60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#15444 Quakenet:
splatterworld.de.quakenet.org
6667
#aa.hu
IrcNET:
irc.sote.hu, v. irc.elte.hu, v. irc.extra.hu
6667
#aa.hu -
#15443 hjaaa és JÓ REGGELT MINDENKINEK! -
#15442 Mondja műr meg v.ki nekem, hogy mi a sz*ré' mutat a trcaker 13 honort a 73 helyett? -
#15441 A magyar AA:O community friss tagjának, tisztelt Gfreiter úrnak pedig 47 honort.
Tracker= -
#15440 má' csak 10 a honorom, 1-ig nincs megállás -
#15439 ja, ja meg a barátságtalan magyar Tk'-s fiukra is :) -
#15438 Vegul is akkor ez a PB-s ize hivatalos szerveren csak "gizdulasra jo":) -
#15436 Off:Jon ma valaki kozuletek airsoft-ozni Pecelre??? -
#15435 El sem hiszem MEIER es RICSIK a ket nagy oreg tolja az ARMY-t!! WOW -
#15434 Rush! me nem jacco mostanaba?
-
#15433 Nem MÁTÉÉÉÉ -
Prank #15432 LOL
ezeket te vágtad össze vagy valaé valaé ná, nem? -
Prank #15431 rush, te meg miért nem játszol? -
#15430 -
Prank #15429 elég lassú vagyok -
Prank #15428 röviden:2 ország, egyenlő számú emberek, 3 véletlen pálya, tracker által látott szerverek, 7 statisztika összevetése...
de majd Daniel_F elmondja:)) -
#15427 Magyarul sztem nincs sehol leirva(nem 100%)
A lenyeg,hogy meg nem megy elesben csak tesztcsatak vannak.Regisztralod magad a traacker oldalon magyarorszaghoz ezutan ha van aktualis haboru akkor annak a menete:veletlenszeruen kisorsolnak 2 orszagot kivalasztanak a regisztraltak kozul ugyanannyi emberket mindket feltol,majd 3-om random palyat.A dolgod csak annyi ,hogy a war ideje alatt az adott palyak egyiken kell jatszanod(minel jobb eredmennyel),mert a jatekosok statisztikai alapjan dol el melyik orszag nyer.Ami szamit:pontszam,online time,frag,kia,kill meg meg par dolog mindegy alenyeg jol kell jatszani.A gep a statisztikak alapjan most mar jatekosonkenti atlagra bontva donti el melyik orszag gyoz es nyeri el a masik orszagot a worldmapen(ez az elnyeres majd csak az els jatekban lesz)
Kb. ennyi -
Prank #15426 ennek a viccnek csak angolul van értelme:) -
#15425 Na az elmúlt dolgok és szavak alapján legyen most egy kis OFTOPIC
Hogyan működik ez a worl War ??? Nem egésszen értem hogy mikor milyen szerverre kivel és hogyan és mire kell figyelni meg miről szól és különben is
ha lenne valaki olyan jó hogy a számba rágja vagy fel tesz egy linket amin magyarúl a számba rágják.
Köszike :o) -
#15424 Ha megtennéd hogy aprimitívebbek(mint én) Kedvéért lefordítanád :o) -
#15423 Three men, a French, a German and a Spanish, apply for a job at a multinational company. The application test consists of basic skills in English, so the assignment they get, is to say a sentence containing
the three words: pink, green, yellow.
The French: - I woke up at the morning. My socks was pink, the grass is green, and the sun was yellow.
The German: - Yesterday morning my face was pink. My car is yellow and the grass was green.
The Spanish: - I woka up in the morning when te telephone ring: greeng-greeng, I pink up the phon and say yellow?
-
#15422 -
#15421 bazz jó, hogy mondod format c: óta elfelejtettem megmircesedni :)) akkor már ketten vagyunk
pls MIRC beallitasai valakitol........koszi -
#15420 pls MIRC beallitasai valakitol........koszi -
#15419 PRANK ez a tied, meg akit érdekel
madotati padota
Szalacsi feat. Polgár Jenő :D -
#15418 Igen nekem is ez "fajt" azthittem osszetartunk vagy mi tudjatok TWW meg minden.
