60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#15042 Nem is akármilyen, speciális keményfémek.... -
[DFL]vajdi #15041 -
Prank #15040 fémszóró? -
#15039 Ha minden igaz, a ROE számítás algoritmusa:
((okozott sérülés (*2 [ha az első 45 másodpercben történik]) (*2 [ha nagyon közelről])) (+40 [ha meghal az illető])
-
#15038 W087 pipeline!!! Most üres gyertek!!!!
-
#15037 Na, mi van? -
#15036 Ja, csak egyszer elkezdtek emiatt votekick-kelni ellenem! De láttam már mások ellen is! Már pedig azér se habla englisch!! -
#15035 Ilyenek mindig is szoktak lenni. Megoldás: ignore és tovább idegesíteni a magyar nyelv szépségeivel -
#15034 Igen elmehet a pícsbe a kis pőcs ! Nekem még sikerült bemenni a W089-be, de utána már tömörültek az emberek, úgyhogy nem csodálom, h nem sikerült! Na? mi lészen? Mihez van kedved? Nekem az a rossz, h általában mindenhez van kedvem, ezért sosem tok dönteni :) -
#15033 Na igen, főleg amikor az a 10 honoros gyerek beszólt, hogy ez egy Amerikai játék, és beszéljünk angolul... Csak azt felejtette hozzátenni, hogy plíz.... Nah, csakazért sem beszéltem neki.... Voltam a w089-en de nem jött be semmi sem, ez nem tudom mi volt.... -
#15032 Na várj csak! Ez vers akart lenni? Idézem: "Pipeline? Tegnap a Híd sem volt semmi..." Vagy azért írtad, h hova menjünk boldogítani az ellent? Döntsd el te, én mindkettőt szeretem, és /pillanat mind2-höz kedvem is van! -
#15031 Ok. Aha, a híd nagyon szupi volt!De ma annyit gyakoroltam a Pipelinen, hogy már azér ismerem a dörgést (főleg amikor közel megy el a fülem mellett a golyó)! Figyi, rádbízom, nekem minden jó! -
#15030 Hát kössz! Én is, de ez egy másik történet, itt inkább nem mesélném el.... Sokan kiakadnának tőle,jah, a valóság... az sajnos nem rózsaszín... Inkább játszunk!!!!! ( a verstopikon a gumiban még mindíg gondokodom....) Pipeline? Tegnap a Híd sem volt semmi... -
#15029 Assault -
#15028 W089 -
#15027 Sajnálom öregem. Apuval már én sem tudok beszélni, sajnos!
Najó, Pipeline? Keresek mindjárt címet! -
#15026 Nem is, ott van minden a 13742. hozzászólástól kezdve.... -
#15025 én nem tehetek róla majd a forródróton szólok, hogy fordítsák vissza ...
de gyors volt hehe :D -
#15024 Felőlem mehet a gamma. Nem keresik, csak hallgatnak... A cigi, és a vmit bekapok nálam is most megy... Mutival már nem tudok beszélni, és faterral sem... ugyhogy ip-t és mehet a -
#15023 bazz kutyika de besz.pattál már a medvés képekig lapoztam vissza mindjárt be is linkelem őket :D -
#15022 Jól van, forgasd ki a aszavaimat -
#15021 Na nee. Hogy lengene a karján szerencsétlen zászló? Meg aztán lehet viszonyítani a környező tereptárgyakhoz, hogy megmozdult-e -
#15020 #14982 -
#15019 Ezek nem zsákmányolt fegyverek? Nekem az is jó, ha két rosszból összerakok egy jót -
#15018 A csávó sapiján egy japán "torii" kapu van. (Remélem jól írtam)
Szamuráj lehet úgy katona, hogy ezzel feszíthet? Kiráj, mer akko' megyek de izibe
És meg tudja mondani valaki, hogy miért van minden katonának fordítva a zászlója? Ez olyasmi, mint a tűzoltóság felirat a tűzoltókocsikon, hogy tükörben el lehessen olvasni? (lásd, pipeline) -
#15017 Látos Kutyika mit csináltál? Senki nem ír, mindenki lázasan keresi az öé-det! :( Csúnya vagy!!
Na, akkor játsszunk ? De pár perc, slozi, 1 cigi, mutival pár szó, vmit be is kéne ma kapni, stb. Nos? -
#15016 Nem hiszem, hogy te azokat használni akarnád. Jó ha egy működőképes darabot találnánk köztük. -
#15015 Szerinted nem adnának csak nekünk kölcsön párat, hogy élesben is játszhassunk? -
#15014 -
#15013 -
#15012 Na! Nagyfaternak van borospincéje!Hohohohó! -
#15011 Fegyver vásár:
Maj. Odie Sheffield, S3, 3rd Brigade, 101st Airborne Division:
Ez a katona nem tartja be a kiképzésen tanultakat:
-
#15010 LOL HOL ? -
#15009 Tisztelt Patacsi mester!!!! A témát nem terelem, én elmontam mi vgyok, de akkor ezek szererint ön nem kísérte figyelemmel a fórum ezen részét. Tessék visza keresni pár napot, és tudni fogja én mi is vagyok.... -
#15008 borász is lennék Lvileg :) -
#15007 Na Kutyika, mit szólnál kb 10-15 perc múlva egy kis perpatvarhoz? Mehetünk a Pipelinre, mer ma sokat gyaksziztam ott! -
#15006 Hmmm, a pálinkafőzéshez is értesz?? Asszem nagy bulinak nézünk itt elébe :) -
#15005 M3I3R van a zubbonyán bazz most látom csak ;) -
#15004 Túl közel van itt a Mehet és a szmájlik gomb -
#15003 Kutyika nehogy azt hidd hogy mr sas(patacsi) nem vette észre, hogy tereled a témát és nem írtál adatokat :)nem kötelező de ha ez bátorít nekem egy szál szőlő és gyümölcskertész érettségim van :) igaz csak autókkal foglalkoztam :D zöldekkel soha csak balcsin volt az oskola :DD