akivel balhézott, h jöjjön ide!Ettől függetlenül szeretem a BF-et. KUTYIKA!!!!! HOL VAGY???
  • Free
    repro oksa rendben megjegyeztem kisbetü :o)

Köszöngetem a segítséget. Hol lehet utánna nézni ezeknek a konzol üzeneteknek ? mert nem találtam a neten sehol vagy ez csak száj pontosabban forum hagyomány útján terjed?
  • repro
    na megvan az igazi!! :))))

demorec [név]
    demoplay név
    stopdemo

ellenőrízve! :)
  • Gfreiter
    Nem, csak megvan itthon a BF, és szeretem, de másolt cucc, a neten multiban nem is megy.És ott kérdeztem patchekről, meg hasonlók.De lehet, h majd megveszem.Nos ott volt egy bunkó gyerek (nem velem volt az, de nem tűröm el senkitől-senkivel), gondoltam egy picit a védelmére kelek. Na igen, érdekes volt az is, hogy az AK-val könnyen le tudtam őket lőni, míg az m16... ennyire nem lehet rossz fegyver az m16, nem??
  • repro
    manual errata:

demorec - felvétel
    demoplay név - lejátszás
    a felvételt nemtom mivel lehet leállítani.. :)
    asszem a demostop
  • repro
    KISBETŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!

whuuh. ok megnyugodtam.. szal kisbetű...
  • Kutyika
    Mi? BF? te több játékot is nyomsz egyszerre, v mifene? Nade ez érdekes és tanulságos lecke volt az előbb, 69-es honorral van akit a gránát sem fog....
  • Free
    Köszike Repro