60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    Kutyika is csak Gfreiter miatt :)
  • SSBeeci
    forumhonor
  • SSBeeci
    jogos...Mega
  • SSBeeci
    ...sajna, vagy nem..ez legyen az egyetlen hibám..sokat pofázok
  • patacsi HUN
    én itt válaszoltam csak Gfreiterkedtél és nem olvastad el :)
  • Atiti
    Beeci: látom van valaki,aki tud annyit írni mint KUTYIKA.
  • SSBeeci
    ezt meg csak úgy megjegyzem...már egy egész napja vagyok a DEAD FUCKING LAMAS oszlopos és büszke tagja...egyedül...unatkozva..
    Vajdi jelentkezzzzzzzz
  • SSBeeci
    Zotyesz bölcs tanácsát(merthogy én nem tudtam volna ilyen értelmesen leírni)fogadd meg, DE azt tanácsolom, amíg nincs meg a 36/40-es lövészeted, ne menj tovább..csak idegeskedni fogsz (magambólkiindulva...)
  • SSBeeci
    Isten vagy Daniel-ef..bár a kiképzés nagy részén túl vagyok..írhatnál a haha-haladókanak is egyet..lol..pl:mit ba**tam el a tracker regisztációnál,mért nem tudom normálisan feltenni a kép.tar.hu-ra a szkrínsotokat...stbJA és hogy mégegyszer pontosítsuk mivel és hogyan kell bannert készíteni...
  • Daniel_F
    Az ezer kérdés elkerülése érdekében írok egy kezdő játékosoknak szóló összefoglalót (képekkel), amit felteszek az americasarmy.uw.hu-ra (talán még ma).
  • zotyesz
    Ha jól értem, akkor csak az első training "Available" Neked. Akkor érheted el a következőt, ha az M16-al minimum 23 találatot érsz el a teszten. (Sniper kiképzéshez, hogy elérhető legyen min. 36 kell). Ha ez sikerül akkor el kell küldenend az eredményét, magyarul continue-t nyomsz. Akkor jó, ha kapsz egy Transmission Complete feliratot. Az első 4 training kell ahhoz, hogy mehess online játszani. Remélem segítettem.
  • SSBeeci
    Alapvető dolgok ügyében zaklasd Gfreiter-t vagy engem..lol..Ha komoly kérdésed van...arra jövőre már fogom tudni a választ
  • [HUN]Crassus
    Szep sorban meg kell csinalni az osszes traininget.Alapkikepzes logyakorlat.Ha ezek megvannak utanna mehetsz jatszani.A Medic traininget raer kesobb ha mar kicsit belejottel.
  • SSBeeci
    jó szórakozást:D.....és ezekután lesz még úgyis ezer kérdésed..nekem is van még...
  • ddd
    átnézem ezeket, köszi
  • SSBeeci
    Erre én anno ezt a válszt kaptam:
    http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/
    http://www.mohaa.hu/forum/meier/tracker/index.htm
    http://www.americasarmy.lap.hu
    http://americasarmy.uw.hu
    http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1023046305
    http://www.fpscentral.hu/americasarmy/
  • [Rush]
    Kiadtak valami hülyeséget :D
    Aki gondolja probálja ki

dOwNlOaD
  • Kensin
    Húha. Ezt úgy érted, hogy csak az első traininget csináltad meg?
    Ezt akkor nem jó így megbeszélni. Van egy tuti tippem. Daniel_F -et láttam már akcióban, néhány totálkezdőnek segített már. Ha van ICQ-d, megadom a számát, vagy lehet MSN Messengeren is segítséget kérni, esetleg még chat-el is megoldható.
  • [HUN]Crassus
    Amennyit nyomat egy nap behoz hamar meglatod:)))))
  • [Rush]
    Az még 265.000 Punkte
  • [HUN]Crassus
    Tapasz ugysenem fog nyugodni mig RUSH-t utol nem eri Honorlevel-ben hihi:))
  • [HUN]Crassus
    HAt Tapaszt surun elragadja a "csitt a mester alkot" szindroma:))
    MAjd kerdezz engem:)
  • SSBeeci
    na jó..megyek öldökölni egy kicsit..bár az asszony lasan kinyír..hehe..
