60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    nem kép de kattintható :)
  • patacsi HUN
    http://origo.hu/szoftverbazis/image/internet/segedprg/getrt501.gif

ez majd segít ... és akkor nem vész kárba :)
  • Dexa
    nem kell mindent mellre szívni, csak poén volt...
  • Dexa
    ok
    mondom, én itt leszek kb 1ig...
  • Gfreiter
    DEXA!! Bocsi, abba kellett hagynom, mer szarakodik a letöltésem! Később lehet, hogy visszanézek, bár most kezdem újra a letöltést, ami kb 3 óra, lol. Eddig 1,5 óra ment kárba :(( De a TS-re mindenképpen benézek.
  • Gfreiter
    LOL
  • SSBeeci
    Gratulá-lol-k...Ha ez igaz..bár ezt nem nehéz megszerkeszteni egy jó Image Ready-vel
  • Gfreiter
    Hé koma, nyugi, Repro csak viccelt! Gyere csatába. E099!
  • SSBeeci
    Gfreiter..ne készülgess annyit!Ne Gfreiterkedj..gyere, azt nyomjuk együtt!!
  • SSBeeci
    Az előzményeket is írd meg lécci...mielőtt hihetetlenül lebuknék...,,,jahhh, vagy azokat nem tudod??ettől függetlenül még írhattam az xSU-ra, de konkrétabban azokra értendő, akik szóba állnak és JÁTÉK KÖZBEN IS segítenek...no comment..
  • Dexa
    ...ez tényleg csít...
    megyek is az admin support-ra...
    :D
  • [negativ] Cirek
  • zotyesz
    pffffffff Csítergyanú!
  • [Rush]
    Érdekes.........
  • zotyesz
    Nem szép dolog a kicsit bántani. Egyébként is, én még fejlődöm.
  • Daniel_F
    Elvileg bejöhetsz a régi accountoddal, nem hinném, hogy törölnék.
    Hogy melyik tréninget kell megcsinálnod az attól függ, hogy csináltál-e rágen meg valamit.
    Elvileg nem kell letölteni semmit, de ha timeout hibát kapsz a bejelentkezéskor vagy tréning végén, le kell töltni egy kis patch-t, ami javitja. Az aafiles.com-on megtalálod valahol.

Üdv az AA-táborban.
  • CSOCSO
    khm...
  • [DFL]vajdi
    de amugy meg jó élmény volt az biztos, bárki bármit mondhat :D (főleg a készülődések, gránátdobálás ez-az)
  • [DFL]vajdi
    LETAGADNI SEM TUDOD :DDD
  • [DFL]vajdi
    kikaptatok ez a lényeg :D
  • [DFL]vajdi
    13/0 az 13/0 nem kell belekötni :D ha ricsik nem lett volna ott akkor töletek nem lett volna egy ember, az eredményen nem valtoztatott volna, nem köll újabb flém :)
  • [DFL]vajdi
    bazze, csak ricsik volt benne, de ő is csak azért mert nem lett volna meg a létszám, norb33 meg fullosan fullos full DFL tag volt, méghozzá a 2. volt akit felvettünk szal nemtom mit értesz azon hogy norb is df :D
  • CSOCSO
    nah jerekek.. help... most töltöm az 1.9 est.. felteszem..elvileg még a legelső AA bol maradt acc om.. remélem nem törlik ki ha nem játszom jó ideig..:)
    nah a kérdésem....akkor most megenn ezernyi feladatot meg kell készítenemmig neten nyomhatom a többiek ellen??
    vannak letöltndő camo-k pályák?
    hirtelen ennyi...
  • patacsi HUN
    mi van az ultrawebbel ?? tudja valaki ?? :( hol van hol nincs LOL
  • Dexa
    de egyébként tényleg a hiányod észlelhető AA-ban, mert most kevés volt a KILL-em...
  • Dexa
    ...írkálni...
    az hogy bevakkantok vmit, az még csak írás...
  • [HUN]Crassus
    De ezek F18-asok.......
  • Atiti
    Grippen-gruppen
  • Kensin
    Mi? Új peccs? Honnan lehet letölteni?
    Gamelek én is, csak kimentünk, mer sok idióta megtanulja, hova kell lőni az m203-al
  • zotyesz
    Ha most gamelsz, és nem tudsz írni, akkor az üzeneted mi? Tűnékeny délibáb, vagy káprázat az AA:O-tól való távolmaradásom miatt? :)
  • Dexa
    mivel most gamelünk nem tudunk irkálni...
  • zotyesz
    Látom, ideje lenne már az új peccsnek. Ilyen kevés hozzáaszólás már régen volt. :)
  • pet70000
    lollllll
  • Mighty
    HMMMM.... Ricsik is velunk volt? Nem emlekszem, de ettol meg lehetseges. N0rb33 DFL tag volt akkor. Most mar nem nagyon jatszik, amugy meg CODE-os mostanaban.
  • Mighty
    Elofordul...nem kell elkeseredni :)
  • Gfreiter
    Basszus gyerekek! Nekem ez ma nem megy! Az első 5 perc = 190 ROE! Nem tom mi a f*sz van ma velem!!!
  • repro
    najó.. közkívánatra még egy..
    Ha Lfogy a gránát Strav az ellenhez bssza a 7 kilós SAWot

• Tikal #16143
    Rush mit csinál azzal a puskával a kezében? :) CQB!
  • repro
    na akkor lebuktatjuk Beecit
    xSUra írta!!
  • repro
    ok értem.. rohadjon meg...