America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Egetrengeto valtozasokra nem szamitsatok.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tikal
broadband wizard-ot ajánlották egy másik topicban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[negativ] Cirek
hát ha modemed lenne akkor van modem booster 😊)
de ahogy látom nem az van... 😄
biztos van vmi de én sajna nem ismerek olyant...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
Tudtok valami jo oldalt ahol net sebességet mérnek? MCcAfee oldalán néztem az enyémet:
402.16 Kbps
(50.27 KBps)
Meg valami progit ismertek amivel lehet egy kicsit növelni a speed-et? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[negativ] Cirek
megjavult a netem 😊
most már csak Landor nincs...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
Egyébként a játékot és a köré épülõ infrastrukturát ( serverek stb) mind az amcsi polgárok zsebébõl fizetik? Ekkora biznisz lenne ez a hadseregnek?

Tikal
és már tényleg ideges vagyok a patch hiánya miatt 😊
remélem kijavitják ezt az állando gránát zugást a fülemben, meg azt hogy az emeleten robbano gránát még engem is megráz a földszinten grrr...

Tikal
Landor nekem nem megy ebben a pillantban

[DF]ricsik
hát nyomhatnánk egy össznépi advanced pipelinét

Mighty_
Ezt tudjuk be annak, hogy mindenki kurvára ideges a patch hiánya miatt. 😊

Reszkessetek mindjart hayaérek!!!!!

[DF]ricsik
OFF

gratulálok, egyre "szinvonalasabb" a topic

ON

[DF]ricsik
hm

tegla
Csak annyi,hogy Nekem a legjobb pingem 95;
az utóbbi napokban 600...
és ma is soxor kidobott és hirtelen ugrik a ping p.:800-ról 1400-1500-ra!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla
Uhhh..
Inkább javasolnám,hogy ne állj meg a 6. osztályosok szintjén mert azért van még mit fejlõdnöd.
Nem sok,2 év és végre meglesz a 8 általánosod!

Jó,ezer bocs de egyszerûen nem birom ki és a hang a fejemben egyre hangosabban ordibál,hogy
"Öld meg õket,öld meg mindet!"

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla

schoma
Miért? Ki vagy te, hogy ismernünk kellene?
Nem csak engem iritál már a stílusod?
Szerintem kicsit vegyél vissza, ebben a topicban ez nem nyerõ.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

[negativ] Cirek
Ma elindítottam az ASE-t, erre autómatikusan updatelte magát kétszer, egymás után, ezután mindem szerver pingje megugrott 400-zal, magyarul az összes Mohaa szerver 400 körüli pinggel szerepel nálam és a Landor AAO szerver is 400-500 körül mozog. (eddig max 80 volt) a kérdésem az hogy: ez most az ASE miatt van, vagy a netszolgáltató b*szakszik?
(v-net ADSL van nekem és ne töltök le semmit)

Tikal
tudom, csak annyira kérdezgette tudom e mit dolgozik, gondoltam hátha beletrafáltam

Tikal
ja ez az uj ID

Norbi2K
Nem mondtam hogy ismerlek, de a stilusod nem mondanám hogy a korod tükrözi, ne haragudj ha megbántottalak a lesrácozással nem az volt vele a célom.
Nem okoskodtam, olvasd el mégegyszer, kb olyan stilusban válaszoltam mint amilyenben te az én ajánlásomra, én sem kritizáltalak de ugy látom nagyon felhuztad magad a dolgon. Máskor is ajánlottam már itt müsort de senki sem hurogott le azért mert már látta vagy mert nem tetszett neki, ha te ajánlottál volna vmit biztos nem hurog le senki...
Talán mégis csak katonai szakétrõ vagy?

tegla
Inquisitor:Errõl irtam lent!
Tikal:
Honnan ismersz Te Engem?
Tudod,hogy hol dolgozom és mit?
Nem?
Akkor meg???
Nem 1 "srác" vagyok akit érdekel a "dolog" hanem FÉRFI és nem hiszem,hogy okoskodnod kellene Neked is!
Valószinûleg többet értettem abból a gyökér spektrumos kakából mint Te!
28 éves vagyok úgyhogy talán nem kéne lesrácozni...

