America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
Hülye vagy garrett!

Jah hogy Game party? 😄 ok

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Nekem már így is élvezetes csak azt a connect problémát oldanák már meg!!!!! 10 körbõl 3 ban nincs mouselook meg fegyver és csak 100 ból 1x tudom visszahozni. :/

The Garrett
valami buli nem?

1.6-ot akarunk 😊
Az új engine-al, meg sokmindennel 1ütt 😊
Remélem tesznek bele új pályákat! És 1 iciripicirit élvezetesebb legyen a játék.

Ehh... kicsit talán félreérthetõ !
Nem az merült fel bennünk , hogy cheat-eljünk , hanem az , lehetséges , hogy egyesek cheat-elnek a gammában ....

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

OFF
(Bocsi midenkitõl !)

Timber !

Írtál valami elit hacker oldalról aminek a fórumán cheat-ekrõl is szó van , de az oldal címét nem írtad meg (talán nem véletlenül 😊 ) .
A kérésem a következõ lenne , ha nem probléma , ha legközelebb arrafelé jársz nézd már meg nekem , hogy létezik-e cheat az "Il-2 Sturmovik" címû progihoz . Félreértés ne essék , nem cheat-elni akarok de felmerült a lehetõsége néhányunkban aki ezzel a progival játszik . Mi sajnos eldönteni nem tudtuk , de talán te találsz valamit a dologról .
A választért majd benézek idõnként ide , vagy ha nem akarsz itt off-olni akkor a mailra is jöhet ([email protected]) .
Elõre is köszönöm !
Mégegyszer bocsi mindenkitõl az OFF-ért !

ON

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Mighty
Te mirol is beszlesz?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
ma nem tudok felmenni Pestre... ugyhogy kimaradok a partyból de ha hóvégén lenne 😊) akkor ok.

Timber
legyen ma este ... IS!

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Mighty
Legyen inkabb ma este!

megegyszer BUEK mindenkinek!

Timber
nehogy atcsusszon a masodik oldalra!

holnap este lesz party? ^.^

The Garrett
BUÉK!

[DF]ricsik
ja és BUÉK az egész AA brigádnak!! Jövõre széjjellõjük a büdös csíterek picsáját😊))

[DF]ricsik
mármint sok loss és magas ping, általában az ajtókon sem tudok bemenni, mintha részeg lennék ide-oda dülöngélek a folyosókon és neki megyek minennek

[DF]ricsik
nekem ált 400 szal elág jó, de függ a packet loss-tól is, mert ha az magas ki spingel is laggolhat... Nekem mindkettõ megvan +!/+!/"+!'+%"!=+="+!%"+!%+

Sir Quno Jedi
BUÉK na !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Timber
mint korabban irtam ... a DEV szerverek azok ahol igencsak ellenorzik a cheatelest. Hamarosan az officialon is lesz.

Mu*][*h4pHu|{4
Nem fogod kitalállni!mib.Gondoltad volna?

zotyesz
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Ma pedig bulizzátok ki magatokat.

zotyesz
Ez így van. El kell fogadnunk - tekintve, hogy nem tudunk mást csinálni - azt a tényt, hogy mindig lesznek olyanok, akik kevés "munkával" akarnak nagy eredményeket elérni. Ha pedig csíterrel találkozol vagy menj át egy másik szerverre, vagy minél kevesebb tûzharc árán próbáld megoldani a feladatot. (katonáéknál úgyis a küldetés a lényeg)

Mu*][*h4pHu|{4
B.U.É.K. Yó bulizást meg stb.-t minden kedves(vagy nedves?lucskos?Az YÓ!!!!)HUN AAO playernek.

The Garrett
csít mindenhol van...nem lehet micsinálini.

BUÉK mindenkinek!

zotyesz
Kipróbálom a lõteret, ha sikerül elsõre 36-40 között lõnöm, akkor bérlövészetet vállalok.

Sir Quno Jedi
Este mikor kezdtek az MIB-n ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ja, de a komolyabb map-eken mindig van egy-két véróvodás, aki a pálya másik végébõl lõdözi le az embereket (a max. látótáv 3x-osáról !) mondjuk rakétákkal, de elõfordul, hogy simán sniper-rel !

Ja és mindezt official server-eken !

The Garrett
hát lehet pont kifogtál egy csítert.
a lõgyakorlat pedig tényleg elég gyatra.. random becsapódás suxx 😊)))

Sir Quno Jedi
A másik, hogy fogom a gépágyút és hasba engedem vele az arabot kb. fél méterrõl (könnyen páncélozott jármûvek ellen is jó az pedig), erre megfordul és mire 60 golyót beleeresztek, kegyeskedik visszalõni és egybõl fexem max. életerõrõl ?!! EZ aztán tényleg ultraérdekes.

Na és miért nem lehet használni jármûveket, mint az OpF-ben ?!! Alap kedvencem a Zetor taktika :-))) !!!

