America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
Megszereltem.
Norbi2K
Csak jo lenne valahol játszani is, landor megy mostanában?

zotyesz
Azért az se semmi, hogy a görögöknél az összes elektronikus játékot betiltották. Büntetik a birtoklását is. (Akár 12 hónap szabadságvesztéssel is.)Külföldiekre is hatályos. Kérdés, hogy mi lesz a mobiltelefonokkal?

zotyesz
Olvastam,még mindig fent van, csak most már az R&R témakörben.

Norbi2K
Amugy nagyon jo kis könyv, ajánlom azoknak akik érdeklõdnek a gépkarabélyok iránt.

Norbi2K
Kiss Á. Péter: A gépkarabély és használata

A helyes elsütés fontos része a légzés. A fegyver elsütésekor a természetes légzési ciklus (percenként 15-20 lélegzetvétel) szüneteiz kell kihasználni. Emeljük a fegyvert célzára és lélegezzünk normálisan. A fegyvert a kilégzést követõ egy-két másodperces szünetben süssük el. Fontos hogy ne a belégzés után próbáljunk célozni és lõni: a teleszivott tüdõben visszatartott lélegzet nagyon hamar kikívánkozik, további visszatartása a felsõtest izmainak remegéséhez vezet - a pontos célzásra káros következményekkel.

Norbi2K
tényleg AA-nak nincs valami magyar honlapja?
Garrett: ha jol emlékszem te benne lennél egy teamwarfare es buliban igaz? Persze nem a legprofib szinten de szorakozásnak nem lenne rossz, eddig kb 4en vagyunk azt hiszem. Persze ezzel is csak az a gond hogy néha kéne egy server a játékhoz mikor mecs van.

Lõni én is jártam de nem csak légpuskával, a számolásosra én is emlékszem de tul sokáig nem kell a levegõt benntartani ha jol emlékszem.

The Garrett
én is jártam "régen" lõni. De ott csaklégpuskát adtak... azzal nem az igazi 😞
de igazad van. És el kell magadba számolni 5 ig a célzás alatt..

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
biztos nem bírja a nyári meleget.
vagy szereti Kreeztal a 10 es pinget 😄

The Garrett
Eh AAO fórumon elég szigorúak az OPok volt egy vietnámi game rõl egy topic. Írtam bele egy kis véleményt a hárorús FPS ekrõl amiben ameriokát istenítik hõsöket csinálnak a legmocskosabb orgyilkosokból...ERRE TÖRÖLTÉK AZ EGÉSZ TOPICOT. no comment

The Garrett
Hát az nem... de az a fegyvert is eldobná és hanyatvágná magát ott ahol van. 😄

kBagyula
Nah szívok megint valamiért.... beloggolok és error:unknown ez miért van? Pedig tegnap este még jó volt minden... most meg nem. Nem csináltam semmit.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Aham. Köszi, megyek játszani... 😊

Üdv!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Hej srácok!
Meddig kell rangerként nyomulni azon az istenverte hegyes vidéken és zöldszínû füstfelhõt kerülgetni? Mikor enged tovább a game? Számolja a pontjaimat, és ha elérek egy bizonyos határt akkor lesz completed a pálya? Jó sok hülye kérdés mi?

Üdvözlet
kBagyula (Bagyula)

KreeztalCODE
de az akinek ellovod azt a 2-3 golyojat az tuti nem tartja vissza a lelegzetet ^.^
KreeztalCODE
de szar lehet nekik ha masztizni akarnak ^.^
zotyesz
A légzésre visszatérve, a srác nem zihál, hanem lassan és szabályosan lélegzik. A stresszes zihálás én prdukálom a gép elõtt, amikor valamit nagyon elrontok. Célszerû egyébként felvenni a légzési ritmusát a teszt alatt, mert nyugtatólag hat. Hétvégén azért havert megkérdem, hogyan megy ez a valóságban, végtére is õ kapott ilyen kiképzést.

Johnny !!

Igyekezz !!!!!!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

The Garrett
várj megpróbálok pontos választ adni:
IGEN

The Garrett
én se ami azt illeti...
de majd felhívom havert esetleg hogy magyarázza el pontosabban.Tény hogy a sokáig benntartott levegõ rontja a koncentrálóképességet, mivel nem látja el oxigénnel a sejteket.(csak egy ideig) de az a pár mp szerintem nem sok idõ amig ellõsz 2-3 golyót.

The Garrett
Nem tudom nekem ugy mondta a srác, hogy nagy levegõ akkor 2-3 lövés utánna kifúj(ez nem sok benntartás max 3-7 mp).Ezt ismétleés mig tár kifogyás. Utánna fegyvert biztosít, kiképzõbácsinak megmutat, és utánna találatok ellenõrzése...

G. Joe
olyan kis progi, ami segit a csatlakozás nehéz müveletében 😊

http://deathfellows.hu/

KreeztalCODE
es ez mi? ^.^
G. Joe
Én meg csípöböl löttem 😊)

The Garrett
Ehhe haverom ma szerel le és hvg n kipróbálta az AAO-t azt mondta hogy bár õk itt AK val lõttek a játék nagyon valósághû... a céllövöldében elsõ tréning kipróbálta a m16a1-et és azt mondta PONTOSAN UGY kell vele lõni mint a seregben tanították...Van a bábu és a bábunak a bal alsó "sarkába" kell célozni hogy pontos legyen a lövés... azt mondta ezt nekik is így tanították...

