America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na raktam be képet asszem...

fluga
fluga alapfokú html szerkesztés óráját láthattátok...

fluga
mind1...
http://hsf.hq.hu
hohhó!
itt
ez az

fluga
baze ez nem megy...
szóval
itt
fluga
mármint
itt
fluga
ja és nézegesse mindenki a clanpage-t itt

a geo menüt pedig ha bejön ki lehet kapcsolni a lapon
Mu*][*h4pHu|{4
El tudnád küldeni nekem ezt a hátér képet?THX

ÁjjLe BoBBi

na ezt irja ki...szal akkor ujra toltsem le ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
na letõtöttem ezt a gammát, de mikor windowscommanderben elindítom elkezd darálni a vinyó, a wc nem válaszol, és nem csinál semmit...

fluga
fluga
na az én listám
1. weapons cache SE
2. Mountain Pass (csíter heaven)
3. Pipeline
4. Bridge (csíter heaven 2)

Norbi, illetve jobban mondva TIKAL hova lett?? több,mint 600 órája nem játszott!

HSF figyelem!! OLVASSÁTOK MÁ EL AZT A KIBEBASZOTT YAHOOT, MERT NEM HIÁBA KOPTATOM A BILLENYTÛZETET!!!!

fluga
na az én listám
1. weapons cache SE
2. Mountain Pass (csíter heaven)
3. Pipeline
4. Bridge (csíter heaven 2)

Norbi, illetve jobban mondva TIKAL hova lett?? több,mint 600 órája nem játszott!

HSF figyelem!! OLVASSÁTOK MÁ EL AZT A KIBEBASZOTT YAHOOT, MERT NEM HIÁBA KOPTATOM A BILLENYTÛZETET!!!!

Mi az a honor pont, hol lehet látni?
Én csak azokat a pontokat látom, amit a kör során kapsz a leadershipért, az enemyért, meg a levonásokat ha sajátot támadsz. Valaki azt mondta, hogy végre van 13 honor pontja, megnéztem, de a neve mellet nem volt ilyen. Szóval nem értem.

Mighty
Most nem er ra Varia. Majd jovoheten. Egyebkent mar vagy 2 hete beszeltem vele errol.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Eddigi allas 4 szavazat alapjan:
1. Pipeline
2. Insurgent Camp
3. Weapon Cache
4. Farm

Mighty
Meg varom a javaslatokat a palya listara.
Ha kerhetnem konkret palya nevek legyenek! (Norbi ez neked szolt )

Ricsik: paros kornel dontetlen nem lehet, mert automatice indul egy ujabb kor, eldontendo, melyik csapat nyert, a'la sudden death
Viszont akkor legyen 5 match 😊
open server problemaja: ellepik a kulfoldiek es meg a server gazdaja se tud belepni...😞
Kellene egy olyan opcio, mint a mohaa-ban, hogy fenntartott helyek lehessenek. (Timber! te jol tudsz angolul: javasold ezt a fejlesztoknek, mint kovetkezo ujitas. azaz: LEGYEN BENNE AZ 1.7-ben! 😊

Garrett: admin pass. Nem tudom, majd errol is ertekezem.

The Garrett
ÉS mikorra lesz Szerver is az elhatározásból? És DL lenne akkor vagy a LAndor?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mu*][*h4pHu|{4
semmi csak a 314mb-s full 1.5

Mu*][*h4pHu|{4
1.Insurgent Camp.
2.Pipeline vagy Weaponcache
3.Farm
4.Mountain pass

ÁjjLe BoBBi
semmi patch vagy ilyesmi

ÁjjLe BoBBi
az a 314 MB-os ?

The Garrett
1.5 full kell neked.

ÁjjLe BoBBi
ha az Nvidiatol akarom lehúzni akkor onnan minden patck kell ? mert van 1 csomo...ja meg van egy 314MB-os armyOps is az is kell ?

The Garrett
na akkor a ugy kellene megoldani hogy ha lenne egy csítgyanus gyerek azt kki tudjuk rúgni. ugyhogy minél több embernek ismernie kéne az admin pass-t. szerintem egyikünk se olyan hogy visszaélne vele. Legalábbis ahogy megismertem a társaságot.

[DF]ricsik
t Ja és addig, míg nincs magyar server, vagy át nem szokik az AA-HUN-team valami európai serverre nem hiszem hogy találkozunk, nekem is betelt az elég mélyfenekû pohár!!!

[DF]ricsik
Azis baszott lol, hogy míg várok connect után a játékra ugye mást csinálok, mikor hallom hogy indul a menet már velem, akkor kicsit várok, hogy mennyenek el az emberek, de igen ám, van olyan aki nem mozdul és ugyebár ilyenkor azt az alt tab miatt szépen meglövöm. Ilyenkor ugyebár alapból sitt és alabból minusz 1 honor (nálam), szal amit napokig laggolok a tetves szemét official army servereken, 1 sec alatt elszáll. Nagyon lol. Csatlakozom Meier-hez játszon a faxom ezeken a retkes szervereken nem ér semmit a game igy, emléxem milyen jókat lõttönk landoron, 1 hónap laggolás nem ér fel ott 1 nap játékkal.
Listám:
1. Pipeline, ha lehet 4 x
2. Weapon Cache (sima)
3. Insurgent camp
4. McKenna

A kör és a mach pedig páratlan legyen hogy ne lehessen az eredmény egál.

