America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAA !!!!
Ez azt jelenti: MÛKÖDIK !
(KOPP-KOPP)
Feltelepítettem a 3.1-es Catalyst-ot; e volia' !
Igaz, a SYS INFO még mindig ugyanazt írja ki, de legalább elindul !
Akkor jöhet a regisztráció, majd a gyakorlás !
Üdv: Piftu
Ez azt jelenti: MÛKÖDIK !
(KOPP-KOPP)
Feltelepítettem a 3.1-es Catalyst-ot; e volia' !
Igaz, a SYS INFO még mindig ugyanazt írja ki, de legalább elindul !
Akkor jöhet a regisztráció, majd a gyakorlás !
Üdv: Piftu

Na srácok. Kinn van az új Catalyst. A 3.1-es verzió.
Felrakjam ?
Igen ám, de...
"Hála Istennek" egy újabb ATI driver, ami a világ ATI felhasználóinak 30-40%-ánál a legdurvább bugokat produkálta. Már régen volt ilyan ATI driverrel. Az utóbbi idõben csak dícséretet érdemeltek, míg mostanában az NVidia meghajtói voltak katasztrófálisak (régebben ugye az volt az etalon).
Most megint megfordult a tendencia ?
Mit tegyek ? Mert nem akarok WinXP reinstallt egy bugos driver miatt.
Ugyanakkor hátha nálam nem lenne gond, emellett a játék is izgatja már nagyon a fantáziámat !
Ehh, ezt alaposan meg kell gondolnom !

Felrakjam ?
Igen ám, de...
"Hála Istennek" egy újabb ATI driver, ami a világ ATI felhasználóinak 30-40%-ánál a legdurvább bugokat produkálta. Már régen volt ilyan ATI driverrel. Az utóbbi idõben csak dícséretet érdemeltek, míg mostanában az NVidia meghajtói voltak katasztrófálisak (régebben ugye az volt az etalon).
Most megint megfordult a tendencia ?
Mit tegyek ? Mert nem akarok WinXP reinstallt egy bugos driver miatt.
Ugyanakkor hátha nálam nem lenne gond, emellett a játék is izgatja már nagyon a fantáziámat !
Ehh, ezt alaposan meg kell gondolnom !

Köszönöm szépen ! (tényleg)
Sajnos ez nálam nem segít. Ugyanis én úgy telepítettem az ATI drivert, ahogyan a srác írta.
Régi levakar, of course reboot (rá is kérdez), új install...
És természetesen a legújabb Catalyst driver van feltelepítve. Ezt mindig figyelem.
Hát ez van. Azért tényleg köszönöm, hogy próbáltál segíteni !
Sajnos ez nálam nem segít. Ugyanis én úgy telepítettem az ATI drivert, ahogyan a srác írta.
Régi levakar, of course reboot (rá is kérdez), új install...
És természetesen a legújabb Catalyst driver van feltelepítve. Ezt mindig figyelem.
Hát ez van. Azért tényleg köszönöm, hogy próbáltál segíteni !
Akkor roviden! ATi driverek uninstall, reboot, uj catalyst driver install, aztan start AA😮.
Koszonom HonorWhore Piftuka neveben is!
Koszonom HonorWhore Piftuka neveben is!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Felismerhetõ, hogy a kép melyik "jó munkásembert" ábrázolja? 😄DD
(a megfejtõk között Szalacsi Sándor cd-ket sorsolunk ki!)
(a megfejtõk között Szalacsi Sándor cd-ket sorsolunk ki!)
A más fórumokról toborzásról annyit hogy játszák ezt a játékot elegen. Az lehet hogy nem itt Magyarországon, de világszerte sokan, ha nem így lenne be lehetne jutni a tetves szerverekre. De sajnos a helyzet az hogy alig lehet bejutni, ha pedig bejutottál és szerencséd van akkor nem dob ki az elsõ körben. Így most elég szar az egész remélem javitanank rajta.
\"Mess with the best Die like the rest\"
Kezitsókolom Májtimeló !
Jelentem, megpróbáltam, amit javasoltál ! Elolvastam a fórumot, megnéztem egy csomó hozzászólást a "critical error" témában.
Sajnos változatlanul (vagy egyre inkább) kezdek mérges lenni.
Az emberek többségét "elintézik" annyival, hogy "jól van kicsi Joe, hülye vagy ! Felraktad a DirectX-et ? Feltelepítetted a legújabb VGA drivert ? Bla, bla, bla..."
Szóval a szokásos "lamer szöveg" !
Azt viszont láttam, hogy nem örülnek az új topicoknak ! Most aztán már én mit tehetek ?
Úgy néz ki, nem tudok mit csinálni, amíg nem lesz egy új VGA-m. De hogy az mikor lesz... ?
Jelentem, megpróbáltam, amit javasoltál ! Elolvastam a fórumot, megnéztem egy csomó hozzászólást a "critical error" témában.
Sajnos változatlanul (vagy egyre inkább) kezdek mérges lenni.
Az emberek többségét "elintézik" annyival, hogy "jól van kicsi Joe, hülye vagy ! Felraktad a DirectX-et ? Feltelepítetted a legújabb VGA drivert ? Bla, bla, bla..."
Szóval a szokásos "lamer szöveg" !
Azt viszont láttam, hogy nem örülnek az új topicoknak ! Most aztán már én mit tehetek ?
Úgy néz ki, nem tudok mit csinálni, amíg nem lesz egy új VGA-m. De hogy az mikor lesz... ?