Én a vélenényemet irtam meg arról és nem Téged kritizáltalak Te...

Jól van csigavér!
Semmi gond!
Nyugi van...

Hagyjuk ezt tényleg...
Elnézést kérek Mindenkitõl aki úgy érzi megbánottam nõi mivoltában!

M313R

FONTOS!

Tegnapelött a cheatdetektáló szoftver hibájából rengeteg felhasználó kapott emailt arról, hogy a program nem megengedett módosítást talált a játékában és felkérik az azonnali eltávolitására, valamint a játék újra instalálására, ezzel egyidõben pedig a honorpontjait leredukálták 5-re. A fejlesztõk rájöttek a hibájukra és visszaállitották az eredeti honorpontokat. SÕT! Aki eme elkeserítõ hír hallatán törölte az accountját még annak is biztosítanak lehetõséget a visszaállításra.

A hír hivatalos fóruma (angol): ITT

Landor AAO szerver státusz

►►^._.^◄◄

Tikal
jaj ne haragudj hogy még nem láttam és ajánlani mertem azoknak akik még nem látták ezerszer, az meg a te dolgod ha semmit se értetél belõle, a tekönyved is ismerem ezeréve sõt még ezt is:
David Miller-Gerard Ridefort: korszerû elit alakulatok, de ha ezt a könyvet is ismered ezeréve és szerinted semmi haszna akkor sem kéne leszolni a másikat, mert ugye te nem egy katonai szakértõ vagy, hanem csak egy srác akit érdekel a dolog....

schoma
Téma részemrõl lezárva.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

tegla
Nézd,nem kell okoskodni és akkor nincs ilyen problémád!
Nem ismerlek ezért nem fogadtam el a kritikádat,ennyi.

schoma
OK. Te tudod. 😞
Én meg azt nem szeretem, ha ismeretlenek sértegetnek. De mindegy. Nem fogok vitázni.
Amúgy meg szerintem nem fogom megvédeni a seggedet, de szerintem ennek ehhez semmi köze.

The Garrett
ÉS IGEN megvan az uj hangkarim az uj ramom. Ma este AAO 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tegla
Nos mivel nem szeretem ha kioktatnak ismeretlenek ezért azt mondom kapd be és ne foglalkozz az Én hejjesssirásssy dolgaimmal...
Csak annyit ehhez,hogy ez nem helyesiási probléma Nálam hanem csak pofásnak tartom.
De ha nem tetszik akkor az a Te problémád!
Nem érdekel a véleményed és a másé sem/mást eddig nem érdekelt.../.
Majd ha már megvédted egyszer-kétszer a seggem az AAO-ban akkor talán megfontolom a tanácsodat;egyébként...
"Tikal"---A spektrumos ajánlódat már legalább fél éve lenyomták 1000x és szerintem meg 1 kalap szart se ér az egész.
Egyébként inkább ajánlanék 1 könyvet ami százszor többet ér:
David Bohrer:Amerikai Különleges Alakulatok
-elsõ fejezet:a Seal-ek
-második fej.:a Rangerek
-harmadik fej:a Zöldsapkások
-negyedik fej:a Légierõ Különleges Mûveleti Egysége
-ötödik fejezet:a Tengerészgyalogság Felderitõi
-hatodik fejezet:a különleges mûveletek jövõje
Na?
Ez sem 1 friss cucc/1998-ban irta/de többet ér mint sok Tv-s szarság!
Errõl ennyit!

Tikal
Ma reggel volt egy jó kis müsor spektrumon (Új harc: globális béke ), biztos adják majd még,n ézzétek meg, voltak benne bejátszások MILES-os kiképzésrõl házak között stb, meg amugyis érdekes...

schoma

schoma
Tégle=Tégla
Ezer bocsi.

schoma
Szerintem is fejezzétek be! De schnellbe!
Tégle: Te meg ha kérhetnélek változtass a stílusodon. Szerintem senki nem vevõ rá. Tanulj meg magyarul írni. Én is szoktam helyesírási híbákat ejteni, de amit te mûvelsz, az már a magyar nyelv megcsúfolása. És baromi fárasztó kibogozni, hogy mit is szeretnél mondani.

