60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Prank
    mormor -t én Rush-tól hallottam először pár hónapja
  • [Rush]
    Igen?
  • [Rush]
  • [HUN]Crassus
    JESSZUS MAI ROE termésem: sacc/kb 1600:((
  • [HUN]Crassus

193.225.82.94

Hogy ez ne fordulhasson elő többet TS IP-je (lásd fent):
  • [HUN]Crassus
    SSBEECI!! Mindenki nevében elnézést kérek tőled,hogy nem szóltunk a chatben,hogy más serverre megyünk.Megbeszéltük TS-en és elpályáztunk csak neked elfelejtett szólni mindenki! NE HARAGUDJ!
  • Gfreiter
    Jó éjt, én is megyek. Szarul ment ma.Nem tom, vhogy nem volt ma türelmem játszani, tök fáradt vagyok. Jóccakát mindenkinek!
  • SSBeeci
    Najovanna, megye azt oszlok, izé alszok ,mer regge ötkó keléseim lesznek,,nekem..felfele..
  • SSBeeci
    Aki nem vágná asszem Friczy találmánya a MORMOR..heheaz ellenség megtévesztésére, amikor egy pihent agyú megkérdezte, hogy milyen nyelven írkálunk
  • SSBeeci
    há vazzee...gyanítom má unjátok az armyt, vagy én nem zudok időbe, vagy eleget nyomulni...Há végre vagy nyóc(8) MORMOR együtt és körről-körre fogyunk,,letiplizünk...
    NADE MÉ??
  • Gfreiter
    Ja, nem füvezem! Én régimódi vagyok, úgyhogy maradok a jó öreg sörnél :))
  • Gfreiter
    Ja, hú bocsi, nem akartalak feldühíteni. A regisztrációt Meier leírása alapján megcsináltam, és írtam is neki, csak aszittem, h ha nincs vmilyen kép feltöltve, akkor automatikusan olyan lesz a bannerem, mint pl. Kutyikáé. Egyébként a legalsó x az enyém :((
  • patacsi HUN
    b+ Gfreiter fenn vagy már pár napja(hete)alulról a második X és meg is beszéltük, hogy segítek megcsinálni.De Strahd_ elmondta az igazságot és betorpantál. Egyébként te itt vagy agyilag is amikor beírsz a fórumra vagy Slow pandájától lejmoltál egy kis szar füvet és opál vagy teljesen tőle :)) ;) Ne Gfreiterkedj plííííííz
  • [negativ] Cirek
    vazze 500+os pingem van vmiért... :((
  • SSBeeci
    Ja és Free és Ragtapi is tanuja volt milyen egyszerűn meg lehet beszélni egy tk-t...asszm a rövidítések között olvastam..:NP és egy lol...jólmondom öreg rókák...
  • SSBeeci
    ööö...Ragtapi faternak rossz napja van..vagy én voltam roszkor rossz helyen...hihihi megalol
  • SSBeeci
    ööö sszem Gfreiter barátom kérdése engem is érint..asszem..Szal Meier uram ha téged kell nyaggani érte, akkor hogyan s miként kerülhetnék fel a http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/-ra re..szal tom még nem vagyok egy nagy was ist das, de ha kell Gfreiterrel megcsináljuk a Megabaleknemádemostmé Klánt..
  • Free
    Gfreiter már fent vagyunk Radio Toweren
  • Gfreiter
    Erre is lehet mondani :))) sauma :), Hooah! Ki gyün nemsoká gammába? Kutyika, te meg hol jársz, ahol a madár se?
    Ja, kedves MEIER úr, mikor teccik felrakni engem a bannerek közé??
  • Prank
    én meg kapus:)
  • Free
    ááááááááá folyamatosan védő vagyok
  • [HUN]Crassus
    Sauma sampon= majd meglátjuk milyen tiszta lesz a hajad tőle?? ezt jelenti??
  • SSBeeci
    verstand großvater
  • Gfreiter
    Sauma = schauen wir mal (maj meglátjuk) dojcsul
  • Gfreiter
    Szegény Free! Mellesleg én is munkanélküli vagyok :) Bár elképzelhető, h a közelben összejön egy meló, bár ez így megy már 1-2 hónapja :( Szóval SSBeecinek üzenem, hogy nem mondasz hülyeséget egy kezdő klán ötkettel! Megis mondom mér nem: mert akkor folyamatosan tudnánk együtt gyakorolni, kiforr egy stratégia köztünk, több honort lehetne szerezni, és aztán bekerülhetnél az xSU-ba! Bár elképzelhető, h a jövőben nem lesz ennyi időm játszani (suli + meló)! Sauma!
  • zotyesz
    Hát, nekem igazság szerint nincsen sok időm. (Hála az égnek!) Híradó után folytatom a munkát, csak már itthon.
  • Free
    mennyi időtök van én meg mubkát keresek 1000L

Pet70000 Én azért játsziom mert munkanélküli lettem csütörtökiön és tessék sajnálni érte inkább dolgoznék Pénztkeresve mint játszanék pénzt költve....
  • zotyesz
    Hali! :)
  • zotyesz
    Ne félj, azért elárulom mégicsak:
    19.277108433734939759036144578313%
  • zotyesz
    Hát csak a precíz akartam lenni. :)
  • zotyesz
    persze-persze :)
  • patacsi HUN
    landor = landor
    "landor" = http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/index.php
    #15612 = válasz #15575-re
    34 honor = hehe manapság ki bízza a honorszámítást a trackerre
    máskor érthetőbben leszek diszkrét :)
  • SSBeeci
    Hali Doki!
  • SSBeeci
    Kéne egy új klán...Balekokat, kezdőket, és kitaszítottakat tömörítene...hehe...húú de sokan lennénk
  • SSBeeci
    Látod Patcsi...erről dumáltam...és ez mindenkinek szól!!Tényleg tök jó lehet, hogy a 20%xSU-s és a Landoron nyomja...Igaz tényleg az volt oda írva, hogy csak audio katt oda..fontolgatom hogy csak megnézemmá mi az..lol..De nyomjuk együtt, meg gyere velünk meglátjuk hogy nyomod...stb...ja
  • zotyesz
    Közel jártál az igazsághoz, mert kerekítve 19,28 %-a xSU. :)
  • zotyesz
    Ez nem lehet igaz! Ha jól láttam mindenkinek 0 a honorja a tarcker szerint, kivéve egy valakit, akinek 34!
    Patacsi, ezt hogy csináltad? Már a tarckert is hackeled?
  • Strahd_
    És én nem is leszek fent a landoron...
  • patacsi HUN
    aki fent van a "landoron" az 20%-ot kivéve xsu :)
    (megjegyzem oda volt írva, hogy csak audio ejnye bejnye kis kiváncsi :) )
  • Atiti
    tegnap a tracker számolta a killeket és az eradmény FRAGS: 52.1 Valaki csak félhalott volt?