America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem miért kell ezt a játékot is tönkretenni az egymás gyalázásával? Lámázásával? Lecsíterezésével? Ez annyira visszataszitó. Nem a szorakozásért játszol RedowL ? Játszottam eleget itt egy pár emberrel , de most vagy én vagyok vak de nem láttam csitelni öket. Bár nem hiszem hogy bárki bármikor valakiröl azt mondja hogy csíter és tényleg igaza van. De a lényeg hogy más játékát ne rontsd el azzal hogy nyavajogsz. Ha nem tetszik a stilusa ahogy játszik ne játsz vele.
JAh CSAK Dimort szabad lámázni mert õ megérdemli 😄 nem tudja megkülönböztetni a tõle 2 m re álló opfor katonát és a squad Leaderét 😄DDDDDDDDDDDDDDD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Figy nem fogunk lámázni... gyere fel nyugodtan a #aa.hu csatira (irc.extra.hu) és gyere gamelni. Hidd el sokal többet lehet tanulni abból, ha csapatban mész be egy szerverre, mint egymagad.
abraxas interjú:
http://repro.fw.hu/abraxas.htm
ezekiel interjú:
http://repro.fw.hu/ezekiel.htm
http://repro.fw.hu/abraxas.htm
ezekiel interjú:
http://repro.fw.hu/ezekiel.htm
N0 TXT TLK PLZ!4!
ehh ezzel csak az a gond, hogy az ország számos területén vagyunk szézszórva! de nem rossz ötlet!
Sziasztok!
Szerintem is azzal kéne foglalkoznotok,hogy minél több embert bevonjatok a játékba és nem egymás fikázásával.Elég sok magyar játszik itt-ott csak lehet ,hogy lámák mint én és nem szeretik ha cikizik õket vagy nem ismerik ezt a fórumot vagy hányingerük van az ilyen veszekedésektõl.Ne legyetek tipikus magyarok akik egymásra vicsorognak, inkább élvezzétek a játékot és hozzatok össze egy jó bandát.Egy komoly sörözés sokat lendítene a helyzeten ha meg tudjátok oldani a távolság okozta problémákat.Azért játszik az ember,hogy jól érezze magát,persze piával is meg lehet oldani a jó kedvet.
Szerintem is azzal kéne foglalkoznotok,hogy minél több embert bevonjatok a játékba és nem egymás fikázásával.Elég sok magyar játszik itt-ott csak lehet ,hogy lámák mint én és nem szeretik ha cikizik õket vagy nem ismerik ezt a fórumot vagy hányingerük van az ilyen veszekedésektõl.Ne legyetek tipikus magyarok akik egymásra vicsorognak, inkább élvezzétek a játékot és hozzatok össze egy jó bandát.Egy komoly sörözés sokat lendítene a helyzeten ha meg tudjátok oldani a távolság okozta problémákat.Azért játszik az ember,hogy jól érezze magát,persze piával is meg lehet oldani a jó kedvet.
és télleg hagyjuk abba a flame-t inkább azzal kellene foglalkoznunk, hogy megismertessük ezt a nagyszerû játékot, mert sajnos kishazánkban a fórumozók kivételével sajnos kevesen játszanak,pedig ha pölö akkora ismertsége lenne, mint annak idején a diablónak, akkoe hemzsegnének a jobbnál jobb magyar szerverek. példát lehetne venni az rtcw-rõl, ahol van sok magyar szerver és jáccanak is sokan! wolf.pganet.com meg lehet nénzni, asszem példaértékû, még irtak a fiuk (a magyarok) egy wolflauncher nevû programot is, amivel könnyen gyorsan egyszerûen lehet csatlakozni a szerverekre! és folyamatos a frissítés is!
