60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Egyébként ez nagyon jó lenne, amit írtál!Ha más nem, hozzunk össze mi egy gruppét! Hua! Na most mán tényleg húzok! Ha ne adj Isten este mégse gyüszök, úgy abban az esetben Kutyika barátomnak 1000 bajtársi üdvözlet! De átadjátok ám!!!
  • Gfreiter
    Asszittem 86-os vagy. Hmmm. 1886-os?
  • [Rush]
    Kensin nagypapa
  • Gfreiter
    Hé pati! Kűttem neked icq üzenetet! Ha sikerült, lécci kűggy vissza vmit! Kösz mindent! Estig nem látjátok a pofámat, me jön egy haver Pozsonyból! De este jövök!!! (Ha nem rúgok be nagyon)
  • [Rush]
    Mindenkit bevesznek akinek nincs klánja :)
  • patacsi HUN

van internet hozzáférésed ?? akkor használd :)
  • Daniel_F
    Ha már a klánoknál tartunk, nekem is lenne egy kérdésem:
    Van-e valami (titkos/nem titkos) írott taktikai anyaguk, fórumuk, ahol a pályákhoz leírják/megbeszélik a stratégiákat, ki hol álljon, mikor hol mit csináljon.
    (Mert ugye nem elég TS-en megbeszélni, egyrész a szó elszáll..., másrész nincs mindig mindenki fennt, elfelejtődnek a dolgok stb.)
    Mert egy csapat szerintem az AA:O-ban nem csapat kidolgozott terv nélkül.
  • Gfreiter
    Srácok! Meséljetek nekem kicsit a klánokról! Hogy is van ez, hogy működik, hogy lehet bekerülni, mik a kötelezettségek, stb stb. Csak azért kérdem, mert tegnap több magyar sráccal játszottam, és megkérdezték, hogy van e klánom, és hogy nem akarok e belépni hozzájuk. Asszem ők a HWT klánhoz tartoztak. Mit tudtok róluk?
  • Strahd_
    Igazad van patacsi... :) van mit fejlezstenem :))
  • Strahd_
  • Gfreiter
    Egy kis törióra:
    Egyébként törénelmi szinten annyit fűzök hozzá, hogy nemtom észrevettétek e, hogy az ami rohamsisak kísértetiesen hasonlít a II.vh-s német sisakokhoz!Állítólag az volt a legpraktikusab a nyak- és tarkóvédő funkciói miatt.Nos az amik pont a tarkóvédőt hagyták ki, gondolom azért, hogy ne legyen olyan kísérteties a hasonlóság :) A terepszínű ruha pedig a Waffen SS szabadalmaztatott találmánya volt (asszem elsőként csak egy divízió használta /Das Reich, v a Totenkopf - mindegy/) És képzeljétek, mindenki, még a Wehrmacht is kiröhögte őket, mondván, hogy úgy néznek ki benne, mint a békák. Na most innen az elnevezése annak a ruhának, amit a Bundeswehr a mai napig használ: békalencsés öltözék. Szóval ehhez képest ma már mindenhol ezt a ruhát hordják! Ebből az a tanulság, hogy a leghülyébbnek tűnő ötlet is lehet a leghasznosabb!
  • Gfreiter
    Én sem sokat tudok így részleteiben, de ha nagyon érdekel, megkérdezhetem a haverom, aki az ami seregben van. Viszont olvastam vhol, hogy a hadsereg már fejleszt egy olyan ruhát, ami bakker mindent tud!Onnantól kezdve, hogy golyóálló, hőálló, normál hóőmérsékleten tartja az embert, mindent tud! Valami szimbiózis ruha, vagy mi a herha! Sőt, ha hiszitek ha nem, ha infrával rámennek a ruhára, az érzékeli, h célbavették, és szó szerint lerántja az embert a földre!! Ennek csak akkro van hátránya, ha a katona éppen egy szurdok szikláin próbál egyensúlyozni :))akkó van a szopacs!
  • Gfreiter
    Jó reggelt! Öregem, ez marha jó! Olyan, mintha lassan forogna, közben meg nem is! Az ilyesmi most rontja, v javítja a látást?
  • Daniel_F
    Nem tudja valaki, mennyit bír ki egy ilyen ruha?
    Pl. hőálló, vagy valami exta (golyóálló vagy valami:)
    Azért kérdezek ilyen hülyeséget, mer nem értek hozzá.
  • patacsi HUN
    inkább mint a sivatagban, csak ne legyen hideg a víz, ja és malária, ja és... :))
  • patacsi HUN
    ja persze és 25 másodperc múlva rádordít valaki enyhén oszlott állapotban :))
  • SACA_(HUN)
    Nehéz a Katonák dolga!
  • Mighty
    Egy kis szemtorna :)
  • Strahd_
    Tényleg Torii nak néz ki .)
  • [Rush]
    ASE shows that beta servers are running under version 1.9.21 now
  • Ficsek.hu
    TudatLAN
  • Ficsek.hu
    67.12.28. Műszaki területen dolgozom.
  • Ficsek.hu
    ez kész...meg én is....
  • Ficsek.hu
    Ehh bocsi a linkért, ki tudjátok hámozni belőle remélem
    Még egy próbát megér...

