60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#14837 Hahahahahahahaha:)))))))))))) az jó volt, de bakker... tényleg értettem!! Elsőre :) -
#14836 Nos kedves kollegák! Vége a vacsinak + a regisztrálásnak! Remélem nem barmoltam el semmit (olyasmit amiről nem tudok)! Szauval?? Ja, egyébként nem sértődtem meg, sőt.Én általában sokat eszem, mégsem sikerül meghíznom! ÚÚÚgy szeretnék egy sörhasat! :)) -
#14835 sniper patchet vártuk mint a jézuskát :) -
#14834 Fogalmam sincs. Ha megnézed lassan minden hozzászólásom mellé egy szótár kell. Bár egy angliai egyetem kutatásai szerint... -
#14833 Most miért nem megy? -
#14832 Nem gondolom komolyan.olyan vicces -
#14831 -
#14830 Megjegyzem, egyszer a valós "katonai" életben is volt alkalmam megtapasztalni milyen is főnöknek lenni, de mivel nem fogadtak el főnöknek a többiek, mert csak kinevezés volt ez fentről, örültem, hogy nem volt komolyabb megoldandó feladat. De mégegyszer mondom: NEMAKAROK FŐNÖK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#14829 Akkor még az írás is jobban ment... -
#14828 Kicsit nosztalgiáztam az előbb, és visszamentem a fórumban több, mint egy évet. Kellemes volt, ahogy elolvastam az egyik első hozzászólásomat, hogy tegnap reggell letöltöttema 22 megás sniper patchet, vagy olvasni Tikal(akkor még Norbi2K) üzenetét, hogy mikor jön ki már az airborne/ranger patch. -
#14827 -
#14826 Lol!! Ez naon jó!!! -
#14825 vezér-EB -
#14824 (nem megsértődni, ha lehet...) -
#14823 Nyugodtan egyél, hogy jó kövér legyél.... -
#14822 -
#14821 Talán a gumiba, nyitok egy verses topikot...
-
#14820 Na neeee!!! Tessék jönni! Bár most én megyek vacsizni :) De én az étkezést 2-3 perc alatt le szoktam zavarni :) -
#14819 Talán itt leszek, talán nem.... -
#14818 DE ITT LEGYÉL ÁM FŐNÖK!talán -
#14817 -
#14816 oké, akkor jelentkezem!De itt legyél ám! -
Prank #14815 .. -
#14814 Egy fél-háromnegyed óra múlva tudok menni, sajnos, van egy kis dolgom, de utánna mehet a gamma, csak írd ide hová menjek... Nana, oda azért neeem... -
Heh, így se rossz, sőt, nagyon ügyes! -
#14812 Kutyika a FŐNÖK!! -
#14811 Aha! Nekem is van pár dolog a kedvencekben, de a végén már semmiről nem tom, hogy mért raktam fel :( Nemsoká megvagyok! Van kedved utána akcióba lépni? Nem erőszak a disznótor!! (Megjegyezném, hogy kivéve a disznónak!) -
#14810 Jobb egérklikk a szmájlira és tulajdonságok, ott láthatod honnan van.
Mondtam, hogy mindent a kedvencekbe rakok.... -
#14809 Hé, honnan van ilyen szmájlid?? -
#14808 Ne izgulj, haladok, csak nem akarok semmit elcseszni :) -
#14807 Hát ezt magyaráztam nem is rég, de mintha nem értenék soxor amit írok... Köfi!!!!! -
#14806 ok, csinálom :)Köszi, rendi vagy, hogy segítesz:) -
#14805 írdbe ide a user id-t és Meier biztos lesz oly aranyos és betesz.. de előtte csinálj banner-t!! az oldalon van alul egy link, ahol leírja hogyan kell.. -
#14804 Na most összejönnek a dolgok! most olvasom a dolgot, mert én már regisztráltam az aAO-n, csak közétek akarok bekerülni a mohán (remélem ez nem vmi feketelista :)) -
#14803 Őszintén azt hittem Patacsi te állsz eme fondorlatos dolog mögött.... -
#14802 Hahahaneeem, én az igazi vagyok. Látod a c betűt? c=copyright!! :) De tényleg bocs, én ilyen csillagzat alatt jöttem eme csodás világra! -
#14801 Megvan, bejött a dolog! Na most én az aaotracker.de-n már regisztráltam! A két oldal nem függ össze? Itt is kell? -
#14800 bazz 4-5 alkalom már volt, hogy azt hittem valamelyik jóarcú szopat bennünket Gfreiter állnéven de ez most a 6-odik alkalom.
(Bocsi Gefreiter szerencsecsomag segítünk ahogy bííírunk neked) :))))) -
#14799 Hopp, most bejött!!!! Várj megnézem! -
#14798 Próbálom Repro, de ha ráklikkelek, nem történik semmi! Azaz történik, csak nem a monitoron, hanem kinn a játszótéren, itt 10 méterrel előttem, és kb 6-8 méterrel alattam. :)