60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#16140 ok ez mér van?? :)
van [DF]ricsik meg [DFL]n0rb33
DFLvsHSF -
#16139 Miert DF(L)?
En ugy emlekszem nem volt benne DF-es...
De nezzuk azt a kepet! -
#16138 Ezt akartad?
-
#16137 és még megvan a za bizonyos DF(L) - HSF mecs csoportképei -
#16136 ezzel az FWvel tele van a tököm.. mind1 meg tudjátko nézni link szerint... -
#16135 heheh kecsit szivatom a forumot. :)
Nosztalgiáztam egy kicsit.. :)) Colo pingje
-
#16134 biztosan van értelme a dolognak guruéknál :))én az 1szerüség híve vagyok, de ezt mondani egyszerü csak :) -
#16133 Semmi baj nincs vele. Ha van eleg HDD es megfelelo szamu particio lehet meg 2-nel is tobb oprencer. -
#16132 -
#16131 és a két egyszerrerendszerről mi a véleményed :)nem sok jót hallottam a dologról :( -
#16130 Fomrat c: csak akkor erdemes negyedevente, ha van image a feltelepitett, mukodo rendszerrol (pl Norton Ghost tokeletes erre) -
#16129 lol
Az igazság odaát van...
-
#16128 Hát a helyzet az, hogy két rendszerem van, egy Win98SE és egy XP és egyik sem enged be az East szerverekre! Csak a West-re, de ott mindegyikre! Jah és mindkét rendszer "Szűz"! -
#16127 ha 4-5 arc körbevesz sötét sikátorban akkor igen biztonságos lépés kiadni ;) átutalás egyszerü és biztonságos mióta a forint konvertibilis nem zűrösebb egy belföldinél, csak persze drágább... -
#16126 én nyomnék egy format c-t de ez nem tünik bölcs tanácsnak (egyébként szerintem egy tudatosan tervezett negyedévenkénti format c igen jó dolog)... -
#16125 Komolyan? Én most utána olvasgattam ezeknek de mindenféle vám problémákrol olvastam, hogy nagyon magas stb, meg ugye mennyire biztonságos pl kiadni a kártyám adatait stb.... Banki átutalással? Az hogyan megy? -
#16124 de legalább köszönget ;) -
#16123 Hé nyugi öregem! A haverom biztos segít! Egyébként még nekem sem írt. -
#16122 Nagyon elegem van! Senki sem tud segíteni sehol sem! Mindenki máshova küld!!! Kapják be az Amerikaiak! -
#16121 Hat hogyne! DFL-nek is van fenntartva egy TS szoba a CODE serveren! -
#16120 Te itt csak koszongetsz, de jatszani baszol jonni.... -
#16119 Szia Beeci! Huh, amikor a #16100-eat írtam, még nem olvastam a mailt. Köszi szépen, hogy ajánlottál, nagyon jól esett. Most válaszoltam Vajdinak. Nekem még asszem kicsit gyakszálnom kell ahhoz, hogy egy klánt erősítsek, szóval még egy picit várok vele. De tényleg nagyon rendes tőled, hogy ajánlottál! Biztos marha jó csapat! TS-en is nyomulnak? De ha mentek együtt csatába, lécci feltétlenül írj ide, és ha itt vagyok, megyek! -
#16118 Na üdv megint! :) -
#16117 Gfreiter!!Kaptál egy Emilt..tessék szépen válaszolni emilben! -
#16116 -
#16115 Ez szép volt Gfrei! -
#16114 Keress meg ICQ-n, vagy küldd el E-mailen.
Van egy képem a tegnapi CODE-szerverről a score-tábláról.
Van nektek olyan screenshototok, ahol ennél több magyar látható? -
#16113 :) -
#16112 Ma RUSH-al egy 10fős klánt[SuR]név[AGR]-eseket aláztunk le ketten:)Olyannyira ,hogy 2 7-es kör után lecsíterezték RUSH-t és eltűntek a szerverről:)
Jók voltunk ma RUSH! :))
-
#16111 ...azért még nem mankóval járunk...
:D -
#16110 Naaaa, ezek az Ö.R.E.G.E.K. itt alant ni, lollll -
#16109 11/1.. kecseg!! -
#16108 kabbeee...
:D
-
#16107 Ja, igen, TS!!! Nagyon fontos! Ha valaki nem tudja mi az, ki az, akkor forduljon hozzám bizalommal! Nekem is elmagyarázták, megmutatták, mit hogy (PatacsiFreeMighty), ezért már én is el tudom ezt magyarázni, v a progit elküldeni, emígyen levéve eme terhet öreg veteránjaink üszkös vállairól! Hé SSBeeci! Én csodálattal szemlélem elszántságod és kitartásod! Le a kalappal (koppintás PET70000-től, bocsi, lol) ! -
#16106 Abban is van igazság amit Beeci mond, de tökéletesen érthető az Ö.R.E.G.E.K. alkalmi türelmetlensége, amivel én még nem nagyon találkoztam.
Amúgy én is csak 30 honor felett találtam ide, addig abszolúte egyedül csináltam meg mindent és no habla inglis, csak kicsi beszélni Bécsiül!
Ts meg csk 2 napja megyen nálam és ezt ajánlom a kezdőknek, sokat segitenek a fent emlegetett palik
És tényleg vannak náluk nagyon királyok, le a kalappal..
-
#16105 Ja, egyébként lehet, hogy utálni fogtok, de én abba a kategóriába tartozom, aki ugyan beszél angolul, de rohadt lusta fordítgatni, lol -
#16104 Köszi Dexa :) Patacsi! Azér mostmá nem kérdezősködöm úgy, mint rég, nem igaz? Csak akkoriban olyan új voltam, hogy 1. eszembe sem jutott, h vissza lehet lapozni, 2. ha vissza is lapoztam volna, nem biztos, hogy értem, hogy miről volt ott szó! Viszont az, hogy segítettél nekem, jól esett, és én is szívesen segítek másokon, ha kell.Bár igaz, hogy nekem is főleg címeket adtak, és nagyjából magam csináltam a dolgokat! De ha kell vmi, és egyszerű, akkor SSBeeci szavaival élve lehet engem "zaklatni"! Összetartás! HUA! -
#16103 te meg -1-et az RT-n való szereplésedért -
#16102 akkor a mai nap kapsz 1 jópontot ezért a kijelentésért...
:D -
#16101 1 a lényeg: mindeki tanulja meg hogy kicsit vissza is olvashat néha, mint patacsi is írta publikus az adat...
:D