America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Nekem Axelero ADSL van, és soha sem volt lagom mg officialon, és mindig addig vagyok bent, amíg ki nem lépek, vagy kirugnak.
The Garrett
nekem kb minden 4. kör ilyen official szerveren... de van mikor connect után rögtön kivág... jah és a netem chello!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

fluga
nah én is szólok vmit, régen voltam itten:
2 dolog ami zavar:
adsllel lagosak az official szerverek
és nincsenek realtime árnykékok...
egyébként eddig megunhatatlan volt nekem!

Norbi2K
Hallotatok már olyan kifagyásrol hogy nem látom a fegyverem (nem az F2 féle), nem tudok csak vizszintes sikon fordulni a nézésssel, tehát nem "360"-ban látok ,nincs célkeresztem, se iránytû, se objectives, se rangjelzés(mindig a private, hiába nem az vagyok), és akadozik is a mozgás, ilyenkor ha benn maradok a serveren akkor következõ köre tuti hogy kivág... ja és a netem chello!

zotyesz
Mennék, csak le kell szedni az 1.4-t. Amint lent lesz megyek. Visszatérve a medicre, ha nem a tápolásra lehet használni, hanem rosszabb fegyverel tényleg az elsza dolgod, hogy "életet ments", akkor a továbbiakban medic leszek.

Norbi2K
gyere már játszani😊

zotyesz
Hát ez biztos...

zotyesz
Azzal azért nem dicsekednek, hogy milyen volt Drezda bombázása, vagy Nagasakinak nem volt startégiai jelentõsége...

Norbi2K
tényleg mikor jön már az uj patch???? de türelmetlen vagyok

I.C.ram
Hát pedig az volt, sõt a fõtéren lötték a nõket... Na neee! aMERIKAI Propaganda...
Norbi2K
pedig a japánok is nagy gecik voltak mint akkor mindenki, de pearl-ben nem hiszem hogy korházakat lõttek volna, anak semmi értelme

Norbi2K
nekem alapbol sötét a monitorom vagy a vidkártyám, nálam ez a gond😊

Norbi2K
amugy nekem is ilyen sötétek a képek, persze a játékban nem

Norbi2K
állits rajta acdsee-vel mielõtt belinkeled

I.C.ram
Neeeeem! Nem tudom miért lettek ilyen sötétek a screenek, de ennél jóval világosabb a játék nálam.
[DF]ricsik
Ilyen sötétben lõsz? Nem csodálom hogy össze-vissza lövöldözöl a sawwal

I.C.ram
HBO-n Pearl Harbour megy... Mekkora egy kamu!!!! Na ne mondják már, hogy a japánok direkt a civiliket lövik meg a korházakat...
I.C.ram
Na mégegyszer:

Na nekem is van pár képem.

Csak nem Luke Skywalker fénykardját látom? 😊

Itt meg a földhöz ragadtam, és a fegyverem is eltünt:

Nem is tudtam, hogy ilyen tágas a SAW tölténydoboza, hogy még én is beleférek 😊 :

I.C.ram
Na nekem is van pár képem.

Csak nem Luke Skywalker fénykardját látom? 😊

Itt meg a földhöz ragadtam, és a fegyverem is eltünt:

Nem is tudtam, hogy ilyen tágas a SAW tölténydoboza, hogy még én is beleférek 😊 :

Norbi2K
na mégegyszer

Norbi2K
Ez nem a Cápa 4 forgatásán készült?

#img src="http://vernettiarts.com/files/images/heli_shark_attack.jpg">

Norbi2K
Persze, ráteni egy tripodra vagy bire és védekezésre fasza lenne, persze csak ha lesznek nagyobb pályák meg jármûvek.
Tényleg helikopter nem lesz? mert akkor arra is lehtne tenni, és akkor tiszta vietnam lenne

Norbi2K
kimondta hogy rohangász vele, de ha lesznek jeepek, stb akkor simán rálehet majd szerelni vagy támogatásra nagyon fasza lenne, és tényleg nagyobb egy fokkal nem vagyok idiot😊 5.56>>7.62

I.C.ram
Úgy lenne max. jó, ha csak letámasztva lehetne használni.
I.C.ram
M60-at nem használják rohanás közben 😊 Az egy fokkal nagyobb kaliberû, mint a SAW 😊
The Garrett
LOL

Norbi2K
és ha meghaltak a felcserek akkor

Norbi2K
egy SIG-saner vagy egy colt nem lenne rossz, de ha lesz delta force a game-ben akkor biztos kapunk pisztolyt amugy nem hiszem, a seal-eknek is van pisztolya de az már NAVY 😞, mondjuk egy m60-as nem lenne rossz attol függetlenül

I.C.ram
Levegõben volt egy fegyver, és meglöttem, de pont akkor futott el elöttem 2 haver, SAW meg ledarálta õket, ráadásul official serveren 😊. Kiváncsi vagyok, hogy hány pontot vont le tõlem. 😊
Mu*][*h4pHu|{4
Pistolt meg kést a gameba!

I.C.ram
Nem... Szerintem úgy fogják megcsinálni, hogy max 2 medic lesz, és a medic azért kap majd jó sok pontot, ha gyógyítja társait (nem magát), és mondjuk szarabb fegyvere lesz a többieknél.
zotyesz
Hát, ha normálisan akarják, akkor az ellátatlan sebesülések folyamatosan apasztják majd az életerõt, és a felcser tudja ezt megállítani. Ez csak egy ötlet.

Norbi2K
és a medic miféle lesz? teljesen fullra gyógyit majd vagy hogy oldják ezt majd meg? nem tudni?
mert akkor medic lesz mindenki és magát gyogyitgatja majd csak 😊)
Elképzelem ahogy az egész map attol lesz hangos hogy Medic! Medic! Medic!

The Garrett
a sarkifény sarkított esete

The Garrett

The Garrett
miért ne?

The Garrett
ahah ez nekem insurgent campen jön elõ.

dikki*yysw
Erre nem mondok semmit.. anyádhoz miért mentek odaa férfiak? 😊))

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Norbi2K
Roger!
és hasalj ha jön a gránát! 😊

Norbi2K
már nem akartam több kéept betenni de betehetek egy olyat ahol két métere állok a gránáttol és élek, ha az srác az asztal tetején takarásban van akkor a játék készítõk nem láttak még igazi fedezéket mert az asztal széle(párkány) nem az, ilyen alapon nekem meg a lépcsõ fokok szolgálhatnának fedezékként, szoval ez bug
és nem vettem kötekedésnek

Norbi2K
és két méterre a gránáttól van olyan szerencsém hogy nem halok meg?

[DF]ricsik
np, gyors a netem

[DF]ricsik
atomot robbantottál???

Norbi2K
vagy mint egy lézershow!! 😊

[DF]ricsik
fal

[DF]ricsik
aztnem tudom hogy sebzõdtél, de nagyon kira a kép, a fol olyan, mintha discofény lenne rajta körökben

[DF]ricsik
LOL

Norbi2K
bocs a sok képért😊

Norbi2K
és sarki fényt láttatok-e már?

Norbi2K
egy másik érdekes robbanás ahol én meghaltam, de a srác az asztalon nem😊