<A HREF="http://tudatlan.fw.hu" TARGET=_fnew>TudatLAN VI</A>
  • Ficsek.hu
    Sziasztok,

A fórumban már többször emlegetett <A HREF="http://tudatlan.fw.hu" TARGET=_fnew>TudatLAN VI</A>-ra lehet jelentkezni.
    Minden infót megtalálhattok a fenti linken.
    Köszönjük az eddigi érdeklődést és minél több Armys arccal szeretnénk megismerkedni a lan során.
    A jelentkezések beérkezését követően kirakom a neveket a HP-re, remélhetőleg az ismerős nevek láttán többen kedvet kapnak az eljövetelre.

Üdv mindenkinek.
  • [HUN]Crassus
    80>70>57 tudom tudom:)
  • [HUN]Crassus
    ez lemaradt:

Na mar csak 10 perc es megyek haza huahh
  • [HUN]Crassus
    Ja koszi, jo a melo:)
    Bocs,hogy tegnap nem mentem a pipeline utan,de bealudtam....
    Majd ma aktivabb leszek.
    Jo az a bisz-basz Stravinsky:)
    Rush nekem csak igy megy:
  • [Rush]
    jÓ MELÓT
    TUDOD ,,|,,
  • [HUN]Stravinsky
    Dógozni kéne neeeeeeeeeeeem?
  • [HUN]Crassus
    a pontokat meg vesszoket mindenki kepzelje bele a szovegembe,mert ugy tunik parat kihagytam.:)
    Bar most olvastam,hogy angliai kutatok...........
  • [HUN]Crassus
    Patacsinak igaza van Gfreiter.Nem celzol illetve lehet celzol csak az a kis "celzocsik"-ize nincs kelloen feltoltodve.Pl. ha futas utan kezdessz egybol celozni hiaba van a celkereszt az ellenen ugysenem talalod el ,mert melle losz par masodperc kell meg feltoltodik a csik es akkor is ajanlatos a jo oreg"also szele kozepe"-re celozni.Es ha SAW-od van meg veletlen se lojj allva ,mert qrva keves eselyed van arra hogy el is talalod az ellent.A honornak annyi szerepe van csak,hogy a magasabb honoru mukik regebben jatszanak a jatekkal relative jobban ismerik a jatek lehetosegeit ezert tunik ugy hogy ok mindig eltalalnak te meg sosem talalsz el senkit.
    Ami a granat robbanas radiuszat illeti meg most jo par verzioval az 1.0 utan is eleg bugosan tud neha felrobbani a granat.En mar eltem tul granatrobbanast fel meterre tolem persze ez nagyon ritka ,mert mint te en is csak azt veszem eszre ha az en granatomat elik tul.
  • Gfreiter
    Na mindegy, kedvesek vagytok, hogy segítetek. Erről muszáj azér beszélni! Ja, és megfigyeltem, h ez magasabb honorú emberek ellen van így többnyire!Azért kérdeztem, hogy számít e vmit. Jóccakát kedves ismeretlen ismerőseim :), aludjatok békésen
  • Gfreiter
    Tudom, hogy van így, de pl olyan is volt, ráadásul a saw-val, hogy odalopóztam, hátulról, közelről eregettem bele a cuccosdit, erre megfordul, és puff... Úgyértem ezen már én is csak röhögök :))
  • Gfreiter
    Akkor mitől van az alant felvázolt jelenség? Mekkkértdezheted Kutyikát is!Úgyértem ezzel nem annak gyanúját akarom elfedni, hogy reménytelenül béna vagyok :)De most komolyan!Olyan is volt, h a gránátom, amit eldobtam, az ellen mellett volt, felrobbant.Találjátok ki mi volt? Igen. Én meghaltam, ő elszaladt...
  • patacsi HUN
    nem célzol rendesen az a baj ...(télleg hidd el) és az ellen meg ugrál, oldalaz, cikkcakkol. te meg nem és ez is baj.:) gyaksi, gyaksi, gyaksi...nem túlzok, még gyaksi :)
  • Mighty
    "Az aaotrackeren láttam olyasmit, hogy lehet mindenfélét venni!"

Ez csak is az aaotracker-en van. Van ott egy ugynevezett V-money, amit el lehet kolteni, venni rajta fegyvert, stb. Nem szamit bele a servereken elert eredmenyedbe. Csaki arra jo, hogy mutasson valahogy.
  • Gfreiter
    Jó éjszakát Kutyika!!
  • Gfreiter
    Hé Kutyika! Állat volt nem?Kár hogy mindig csak későn tudunk összehozni vmit! Jó lenne, ha tudnánk mi magyarok gyakorolni! Aztán tarolnánk! Egyébként összefügg vmivel, hogy az ellenfél mindig sokkal erősebb? Úgyértem pontszámokkal, stb? Az aaotrackeren láttam olyasmit, hogy lehet mindenfélét venni! Ha ez így van, akkor az nem ér, mer ott már nem az ügyesség számít!Hiába ügyes az ember, ha ő belelő egy tárat az ellenfél agyvelejébe, mire az megfordul, amíg táralt cserélsz elröhögi magát, azután 1-2-őt belédlő, te meg elnyalsz, mint a bányászbéka! Na ehhez kérek hozzászólást akárkitől!! Egyébként nem túlzok, ez ÍGY van!!!
  • Kutyika
    Jah, még jó, hogy olyan sokan jöttetek játszani... Nah, csá, mennem kell, aludnom kell, mert holnap kell egy pontos kéz, és egy tiszta fej....