America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Elõre is köszönöm a hozzászólásokat.
Soma

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Elõre is köszönöm a hozzászólásokat.
Soma
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Az egy baromi nagy pálya. 12 emberrel nem tünik tul élvezetenek.
http://deathfellows.hu/
asszem 10en voltunk ... 5vs5 ... oszt nalam volt a snipa ^.^
igy mar elvezheto volt (foleg az a 3 frag amit kaptam vele ^.^)
Az új pályán is kaphatsz snipert, ha elegen vagytok. Végre-valahára a köd nagyobb látóteret enged, ezért az ellent már lehet látni olyan messzirõl, hogy a távcsõben olyan kicsike, mint a sniper suliban a legtávolabbi piros alak. légzés rulez 😛
Elég jól be lehet védeni, ha a csapattársak nem rambóznak el az ellen bázisáig 😄
Gránátvetõ....ha jól helyezkedel, kevés az esély, hogy elsõre beléd trafáljon valaki..a másodikat meg nem kell megvárni ugyanazon a helyen...
Az AA meg amiatt volt olyan mert az AA nem lett optimalizalva a 29.42-nel ujabb driverekre. Ezenkivul ha az AGP memory merete nagyobbra van allitva mint a vid kartyad tenyleges merete az AA azt se szereti. Es tudod ki mondta ezt? az AA live tech support.
Ja es egyetlen kort nyertunk a 14bol ... es azt javareszt nekem koszonhettek ... pedig tegnap jatszottam eletemben eloszor azon a palyan.
En eleinte ott maradtam a konvoy kozeleben vedeni ... de lehetetlen ott vedeni ... mert pontosan az egyik gyerek berohant es kesz ...
Utana meg a fordulonal vedtem ... es mikor masodszor volt, hogy a srac elfutott mellettem en kiugrom a bokorbol leszedem ... majd a csapattarsam kilo ... akkor ezen a taktikan is valtoztattam ^.^
Vegul ugy tunt ha eleg jo helyekre beallnak a vedok akkor le tudjak loni az embereket meg messzirol ... csak ilyenkor jott a granatveto ... es kesz.
Azt a palyat vagy 10vs10-re terveztek, vagy nem tudom ... de teny, hogy 3-4 vedo nem tud ugy pozionalni, hogy valahol egy gyalogkakukk ne tudjon atrohanni.
Mindenesetre en akkor jatszottam eloszor azon a palyan ^.^ es meg mindig fogalmam sincs, hogy a tamado pontosan merrol is jon ^.^
Amugy meg aze volt nalad olyan fura a kep mer rosszul irtad meg a cheated a csitiroprogiban te lepras! 😊
14bol egyetlen kort tudtunk nyerni ... azt is ugy, hogy az utso pillanatba lottem le a gyereket ^.^
jah ÖRÖMMEL Jelentem be hogy a CODE klán AAO szekciójának létszáma komoly emelkedésen esett át, minek következtében 6 fõre nõt az AAO teamünk.
Szóva rettegjetek mert megyünk gyakorolni!
Szal hogy regizem magam?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
és persze sehol nem hangoztatják hogy a régi driver sokkal jobb 😊
mukodik az AAm ...
a HomeLanos csakonak se volt lovese, hogy mitol van ^.^ de lenyeg a lenyeg ... az nVidia 29.42-es driverrel jo lett ^.^
mellesleg O azt ajanlja minden nVidia felhasznalonak, hogy ha az AAbol tobbet akar kihozni akkor ezt a drivert hasznalja ^.^
Ghost modban picit maszkaltam es ...
Kint a hazban:
Majd bent a hazban (ahova elvileg nem tudsz bemenni csak Ghost modban)
Na erre mondjatok magyarazatot!!!!
Q: When was the FAQ last updated?
A: 30 October 2002
mindezt 2002 oktober 16an ^.^
meg ha jol emlekszem azon a satras palyan se lehetett pl. a ponyvan atloni.
Mert az eleg ratyi, hogy egy olyan fegyverrel amivel kocsikat lehet kiloni azzal egy egyszeru deszkan nem birsz atloni ^.^
De en akkor is szeretnek olyan AA modot ahol van Penetration. ^.^
Te meg válaszolsz rá így ujra belédköthet...
De ha mar itt tartunk, hogy barmi ami modositashoz hasznalhato az cheat akkor az eredetileg az UT2003ba rakott UED is az nem? Mert pl. allitolag az is hasznalhato cheatek gyartasara hisz van benne egy decompile funkcio is (nem tudom ... soha nem hasznaltam).
Masik ... en megneztem ezt a progit es egy nagy budos kukkot nem ertettem belole. Nem vagyok fejleszto ugyanis. Aki ezt a progit hasznalni tudja az barmikor modositja a kodot ugy ahogy akarja ... nem ettol lesz kepes ra.
Kezd elegem lenni abbol, hogy ti 3an 4en allandoan ramszalltok. Az egyetlen FPS topik ami tonkrement az a MOH:AA es az sokkal nagyobb reszben koszonheto nektek ... szoval ... stfu! hoo?
ez egy olyan eszkoz amit a kulonbozo mod fejlesztok hasznalnak arra, hogy az eredeti USource-t pontosabban kapjak vissza mint amit az UED ad vissza. Es mint tudjuk ez elengedhetetlen ahoz, hogy valaki esetleg a sajat modjait fejlessze.
Mivel anno UT ala is volt egy par magyar fejlesztes (peldaul Godzzo ...) ezert gondoltam, hogy hatha valaki kedvet kap egy esetleges AA mod keszitesehez. De mivel ez elvileg az UT2003 ala is jo igy hat az UT2003 ala torteno fejlesztesekben is segithet.
Nem latom mi lenne ebben a cheateles ...
Nekem pl. kimondottan tetszene ha lenne penetration az AAban ... azaz a falakon, ajtokon is at lehetne loni. (es ezt a velemenyem masok is osztottak mar ... hisz ez jelentosen megnovelne a jatekelmenyt ... es a realitast)
ez egyre erdekesebb
nalam a palyakon nem nincs textura hanem csak minden ki van forditva.
Mert mpcheat ghost modban bementem egy hazba es ... lass csodat ... a haz fala atlatszo volt de az osszes textura a helyen volt.
kimentem a hazbol es a texturak eltuntek.
Na ez mitol lehet?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de ha a 39/40et megcsinalom akkor megcsinalom a 40/40et is ... nem? ^.^
ha csak 36/40 sikerult volna egyszer akkor aszondom oke ... nem megy ... de igy ... mennie kell!