America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mu*][*h4pHu|{4
Hi" www.americasarmy.com on mindig fent van egy regiment link a legújabb verziórol mind pecs a régi verziókrol a fullra és mindig a legujjab verzióju full is.Most a lentebbi linken megtalálhatod az aktuállis fullt amit nem kell parchelni!De fontos játék elõtt létre kel hoznod egy profilt az americasarmy.com-on amivel játszhasz!azaz regisztrálld magad.a linke meg a mostani fullrol a #2560as hozzászólásban van!

Mu*][*h4pHu|{4
Én már túl vagyok a 9. TK-n is hasonló úûgyes grántok miat.Ja meg volt egy direkt közvetlen tk-m is!sniper voltam a nagy havas pályán ,jobbra rohanok felfelé lekempelek.lelövök 2 ellent mennék a töbiek után de már õk messzeb voltak erre látom hogy egy T a társaim után hasal én meg még lihegek és bármikor megfordulhat.Így nem volt más választásom odmentem mögé és zoom nélkül hátba lõttem sniperel ki is terült ,örültem erre ahogy lelõtem kíírta check ur fire! és nézem hoyg szépen letkztam a társam,mikor õ terrorista skinebn volt!!!Ez milyen bugg már?Azóta többször is van hogy a valahol felbukanó t az csapattárs!

Mu*][*h4pHu|{4
Nem jössz most AAzni?

Mu*][*h4pHu|{4

Mu*][*h4pHu|{4
Lehet ,hogy hülyeség de nem lehetne hozzá egy magyarítást csinállni?Nem nagyon vágom az angolt ami a report in funkciónál kurva jó lenne.😞

I.C.ram
ROHADT IDEGES VAGYOK!!!! ARGGHHHHH 480 pontom volt, AMÍG egy véletlen gránátba bele rohant 2 emberem is.... -10 pont az eredmény. 😞 Pdig biztos kaptam volna Honor pontot érte, de így lett 9 pontom 😞

Offlineban meg lehet nézni, hogy hány pontom van?
Mighty
A tarsakon van hatizsak. Mondjuk messzirol en se latok szart se, de erre talaltak ki a report in funkciot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

A KARMA fizika biztos szuper lesz. UT2k3-ba is mindig azt szoktam nézegetni 😉. Kézjeleket pedig megcsinálhatnák úgy, hogy lássa az is, aki mutatja. Nem csak annyi hogy eltûnik a célkereszt.

Forrest Tomee
Azt meséljétek el, hogy hol nyomjátok, mert eddig csak Mighty-vel találkoztam össze.
A landor meg ha megy akkor üres.
Ja és egy kicsit az zavar, hogy messzebbrõl elég nehéz megkülönböztetni az ellent. Addig bámulom általában míg lelõ :o)

The Garrett
marksmann el nem lehet snipertréningre menni csak 36 találat felett asszem...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"Az sg fórumon kicsit gyorsabban zajlik az élet, nézz be oda.
A sniper traininget nem muszály megcsinálni, legfeljebb nem kaphatsz sniper fegyvereket, de elcserélni el tudod, vagy az ellenfél opfor sniper fegyvereit is felveheted.
Az ejtõernyõst érdemes megcsinálni, mert csak úgy játszhatsz az airbone-os pályákon.
Most az 1.4-es peccs a legújabb, ebben van távcsõ a vezetõknek, lehet ironsighttal is mozogni, új kommunkiácios rendszer van, meg egy csomó apróság."

Na 😊.
Sniper traininget még nemengedi megcsinálni. Az elsõ 2 tréning, meg az elsõ küldetéscsomag már megvan. (bridge stb.). Ja és az elsõ tréningben marksman-es érmet kaptam, és 1 missed volt a nemtudom mennyi közül. Szal én ezt nemértem. A 2. is megvolt, de most hipp-hopp már nem írja hogy completed. Ezután jön a sniper, ami not avalaible... A 4 ejtõernyõs feladat úgyszintén megvan, szal már ranger-re is tudok menni. De sniper-t mindig nemengedi. Próbáltam más elejtett sniper-ét felvenni, de sajnos nemsikerült.
Kár hogy csak a vezetõknek van távcsövük...
De észrevettem hogy a szervereken sokkal nagyobb a csapatmunka mint eddig.
Mi az az ironsight?
Ja meg van a Mountin Pass. Az a pálya engem a régi Delta Froce-os pályákra emlékeztet 😊. Szinte nem is látod az ellent, csak fekete pöttyökre kell lõnöd 😊.

The Garrett
Nekem csak a nethibákat javítsák ki benne nem kell csillogó graf... a Kamra 😊 fizika meg az UT be se fontos mikor 4 en lõnek rád 😊

I.C.ram
Na ennek nem örülök, mivel így se megy valami fényesen nyitott terepen a játék. :/ Habár karácsonykor jön az új gép!!! 😄
I.C.ram
Nem tudom láttátok-e tegnap elött a Kész Átverés Show-t, abban volt, egy ilyen hogy sajtkóstoló-nak volt leplezve egy besorozó állomás, na ez a játék is pont ilyen. 😄
The Garrett
hááááát izé.... Meiert kérdezd.. olyasmi hogy lesznek szerverek ahol csak megadott pont felett lehet játszani.

