60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
Prank #15256 az én honor pontom is leesett 50-ről 29-re -
#15255 Látom nem csak nekem ... -
#15254 a trekkeres emberek valamit nagyon állítgatnakÉ voltam ma este a landoron es a honorom masfel ora alatt felment 24rol 35re, most meg eppen leesett 9-re. :DDD
Kár, hogy a tracker igy saját magát számolja fel... -
Prank #15253 kizárt dolog, mert nem tudom -
#15252 egyszer fent egyszer lent -
#15250 hogy szopna le
-
#15249 Mit is mondanak az xSU-ról...
Strav ha már kifogyott a gránátokból OPFORhoz bssza a SAWot
-
#15248 -
#15247 -
#15246 "az egyik legfontosabb tényező, h jófej legyé!! "
hehe
xSU-ba?
akkor át kell vizsgálni a klántagokat, nem? -
#15245 nagyon őrülönk, h érdeklődsz a klán iránt, de bekerülni nem csak abból áll, h bereggelsz.. :)
Itt láthatod, h hol játszunk, ha megy a tracker
Gyere fel játszani, és majd meglátjuk.. az egyik legfontosabb tényező, h jófej legyé!! :) -
#15241 Najó, írjatok, h mikor lépjünk szolgálatba! Jó lenne ma játszani, mer hétvégén megin el kell mennem külföldre, és csak vasárnap este gyüszök meg! HALLOD KUTYIKA?? GYERE!! Addig megyek kicsit gyakszizni! -
#15240 Én is akartam menni, de nem engedett be (10 honor lévén :( )
Na de ugye akkor már vili, hogy vmi nem ok? Daniel_F-nek: egyszer már lement 9-re a honorom, de kb 1 nap alatt sikerült visszatornáznom 10-re. 11-re azóta sem megy fel, pedig már több napja nyomom! És ha sok a ROE-m, akkor már soha nem megy fel a honor? Ha a tracker nem nézi v számolja a honort,és ami nem is fontos, akkor hol a jó...-ban tudom meg, h mennyi pontom van? Azér szeretnék limithez kötött pályára is benézni! -
#15237 májti na hogy megy a szerver? van má rajta vki? -
#15235 Gfreiternek szólt.. :) -
#15234 Hát igen.. a ROE-t viszont elég jól számolja a tracker.. örülj, h nem vagy 9... -
#15233 Bazzz ne a trackert lesd azt szard leamenyi scoret össze szedel a gaméban azt kell nézni mert az a pontos és nem a tracker!!!
Meg a tracker nem is méri tutommal a HONORT!! -
#15232 Amúgy a Tracker szerint az össz-ROE-d 2163, ez lehet a bibi, amiért nem nő a honorod. -
#15231 10 honort alapból kapsz.
Az AAO Tracker oldal egy fan-oldal, semmi köze a játékhoz, és a játék készítőihez.
