America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem Axelero ADSL van, és soha sem volt lagom mg officialon, és mindig addig vagyok bent, amíg ki nem lépek, vagy kirugnak.
nekem kb minden 4. kör ilyen official szerveren... de van mikor connect után rögtön kivág... jah és a netem
chello!
chello!I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nah én is szólok vmit, régen voltam itten:
2 dolog ami zavar:
adsllel lagosak az official szerverek
és nincsenek realtime árnykékok...
egyébként eddig megunhatatlan volt nekem!
2 dolog ami zavar:
adsllel lagosak az official szerverek
és nincsenek realtime árnykékok...
egyébként eddig megunhatatlan volt nekem!
Hallotatok már olyan kifagyásrol hogy nem látom a fegyverem (nem az F2 féle), nem tudok csak vizszintes sikon fordulni a nézésssel, tehát nem "360"-ban látok ,nincs célkeresztem, se iránytû, se objectives, se rangjelzés(mindig a private, hiába nem az vagyok), és akadozik is a mozgás, ilyenkor ha benn maradok a serveren akkor következõ köre tuti hogy kivág... ja és a netem
chello!
chello!
Mennék, csak le kell szedni az 1.4-t. Amint lent lesz megyek. Visszatérve a medicre, ha nem a tápolásra lehet használni, hanem rosszabb fegyverel tényleg az elsza dolgod, hogy "életet ments", akkor a továbbiakban medic leszek.
Azzal azért nem dicsekednek, hogy milyen volt Drezda bombázása, vagy Nagasakinak nem volt startégiai jelentõsége...
pedig a japánok is nagy gecik voltak mint akkor mindenki, de pearl-ben nem hiszem hogy korházakat lõttek volna, anak semmi értelme
Neeeeem! Nem tudom miért lettek ilyen sötétek a screenek, de ennél jóval világosabb a játék nálam.
HBO-n Pearl Harbour megy... Mekkora egy kamu!!!! Na ne mondják már, hogy a japánok direkt a civiliket lövik meg a korházakat...
Na mégegyszer:
Na nekem is van pár képem.
Csak nem Luke Skywalker fénykardját látom? 😊
Itt meg a földhöz ragadtam, és a fegyverem is eltünt:
Nem is tudtam, hogy ilyen tágas a SAW tölténydoboza, hogy még én is beleférek 😊 :

Nem is tudtam, hogy ilyen tágas a SAW tölténydoboza, hogy még én is beleférek 😊 :

Ez nem a Cápa 4 forgatásán készült?
#img src="http://vernettiarts.com/files/images/heli_shark_attack.jpg">
#img src="http://vernettiarts.com/files/images/heli_shark_attack.jpg">
Persze, ráteni egy tripodra vagy bire és védekezésre fasza lenne, persze csak ha lesznek nagyobb pályák meg jármûvek.
Tényleg helikopter nem lesz? mert akkor arra is lehtne tenni, és akkor tiszta vietnam lenne
Tényleg helikopter nem lesz? mert akkor arra is lehtne tenni, és akkor tiszta vietnam lenne

kimondta hogy rohangász vele, de ha lesznek jeepek, stb akkor simán rálehet majd szerelni vagy támogatásra nagyon fasza lenne, és tényleg nagyobb egy fokkal nem vagyok idiot😊 5.56>>7.62
egy SIG-saner vagy egy colt nem lenne rossz, de ha lesz delta force a game-ben akkor biztos kapunk pisztolyt amugy nem hiszem, a seal-eknek is van pisztolya de az már NAVY 😞, mondjuk egy m60-as nem lenne rossz attol függetlenül
Levegõben volt egy fegyver, és meglöttem, de pont akkor futott el elöttem 2 haver, SAW meg ledarálta õket, ráadásul official serveren 😊. Kiváncsi vagyok, hogy hány pontot vont le tõlem. 😊
Nem... Szerintem úgy fogják megcsinálni, hogy max 2 medic lesz, és a medic azért kap majd jó sok pontot, ha gyógyítja társait (nem magát), és mondjuk szarabb fegyvere lesz a többieknél.
Hát, ha normálisan akarják, akkor az ellátatlan sebesülések folyamatosan apasztják majd az életerõt, és a felcser tudja ezt megállítani. Ez csak egy ötlet.
és a medic miféle lesz? teljesen fullra gyógyit majd vagy hogy oldják ezt majd meg? nem tudni?
mert akkor medic lesz mindenki és magát gyogyitgatja majd csak 😊)
Elképzelem ahogy az egész map attol lesz hangos hogy Medic! Medic! Medic!
mert akkor medic lesz mindenki és magát gyogyitgatja majd csak 😊)
Elképzelem ahogy az egész map attol lesz hangos hogy Medic! Medic! Medic!
Erre nem mondok semmit.. anyádhoz miért mentek odaa férfiak? 😊))
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
már nem akartam több kéept betenni de betehetek egy olyat ahol két métere állok a gránáttol és élek, ha az srác az asztal tetején takarásban van akkor a játék készítõk nem láttak még igazi fedezéket mert az asztal széle(párkány) nem az, ilyen alapon nekem meg a lépcsõ fokok szolgálhatnának fedezékként, szoval ez bug
és nem vettem kötekedésnek
és nem vettem kötekedésnek
aztnem tudom hogy sebzõdtél, de nagyon kira a kép, a fol olyan, mintha discofény lenne rajta körökben