60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#15485 http://lajli.gau.hu/~lajbi/kepek/magan/pecel0927/img2082.html
Crassus kék "TOP" -ban:)) -
#15484 JOHNNY VELED SEMMI BAJOM meg még huszonharminc másikkal sem tegnap felidegeltem magam azért tettem ilyen kijelentést,de ma már szívesen lelőnélek:)) -
#15483 Na ezt szereztem be:
-
#15482 CODE-os TS ujra el! -
#15481 Saját szerveren van úgyhogy lejön sebesség korlátozás nélkül -
#15480 Vagy próbáld meg újra letőlteni. pl a www.loverzclan.hu Fórumon van egy link pontosabban egy pár ahonnan le tudod tölteni újra kb 1 óra alatt lejön és tutin müxik. -
#15479 Vagy esetleg kicsomagolni és utánna futtatni. -
#15478 probáld meg Total Commanderből vagy Win commanderből elinditani a zip fájlt, az egyből kicsomagolja -
[DFL]vajdi #15477 nemtudtok valami megoldast?
-
[DFL]vajdi #15476 ******************************************************* -
[DFL]vajdi #15475 azbeszt megbassza a redves pecset -
[DFL]vajdi #15474 Basszameg má a ****om tele van hogy nemtudok jáccani.
Nemtudom feltelepiteni a gyoker 1.9 et. eloszor szarul volt megirva a cd es azer nemtudtam feltelepiteni mostmeg nem indul el a telepito. UNzippel, aztan nem tudja elinditani a install varazslot... ma nemtom mit csinaljak ezzel a fossal -
Prank #15473 örülünk ha kitartást tudunk -
#15472 Télleg gyerekek mi a baj a Trackerrel a Punk Busterrel és az Európai szerverekel?????? És HOl szokott nap közben lenni Mighty????? Én ezt nem értem .... -
#15471 én is jól beszélni magyar -
Prank #15470 vagy = vagyok -
Prank #15469 tehát: nem én vagy szar, amikor minden körben kinyírnak, hanem az 1.9 szerver része -
Prank #15468 fluga, játék közben említetted, hogy az üzenetek akadozva jönnek meg ilyenek... nálam is előfordult egyszer, hogy fél percet vártam míg megjelent az üzenet, amit beírtam, a játék viszont folyamatosan ment tovább... remélem nem egy újabb búgról van szó -
#15467 Mit? -
#15466 Sajnos ez az 1.9-es verzió messze-messze a legbugosabb ami a szervereket illeti.
Azt kérném a többi admintól, hogy ne adják fel, mert a devek igérik, hogy ezt az "authbugot" megpróbálják kijavítani.
Ahogy a hivatalos fórumon olvasom minden európai szerverüzemeltető bízik a csodában, hátha kijavítják, mert gyakorlatilag olyan európai szerver nem nagyon van, ahol Punkbusterrel és authorizációval 4-5 embernél több játszani tud.
A landor szerverlogok alapján ez összefügg azzal, hogy a szerver egy belépésnél megpróbál 3 auth szerverhez és a PB szerverhez csatlakozni (plusz mind a kliens mind a szerver PB-jét frisssiteni a legújabb verzióra miközben átvizsgálja a fileokat), ezek a szerverek mind a tengerentúlon vannak és ez nagyon elenyésző esetben sikerül az alatt az idő alatt ami a gameszerver rendelkezésére áll.
Megpingeltem mind a 3 auth szervert és 2 simán time outos tehát vagy nem üzemel vagy nem elérhető innen.
A trackert is már ezerszer elmondtuk, hogy nem azért ír ki fals adatokat mert a készítői bénáznak, hanem mert a program szerverrésze olyan mértékben lett bugos az 1.9-ben, ami nem hogy a honor pontok lekérdezését nem teszi lehetővé, de összevissza olyan hamis adatokat küld ami minden scaner programot megbolondít. Jó példa erre a saját beépített szerverkeresője a játéknak ami szintén képtelen még normálisan megjeleníteni is a szervereket, nem hogy arról valós adatokat szolgáltatni.
Összefoglalva:
Nem a tracker szar, hanem az 1.9 szerver része
Nem az európai szerverek szarok, hanem az 1.9 szerver része
Nem a punkbuster szar egyedűl, hanem az 1.9 szerver része
Megoldás egyelőre nincs mert !!!szar az 1.9 szerverrésze!!! -
#15465 Hooah! Van netem, de gépem még nincs, hét elejére saccolom az érkezését...
Találkozoban benne lennék, oktober közepe vagy vége felé ugyis megyek a budai vásárba .
Rush: majd viszek ajándékot -
#15464 Én elsőre bejutotam. De télleg alig voltunk... -
#15463 Vannak a Landoron, juhéj. Én csak 4-jére tudtam bemenni, és utánam is soknak auth-hibája volt:
Szóval lennének sokan, csak ez az auth bug ne lenne... -
#15462 Mert leallt a SOTE-n asszem minden. Aramszunet vagy kabelvagas lehet e mogott... -
#15461 Na akkor ki hol játszika? -
#15460 Miért nem megy a Ventrilo? Na meg a TS se -
#15459 Fluga akkor megyek hozzád gamelni -
#15457 hu a találkozó az én saram:)) -
#15456 uggyanez van nekem is:)) -
#15455 én megyek!
-
#15454 én vagyok
de mi van az official szerverekkel? -
#15453 húúú de nagy a csend itt -
#15452 Na jó én megyek gamelok egy kicsit -
#15451 Na jó, mondjuk nincs túl sok tereptárgy sem. -
#15450 Van még 5 új kép a Trackeren az SF-Reconról.
Úgy látom, nem lesz köd ezen a pályán (legalábbis elég messze ellátni), és méghozzá elég nagy is, vajon mennyi lesz a gépigénye?:) -
#15449 Valaki nagyon haragszik rám(k) mert nincs Ventrilo szerver a Code szerveren -
#15448 -
#15447 Télle jó reggel nem tudjátok ho szokott lenni Mighty? -
#15446 Ja, és én a Quakenetet ajánlom, mert Mighty is ott szokott lenni... -
#15445 Jo volna, ha mindenki a quakenetes irc servereket hasznalna.
Elonyok: en ott szoktam lenni, lehet 9 karakternel tobb a neved, en ott szoktam lenni, stabilabb az ircnethez kepest, en ott szoktam lenni.