60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#15125 "Még valami ki tudja hogyan lehet egy User törölni a Punk Baster Ban listáról mert nem igazán tud Neo feljöni pedig nem chet elt és valamiért kidobja minden Official és Leased szerver valami ismeretlen folyamatra hivatkozva"
Erre válaszoltam.
PB=PunkBuster -
#15124 Muhahahaha. -
#15123 Te magázod Free-t?? Egyébként mi az a PB? Feltételezem, hogy nem probán-bután, senem Parlamenti Bizottság, senem Particulus Biocineticus, feltételezem, hogy még Postabank sem. Vajon mi lehet? -
#15122 Na akkor én, ha nem bánod, elhagyom a G-t és (frejter)-nek mondom :) -
#15121 meg van a másik, az gondolat olvasó fajta játékos...Mindíg tudja hol van az ellenség, csak tudnám hogyan csinálja... -
#15120 Olyat még nem láttam, de olyan lehetséges, hogy oldalról ránéz a konzolra, elkezdi csinálni és meg egyan abban a pillanatban legugol. Igy messziről úgy tűnhet, hogy senki sincs ott, mégis csinálódik, esetleg az éppen ablakban lévő társa csinálja. Az ablakból már csak azért sem lehet csinálni, mert az már tényleg messze van a konzoltól.
Nézd meg, sokan a szelepeket sem közvetlen közelről tekerik. -
#15119 Hipp, nekem irányzékoltad ama rébuszt, hogy hogyan kell ejteni a nevem, vagy Frí[lávörznek]? Szerény személyemet "Gefrájter" avagy "Géfrájter" - ként kell szátokra venned! :) -
#15118 Tele van a faxom már ilyen dolgokkal -
#15117 Lehet nem tudja frissíteni a PB klienst. Töltse le ezt, másolja be a játék system/pb könyvtárába és futassa. Ez elvileg update-eli a PB-t a legfrisebb verzióra. -
#15116 Ezt kérlek telepatikus programozási képességnek hívják! Nem hallottál még róla??! Azér, mer másnak megvan ez az adottsága, nem kell mindj fújni rá, meg irigykedni! -
#15115 ilyent még nem láttam, érdekes lehetett... -
#15114 Nem megy már megint az aao Tracker :o( -
#15113 Mint, már sokan mondták, ti még nem sokat játszottatok a játékkal és nem ismeritek minden csínját-bínját. Mondok még egy trükköt: mikor elkezditek csinálni a feladatot, még egy mozgást tudtok végrehajtani. pl: hátat fordítasz az objective-nek igy látod, hogy közeledik-e ellenfél. (be lehet bindelni egy gombot a 180 fokos fordulatra. pontosan nem tudom, de konzol parancsok leírása között megtalálható)
ps: A nevedet hogy kell kiejteni? -
#15112 Még valami ki tudja hogyan lehet egy User törölni a Punk Baster Ban listáról mert nem igazán tud Neo feljöni pedig nem chet elt és valamiért kidobja minden Official és Leased szerver valami ismeretlen folyamatra hivatkozva -
#15111 Akkor azt magyarázd meg hogy hogyan csinálja azt valaki hogy nincs ias a gépnél rá se néz de beindúl a pötyögés és majdnem hogy a Pipelinen az ablakból csinálja meg a gépet.... -
#15110 Mind egykoron mondottam volt: "Nem erőszak a disznótor... kivéve a disznónak!" De azért remélem összehozunk egy kis csihipuhit!! -
#15109 De csak egy kicsit, fárasztó napom volt ma, és ez a gamma rovására megy... -
#15108 Hát úgy, hogy nagyon ügyes, te pedig béna vagy! Egyébként nekem se hitte el senki a hasonló sztorikat Az illető tuti cheatel => votekick -
#15106 halle gyerekek. Felrobbanok hogy az istenben csinálják a Gameban hogy épp a számítógépet üti vagy zárja a csapot vagy bármi feladatot hajt végre és közben elmozog meg lőőő meg minden. Zárta a faszi a csapot a Pipelin -en odamentem hogy lelőjjem és miközben zárta L 3 embert is leszedet majd be is fejezte a zárást normál időő alatt. És nem engedte L mert akkor ügye van egy nagy gőőz hang. Az én fejem már gőzől -
#15105 Kutyika!!! Látom elemedben vagy (egy ilyen szép esős nap után :)). Nemsokára mehetünk randalírozni (ha van kedved!) -
#15104 Ok ,de jól gondold át , ő is csalódott. Nagyot! De majd ő lebeszél róla! (Engem is lebeszélt ). Minnyá válaszolok a mailre! -
#15103 Ha jól láttam, a játék szerverkeresője látja a Landort.... Nemsokára valószinüleg jönnek a külföldi népek, és akkor : -
#15102 Gfreiter! Ment egy mél a freemailos cimedre ott bőven leirtam mindent! -
#15101 Üdv!!! -
#15100 Gfreiter! Nem a sztorik és a képek miatt! Gondoltkodtam én is az Army-n és érdekelne hogy hogyan jutott ki!!! -
#15099 Hé Rush! Bocsi, összekevertem a szül datot Kensivel! Szóval ő lenne Kensi nagypapa, aki 1886-ban született? -
#15098 Hi mindenkinek! Visszajöttem! Szóval mi nem működik megint?? Figyi Saca! Annyit ígérhetek, hogy megkérdezem, de megmondom előre, hogy biztos nem fog képeket küldeni, meg sztorikat regélni! Az elmúlt kb 3 évben úgy 2-3 havonta írt egy levelet, amióta megy Irakban a mulatság, azóta csak 1 db mailt írt (pedig mondhatnám, h a legjobb barátok vagyunk), pár sort, hogy ok minden, meg hogy nincs ideje írni, úgyhogy ezért bocs, és naponta kb 20 órát vannak szolgálatban.Internetet asszem úgy tud, h összeismerkedett egy helyivel, akinél vagyonokért használhatja a telefont és a netet.Mellesleg utálja a sereget, azt mondta, hogy nagyon nagyot csalódott benne! De azért megkérdezem!
Kutyikával miújság?? -
#15097 holnap kötik be a netet, de a gépem még nem jött meg, szoval lesz egy darab kábelem -
#15096 azért hogy lásd a visszapillantoban ha jön igazoltani :) -
#15095 ok már nem megy.. :))
látom nem hallottad a matáv tudakozót.. :)) -
#15094 vegyél vissza! egyébként mire gondolsz? -
#15093 de meegy demeeegy!!
hanyas vagy te disznó??! -
#15092 nem megy megin' az a kib*szott tracker -
#15091 hello mindenkinek! -
#15088 NEM MEGY A TS:) -
#15087 GfReiter! Megadnád a barátod emailcimét, ha egyáltalán publikus! Szeretném felvenni vele a kapcsolatot! -
#15086 pati bácsi a helyes megszólítás :) kicsit viszketettt az ujjam az IGNORE USER gomb felett dehát ... -
#15085 Ez nemis egy kenshin, hanem egy sensei, bibibí.
Csak jobban tudom, az öregem -
#15084 -
#15083 se '86-os se 1886-os nem vagyok.....aki tudja tudja miért van itt a kép