60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    http://lajli.gau.hu/~lajbi/kepek/magan/pecel0927/img2082.html

Crassus kék "TOP" -ban:))
  • [HUN]Crassus
    JOHNNY VELED SEMMI BAJOM meg még huszonharminc másikkal sem tegnap felidegeltem magam azért tettem ilyen kijelentést,de ma már szívesen lelőnélek:))
  • Mighty
    Na ezt szereztem be:
  • Mighty
    CODE-os TS ujra el!
  • Free
    Saját szerveren van úgyhogy lejön sebesség korlátozás nélkül
  • Free
    Vagy próbáld meg újra letőlteni. pl a www.loverzclan.hu Fórumon van egy link pontosabban egy pár ahonnan le tudod tölteni újra kb 1 óra alatt lejön és tutin müxik.
  • Kutyika
    Vagy esetleg kicsomagolni és utánna futtatni.
  • pet70000
    probáld meg Total Commanderből vagy Win commanderből elinditani a zip fájlt, az egyből kicsomagolja
  • [DFL]vajdi
    nemtudtok valami megoldast?
  • [DFL]vajdi
  • [DFL]vajdi
    azbeszt megbassza a redves pecset
  • [DFL]vajdi
    Basszameg má a ****om tele van hogy nemtudok jáccani.
    Nemtudom feltelepiteni a gyoker 1.9 et. eloszor szarul volt megirva a cd es azer nemtudtam feltelepiteni mostmeg nem indul el a telepito. UNzippel, aztan nem tudja elinditani a install varazslot... ma nemtom mit csinaljak ezzel a fossal
  • Prank
    örülünk ha kitartást tudunk
  • Free
    Télleg gyerekek mi a baj a Trackerrel a Punk Busterrel és az Európai szerverekel?????? És HOl szokott nap közben lenni Mighty????? Én ezt nem értem ....
  • pet70000
    én is jól beszélni magyar
  • Prank
    vagy = vagyok
  • Prank
    tehát: nem én vagy szar, amikor minden körben kinyírnak, hanem az 1.9 szerver része
  • Prank
    fluga, játék közben említetted, hogy az üzenetek akadozva jönnek meg ilyenek... nálam is előfordult egyszer, hogy fél percet vártam míg megjelent az üzenet, amit beírtam, a játék viszont folyamatosan ment tovább... remélem nem egy újabb búgról van szó
  • [Rush]
    Mit?
  • M313R
    Sajnos ez az 1.9-es verzió messze-messze a legbugosabb ami a szervereket illeti.
    Azt kérném a többi admintól, hogy ne adják fel, mert a devek igérik, hogy ezt az "authbugot" megpróbálják kijavítani.
    Ahogy a hivatalos fórumon olvasom minden európai szerverüzemeltető bízik a csodában, hátha kijavítják, mert gyakorlatilag olyan európai szerver nem nagyon van, ahol Punkbusterrel és authorizációval 4-5 embernél több játszani tud.
    A landor szerverlogok alapján ez összefügg azzal, hogy a szerver egy belépésnél megpróbál 3 auth szerverhez és a PB szerverhez csatlakozni (plusz mind a kliens mind a szerver PB-jét frisssiteni a legújabb verzióra miközben átvizsgálja a fileokat), ezek a szerverek mind a tengerentúlon vannak és ez nagyon elenyésző esetben sikerül az alatt az idő alatt ami a gameszerver rendelkezésére áll.
    Megpingeltem mind a 3 auth szervert és 2 simán time outos tehát vagy nem üzemel vagy nem elérhető innen.
    A trackert is már ezerszer elmondtuk, hogy nem azért ír ki fals adatokat mert a készítői bénáznak, hanem mert a program szerverrésze olyan mértékben lett bugos az 1.9-ben, ami nem hogy a honor pontok lekérdezését nem teszi lehetővé, de összevissza olyan hamis adatokat küld ami minden scaner programot megbolondít. Jó példa erre a saját beépített szerverkeresője a játéknak ami szintén képtelen még normálisan megjeleníteni is a szervereket, nem hogy arról valós adatokat szolgáltatni.
    Összefoglalva:
    Nem a tracker szar, hanem az 1.9 szerver része
    Nem az európai szerverek szarok, hanem az 1.9 szerver része
    Nem a punkbuster szar egyedűl, hanem az 1.9 szerver része
    Megoldás egyelőre nincs mert !!!szar az 1.9 szerverrésze!!!
  • Tikal #15465
    Hooah! Van netem, de gépem még nincs, hét elejére saccolom az érkezését...
    Találkozoban benne lennék, oktober közepe vagy vége felé ugyis megyek a budai vásárba .

Rush: majd viszek ajándékot
  • Free
    Én elsőre bejutotam. De télleg alig voltunk...
  • Daniel_F
    Vannak a Landoron, juhéj. Én csak 4-jére tudtam bemenni, és utánam is soknak auth-hibája volt:

Szóval lennének sokan, csak ez az auth bug ne lenne...
  • Mighty
    Mert leallt a SOTE-n asszem minden. Aramszunet vagy kabelvagas lehet e mogott...
  • Free
    Na akkor ki hol játszika?
  • Free
    Miért nem megy a Ventrilo? Na meg a TS se
  • Free
    Fluga akkor megyek hozzád gamelni
  • fluga
    hu a találkozó az én saram:))
  • fluga
    uggyanez van nekem is:))
  • fluga
    én megyek!
  • fluga
    én vagyok
    de mi van az official szerverekkel?
  • Free
    húúú de nagy a csend itt
  • Free
    Na jó én megyek gamelok egy kicsit
  • Daniel_F
    Na jó, mondjuk nincs túl sok tereptárgy sem.
  • Daniel_F
    Van még 5 új kép a Trackeren az SF-Reconról.
    Úgy látom, nem lesz köd ezen a pályán (legalábbis elég messze ellátni), és méghozzá elég nagy is, vajon mennyi lesz a gépigénye?:)
  • Free
    Valaki nagyon haragszik rám(k) mert nincs Ventrilo szerver a Code szerveren
  • Free
  • Free
    Télle jó reggel nem tudjátok ho szokott lenni Mighty?
  • CsabSz
    Ja, és én a Quakenetet ajánlom, mert Mighty is ott szokott lenni...
  • Mighty
    Jo volna, ha mindenki a quakenetes irc servereket hasznalna.
    Elonyok: en ott szoktam lenni, lehet 9 karakternel tobb a neved, en ott szoktam lenni, stabilabb az ircnethez kepest, en ott szoktam lenni.