szóval NO FLAME és ÖRÜLJETEK, MERT MEGVAN A MIKROÖKONÓMIA VIZSGÁM, KVÁZI VÉGE A FÉLÉVEMNEK!!!!!!!! BOLDOG BIRKA BURKA!!!! (azaz juhéjj)
szóval NO FLAME és ÖRÜLJETEK, MERT MEGVAN A MIKROÖKONÓMIA VIZSGÁM, KVÁZI VÉGE A FÉLÉVEMNEK!!!!!!!! BOLDOG BIRKA BURKA!!!! (azaz juhéjj)
ja meg ELVILEG nekünk is lesz hamarosan vmikor szerverünk, csak azt nem tudom, hogy mikor, weine dolgozik rajta, meg annyi kellene hogy egy vinfost feltegyünk egy gépre. nem tudom, hogy gyors kapcsolatnak számít-e,de 100mbites a vonal.
dr ak-val pedig jáccottam, és tudom hogy tutti jól nyomja!
dr ak-val pedig jáccottam, és tudom hogy tutti jól nyomja!
😊
Örülök, hogy erre válaszoltál.....
Pedig eddig nem is írkáltál ide......Persze értem...a helyzet súlya miatt be kellett regisztrálnod.
😊
Na részemrõl lezárva.....
(nekem már eleget bizonyítottál rush
)
Örülök, hogy erre válaszoltál.....
Pedig eddig nem is írkáltál ide......Persze értem...a helyzet súlya miatt be kellett regisztrálnod.
😊
Na részemrõl lezárva.....
(nekem már eleget bizonyítottál rush
)engem érdekel, ha nem sok oldal ide is bevághatod szerintem, mert sokaknak jó jöhet...
ha nem akarod bevágni jöhet a mélemre
thx
ha nem akarod bevágni jöhet a mélemre
thx
TAKARODJATOK MÁRR INNEN FLAMELNI Máshova.
Mondom ha valami bajotokvan akkor intézzétek el ircen.
Mondom ha valami bajotokvan akkor intézzétek el ircen.
Jaj, ez a szerénység! Miért nem ismered be, hogy mennyire jó vagy, csak pár kill után lelöveted magad, hogy másnak is legyen sikerélménye.

Na ide figyelj Dr. BUBO, nekem nem kell semmit felvállalnom, mert nem csalok, eddig amikor jáccottunk úgy gondoltam jól megvagyunk, mint magyar a nagyarral, de evvel a beszólásoddal, hogy ÉN csalok, elástad magad egy pár emberke elõtt.......
Meg olyanokat miért nem emlitesz, hogy amikor ÉN bementem a házba te lelöttél, na akkor már az elvileg csak 10bõl 9!!! De ha már 1 kamu van is akkor több is lehet öreg........
Meg olyanokat miért nem emlitesz, hogy amikor ÉN bementem a házba te lelöttél, na akkor már az elvileg csak 10bõl 9!!! De ha már 1 kamu van is akkor több is lehet öreg........
hTTp://ror.hu/
amúgy itt a csítelés, meg hasonlókhoz szólva
Én vagyok a legnagyobb csííter, csak nem veszik észre, mert pár kill után mindig lelövetem magam...

Én vagyok a legnagyobb csííter, csak nem veszik észre, mert pár kill után mindig lelövetem magam...

N0 TXT TLK PLZ!4!
már lefordítottam, de G-San nem rakja ki fpscentralra... a kis dög
akit érdekel Lküldöm.. megvan az Abraxas (vagy hogy a gányba hivják) is
akit érdekel Lküldöm.. megvan az Abraxas (vagy hogy a gányba hivják) is
N0 TXT TLK PLZ!4!
ha most speciel aimbotra célzol, nos szerintem (bár én nem használtam és nem tom hogy mûxik),de azt sem lehet ilyen gyorsan ráálítani a célra. vagy nemtom hogy tulképpen mire gondósz.
ez nem ilyen egyszerû, más meglátni valakinek a muzdulatát, amint kiles 0.1 secre, majd vissza, és más ennyi idõ alatt becélozni, és eltalálni 1 sorozatból killre, de legalább pirosra...
de szivesen nyomnám veled redowl egy pár kör erejéig, amint holnap levizsgáztam. tudjátok, trefort csati, hsf szoba. mindig van ott vki.