Köszike.

tegla

tegla
Nem,Te kapd be!
Te,Te,Te...
Kappekappekappekappe!
Bee-bee-bee!

[Rush]
Kapd be te...

hTTp://ror.hu/

tegla
Ha nem;akkor meg kapjátok be!

tegla
Megoldani?
Oldjuk meg!
Megolható?
Meg kéne oldani...

tegla
He-he!
Most nézem:"speakin..."

tegla
Pl:
Téli Mountain pálya 26-os létszámnál...tuti a 2 sniper!
Télleg meg kéne asztat csinyáni,hogy password a Landorra/legalább amikó sok magyi ráérne.../mert eccerûen nem tok jáccani/tele gyökér kûfõdivel-Nekik ott a millijó szerverük-"Please speakin english..." /tegnap se ma/kidobott a gecvájz!/se tok felmenni rá!!!!
Valahogy meg kéne eztet ódani nemde?!

Nem tudom,hogy ezt meg lehetne oldani de szerintem nem volna rossz?!
Az idõpontot/lövészet/és a pass-t itt le lehetne adni...

[Rush]
Különben ez a címe így utánanézve😛anjabi MC - Mundian To Bach Ke

hTTp://ror.hu/

The Garrett
megvan 😄

[negativ] Cirek
thx!
külföldiek azt mondták hogy az insurgent camp-on is lehet sniperezni de nem sikerült... mondjuk kevesen voltunk...

Ti milyen szerveren nyomtok? milyen pinggel? mert nekem az európai is nagyon pinges... 😞

[negativ] Cirek
sorry ez véletlenül kétszer ment...

[negativ] Cirek
még azt szeretném megkérdezni hogy:

megvan a sniper-trainingem és nem tudok egy szerveren sem mesterlövészkedni... egyáltalán melyik pályákon lehet és mit kell még elvégeznem?

Ti az összes kiképzést megcsináltátok vagy csak párat? Vagy mindet meg kell?

légyszi segítsetek! thx

[negativ] Cirek
még azt szeretném megkérdezni hogy:

megvan a sniper-trainingem és nem tudok egy szerveren sem mesterlövészkedni... egyáltalán melyik pályákon lehet és mit kell még elvégeznem?

Ti az összes kiképzést megcsináltátok vagy csak párat? Vagy mindet meg kell?

légyszi segítsetek! thx

[negativ] Cirek
jaja! az már annyira lol hogy már jó! 😄

The Garrett
ez király THX 😄

Mighty_
Pont jár a csapattagoknak ha a csapat gyõzött. A túlélõknek több, a meghaltaknak kevesebb.

Ezeket valamikor ki kéne probálni egyszer.

Mighty_
Unalmas óráimban olvasgattam a www.intelrecon.com oldalon lévõ dolgokat és rájöttem, hogy sokan még nem tudhatják mi alapján osztogatja a pontokat a játék egy körben.
Akkor álljon itt egy lista:

10 pont minden eggyes megölt ellenfélért
-10 pont elhalálozásért
-20 pont öngyilokért
10-50 pont minden egyes feladat teljesítéséért (játékosok számától függ)
pont jár azért is ha aktívan részt veszel egy feladat teljesítésében (tehát, amikor a társad teljesít egy feladatot és te a közvetlen közelében vagy)
pont jár azért, ha véded az objectivet (feladat teljesítése közben ölöd meg az ellent, vagy a közelében)

Squad Leader:
20 pont, ha túléled a kört
10 pont minden egyes élõ csapattagért a gyöztes kör végén
-10 pont ha veszt a csapatod
10 pont minden egyes élõ csapattagért a gyõztes kör végén, ha menet közben lépsz elõ csapatvezetõvé

Fire Team Leader:
10 pont ha túléled a kört
10 pont minden egyes élõ csapattagért a gyõztes kör végén
-5 pont ha veszt a csapatod
5 pont minden egyes élõ csapattagért a gyõztes kör végén, ha menet közben lépsz elõ FTL-é