America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi2K
ja ez nem ide ment😊

Norbi2K
Thx azoknak akik elérhetõvé tették a játékot.
Respect

Norbi2K
Ez tényleg jó server, de landoron ugysem vagyunk annyian hogy kéne egy 20-as server 😊

consolba igy ird: open 152.66.93.28:1716

LSC
De állandóan üres a szerver.

LSC
Csak a AA saját keresõje találja meg,legalábbis nálam.Se a GSA se a ASE nem látja.Én a HAOC-kal tudok belépni úgy hogy az IP után írom a port-ot is.

kBagyula
Ma újra megpróbálom, du. 5 után.

Üdv!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Sziasztok!

Mentem volna a Landorra ha megtaláltam volna. Nem volt a szerver listában. Próbáltam a lentebb leírt IP-vel de akkor meg kilépett.
Így nem maradt más, játszottam máshol.
Mi a trükkje? (lehet vmit. rosszul írtam volna be?)

kBagyula

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

The Garrett
engem is.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
mármint hogy ilyen sötét a kép a szellem az volt már a kezdetek óta.

The Garrett
nekem pl az uj Nvidia dreivertõl volt ilyen a kép...

Norbi2K
Akkor este (kb 20h) aki tud jöjjön Landorra

zotyesz
Videókártya driver nem lehet a gond?

zotyesz
Unreal warfare motor rosszalkodna? Engem néha kidob Windowsba.

KreeztalCODE
ja nem nem wallhack

egyszeruen csomo textura nincs meg ... reinstall utan sem.
zotyesz
Halvány lila fogalmam sincs. Landoron készült? Ma este mielõtt az egerem feladta a harcot fent voltam, és iszanyatosan lagzott, de ilyen szellemirtással nem találkoztam.

KreeztalCODE
ez mitol lehet?

KreeztalCODE
ez mitol lehet?

zotyesz
Kicst fejlõdünk még, aztán Garrett részemrõl rendben egy ilyen kihívás. 😊

zotyesz
Utánanéztem. A hivatalos fórumon az volt, hogy csapatonként 11 fõ kell, hogy felkínálja az M82-t.

zotyesz
Én még sosem kaptam. Szerintem csak késõbbi bevetésekben. Addig M24-el kell beérni. Vagy szerezni egy dragunovot. Az se semmi ám!

zotyesz
A nagyágyú. 50-es kaliberû Barett mesterlövészpuska. 1800 méterig pontos. Szerintem ez még élesben nem érhetõ el.

The Garrett
melyik az m82? 😄

The Garrett
Na ebbõl most volt elég... fél percenként ledob a szerver... has meg nem dob le akkor F12 õt nyomok F11 helyett..

Mmi a búbánatos isten szomorú fa**ánk kell gombnyomásra kilépni a játékból?? hol lehet ezt kikapcsolni?

LSC
Csak úgy mûködik ha beírom a port számot az IP után.152.66.93.28:1716. így.

LSC
Csak úgy mûködik ha beírom a port számot az IP után.152.66.93.28:1716. így.

LSC
A HAOC-al csak a menüig indul el.

The Garrett
oks.

Norbi2K
este jövök😊

garret, egy ilyen összecsapás még korai😊 nem vagyunk mi klán😊 de majd egyszer

The Garrett
"C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 152.66.93.28:1716?Garret
 jelszó

nekem így indul.

LSC
az IP nem véletlenül 152.66.93.27?Mert nekem ez az IP-je a halott landor szervernek.

LSC
Hozzáadom az ase-ben és unscannednek jelzi ki,és az is marad.Van 1 landor a listán,de az már hetek óta halott.

The Garrett
ja ja .. nem rossz de akármikor benyithatr anyám vagy valami... nem kockáztatom.

Fejhallgató ???? 😊
The Garrett
legyen kicsit késõbb most elvileg tanulok.. gyanus lenne a kiszûrõdõ gépfegvyerhang a szobából 😄

LSC
Nekem nem megy a landor soha.

LSC
csak az uj logomat néztem meg

kBagyula
Rajta komám! Ma du. 4-tõl mehet a buli!

kBagyula
Okés! Ma du. megyek!

SarkanyfuaRUSH
Köszi és ezen lehet kvalifikálni is ?
zotyesz
Landor szerver: 152.66.93.28:1716

zotyesz
hát eleddig négyen vagyunk, és még nem edzetünk együtt. 😊 Az ötlet viszont jó. (aztán BF aéatt is hamarosan találkozunk..., velem bizotsan)

SarkanyfuaRUSH
Udv jóarcok!

Én még az elején próbálkoztam ezzel a gameval, de elvette a kedvem, hogy nem volt normális magyar szerver. Hogy áll a dolog most? Van magyar szerver amin kvalifikáció is megy, tehát továbbjuthatok ha teljesítek egy pályát?

Bocsi ha már ez régi indo, de nincs kedvem visszakeresgélni.

Köszi
zotyesz
Hali!
Kellett kapnod egy levelet a listáról, amit símán reply-olni kell. Ezután fent vagy a listán. Aztán már hárman leszünk. (remélem csak egyelõre, mert Norbival próbálunk még toborozni.) A lényeg, hogy ne adjuk fel, mert ez egy nagyon jó játék. Ha fent vagy már a listán küldjél rá levelet.

kBagyula
Szia Zotyesz!

Küldtem mailt a megadott címre. Hogyan tovább?

zotyesz
Ez jó. Végre éledünk. 1889-es hozzászólást olvasd el. Szóval akit érdekel a teamwarfare, az légyszi iratkozzon fel a levlistára is, hogy pontosan tudjuk ki van benne. Köszi.

kBagyula
Sziasztok!

Ismét baromságokat szeretnék kérdezni... : Szóval végigjátszottam a gamet az összes pályán még 1x, de még a sniper school mindíg nem aktív. Mikor lesz az? (esetleg túl béna lennék ahhoz, hogy ezt a kategóriát játszhassam?)
Ebben a Teamwarfare-es buliban benne lennék én is... csak úgy a játék kedvéért.

Üdv,
kBagyula

Norbi2K
tudod az lehet, csak a landor mindig üres mikor arra járok😊

zotyesz
Ezzel a címmel már menni fog, most ellenõriztem.

zotyesz
Rossz címet adtam meg...
Feliratkozni lehet: [email protected] címre mail küldésével. (nem kell bele írni semmit, még subjectet sem.) Aztán szerintem még kér majd valamit, de az benne lesz a lavélben amit kapsz.) Szóval az elõbb lemaradt egy "c". Bocs!

zotyesz
Nem tudom mi lehet a gond, ha adsz egy email címet akkor küldök meghívót.