Ami a passolást illeti, ezzel az a baj, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy nap mint nap esténként összejön a 14-20 magyar😞, de ne legyen igazam, meg amúgy is tök jó széjjellõni a lama külföldieket . Ez majd úgy is elválik, sztem ameddig ki nem alakul addig ne legyen passos.

The Garrett
mindenképpen legyen benne egy ejtõernyõs pálya. Akkor meg inkább a farm mert a legelsõ az lófasz.

Sir Quno Jedi
http://www.americasarmy.com/downloads.php

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Pl. a hivatalos oldalukról, vagy az nVidia-tól, vagy akárhonnan, mert ezer helyen fent van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ÁjjLe BoBBi
sziasztok...komolyan szeretnék foglalkozni ezzel a játékkal...mikor megjelent nekem is megvolt, csak akkor még nem volt netem, és ezért le ia törölte...most már van net, és ezért szeretnék kétni 1 linket ahonnan letölthetem...

Petyus_
1. Insurgent, 2. Pipeline -> az alap!

3. Bridge (kell!), 4. a POW (HQ_Raid vagy mi) Rescue vagy lehet a Farmos is esetleg ehelyett.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Timber
akkor:
1. Insurgent Camp (ha nincs nem is megyek!)
2. Pipeline (ha nincs Meier nem is jon!)
3. Swamp Raid
4. Tunnel

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

The Garrett
ennyit nem bír a szerver. 4 felett fagyott anno a landor.

Timber
Timber 7 palyaja:

1. Insurgent Camp (international number one ^.^)
2. Pipeline
3. Weapon Cache SE
4. Swamp Raid (szerintem kurva jo palya ... es kicsi ... keves jatekosnak jo)
5. Tunnel
6. HQ Raid (nekem tetszik!)
7. JRTC Farm (ugras rulez)

Sir Quno Jedi
Nekem az Honor/Hour 1.34 az nem is rossz ?!!! (mivel az ilyen nagyon profenyákosoknak 0.34 meg ilyenek)

Sir Quno Jedi
A bridge-et ne hagyd ki, nekem az nagyon bejött mindkét oldalról, az már igazi háborús feeling... :-)))

The Garrett
Egyetértek, ha lenne végre egy normális magyar PASSWORDOS szerver akkor szivesen leszoknék az amerikairól.

Akkor a javaslat:
1.Pipeline
2. insurgent camp
3. Farm ahol élünk (nemtudom a nevét a helikopteres)
4.Weapon Cache SE

Mighty
Akkor leszogezhetjuk, hogy mi magyarok tojunk az honor pontokra!
Hajra az europai serverekre! Beszelek majd Variaval, hogy peccselje fel a DL AA servert.
Toletek csak azt kerem, mondjatok meg milyen palyak menjenek rajta, korok szama, beallitasok, stb.
Mondjuk legyen olyan, hogy a 3 vagy 4 legtobb szavazatot kapott palya lesz benne a rotacioban.

az en javaslatom:
1. Pipeline
2. Weapon Cache SE
3. Insurgent Camp
4. Mountin Ambush

Korok szama 10, egy palya 4 match
min ROE 200
termeszetesen eles fegyverek es ne legyen team balance

Petyus_
Így van. Én is nagyon szívesen játszom magyar szervereken (vagy európain), de official szerver az egy trágya, packet loss, ping miatt, meg a Honor-pont vadászat szerintem a játékélménynek is rosszatt tett.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

zotyesz
Akkor nem csak nekem vanak ilyen élményeim. Akkor utáltam meg a weapons cache-t, amikor már sokadszorra fordult elõ, hogy a 3-4 méterre lévõ enemybe belengedem majdnem az egész tárat, majd az megfordul és 2-3 lövéssel elintéz. Kissé lehangoló. 😞

Timber
sajnos a HONOR gyujtesi mizeria igencsak a official szerverre csalogatja az embereket. Innentol mar nem is a jatekelmeny szamit ... olyan ez mint a Pokemon matricas album ^.^

Lehetne mar magyar szerver rendesen ... es akkor lehetne ott nyomulni.

[DF]ricsik
egyenlõre official servert nem lehet üzemeltetni, csak bérelni én úgy tudom😞
Amugy leszarnám a honort ha lenne rendes magyar server

Mighty
Az amerikai hadsereg bele fog egyezni, hogy hivatalos servert futtass?

Mighty
Timber-nek volt igaza (veletlenul), hogy ez az honor pont tonkrebassza a jatekelmenyt...Feleslegesen van 3 magyar server, mert senki se jatszik rajta, pedig jobb teljesitmenyt tudnank nyujtani ott 100 alatti pingekkel.
Szoval HONOR monnyonle!

The Garrett
ooopsz ez Timbernek ment.

The Garrett
ez 100% hogy csíter. 2nap alatt összelõni ennyi embert az több mint lehetetlen. Max 2nap folyamatos játékkal.

The Garrett
Az majdnem lehetetlen!

Mighty
Nem tudom te mit neztel, de Striker_1-nek 1 het, 1 nap es 14 ora jatekideje van. Leghosszabb, egy palyan eltoltott ideje is 4 ora 😊 De ahogy nezem, o is szabadteri palyat preferal....

Timber
hat nem tudom az 1000+ gyilok es a 47 halal az durva ^.^

Timber