60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
Prank #15652 mormor -t én Rush-tól hallottam először pár hónapja -
#15651 Igen? -
#15650 -
#15649 JESSZUS MAI ROE termésem: sacc/kb 1600:(( -
193.225.82.94
Hogy ez ne fordulhasson elő többet TS IP-je (lásd fent): -
#15647 SSBEECI!! Mindenki nevében elnézést kérek tőled,hogy nem szóltunk a chatben,hogy más serverre megyünk.Megbeszéltük TS-en és elpályáztunk csak neked elfelejtett szólni mindenki! NE HARAGUDJ! -
#15646 Jó éjt, én is megyek. Szarul ment ma.Nem tom, vhogy nem volt ma türelmem játszani, tök fáradt vagyok. Jóccakát mindenkinek! -
#15645 Najovanna, megye azt oszlok, izé alszok ,mer regge ötkó keléseim lesznek,,nekem..felfele.. -
#15644 Aki nem vágná asszem Friczy találmánya a MORMOR..heheaz ellenség megtévesztésére, amikor egy pihent agyú megkérdezte, hogy milyen nyelven írkálunk -
#15643 há vazzee...gyanítom má unjátok az armyt, vagy én nem zudok időbe, vagy eleget nyomulni...Há végre vagy nyóc(8) MORMOR együtt és körről-körre fogyunk,,letiplizünk...
NADE MÉ?? -
#15642 Ja, nem füvezem! Én régimódi vagyok, úgyhogy maradok a jó öreg sörnél :)) -
#15641 Ja, hú bocsi, nem akartalak feldühíteni. A regisztrációt Meier leírása alapján megcsináltam, és írtam is neki, csak aszittem, h ha nincs vmilyen kép feltöltve, akkor automatikusan olyan lesz a bannerem, mint pl. Kutyikáé. Egyébként a legalsó x az enyém :(( -
#15640 b+ Gfreiter fenn vagy már pár napja(hete)alulról a második X és meg is beszéltük, hogy segítek megcsinálni.De Strahd_ elmondta az igazságot és betorpantál. Egyébként te itt vagy agyilag is amikor beírsz a fórumra vagy Slow pandájától lejmoltál egy kis szar füvet és opál vagy teljesen tőle :)) ;) Ne Gfreiterkedj plííííííz -
#15639 vazze 500+os pingem van vmiért... :(( -
#15638 Ja és Free és Ragtapi is tanuja volt milyen egyszerűn meg lehet beszélni egy tk-t...asszm a rövidítések között olvastam..:NP és egy lol...jólmondom öreg rókák... -
#15637 ööö...Ragtapi faternak rossz napja van..vagy én voltam roszkor rossz helyen...hihihi megalol -
#15636 ööö sszem Gfreiter barátom kérdése engem is érint..asszem..Szal Meier uram ha téged kell nyaggani érte, akkor hogyan s miként kerülhetnék fel a http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/-ra re..szal tom még nem vagyok egy nagy was ist das, de ha kell Gfreiterrel megcsináljuk a Megabaleknemádemostmé Klánt.. -
#15635 Gfreiter már fent vagyunk Radio Toweren -
#15634 Erre is lehet mondani :))) sauma :), Hooah! Ki gyün nemsoká gammába? Kutyika, te meg hol jársz, ahol a madár se?
Ja, kedves MEIER úr, mikor teccik felrakni engem a bannerek közé?? -
Prank #15633 én meg kapus:) -
#15632 ááááááááá folyamatosan védő vagyok -
#15631 Sauma sampon= majd meglátjuk milyen tiszta lesz a hajad tőle?? ezt jelenti?? -
#15630 verstand großvater -
#15629 Sauma = schauen wir mal (maj meglátjuk) dojcsul -
#15628 Szegény Free! Mellesleg én is munkanélküli vagyok :) Bár elképzelhető, h a közelben összejön egy meló, bár ez így megy már 1-2 hónapja :( Szóval SSBeecinek üzenem, hogy nem mondasz hülyeséget egy kezdő klán ötkettel! Megis mondom mér nem: mert akkor folyamatosan tudnánk együtt gyakorolni, kiforr egy stratégia köztünk, több honort lehetne szerezni, és aztán bekerülhetnél az xSU-ba! Bár elképzelhető, h a jövőben nem lesz ennyi időm játszani (suli + meló)! Sauma! -
#15627 Hát, nekem igazság szerint nincsen sok időm. (Hála az égnek!) Híradó után folytatom a munkát, csak már itthon. -
#15626 mennyi időtök van én meg mubkát keresek 1000L
Pet70000 Én azért játsziom mert munkanélküli lettem csütörtökiön és tessék sajnálni érte inkább dolgoznék Pénztkeresve mint játszanék pénzt költve.... -
#15625 Hali! :) -
#15624 Ne félj, azért elárulom mégicsak:
19.277108433734939759036144578313% -
#15623 Hát csak a precíz akartam lenni. :) -
#15622 persze-persze :) -
#15621 landor = landor
"landor" = http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/index.php
#15612 = válasz #15575-re
34 honor = hehe manapság ki bízza a honorszámítást a trackerre
máskor érthetőbben leszek diszkrét :) -
#15620 Hali Doki! -
#15619 Kéne egy új klán...Balekokat, kezdőket, és kitaszítottakat tömörítene...hehe...húú de sokan lennénk -
#15618 Látod Patcsi...erről dumáltam...és ez mindenkinek szól!!Tényleg tök jó lehet, hogy a 20%xSU-s és a Landoron nyomja...Igaz tényleg az volt oda írva, hogy csak audio katt oda..fontolgatom hogy csak megnézemmá mi az..lol..De nyomjuk együtt, meg gyere velünk meglátjuk hogy nyomod...stb...ja -
#15616 Közel jártál az igazsághoz, mert kerekítve 19,28 %-a xSU. :) -
#15615 Ez nem lehet igaz! Ha jól láttam mindenkinek 0 a honorja a tarcker szerint, kivéve egy valakit, akinek 34!
Patacsi, ezt hogy csináltad? Már a tarckert is hackeled? -
#15614 És én nem is leszek fent a landoron... -
#15612 aki fent van a "landoron" az 20%-ot kivéve xsu :)
(megjegyzem oda volt írva, hogy csak audio ejnye bejnye kis kiváncsi :) ) -
#15611 tegnap a tracker számolta a killeket és az eradmény FRAGS: 52.1 Valaki csak félhalott volt?