  • SSBeeci
    há ezaz..ezt ecseteltem..mivel szerintem már néha zavarok...hiába próbálok segíteni, ha pl. Ragtapi. hűvösen közölte:"csendet kérek"lolololler
  • [HUN]Crassus
    Persze ez csak RT,mas palyan mas a taktika meg masok a "beceneveik" a helyisegeknek.
  • [HUN]Crassus
    HAt igen Beci az nem lene hulyeseg ha valaki elmutogatna mit hogyan hivunk az RT-n akkor kepben lennel.Szerintem legkozelebbi jateknal kerdezz meg valakit hogy csinaljon neked sightseeing-et:))
  • SSBeeci
    KÉRDEZZZ...tőlük...most már írom a válaszaikat..
    Mert pár linkkel nincs megoldva semmi..
  • [HUN]Crassus
    HAt ugy tunik.....>(,de majd atveszem az "orseget":))
  • SSBeeci
    Pedig állat lenne, ha konkrétan segítenétek, mármint gamézás közbe pl:Ragtapi a Radio Tower resident evilje..lol..cp, meg napos oldal meg ilyen rush, meg olyan izé...én pedig kénytelen vagyok kérdezni, nehogy hibázzak..Szal ere todom a választ, nyomulj sokat, gakorolj..stb..bla-bla-bla..DE tényleg..néha jól esne, ha nem csak én pofáznék (már én is unom a hangom)hogy mögötted vagyok ide figyelek, oda figyelek, de hogy mit csináljak hogy tuti legyek, mármint azt tegyem amit pontosan kel és még meg is feleljek a csapat munka "szellemének...na ehez kell a segítség!!nnél jobban nem tudom elmagyarázni, lényeg, hogy jól és megajól akarom csináli..de egyedül..nem megy...HAHA..majd jövőre:-))
  • zotyesz
    Akkor ma megint nem találkozunk...
  • [HUN]Crassus
    23 ora utan........
  • [HUN]Crassus
    Nem nem azt jelenti.Termeszetesen valaszlunk nosza kezd csak!
  • zotyesz
    Jön valaki este 8 körül játszani?
  • zotyesz
    Nyugudt szívvel állíthatom, hogy itt még mindenki választ kapott a kérdéseire, Te sem leszel ez alól kivétel.
  • SSBeeci
    lol..akkor ezt túltárgyaltuk!!Szerintem is elég meggyőző az xSU, mint név és mint klán is, és tényleg jó látni hogy előre köszönnek....a Radio Toweren...és ha jól rémli tán Prank-kal nyomultam együt egyszer a Bridgese-n..
  • [HUN]Crassus
    Azt mar allithatom,hogy a Radio Tower-en mar tekintelytparancsolo az -(xSU)- nev :))
  • [HUN]Crassus
    Tegnap 9 GAT-os ellen jatszottam miutan Tapasz elment aludni es tok jo volt ,hogy ok vedtek meg mikor paran azt mondtak tul sok ellent nyirok ki egymagam:))
  • [HUN]Crassus
    Nekem nem is dobtal e-mailt....:((Bar nem vagyok nagy GUru szoval valoszinuleg nem nagyon tudok segiteni szamitogepes dolgokban.(en csak felhasznalo vagyok:))

Amugy anno en is tokre orultem volna ha "oregekkel" kozosen nyomhattam volna.Eleg sok ido eltelt mig ratalaltam a tobbiekre.
    En a kis nezetleteresem ellenere Pronyoval mindenkivel szivesen jatszom remelem akikkel nyomom nem kivannak a busba engem:))
    Visszaterve az xSU-ra szeretnenk nyerni nemzetkozi klanmeccseket,de ehez tapasztaltabb jatekosok kellenek,mert az ellen is durva.Szeretnenk ha rettegnek az xSU-t messze foldon.Bar az mar igy is jol esik hogy mas nagy klanok mar nevszerint koszontenek ha bemegyek egy szerverre jatszani:))
  • SSBeeci
    UI:...és ha jól emlékszem legalább tíz embernek dobtam emilt...CSAK Zotyeszés Meier válaszolt..
  • SSBeeci
    csak megjegyzem..vannak, igenis vannak köztünkmorcos honorvadászok!!Ettől függetlenül természetesen elismerem mindenki honorját, hiszen sztem én is azokat gyűjtögetem...csak kommentár nélkül egy őszinte kérdés:Tényleg mindenki szívesen nyomul mindenkivel???