America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
consolba igy ird: open 152.66.93.28:1716
Üdv!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Mentem volna a Landorra ha megtaláltam volna. Nem volt a szerver listában. Próbáltam a lentebb leírt IP-vel de akkor meg kilépett.
Így nem maradt más, játszottam máshol.
Mi a trükkje? (lehet vmit. rosszul írtam volna be?)
kBagyula
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mmi a búbánatos isten szomorú fa**ánk kell gombnyomásra kilépni a játékból?? hol lehet ezt kikapcsolni?
nekem így indul.

Én még az elején próbálkoztam ezzel a gameval, de elvette a kedvem, hogy nem volt normális magyar szerver. Hogy áll a dolog most? Van magyar szerver amin kvalifikáció is megy, tehát továbbjuthatok ha teljesítek egy pályát?
Bocsi ha már ez régi indo, de nincs kedvem visszakeresgélni.
Köszi
Kellett kapnod egy levelet a listáról, amit símán reply-olni kell. Ezután fent vagy a listán. Aztán már hárman leszünk. (remélem csak egyelõre, mert Norbival próbálunk még toborozni.) A lényeg, hogy ne adjuk fel, mert ez egy nagyon jó játék. Ha fent vagy már a listán küldjél rá levelet.
Küldtem mailt a megadott címre. Hogyan tovább?
Ismét baromságokat szeretnék kérdezni... : Szóval végigjátszottam a gamet az összes pályán még 1x, de még a sniper school mindíg nem aktív. Mikor lesz az? (esetleg túl béna lennék ahhoz, hogy ezt a kategóriát játszhassam?)
Ebben a Teamwarfare-es buliban benne lennék én is... csak úgy a játék kedvéért.
Üdv,
kBagyula
Feliratkozni lehet: [email protected] címre mail küldésével. (nem kell bele írni semmit, még subjectet sem.) Aztán szerintem még kér majd valamit, de az benne lesz a lavélben amit kapsz.) Szóval az elõbb lemaradt egy "c". Bocs!