60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Prank
    nincs... megölöm a postást
  • Free
    Én mááán itten gamelok ha valkinek van kedve jöjjön.

Ventrilo most csak ideiglenesen nálam beserv.homeftp.net de max 3 ember jöjjön mert nagy lessz a pingem :o(
  • Mighty_
    Lehet, csak a serverkeresők csak 1-et fognak látni.
  • Free
    69.25.18.98 Pipeline
  • Kutyika
    A Landor jó, csak még üres egy kicsit... De ha jönnek a külföldi népségek, lesz itt nekik sok és rémségek!!
  • [Rush]
    Megvan a PÄCkäg€?
  • Free
    Ha van ötlet addig is várjuk akár a fórumunkon akár emailban. Megpróbálunk mindent megoldani. Még azon kellene dolgozni hogy 1 IP -ről hogyan lehet több szervert futtatni
  • Gfreiter
    Ok, Pipeline kira, Kutyika, meg mindenki!!! Rajta! HUA!! A hummerek meg tényleg szarok, csak preztízst csináltak belőle. Mellesleg ez jó biznisz az ami hadnak. Azér nem mondom, hogy nem próbálnám ki :)
  • Free
    Jaaa télleg majd a szerverről annyit hogy lessz weblapja és hetente minden hétfőn este 8 kor álítjuk rajta a páylát ami úgy dől L hogy lessz a lapon egy szavazás amelyik pálya egy héten át a legtöbb szavazatot kapja az lessz megint egy hétig és így tovább így kiküszöbőlhető az mint Pl a Landornál hogy állandóan csak Pipeline megy rajta.
  • Kutyika
    Nah, igen... Van igazságod... De akkkor is jó volna, heh "tessék angolul beszélni" Ahogy nekem is mondták, de ez részletkérdés, mert ha mindenki magyar aki egy oldalon áll, vagy litván, vagy lengyel... Akkor működne, talán...
  • Atiti
    Szarok ezek a hammerek
  • Free
    Oksa akkor Pipeline és mind1 ,elyik szerver de ha gondolod gyorsan keresek.
  • Atiti
    bocs
  • Atiti
  • Free
    Szép képek :o)
  • Gfreiter
    Figyi, szavazzunk, hogy ki melyikre akar menni, és ahol a legtöbb a szavazat, oda megyünk. REndi? Én szavazok: nekem tökmindegy :)
  • Atiti
    http://www.hummer.hu/gallery/images/4/hummer_092.jpghttp://www.hummer.hu/gallery/images/5/thumb_X03HM_H248L.jpg
  • Gfreiter
    És hol lehet olyant vásárolni? Meg mennyi pénzér? Hmm. viszek magammal egy tyúkot, hátha azt mondja, hogy kitrákotty, azt még a pénzem is megmarad!
  • Free
    Na ki ho nyomja 5 leteket kérek zúzásra mert az AAO Tracker még mindig nem jó
  • Mighty_
    A hangkártya mic feliratú kivezetésébe biztos jó lesz.
  • Free
    Jól van naaaa legyen BUSTER
  • Gfreiter
    Nem tom mit jelent a Baster. Én meg amúgy is csak valami dolly bastert ismerek. Vagy most akkor az a buster? Vagy mos mi van??
  • Prank
    ezt a fazont ismerem... ő Zseniális Teknős
  • Gfreiter
    Hát a progi már megvan (patacsibácsi), de még nincs mikrofonom. Csak headset Nokiára, de gondolom az nem jó) Hát ott simán csak Fráj (esetleg Fáj :)) ) leszek. Mellesleg aztse tom, hova kell maj bedugni a mikrofont :(
  • Free
    Már azt hittem Punk Baster :o)
  • Free
    Kutyika szerintem ez jó ötlet csak gondold el amikor a tárasid két arab egy litván 3 angol egy kóreai pár brazil egy román egy indiai egy szerb meg egy horvát. Na abból lenne a bábeli zűrzavar :o)
  • Mighty_
    Én most éppen a PB-ben vagyok. (PostaBank)
    Majd este 10-11 után valamikor.
  • Kutyika
    Nah a valósághű játékról ennyit, persze a valóságban nem súg senki, én ezt úgy szüntetném meg, hogy alapból beépítenék a játékba egy Ts vagy egy ventrilo elven működő progit, tessék aztat használni, mást nem lehet, a csapattal lehet beszélni, az ellennel nem....
  • Mighty_
    jaaaaa....leesett. De azt nem én írtam, csak idéztem :)
  • Gfreiter
    Ja igen, el ne felejtsem itt a felhőtlen trécselés közepette! DOLOGRA!! Keressünk egy jó pályát, aztán mossuk le az arcukról a mosolyt!! (előtte még egy gyors cigi :))
  • Mighty_
    Azt elfelejtettem írni, hogy itt, magamban ejtem ki frejternek a neved :)

Egyébként ha netán majd TSre tévedsz egyszer, meg fogod tapasztalni, hogy harc közben egyszerűbb a hosszú nickek rövidítése. Engem is néha csak Mig-nek szólítanak.

Álljon itt pár név, akit TS-en lerövidítünk:
    AlBund23=Bundy
    Stravinsky=Strav
    StarFish=Fish
    Ekehatatya=Eke vagy Atya
    Audiogenius=Audio
  • Free
    Szerver kb még 1 hónap tudod az anyagiak még minid.
    Nem tudom miért mindig arra megyünk. Általában oda megyyünk ahova beféünk. a Radio Tower jóóó de oda télleg Team Speak kell mert eléggé nagy. Ha megmondod most most merre vagy akkor megyek,.
  • Gfreiter
    Egyébként ez tényleg így van! Ezért mondom Kutyikának is mindig, hogy álljon meg a sarkon, én meg benézek, h mi van mögötte Szóval biztos az ellen is így nyomja! Csak mindig a Teamspeaken kell beszélni (Y), mer így az anti-mi nem látja, a pro-mi meg nem foglalkozik annyira, hogy miről tereferélünk mi ott magyarul :)
  • Kutyika
    Mighty, én tudom mi a PB!!! Csak az írásmód miatt kérdeztem volna...
  • Kutyika
    Nem lehet bizonyítani, de láttam élő példát amikor egy játékos kijelentette ezt, játék közben... Sorsa azonnal megpecsételődött = mindenki votekick
  • Gfreiter
    Ok, ahogy jól esik :) Engem meg az a H zavar nagyon. Sokkal egyszerűbb lenne, ha Migty lennél, vagy inkább Migy! Sőt, a legjobb: Mihy! :))) Na jó, nem megyek bele, bocsi csak jó kedvem van :)
  • Mighty_
    Punk Buster!
    Annak az anti-cheat proginak a neve, amit beillesztettek ebbe a kiváló játékba.
    Ez a program rúgja ki a csalókat.
  • Mighty_
    Soxor meg akartam már kérdezni tőletek, hogy miért mindig a nyugati parti servereken játszotok? Egyébként néha jöhetnétek RadioTower-ezni is.

Serveretek mikor lesz hadrendbe állítva?
  • Kutyika
    Punk baster?
  • Free
    Kutyika Team Speak vagy ventrilo és valószinű a másik csapatban van a társa ... Mi is így csináljuk eggyikunk támad a másik véd és amelyikünk elöbb meghal az segít a másiknak hogy hol vannak az emberei. Ebből kb menetenként 300 pontot össze is lehet szedni amíg nem tünik fel valakinek :o))))))