60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • repro
    ok ez mér van?? :)

van [DF]ricsik meg [DFL]n0rb33

DFLvsHSF
  • Mighty
    Miert DF(L)?
    En ugy emlekszem nem volt benne DF-es...
    De nezzuk azt a kepet!
  • Mighty
    Ezt akartad?
  • repro
    és még megvan a za bizonyos DF(L) - HSF mecs csoportképei
  • repro
    ezzel az FWvel tele van a tököm.. mind1 meg tudjátko nézni link szerint...
  • repro
    heheh kecsit szivatom a forumot. :)

Nosztalgiáztam egy kicsit.. :)) Colo pingje
  • patacsi HUN
    biztosan van értelme a dolognak guruéknál :))én az 1szerüség híve vagyok, de ezt mondani egyszerü csak :)
  • Mighty
    Semmi baj nincs vele. Ha van eleg HDD es megfelelo szamu particio lehet meg 2-nel is tobb oprencer.
  • Tikal #16132
  • patacsi HUN
    és a két egyszerrerendszerről mi a véleményed :)nem sok jót hallottam a dologról :(
  • Mighty
    Fomrat c: csak akkor erdemes negyedevente, ha van image a feltelepitett, mukodo rendszerrol (pl Norton Ghost tokeletes erre)
  • [HUN]Stravinsky
    lol
    Az igazság odaát van...
  • SACA_(HUN)
    Hát a helyzet az, hogy két rendszerem van, egy Win98SE és egy XP és egyik sem enged be az East szerverekre! Csak a West-re, de ott mindegyikre! Jah és mindkét rendszer "Szűz"!
  • patacsi HUN
    ha 4-5 arc körbevesz sötét sikátorban akkor igen biztonságos lépés kiadni ;) átutalás egyszerü és biztonságos mióta a forint konvertibilis nem zűrösebb egy belföldinél, csak persze drágább...
  • patacsi HUN
    én nyomnék egy format c-t de ez nem tünik bölcs tanácsnak (egyébként szerintem egy tudatosan tervezett negyedévenkénti format c igen jó dolog)...
  • Tikal #16125
    Komolyan? Én most utána olvasgattam ezeknek de mindenféle vám problémákrol olvastam, hogy nagyon magas stb, meg ugye mennyire biztonságos pl kiadni a kártyám adatait stb.... Banki átutalással? Az hogyan megy?
  • patacsi HUN
    de legalább köszönget ;)
  • Gfreiter
    Hé nyugi öregem! A haverom biztos segít! Egyébként még nekem sem írt.
  • SACA_(HUN)
    Nagyon elegem van! Senki sem tud segíteni sehol sem! Mindenki máshova küld!!! Kapják be az Amerikaiak!
  • Mighty
    Hat hogyne! DFL-nek is van fenntartva egy TS szoba a CODE serveren!
  • Mighty
    Te itt csak koszongetsz, de jatszani baszol jonni....
  • Gfreiter
    Szia Beeci! Huh, amikor a #16100-eat írtam, még nem olvastam a mailt. Köszi szépen, hogy ajánlottál, nagyon jól esett. Most válaszoltam Vajdinak. Nekem még asszem kicsit gyakszálnom kell ahhoz, hogy egy klánt erősítsek, szóval még egy picit várok vele. De tényleg nagyon rendes tőled, hogy ajánlottál! Biztos marha jó csapat! TS-en is nyomulnak? De ha mentek együtt csatába, lécci feltétlenül írj ide, és ha itt vagyok, megyek!
  • [negativ] Cirek
    Na üdv megint! :)
  • SSBeeci
    Gfreiter!!Kaptál egy Emilt..tessék szépen válaszolni emilben!
  • SSBeeci
  • SSBeeci
    Ez szép volt Gfrei!
  • Daniel_F
    Keress meg ICQ-n, vagy küldd el E-mailen.

Van egy képem a tegnapi CODE-szerverről a score-tábláról.
    Van nektek olyan screenshototok, ahol ennél több magyar látható?
  • patacsi HUN
    :)
  • [HUN]Crassus
    Ma RUSH-al egy 10fős klánt[SuR]név[AGR]-eseket aláztunk le ketten:)Olyannyira ,hogy 2 7-es kör után lecsíterezték RUSH-t és eltűntek a szerverről:)
    Jók voltunk ma RUSH! :))
  • Dexa
    ...azért még nem mankóval járunk...
    :D
  • pet70000
    Naaaa, ezek az Ö.R.E.G.E.K. itt alant ni, lollll
  • repro
    11/1.. kecseg!!
  • Dexa
    kabbeee...
  • Gfreiter
    Ja, igen, TS!!! Nagyon fontos! Ha valaki nem tudja mi az, ki az, akkor forduljon hozzám bizalommal! Nekem is elmagyarázták, megmutatták, mit hogy (PatacsiFreeMighty), ezért már én is el tudom ezt magyarázni, v a progit elküldeni, emígyen levéve eme terhet öreg veteránjaink üszkös vállairól! Hé SSBeeci! Én csodálattal szemlélem elszántságod és kitartásod! Le a kalappal (koppintás PET70000-től, bocsi, lol) !
  • pet70000
    Abban is van igazság amit Beeci mond, de tökéletesen érthető az Ö.R.E.G.E.K. alkalmi türelmetlensége, amivel én még nem nagyon találkoztam.
    Amúgy én is csak 30 honor felett találtam ide, addig abszolúte egyedül csináltam meg mindent és no habla inglis, csak kicsi beszélni Bécsiül!
    Ts meg csk 2 napja megyen nálam és ezt ajánlom a kezdőknek, sokat segitenek a fent emlegetett palik
    És tényleg vannak náluk nagyon királyok, le a kalappal..
  • Gfreiter
    Ja, egyébként lehet, hogy utálni fogtok, de én abba a kategóriába tartozom, aki ugyan beszél angolul, de rohadt lusta fordítgatni, lol
  • Gfreiter
    Köszi Dexa :) Patacsi! Azér mostmá nem kérdezősködöm úgy, mint rég, nem igaz? Csak akkoriban olyan új voltam, hogy 1. eszembe sem jutott, h vissza lehet lapozni, 2. ha vissza is lapoztam volna, nem biztos, hogy értem, hogy miről volt ott szó! Viszont az, hogy segítettél nekem, jól esett, és én is szívesen segítek másokon, ha kell.Bár igaz, hogy nekem is főleg címeket adtak, és nagyjából magam csináltam a dolgokat! De ha kell vmi, és egyszerű, akkor SSBeeci szavaival élve lehet engem "zaklatni"! Összetartás! HUA!
  • [Rush]
    te meg -1-et az RT-n való szereplésedért
  • Dexa
    akkor a mai nap kapsz 1 jópontot ezért a kijelentésért...
  • Dexa
    1 a lényeg: mindeki tanulja meg hogy kicsit vissza is olvashat néha, mint patacsi is írta publikus az adat...