Mindössze annyit csinál, hogy szabályos időközönként lekérdezi az összes játék-szervert, és a kapott adatokat feldolgozza. Nem tudom mennyi ez az idő, de ha közben kilépsz, vagy új meccs kezdődik, akkor a Tracker nem lát téged, "elvesztek" a pontjaid. (attól még a játékban megmaradnak, és elmentődnek a főfő-AA-szerverre, és nő tőle a honorszinted.) -
#15230 Ja, a másik meg az, hogy most már sokkal jobban megy, mint az elején, mégis, képtelen vagyok feltornázni a honorjaimat! Akkor az elején hogy a búsba szereztem kb 1 nap alatt 10 honort???? -
#15229 Na most figyuzzatok, mondom, h gubanc van! Az előbb megnéztem a trackeren a pontjaim: 50, uccsó pálya Pipeline. Na most rámentem a Radio Towerre, és 5 pontot szereztem (ne röhögjetek!) Most megin megnéztem a pontjaim: 50 maradt! De az uccsó pálya: Radio tower.Magyarul: már feldolgozta az adatokat, de a most szerzett pontokat nem pakolta a többihez! Nahát!!! -
#15228 -
#15227 Azt a Qrva!!! Ezt nem hiszem el!! Remélem nálatok megérik majd a tehetségem :)) HUA! Írjatok, h hol, s mikor!!! De bocs, ha az elején bénázok! Főleg a sniperek szoktak leszedni, amint osonok :( -
Prank #15226 csítergyanús -
#15225 NÁLUNK ILYEN KÖRÖK VANNAK GFREITER
-
#15224 Én.. ni no é nem tom, ő ti tütő tatta minti túti tatta tutot ő tutta
Akkor este game..... -
#15223 Basszus, most gyűjtöttem vagy 200 pontot, de a trackeren csak 50 van! Beszarok :((( Mighty, majd írd meg, h melyik serveren vagytok! -
#15222 Ok rendben! Köszi, nagyon rendes vagy, hogy hívsz, de azér nem akarom rontani az esélyeiteket :)Bár most a Pipeline-n jó voltam, majdnem 200 pont.Megis nézem a trackeren, hogy mutatja e!!Éjjel hánytól? -
Prank #15221 meggyütt
Ha ő patodda dd madotatí patodda... nem MÁTÉÉ! -
#15220 :) -
#15219 Erre mondják azt, hogy hiszem, ha látom........ -
#15218 Jövö héttöl ujbol tudok jönni AA-zni "végre" .) -
#15217 Nekem tetszik az ötlet.. -
#15216 Patacsi tesztelj csak :)) ugy is kifogok rajtad.. :) -
#15215 leader pontokat a squad leader és a fireteam leader kaphat, attól függően, ha nyer a csapat és mennyi túlélő van a csapatban.
Goal pontokat a feladatok teljesítéséért, vagy a feladat végrehajtásának megakadályozásáért és a csapatgyőzelemért kaphatsz. Ha medic vagy és gyógyítasz (milyen súlyos sérülést, milyen hamar látsz el, annál több pontot), azért is goal pont jár. Kills, KIA és ROE asszem egyértelmű. -
#15214 Rossz a képlet.
Score=GOALS+LEADER+ENEMY+KIA+ROE
Azért, mert a ROE-t és a KIA-t minusz előjellell mutatja :)
Gyere velünk játszani éjjel Radio Towerre. Ott a támadócsapatban 7 kör alatt akár 1 honort is ugorhatsz. -
#15212 De figyelj, csak miattam ne változtasd meg. Csak nem tudom, hogy azért nem nő a honorom, mer béna vagyok, v vmi gubanc van a trackerrel. Ha béna vagyok, nem is várom el, hogy beengedjetek . Na volna egy két kérdésem a pontszámítással kapcsolatban, ami nem teljesen tiszta. Tehét van:
SCORE:pontszám GOALS:gondolom ha teljesítesz egy feladatot LEADER:? ENEMY:hány csókát tettél hidegre KIA:ez ismerős:) ROE:sajna ez is PING: na, ez is mi a rettenet? Arra volnék kíváncsi, hogy a pontszámítási rendszer milyen elv alapján működik. Tehát 1 honorhoz 1000 pont kell. Na de most hogy számítsam ki ezekből, hogy melyik az 1 pont? Azt is próbáltam már, h egymásból kivonom, összeadom, stb, de csak nem jött ki egyikre sem a többi összeg/különbsége! Tehát melyik pontot kell nézni a honorhoz? -
#15210 64.74.136.134:1716 -
#15209 hali!Valaki jon gaméznii?? -
#15208 Hé, nekem az a gond, hogy 10 honorom van, de egyszerűen nem megy feljebb! Mi a fenét csináljak? Be sem tudok ezért lépni a 193.225.82.94:1816 -be, mer aszongya kevés a honorom!Lécci, legyen 10 a min!