Sir Quno Jedi
Emberek ! Vagy én vagyok ultrabéna, vagy valami nem stimt, mert ez az excellent marksman nekem valahogy nem akar összejönni, addig meg nem lehet továbbmenni az advanced marksman training-re ! A 36 a 40-bõl kissé hirig, pedig már eltanultam a légzéstechnikát (én is jártam eleget lõtérre, szal. nem nagy dolog), kipróbáltam kismillió felbontást, kitapasztaltam merre húz a fegyver (ez is evidens) mikor meghúzod a ravaszt, használom a zoom-ot, minden ahogy a nagykönyvben megvan írva, kilégzéskor elenged skuló, de pixelre ugyanazzal a célzással, ugyanabban a pillantban elengedve a skulót uyganarra a célra, tutkó más eredményt kapok. EZT rohadtul rühellem, mert vagy múljon a saját képességeimen, vagy hagyják a francba az egészet és legyen körökre osztott táblás taktikai játék ! Esküszöm olyan érzés, mint a vásári céllövölde...

Amúgy a 40-bõl 32 a max., amit ki tudtam hozni, de 30 felett már merõ szerencse.

Mighty
Jol beszelsz! Sok pi(n)at kivanok a Margyar AArcoknak! 😊

[Rush]
Boldog újévet mindenkinek elõre is!!!

hTTp://ror.hu/

Sir Quno Jedi
Azé vannak kedves emberek, most a surg.camp.-et nyomom és jönnek itt a nagyarcok, hogy mennyire imádnak nob-ok ellen nyomulni (gy.k. zöldfülû új gamer). Mondtam, hogy egy óra tréning után nem is rossz és bár a másik csapat volt túlerõben és náluk voltak az ászok, a végére már csak igen kis különbséggel gyõztek ! Ja, nagyarcok sniperrel, meg r.launcherrel, de majd megfingatjuk õket este...

Sir Quno Jedi
Izé, köszi, de elég lenyitni a konzolt és megadni a pwd-t aztán uzsgyí ! De attól még konnekció közben szépen lehall (csak áll magában bambán)

zotyesz
Ez azért nem semmi. Augusztus óta nem volt ekkora aktivitás a fórumon. 😊

The Garrett
hát a CODE már csak ilyen 😊)))

Sir Quno Jedi
ez az MIB meg nem enged be, password jó, de semmi egyébb azután...

Sir Quno Jedi
A hídvédelem nekem bejött, mindig elõrerusholtam, mondván, hogy inkább én foglalom el az ellenségtõl a hídat (ez ám a defense hozzáállás, nemde).

Sir Quno Jedi
ááááá, már a tússzabadítósdinál tartok (addig minden megvan), de idõnként szimplán kivág az official szerver, vazzz...

Petyus_
Na szép kis színben tûntettük fel itt magunkat, két klántag flémel 😊, a harmadik meg kompromisszumként nyilvánosan csítelésre szólítja fel õket. 😊

Mindenesetre javaslom Steiner és Rusland kirakását a CODE-ból a hatalmas TK-veszély miatt, õk nyilván az OpFor gyõzelemért hajtanak.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Timber
ertem ... tehat akkor megiscsak rasszista a jatek es raadasul a gameengine meg at is veri az embert! felhaborito! maris szolok az ugyvedemnek, hogy jol intezze el ezt az alavalo galadsagot!!!

PEEETYUUSSS!!!! Munkara fel!

Timber
latod a 3078as hozzaszolasban hirtelen elvi sikrol technikai mezsgyere terelodott a tema.

Timber
de az mar ket kulonbozo tema te orr!!!!

erre csak annyit mondok:
Honnet tudod, hogy egy ugyved hazudik?
Mozog a szaja
^.^

Petyus_
Nem kell szerénykedni, ez pontosan így van. 😊

Legalábbis 1.2-ben így volt, amikor még nem gajdoltak oroszul az ellenségek. 😊

Petyus_
"sajnos azt kell mondjam az AAO igencsak 'rasszista' valahol ... nekem kicsit vannak vele elvi fenntartasaim"

"baszki NEM ERROL VAN SZO! itt a gameengine hogy oldjarol van szo te!!!"

Erre csak egy idézettel felelnék: "..aki jellemtelen, annak nincs jelleme"

The Garrett
Tudjátok mit? Használjatok neonskint 😊)))))) ott nincs se tálib se orosz se semmig csak piros/kék

Timber
baszki NEM ERROL VAN SZO! itt a gameengine hogy oldjarol van szo te!!! NEM TUDOM 2 szavas mondatban leirni ugyhogy latom mar sosem erted meg ^.^

Timber
de most komolyan ... hogy lehet az, hogy ha mind a ket oldal amcsinak latja magat M16A2vel amivel csak bugagbummni tud akkor a masiknal megis tud pakapakapakapakapakapaka AK47zni?

Erre valaszoljatok MOST

Petyus_
"...akkor is Allies vagy az ellenfel meg mindig Axis..."

Így van, lehet is néha a különbözõ "zsidóírtó" nick-kel jelzett embereket látni a Stalingrad szervereken (ez a német hadseregnek egy hatalmas megcsúfolása), gondolom az amcsiknak is érdekes lenne, ha a magukat Al-Kaida terrortistának képzelõ 11 éves vérpistikék élnék ki torz csúfolódó kedvüket a 12 éves amcsi kiskölykökön - amcsi költségvetési pénzbõl.

Timber
Abduh mahla nyihaha petyus!

The Garrett
egy T lemaradt 😊 találjátok ki honnan 😄