oksa igazad van, a honor télleg nem minden sõt, de azé jelent vmit, ugyanis az 50+-os honoros gyerekek azé nem nyomják rosszul. jáccottam egy két kört advanced szerveren, nos nem volt piti bukó.
ja a lámázásba ha már itt tartunk te is belementél😊 no mind1.
az insurgent camprõl pedig csak annyit, hogy a dombon üldögélve az egész homlokzatot be lehet látni, ha pedig fel van világosítva a kép,illetve megy az nv, akkor minden egyes mozdulatot lehet látni, amit a védõ tesznek az ablakban. kvázi amint kidugtad a fejed egy ablakon, rögtön meglátott, mert megmozdultál. ha pedig ennyszer megtette, hogy lelõtt, akkor miért nem próbálkoztatok kijutni az alagúton keresztül? a dombok mögött ugyanis észrevétlenül mögé tucc kerülni. de ez csak egy példa..
ja a lámázásba ha már itt tartunk te is belementél😊 no mind1.
az insurgent camprõl pedig csak annyit, hogy a dombon üldögélve az egész homlokzatot be lehet látni, ha pedig fel van világosítva a kép,illetve megy az nv, akkor minden egyes mozdulatot lehet látni, amit a védõ tesznek az ablakban. kvázi amint kidugtad a fejed egy ablakon, rögtön meglátott, mert megmozdultál. ha pedig ennyszer megtette, hogy lelõtt, akkor miért nem próbálkoztatok kijutni az alagúton keresztül? a dombok mögött ugyanis észrevétlenül mögé tucc kerülni. de ez csak egy példa..
jah és ezt direkt nem címeztem senkinek, hanem mindenkire érvényes.
NA menjetek már innen máshova flamelni. HA valaki jobb/ismeri a pályát, tudja hol lehet opfor akkor Világos hogy azokat a helyeket nézi meg elõször.
Nem kéne állandóan nyávogni mint a fürdõskurva (má elnézést ) hogy de kilõ. Biztos olyan helyre "bujtál" ahova az emberek 90% a szokott...
Nem kéne állandóan nyávogni mint a fürdõskurva (má elnézést ) hogy de kilõ. Biztos olyan helyre "bujtál" ahova az emberek 90% a szokott...
fiúk, fiúk. nem értelek titeket. nem kell a flame, itt nem.
kedves redowl. én rush-al nem 30 percet játszottam együtt, hanem 30 napot körülbelül a wc_se pályán és megannyi rengeteget más pályákon. képzeld feltûnt volna, ha csítel és bizony nem játszanék vele, ha igy lenne, mert a csittre bizony nagyon alergiás vagyok. azért mert béna vagy (amit mutat 12es honorod is), nem kell mást lecsiterezni. a másik pedg ha kételyed van, akkor szerintem megkérhetsz egy aga-t, hogy nézze meg rush-t, télleg csal-e. szivesen megteszi, még ha nem is vagytok official szerveren. szóval a csiterkedéssel csak óvatosan,mert attól még, hogy vki jobb nálad még nem csiter. mellesleg popper jobb, mint rush és 10-bõl 12x leszed egy fél lövéssel a mountain passon is. no para be cool.
kedves redowl. én rush-al nem 30 percet játszottam együtt, hanem 30 napot körülbelül a wc_se pályán és megannyi rengeteget más pályákon. képzeld feltûnt volna, ha csítel és bizony nem játszanék vele, ha igy lenne, mert a csittre bizony nagyon alergiás vagyok. azért mert béna vagy (amit mutat 12es honorod is), nem kell mást lecsiterezni. a másik pedg ha kételyed van, akkor szerintem megkérhetsz egy aga-t, hogy nézze meg rush-t, télleg csal-e. szivesen megteszi, még ha nem is vagytok official szerveren. szóval a csiterkedéssel csak óvatosan,mert attól még, hogy vki jobb nálad még nem csiter. mellesleg popper jobb, mint rush és 10-bõl 12x leszed egy fél lövéssel a mountain passon is. no para be cool.
