60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#15610 Ha minden igaz mostmár Tényleg a héten menni fog anet.. és akkor! HOOAH! :) -
#15609 itt nem dolgozik senki, hm..... -
#15608 Crassus! Jer te is! Daniel_F! Rajta! Hooah! -
#15607 Ok, értem, mire gondolsz, nem is a játékbeli accountomra gondoltam, hanem a trackeren lévőre! Neem, nem csinálom végig a kiképzést mégegyszer :) Szóval akkor már resetelt? Akkor újra kezdjük! Gamma vki? -
#15606 GFREITER!!!Ragtapasz,Free,D-TOX éppen jáccik ............ -
#15605 Na jó, a "semmi köze a játékhoz" egy kicsit túlzás, a játék készítőivel és a fő-AA szerverrel nincs semmilyen kapcsolata. -
#15604 A Tracker-oldal egy rajongói oldal (méghozzá európai), semmi más, mint már mondtam, semmi köze a játékhoz. Mellesleg most resetelték a honor pontokat ott, és mindenkinek 0-t ír ki (vagy kérdőjelet).
A honorod a fő-AA gép(ek)en van elmentve az USÁban.
Szerintem az a hiba, hogy amint idejöttél, mindenki "rádugrott", hogy regeld magad arra az oldalra, és ezért gondolod, hogy olyan fontos a Tracker. -
#15603 Jó reggelt mindenkinek! 8-ra kellett volna suliba mennem, ehelyett most keltem fel.Hmm, nem rossz teljesítmény :) Szóval tanácsot kérek! Mit csináljak? Tegnap 47 volt a honorom (egyébként csak 11). Letöröljem az accountomat, és kezdjem újból, v várjak, hátha megjavítják? Jön vki gamézni?? Stresszoldásra van szükségem!! -
#15601 MÁRK!!! Jó lenne ha már végre lenne neted és megmutatnád mi is az az FPS game:)) -
#15600 m=M
-
#15599 meier ha lehet tegyél fel a kereső oldaladra :o) -
#15598 Legalábbis nem én vagyok rajta ha van rajta Free -
#15597 jaaaa megvan de nem vagyok rajta -
#15596 melyik a Meier féle játékos kereső oldal? -
#15595 Már megint kamuzol apafej.. :) Reszkes mert nemsokára a birodalom visszavág.. :) -
#15594 Bocs Free! Nyomtam kicsit D-TOX-al,de kiszálltam,mert ebéd meg család meg hasonlók.Nemsokára leszek megint.Apropó te vagy a Meier féle játékoskereső oldalon?? -
#15592 Kezdenek már játékban is kialakúlni a szuicid hajlamaim ne jöjjön senki se a közelembe -
#15591 Szar az élet -
#15590 Igy van. Este dokihoz megyek, mert büdös a munka (meg fáj a torkom). Aztán majd meglátjuk mi lesz... -
#15589 nem tudjuk -
#15588 Mighjty ezek szerint ma délelöttös vagy és este leszel 1000L :oö) -
#15587 Crassus mi van ? Mentem utánnad Pipelinre és te meg sehol... -
#15586 3-4 órás játékra Radio Toweren(ahol azért tudjátok mennyire odaverek ugye........)2-300 pontokat számol el.Tudom a lényeg ,hogy az Army jól könyvelje el(amit helyreközel meg is tesz),de azért mégiscsak szemétség,hogy a + dolgokat nem figyeli flottul. -
#15585 a szemét traacker feltünően jól számolja a ROE-t!:) -
#15584 Ez igaz. De akkor se kéregessék tőlem a 203-at, SAW-ot, snipert, mert azért választottam, mert azzal akarok játszani. Punktum! -
#15583 ...Megyek is és szétkúrok pár Bridge-enátkelni vágyó antiamyarmys túristát... -
#15582 -
#15581 Na mind1, nem fogok 2shake-be esni, csak szúrja a szemem az a -209 ROE, erre pedig kínosan ügyelek!!Bár néha ez niatt szívok a legnagyobbat, addig nem lövök míg nem vagyok biztos hogy ellen e vagy teammate...sztem ez fer.. -
#15580 akkor nem marad más: #violent]12 honoros csávó -
#15579 ..és csak ez az egy kis majom akarta, és mint mondtam én választhattam 2.ként... -
#15578 Vágom PET!De ez volt a poyén, a kiccsávónak vót vagy 12 a honorja...azé csak 21-nél járok(nem röhög)és birom azt a pályát, pont a 203-as miat!!! -
#15577 nem mondtam hogy adja oda, sőt ne is adja oda, de nem árt ha tudja, hogy mi történik körülötte és miért akarja mindenki elkérni tőlle -
#15576 Press ANY key to continue:
-
#15575 Remélem mi is kapjuk a - 10 %-ot -
#15574 és wow! Megjavították a trackert...egy darabh kérdőjel a honorom..multkó még vót legalább tíz..hehe -
#15573 Nem kell aggódni! Tegnap este már a CODE TS serverén lógott a társaság nagy része :) -
#15571 Azért azt tudnod kell, hogy a Bridge-n a 203-asnak baromi nagy szerepe van, azon múlik szinte a csapatod győzelme, hogy az kinek a kezében van, főleg Deff oldalon mivel ott csak egy van belőle!!
Ne sértődj meg, de kezdők kezében nem sokat ér!!
A tk-t úgy tudod megúszni, hogy a towerból folyamatosan figyeled a híd közepét, ill. olvasod a rep.-kat.
Nekem nagyon bejőn, de csak a deff oldalon egyszerű használni, ass oldalon ismerni kell a belővési irányokat, az még nekem se nagyon megy... -
#15570 Na halle mindenki látom nem vagyok itthon és zajlik az élet (offtopic még mindig nincs munkám és ez stresszel engem nem kell valakinek sofőr? ) Este remélem lessz mindenki gamén és ha már van a Code serveren TS akkor miiért nem használjátok azt??? VÉgre rávettem magam (és Ez Rush -nak is szól) Hogy TS -t használjak ne Ventrilót és erre meg nem azt használjátok tiszta ideg voltam amikor bementem játszani de nem tudtam veletek komunikálni csak rohantam utánnatok meg gyógyítottam mindenkit. Aztán meguntam és leléptem. Van valaki ma dáélelött gamelni mert kicsit unatkozom itthon és eléggé ideges is vagyok azért hogy itthon kell unatkoznom..... -
#15567 :(
majd kifundálunk valamit ... -
#15566 ezek sem... (masodik piros iksz)