ez azt jelentené hogy állandóan feljebb viszik a ponthatárokat, de ez hülyeség. A server meg tuti elmenti a fõ adatbázisban, mert másik serverre ha átmegyek még mindig megvan és 1x csak eltünik minden ok nélkül, semmi sitt, semmi -pont)
idegeimre megy...
uninstall lesz ebbõl.
idegeimre megy...
uninstall lesz ebbõl.

ezta tetves rohadt szarozást már ami itt megy.
tk nélkül harmadjára van az hogy kapok egy honort megvan jó ideig, váltogatok servert és még mindig megvan, aztán egyszercsak visszakapom az eredetit (tehát -1) és ez már harmadjára.
HIHETETLEN, valaki tdja mért?
tk nélkül harmadjára van az hogy kapok egy honort megvan jó ideig, váltogatok servert és még mindig megvan, aztán egyszercsak visszakapom az eredetit (tehát -1) és ez már harmadjára.
HIHETETLEN, valaki tdja mért?
Hello mindenkinek..
mikor jon mar az 1.6?
mikor jon mar az 1.6?
ja...10 percbe tellett, mire be tudtam lepni egy jatekba...
Ezt én is tapasztaltam. A tököm tele van már, hogy pl. megcsinálom az ejtõrnyõs sulit, erre nem tudja elküldeni az adataimat. Ma már vagy 10x csinálta velem ezt. Miért ilyen sz@r az authentication szerver?
http://edtool.net
Jol van, te szereted a nyiltakat is...😊
Jo volt. Azert latszott, hogy a HSF-nek nem ez a kedvenc palyaja. Mi viszont csak a zart palyakat kedveljuk.
ps: egyebkent neha okozhattatok volna meglepetest, ha nem scak a 3. emeletet veditek...😊
ps: egyebkent neha okozhattatok volna meglepetest, ha nem scak a 3. emeletet veditek...😊
hehehehe
A /System/Config/ könyvtárban megtalálhatjátok a DEV Team billentyû konfigurációit.. van egy-két Lbaszott. 😊
A /System/Config/ könyvtárban megtalálhatjátok a DEV Team billentyû konfigurációit.. van egy-két Lbaszott. 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
megnyitod az
/Americas Army/System/user.ini file-t
ott megtalálod, hogy mihez mi van rendelve. oda írogass (elõtte szerintem mentsd el).
amúgy meg console-ban:
bind 'gomb' 'parancs' ( ' nélkül)
/Americas Army/System/user.ini file-t
ott megtalálod, hogy mihez mi van rendelve. oda írogass (elõtte szerintem mentsd el).
amúgy meg console-ban:
bind 'gomb' 'parancs' ( ' nélkül)
N0 TXT TLK PLZ!4!
aha Thx! Ezt akkor rosszult tudtam. Tök jó Meiertõl csak tanulni lehet. Vele fekszem le aludni, és vele is ébredek 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nya felvetem itt is:
AAban van egy ilyen command, hogy 'Turn To Nearest'
na ha ezt bindelem, egy gombhoz, akkor nem csinál semmit.. de azért érdekes.
Jha és van ojjjan, hogy 'Turn180', na he ezt benyomod akko szépen meg is fordulsz...
AAban van egy ilyen command, hogy 'Turn To Nearest'
na ha ezt bindelem, egy gombhoz, akkor nem csinál semmit.. de azért érdekes.
Jha és van ojjjan, hogy 'Turn180', na he ezt benyomod akko szépen meg is fordulsz...
N0 TXT TLK PLZ!4!
Buta vagy, haverom most hozott Egyiptomból két-három válogatás CD-t! Nagyon is jó! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
akkor veszek fel, mert csak kazin van.. de valahogy áttolom gépre.
jah mondtam már hogy kurvanagy feeling arab népzenére AAOzni? 

ehh a Sörnek meg kell adni a tiszteletet. Aki akar fejön pestre (énis feltolom az arcom) és akkor megülünk egy csendes kocsmában, utánna meg jöttök velem meg timberkomával zenés táncos mulatozásra.
Emberek nem tudja vki véletlenül az advanced szerverek jelszavát? Elõre is kösz a segitséget.
\"Mess with the best Die like the rest\"
Csak azért mert nekem címezted:
1. Azért játszom, mert szórakoztat (és nem honorért).
2. Nem láttam még Angliát.
Akkor, Anglia hogy nem is létezik?
3. Nem nyavajgok, inkább csak nem hallgatok. Meg persze mosolygom a popper-féle "megoldásokon"
UI: Nem akartam flamelni. Válaszoltam, mert nekem írtál.
Amit le akartam írni (vagy nem elhallgatni) az már úgyis itt van.
1. Azért játszom, mert szórakoztat (és nem honorért).
2. Nem láttam még Angliát.
Akkor, Anglia hogy nem is létezik?
3. Nem nyavajgok, inkább csak nem hallgatok. Meg persze mosolygom a popper-féle "megoldásokon"
UI: Nem akartam flamelni. Válaszoltam, mert nekem írtál.
Amit le akartam írni (vagy nem elhallgatni) az már úgyis itt van.