60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Hééé nee! Én akarok nyomulni!
  • Belton
    Áhh mind1 majd leg közelebb amugy is fáj a fejem meg meek el inkabb...
    Majd legközelebb
  • Gfreiter
    Egy nagyon picit később, mer most be kell faknom egy tál levest! Kb 15-20 perc? oké? Írd meg ide, h hova akarsz menni. ok? Hua!
  • Belton
    Hi Gfreiter nem jössz kicsit gamázni csak kicsit?? me dolgom vaa
  • Strahd_
    Nem bánom mert megtaláltam a hibát és fent van már a Patacsi ForumAntiHack 1.1 :)
  • Gfreiter
    KUTYIKA!!!! SIESS!!! MINDJÁRT ELTŰNIK AZ UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOD A LAPRÓL!EZ NEM TÖRTÉNHET MEG!!!
  • Gfreiter
    Szív :)) Szóval az előző is hozzád szólt, csak szokásomhoz híven elfelejtettem klikkelni! Szóval leírtam a legfontossab linkeket a #14882-ön, úgyhogy elméletileg elegendőnek kéne lennie egy komplett regisztráláshoz (ELMÉLETILEG!! Én meg a gyakorlat vagyok :))) Szóval mégegyszer légy itt üdvözölve! (Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel...
  • Gfreiter
    Így van :) Mi szeretjük egymást Hihi :))) Ha kérdés van, ide vele, ha nem tom a választ, akkor megyek pat... ajaj, nem.Hmm.Valami mást kéne erre az esetre kitalálni :)Egyébként én eredetileg BF-ezni akartam, aztán tök véletlenül bukkantam rá az AAO-ra! Nem vagyok kimondott amerikamániás, de ez a gamma!! Minden elismerésem az ami arminak!!
  • patacsi HUN
    próbáld ki és aztán dumáljunk :) ha valami gond van segítünk az lenne a "bűn" ha nem segítenénk.
    ja és egy jótanács mielőtt belevágsz, olvass vissza 5-10 oldalt :)
    aztán ha belejössz jól legránátozzuk egymást :D
  • Mike
    köszi!
  • Mike
    Egyébként is Gfreiter hivott, ugyhogy igazából neki szólt
  • Mike
    miért, hova irtam volna?

letőltöttem már régebben a cuccot, de még nem néztem meg

biztos hatalmas bűn a szemedben
  • patacsi HUN
    mentem dolgoztam :) már bánod mi, hogy hívtál :)))
  • Gfreiter
    ok, hiszek neked :))
  • Strahd_
    patacsi... DOLGOZZÁ .)
  • Strahd_
    fontos tanács Patacsinak sose hidd el amit mond .)
  • Gfreiter
    Mi van akkor, ha vkit kirúgnak? Mer kirúgtak, és most nem látok egy hivatalos szervert sem!! Pics á ba!
  • Gfreiter
    Bocsi, közben játszom is!
  • Gfreiter
    Igen, nekem user CP gomb van!Ha arra klikkelek, akkor jönnek elő a külnöböző beállítási opciók, mint pl az aláírás! Patacsinak üzenem, hogy ok, elküldöm, de előbb megnézem a XP silver stílust, hátha úgy előjön!
  • patacsi HUN
    valaki még figyel is, ez megnyugtató :D
  • Daniel_F
    Az "XP silver" stílusban van az a profile gomb.
    Az alap azt hiszem, hogy az "army style", ott így néz ki a gomb:

Azaz User CP.
  • patacsi HUN
    változtasd meg a jelszavadat és kűld el nekem mailben én beállítom és visszaváltoztatod utána :)
  • Gfreiter
    De nekem tényleg nincs profile gombom!!!! Sehol!Már mindenütt néztem!! Asszem teljesen újra fom magam regisztrálni a játékban :(((((((
  • patacsi HUN
    amíg nem keresed meg a gombodat úgysem látszik csak az itteni :)
  • Gfreiter
    De jó ez a c is, nem? :)
  • Gfreiter
    Köszi! Egy darabig nem lesz logom :(
  • Mighty
    Photoshop, Paintshop, MS Paint, stb
  • Gfreiter
    Akkor a következő kérdés, hol lehet csinálni ilyet? Ja, és hol van Slow?
  • Mighty
    Tobbnyire mindenki sajat maganak csinalta, de Slow az ugyeletes logo/banner keszito.
  • Gfreiter
    Egy kérdés! honnan tudnék szerválni vmi logot, kis picet feltőtésre? Olyan sivár az imázsom :((
  • Gfreiter
    Igen ebben igazad van, egyedül játszani nem jó, de az sajnos elkerülhetetlen, hogy idővel ne szakadj le a társaidtól, és jó, ha akkor is tudod, merre kell menned, hova tudsz elrejtőzni!Egyébként én a szabadtéri balhét szeretem, pl erdő-mezőn, virágos réten csatározni :)azámajó!
  • Strahd_
    Én magam részértöl beszélhetek , bár nem vagyok valami nagy játékos szeretem ezt a gamét , de én az össze s pályát végigboklásztam mentem e tömeggel .) aztán rájöttem idövel melyik páyla milyen és melyik tetszik és miért... (pl Pipeline-tén em szeretem .) ) csak a nagy laggolások miatt anno a kedvenc páylámról leszoktunk. Pedig miylen jó kis Rambos Gránátesö volt ott .) Igaz Rush a régi szép idök :D Bár az elsö pár percben(másodpercben meghaltam szorakoztao volt a gárnáteső) De szeritnem minden ujjonc jobabn jár ha a többi játékossal tart mindegy hhoyg ismeri e a térképet avagy sem, az majd idövel kialakul de egyedül játszani nem jó ez egy csaoatjáték és sokkal szorakoztaobb ismerös embertöl meghalni vagy az oldalán harcolni.

Hooah
  • Gfreiter
    Ja, az Id-be meg asszem azt írsz be, amit akarsz! Ha nem írsz be, automat ad egyet, de inkább írj be egy olyan asszem 5 jegyű számot (vagy 6 jegyű?) ami 35-tel kezdődik!
  • Gfreiter
    yep! Bo
  • patacsi HUN
    Rush-al ne cseszekedj öreg :)
  • Gfreiter
    Szia! Veled volt bunkó az a tahó? Ki nem állhatom az ilyen "embereket"! Gusztustalan!Szóval nem gáz, ha még nem játszottál, én is kezdő vagyok, de hamar bele lehet jönni! Mint minden FPS-nél, itt is az első és egyben legfontosabb, hogy ismerd a pályát (rejtőzködési lehetőségek, honnan támadhat az ellenfél, ill. te honnan tudsz majd támadni, stb). Szerintem kezdetnek érdemes egy két pályát profin megismerni, így todsz honor pontokat gyűjteni, aztán lehet bóklászni a többin! Nekem pl Kutyika barátom mutatta meg az egyik pályát (Pipeline - THX), és bár még elég béna vagyok, azért már sikerül életben maradnom hosszabb ideig is :)). A másik fonot, h a kontrollt jóól be kell állítani!Ja, és az 1.9-est töltsd le, ha még nincs meg! A kiképzésről annyit, hogy kb 20-30 perc alatt megvan az alap! Légy üdvözölve nálunk!
  • Gfreiter
    Az előbbi linkkel teli hozzászaulás hunSSBeeci részére jött létre! Csak elfelejtettem ráklikkelni, h válasz. Egyébként kb 5-ször írtam le az egészet, mer véletlenül ebből az ablakból kerestem rá a kedvencekre, úgyhogy mire visszaléptem, szépen eltűnt minden, amit addig írtam! Heh!
  • Gfreiter
    Magyar játékos monitor (megmutatja,h ki hol van): itt, ha nem megy, akkor itt. Az aaotracker oldala, ahol regisztrálnod kell, ha akarod, hogy az eredményeid regisztrálva legyenek (micsoda szókincs :)) itt, ehhez magyar nyelvű segítség itt! Emme pedig a magyar AAO hunlap :) Itten pedig az amcsik oldala! Remélem segítettem. Ha találok még vmit, küldöm! Látod Kutyika, azért én is használom a Kedvenceket
  • Gfreiter
    Héé, állj le, itt én vagyok az ügyeletes hülye :)) Na, beteszek néked ide pár linket, azokból mazsolázhatsz! Látod kedves patacsi úr, milyen jó, h segítettél nekem? most én is tudok másokon! Nem szabad ám türelmetlenkedni
  • patacsi HUN
    ezt komolyan beírtad ide ???