Orulok Slow,hogy oromet okazhattam legalabb neked:) -
#15417 lol
-
#15416 Ez igaz, de nekem se esne jól ha magyar skac ugatná le a hajamat, külföldi ellent sz*rom le, waze legalább mi tartsunk össze, szerencsétlen magyarok.....
Amúgy má' csak Still hiányzik ide ma... -
#15415 jaj végre egy kis flame...;)
öröm szemeimnek =)
bí kárful HWT, xSU kill já
patacsi! leszállni az SG fórumról! még lezúzud és bezárják =) -
#15414 Patacsi de huje vagy!:))
Tudja valaki a MIRC beallitasait?? port number,channel meg ilyenek -
#15413 vannak szép 40-50 megás képeim is :)és egyéb dolgok :) -
#15412 HA NEM AKKOR ELKEZDEK ITT IS TESZTELNI :)
-
Prank #15411 na jól van, oszoljunk kérem...nincs itt semmi látnivaló -
[DFL]vajdi #15410 Marmint: "Amugy meg ki nem szarja le hogy beszoolnak neked?" ugy ertettem szard le hogy beszolnak neked :) -
[DFL]vajdi #15409 mindenkinek 100% ig igaza van meg mindenki mellett allok :DDD. Amugy meg ki nem szarja le hogy beszoolnak neked? mert mas az ha magyar nyelven hallod? talan azt hitted csak amerikaban vannak gyogyik? inkabb menjetek nyerogepezni minthogy flameltek "FIVELINE!!!" --- most kb igy nezek ki: -
#15408 Koszonom CsabSz!!Igen Crassus ma nagyon merges volt.
es LOL Rush LOL
nem fejtem ki jobban mert mar Rush lezarta a temat es o a fonok!:) bar en is Captain rangban vagyok az xSU-ban.....:) -
#15407 Fiúk, meg vagyok döbbenve.
Az utóbbi 1-2 hétben nem nagyon olvastam a fórumot, de ma Gyadi megemlítette IRC-n, hogy Crassus mérges, erre azonban nem számítottam. Miközben ezt a flame-et olvastam, egy szó jutott eszembe : összetartás. Ha valahol, akkor ebben a scene-ben illene ilyesminek lennie. Be lehetne ismerni, hogy félreértés volt, hogy valaki(ke)t elragadott az indulat, elnézést lehetne kérni egymástol, de nem. Ha már rosszra fordult valami, hát rontsuk el egészen...
Tényleg nagyon elszomorodtam!
Crassus: Azt hiszem épp eléggé ismerlek ahoz, hogy átérezzem, mi bánt és teljesen egyet értek veled. -
#15406 TÉMA LEZÁRVA!!!
-
#15405 Pronyo! csak ezzel tudsz takarozni,hogy ti tobben voltatok??Olyan furcsa az ,hogy valaki nem egybol anyazik hanem ertelmesen probalja megoldani a helyzetet??Azon a poenos "huje vagy"-on kivul semmi sertot nem mondtam TE is es EN is meg a masik ket tarsad is tudja ezt!!!!!Csak hat ugye ok szolidalisak veled.
Basszus ha meglenne a screenshoot az eletben nem latnank tobbet ugy elsullyednel a szegyentol.Mindegy teszek ra mit hordassz ossze-vissza az en lelkiismeretem tiszta!ELNEZEST MINDENKITOL <HOGY IGY ELCSESZTEM A MAI NAPOTOKAT! tudom nem szokas itt a mocskolodas en sem azert irtam hanem mert megakartam elozni a tovabbi hasonlo jellegu osszetuzeseket a szervereken.INTO peldanak szantam. -
#15403 Gondolom ez mindkettonk szamara igy a legjobb.Es nem fogunk sirni e miatt.