Viszont a lélegzetvétel tényleg nem jó.. Legalábbb 2-3 lövésig kell benntartani a levegõt..

KreeztalCODE
sniper puska eseten meg nincs is mas mint a zoomos celkereszt.

Amugy eleg rohely, hogy egy katona csak 2 masodpercig tudja visszatartani a lelegzetet. En tovabb tudok fingani mint ez a lelegzest ahogy csinalja. Vagy miota vesznek fel asthmasokat is a seregbe ... mert aki igy lelegzik mint ez a tudobeteg allat ...
G. Joe
lol lenne ha nem tudná! 😊)

KreeztalCODE
de bazz ... en kilovom a 40et is ... ha azt a 3 babut nem adja be. De beadja ...
G. Joe
A VGA-d tényleg szar, de az elején még nem számit annyira szerintem

G. Joe
én elsöre 39-et löttem!
LEhet hogy a hiba mégsem az ön "készülékében" van? ^.^

KreeztalCODE
lehet a konfigom a szar?
Abit GeForce2 MX 400
P3-933 (underclocked to 700 ^.^)
Windows XP
Detonator 40.mittomen ... az az uj ize.

Szoval baromira nem ertem miert nem tudok ebben a jatekban rendesen loni (celozni tudok ^.^)
zotyesz
Akkor nem tudom.

KreeztalCODE
en mindig a space-el lovok ^.^

szoval ez sem nyert ...

es meg mindig ... a screenshoton a babu pontosan benne van a celkeresztben ... es csak 3 babunal lovoldoz randomra ... a tobbit mind eltalalom ...
kBagyula
Sziasztok!

Estefelé lesz Landor? Mennék jáccani 😊
Ja és köszi a tippeket az ejtõernyõzéshez... sikerült elsõre. (az elõzõ 100. próba után) 😛

kBagyula

zotyesz
Próbáld a teszt idejére a billentyûzetre tenni a fire-t

KreeztalCODE
nalam van 3 babu amit konstansan randomban talal csak el. Hiaba celzok ra. Ha bennem lenne a hiba akkor a tobbinel is elbasznam ... de nem ... azoknal 100%os talalati arany van.
KreeztalCODE
ne mond mar ... csinaltam screenshotot ... direkt max zoomra raktam a monitort ... meg minden ... es megis melle ... Pedig a screenshoton is latszik, hogy pontosan racelzok a kurva babura.
zotyesz
Hát a 40-bõl 39-et sikerült megint megcsinálnom...

zotyesz
Egszerûen lemented a katonádat, ha másképp nem megy. Az egész file 74byte. Máshol bemásolod a save-be, játékban soldier login, azt meg is van.

G. Joe
"... nincs egyetlen pontos fegyver sem ebben a jatekban."

Hahaha!!
TImber itt a fegyver oda lõ ahova irányzod! 😊)
A hiba az kezében(trackballjában van) ^.^

KreeztalCODE
ja es nekem ugy tunik az upgradekkel szinte egyre pontatlanabbak lesznek a fegyverek.

Pl az M16osnal eddig csak egy babu volt amit random talalt el ... most mar 3nal is csinalja.

Egyre faszabb ...

NINCS VALAMI HACK/CHEAT? ^.^ mert ez igy kibaszott unalmas.
KreeztalCODE
de masik logint akarok csinalni. ... de igy lehetetlen ... nincs egyetlen pontos fegyver sem ebben a jatekban. Ez az egesz training nagyon idegesito. Pont emiatt. Ha legalabb nem pofaznanak annyit ezek a buzik ^.^
zotyesz
A sniper puskák kicsit melléhordanak valóban. Az M24 pl. balra.

G. Joe
A hiba az ön gépében van! Szerintem!
Csak tudd a loginodat, meg passodat, és jelentkezz be! szerintem.

KreeztalCODE
na jo ... megallapitom, hogy ez az AAO egy szar. ^.^

A sniper olyan random, hogy az nem igaz. Es ne mondjatok, hogy nem celoztam jol mert ugy lottem, hogy egyszerre nyomtam a screenshotot es a lovest. es a screenshoton pontosan latszik, hogy a celkereszt a kiba. babun van teljesen. Megis mellement. Szoval valamit kurvara nagyon elbasztak ebben a jatekban.
KreeztalCODE
pedig nem ^.^

nem enged sehol jatszani amig nem csinalom meg ujra a szaros es kurva unalmas traininget.

esetleg nincs hozza valami hazk? ^.^
KreeztalCODE
oke ... 2 kerdes ...

Meg lehet-e nezni valahol a personal jacketem?

Meg mi van akkor ha masik gepen vagy reinstall utan akarom nyomni a game-t? Ujra vegig kell csinalni a buzulast?
Norbi2K
egy kicsit olvasd vissza a forumot, elõb irtuk le

Jah amikor már a hangyákat is látod😄DDD
The Garrett
jah és csak akkor tehénkedj rá az enterre, mikor már ugy látszik hogy túl késõ. Ne akkor mikor ugy látod hogy ideje megnyomni. 😄 na ezt jólmegmondtam.