I.C.ram
Dehát mindenkinek 10 van. Mire jó ez az honor pont?
The Garrett
nah megtudtam: az a szám a neved elõtt a Honor pont 😊 Már van 10 😊))))

The Garrett
pont ezt akartam kérdezni 😊)))))

I.C.ram
Hol tudom megnézni, hogy hány honor pontom van?
The Garrett
bazz el kell kezedenem a pontgyûjtögetést 😊

Mighty
Neked is danke 😊

Mighty
Danke! 😊 Viszont nem azzal van a baj, hogy nincs segitsegem, hanem hogy k@#%@##$ magas a pingem az SCI serverekre, hala a magassagos UPC-nek....

Mu*][*h4pHu|{4
amúgy meg nekem is volt már összesen vagy 5tkm 😞(( tudod a gránát a völgybe a hegyes pályán, már lenne amúgy vagy 27honor pontom:>>

Mu*][*h4pHu|{4
Jaja ha erröl van szó elmehetnénk 1 kis hun teambe egy amcsi servere gamelni és segíthenénk mightyt.

Mu*][*h4pHu|{4
Mighty ne már!Én rengeteg serveren jácotam és majdnem minden playernek álltalában 9 volt:>>>

I.C.ram
Én is jövök klántársam 😊
kösz.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

I.C.ram
Én a pisztolyt hiányolom. Az oké, hogy a magaroknak nincs, de az amcsiknak tuti van. 😊
I.C.ram
Szerintem a Claymore is csak akkor lenne jó, ha max 1 lenne belõle, és az se lenne túl jó.
The Garrett
Claymore dekirály lenne 😊))) ha lenne valami dzsungelharcos pálya 😊)))

I.C.ram
Pedig nagyon fasza lenne. Az is király lenne, hogy te állítod össze a felszereélesd Pontszámból.
Mighty
A fejlesztok nem akarjak ezt beletenni a jatekba.

Mighty
Elofordul hogy sertetlen maradsz, de nem fugg ossze a hasalas/gordulessel...

I.C.ram
Leszakadt kezekért, lábakért nem vállalok felelõséget. 😄
I.C.ram
De ezt mindenki saját felelõségére próbálja ki. 😄
I.C.ram
Állítólag a USE gombbal vissza is lehet hajítani, igaz ez?
Mu*][*h4pHu|{4
Jó lenne tudni ,hogy ,hogy muxik ez a hülye honor pont mert már 21van de nem tudom miért!Mi után kapom?Ja másik ,mostanában azt csinálom ha gránátot dobanak mellém vagy alám!lehasalaok és gördülök 1 et!A multkor véletlenül pont a gránátra gördültem és nem lett semmi bajom:>>>Ez bugg?Gondolom.:>

Mu*][*h4pHu|{4
Amondó vagyok ,hogy nagyon eltallálták ezt az Army-t!Olyan csapatjáték van jelen amcsi servereken hogy beszarás!Amióta a távcsõ benne van kifejezeten!Egyfolytában bemondják teambe hogy hol merre melyik fánnál pl milyen fegyverrel van az ellen!2 sráccal jácotam és akárhol voltunk nyertünk.Mondjuk az a nayg havas hegyes pálya ahol a convoyhoz kell elérni nem semmi!

I.C.ram
A Tegnapi Weapon Cache volt eddig legjobb játékom, kurva jó volt. 😊
I.C.ram
Drak ma sajnos nem tudtam jönni, elszaladt az idõ. 😄 Majd bepótoljuk. 😊
[DF]ricsik
http://www.americasarmy.com/faq.php?section=Server%20Information#server8

Kérdés: senkinek smei 5let hogy lehetne az AA val LAN on játszani?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

The Garrett
nekem is! ez a nagy hiba bennemaradt.

[DF]ricsik
ja hogy már fel van

[DF]ricsik
Majd ha pecses a landor, jól kipróbálom ezeket😊)

Mu*][*h4pHu|{4
Jaja azért rohangáltam mert nem volt se célkerszet se mouse look!Álltalában minden második körben nem látom a fegyvert se a célkeresztet és nem mozog az egér csak vízszintesen!😞

The Garrett
Ehh hát elsõ nekifutásra nem sokmindent javítottak. Kapásból a 2. körben fegyver/hang/mouselook nélkül indultam. Meg volt 1-2 érdekes : Pl Norb33 val voltunk bent bridgen
középen rohangáltunk és kb 1m rõl eresztettem bele egy sorozatot... majd mégegyet és mégegyet.... és még mindig futott. ennyire láma csaknem vagyok 😊)))

The Garrett
Jön valaki?

varia
Lehet, de kellett ra.
0 DL-es volt bent, es tele volt, foleg kulfoldiekkel, es be szerettunk volna menni tesztelni,allitgatni, de nem tudtunk 😞
Kesobb lehet hogy leveszuk rola.
varia
mert elbasztam a beillesztest.

szoval:
Magyar 1.4-es AA szerver!
Név: Dalay Lamas AA Server
IP: 152.66.93.29
Port: 1716
Férõhely: 20
Jelenleg bridge megy rajta.
pass: dlclanaa

(sok volt a kulhöndi)