America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A helyes elsütés fontos része a légzés. A fegyver elsütésekor a természetes légzési ciklus (percenként 15-20 lélegzetvétel) szüneteiz kell kihasználni. Emeljük a fegyvert célzára és lélegezzünk normálisan. A fegyvert a kilégzést követõ egy-két másodperces szünetben süssük el. Fontos hogy ne a belégzés után próbáljunk célozni és lõni: a teleszivott tüdõben visszatartott lélegzet nagyon hamar kikívánkozik, további visszatartása a felsõtest izmainak remegéséhez vezet - a pontos célzásra káros következményekkel.
Garrett: ha jol emlékszem te benne lennél egy teamwarfare es buliban igaz? Persze nem a legprofib szinten de szorakozásnak nem lenne rossz, eddig kb 4en vagyunk azt hiszem. Persze ezzel is csak az a gond hogy néha kéne egy server a játékhoz mikor mecs van.
Lõni én is jártam de nem csak légpuskával, a számolásosra én is emlékszem de tul sokáig nem kell a levegõt benntartani ha jol emlékszem.
de igazad van. És el kell magadba számolni 5 ig a célzás alatt..
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
vagy szereti Kreeztal a 10 es pinget 😄
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Üdv!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Meddig kell rangerként nyomulni azon az istenverte hegyes vidéken és zöldszínû füstfelhõt kerülgetni? Mikor enged tovább a game? Számolja a pontjaimat, és ha elérek egy bizonyos határt akkor lesz completed a pálya? Jó sok hülye kérdés mi?
Üdvözlet
kBagyula (Bagyula)
Igyekezz !!!!!!
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
de majd felhívom havert esetleg hogy magyarázza el pontosabban.Tény hogy a sokáig benntartott levegõ rontja a koncentrálóképességet, mivel nem látja el oxigénnel a sejteket.(csak egy ideig) de az a pár mp szerintem nem sok idõ amig ellõsz 2-3 golyót.
Viszont a lélegzetvétel tényleg nem jó.. Legalábbb 2-3 lövésig kell benntartani a levegõt..
Amugy eleg rohely, hogy egy katona csak 2 masodpercig tudja visszatartani a lelegzetet. En tovabb tudok fingani mint ez a lelegzest ahogy csinalja. Vagy miota vesznek fel asthmasokat is a seregbe ... mert aki igy lelegzik mint ez a tudobeteg allat ...
LEhet hogy a hiba mégsem az ön "készülékében" van? ^.^
http://deathfellows.hu/
Abit GeForce2 MX 400
P3-933 (underclocked to 700 ^.^)
Windows XP
Detonator 40.mittomen ... az az uj ize.
Szoval baromira nem ertem miert nem tudok ebben a jatekban rendesen loni (celozni tudok ^.^)
szoval ez sem nyert ...
es meg mindig ... a screenshoton a babu pontosan benne van a celkeresztben ... es csak 3 babunal lovoldoz randomra ... a tobbit mind eltalalom ...
Estefelé lesz Landor? Mennék jáccani 😊
Ja és köszi a tippeket az ejtõernyõzéshez... sikerült elsõre. (az elõzõ 100. próba után) 😛
kBagyula
Hahaha!!
TImber itt a fegyver oda lõ ahova irányzod! 😊)
A hiba az kezében(trackballjában van) ^.^
Pl az M16osnal eddig csak egy babu volt amit random talalt el ... most mar 3nal is csinalja.
Egyre faszabb ...
NINCS VALAMI HACK/CHEAT? ^.^ mert ez igy kibaszott unalmas.
Csak tudd a loginodat, meg passodat, és jelentkezz be! szerintem.
A sniper olyan random, hogy az nem igaz. Es ne mondjatok, hogy nem celoztam jol mert ugy lottem, hogy egyszerre nyomtam a screenshotot es a lovest. es a screenshoton pontosan latszik, hogy a celkereszt a kiba. babun van teljesen. Megis mellement. Szoval valamit kurvara nagyon elbasztak ebben a jatekban.
nem enged sehol jatszani amig nem csinalom meg ujra a szaros es kurva unalmas traininget.
esetleg nincs hozza valami hazk? ^.^
Meg lehet-e nezni valahol a personal jacketem?
Meg mi van akkor ha masik gepen vagy reinstall utan akarom nyomni a game-t? Ujra vegig kell csinalni a buzulast?