Ja és bagoly azt ne felejtsd el mondani baszod, hogy gránátvetõm volt és amelyikötök lijött az legránátoztam.....................

Háááááát........"bagoly" szerinted, ha valaki csítelne nem vennék észre a élesszemû játékosok?
Látom, te nem sokat játszol official szerveren,(mondjuk ez látszik a honorodon is) mert kb. minden 2. téma, hogy mennyien csítelnek, és hogy ez + az biztos csíter! Eddig te vagy az 1etlen "ember" aki azt mondta rám, hogy csítelek!!!!! Ha mondjuk néha elmennél gyakorolni a Mountain Pass pályára ott megtanulnál messzire lõni és észre venni a kis szürke foltokat(amik az emberek) és utána már könnyû lesz az Insurgenten bárkit is kilõni, mert nem tucc messzebbb menni, mint a mountain passen!!!
Na mind1, te tudod csak utálom amikor ilyen kis lamerek, mint TE ,mert nem tudnak jáccani akkor mindenki más aki lelõvi õket az csíter, szerintem gondolkodj el a dolgon..............
És a másik amit nem szeretek, az, hogy utálom amikor vagánykodnak az emberek amikor nem is õvék a szerver:----->"hagyd abba a csítelést, mert kileszel váhva a szerverrõl"!!!----------->Ez milyen beszólás már, ki vagy te bagoly bazdmeg?

Látom, te nem sokat játszol official szerveren,(mondjuk ez látszik a honorodon is) mert kb. minden 2. téma, hogy mennyien csítelnek, és hogy ez + az biztos csíter! Eddig te vagy az 1etlen "ember" aki azt mondta rám, hogy csítelek!!!!! Ha mondjuk néha elmennél gyakorolni a Mountain Pass pályára ott megtanulnál messzire lõni és észre venni a kis szürke foltokat(amik az emberek) és utána már könnyû lesz az Insurgenten bárkit is kilõni, mert nem tucc messzebbb menni, mint a mountain passen!!!
Na mind1, te tudod csak utálom amikor ilyen kis lamerek, mint TE ,mert nem tudnak jáccani akkor mindenki más aki lelõvi õket az csíter, szerintem gondolkodj el a dolgon..............
És a másik amit nem szeretek, az, hogy utálom amikor vagánykodnak az emberek amikor nem is õvék a szerver:----->"hagyd abba a csítelést, mert kileszel váhva a szerverrõl"!!!----------->Ez milyen beszólás már, ki vagy te bagoly bazdmeg?

=M.I.B= ArmyOps Server |157.181.78.240:1716
Landor (HUN) ArmyOps Server |152.66.93.27:1716
Landor (HUN) ArmyOps Server |152.66.93.27:1716
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Játsz sokat 😛 És legyél mindig squad Leader.
A szerver 20 körönként menti el a pontjaidat és 1000 pont után kapsz 1 honort. 20 felett 2000 után stb stb stb
A szerver 20 körönként menti el a pontjaidat és 1000 pont után kapsz 1 honort. 20 felett 2000 után stb stb stb
Ami pedig a CODE ot illeti most lezavarjuk ezt a Clanbase tavaszi Mohaa kupát utánna gõzerõvel AAO ra gyúrunk. Meg bicepszre 😊
Persze! Tegnap lent voltunk a tengerparton es sorozgetes kozben szepen lerajzoltuk a taktikat a homokba. Ma reggelre hult helyet talaltuk... Biztos az ellenfel kuldte rank ezt a nyamvadt dagalyt.
Miert szart volna be?
A HSF klannal fog jatszani a DFL a Weapons Cache palyan febr. 8-an.
Elorelathatolag 6vs6 lesz a meccs.
A HSF klannal fog jatszani a DFL a Weapons Cache palyan febr. 8-an.
Elorelathatolag 6vs6 lesz a meccs.