America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó az új banner! <#eljen>
Ki követte el, Sadist?

Mighty
Megkérdezhetem, hogy miért nem jó az AAO.hu-s TS?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TS Zolly
Mia fe ne<#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danee
én jelentkeznék a clan ba

TS Zolly
weboldal van? <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

olympus
SziasztoK!
Van egy új klánunk és szeretnénk ts-en beszélgetni. Vki nem tud egy olyan TS-t, az AAO.hu-n kivül ahova felférnénk?
Minimális anyagi áldozatott vállalnánk. Köszi a segítséget!

Divatcsapatok OLÉ!

LoL <#banplz>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

geri777
Akinek nincsen még clan ja az jelentkezen a [email protected] msn cimen <#vigyor4>

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Az A pont után fordultál balra, ugye? Én is...

N3TuddKi
Te tudsz valamit amit mi nem?<#confused>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Kösz a segítséet és a jó tanácsokat! megtudtam csinálni nemis lett volna probléma csak egy szer rossz irányba indultam mindig! De végre megvan!!!!!!!!!!!
már kijött? <#idiota>
geri777
hol lehet letölteni a 2.7 tet ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

N3TuddKi
a végén én is 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
Kicsit más mint a többi, mert mindig feketeruhás krampuszok ellen fogsz játszani. Az ellenséget és a csapattársaidat mindig ugyanolyannak látod, függetlenül attól, hogy melyik csapatban vagy. Szóval ne akarj a másik csapatba állni, csak azért, mert ott ki lehet próbálni az AK-t 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ez is le van írva az elején.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

koschwarz
<#worship>thx,

azért közben próbáltam utánanézni, és végülis a hivatalos oldalon találtam azt az infot, hogy a special forces tartalmazza az operations alcímû alapjátékot is.

már csak egyet nem tudok: konkrétan milyen a játékmenet? vannak térképek különféle misszókkal és megy a másik csapat ellen az ereszdelahajamat, vagy ez egy kicsit más mint a többi...<#ravasz1><#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Töltsd le a 2.6-ot oszt jónapot.

Látod, látod Sadist milyen ócska FAQ-ot csinált a sok lúzer admin az aao.hu-n!

I love my style!

koschwarz
na jó hülyén kérdeztem: szóval ahhoz, hogy játszani tudjak, elegendõ letölteni a 2.6-os SF-et, vagy le kell tölteni az alap america's army-t is?

koschwarz
sziasztok! segítsetek légyszíves!

1. melyik fájl kell tulajdonképpen letöltenem? ha jól tudom van egy alapjáték, és annak egyfajta kiegészítése a special forces (hasonlóan a bf2-höz). vagy tévedek?

2. melyik a legutóbbi patch?

Igen, kis gyakorlás után akár ugrálhatsz is, de egy kezdõnek ne mondjuk már, hogy közben a Híd a Kwai folyón-t is fütyülje...

5. Ja, és használd a távcsövet, az ellenfél is használja!

Strahd_
Én sprinteltem is benne 😛

Strahd_
Gyakorolj ha nem megy akkor gyakorolj ha ezután se megy gyakorolj 😊

Részletes leírás helyett inkább jótanácsokat tudok adni:
1. Kússz. Mindig.
2. Kövesd az AA.hu-n ajánlott útvonalat, még akkor is, ha baromi unlogikus, vagy a célhoz képest ellentétes irányba mutat. Akkor is, ha tudnál egy "jobb" útvonalat, nem véletlenül megy arra, amerre. Így kerülsz ki mindenkit.
3. Vedd fel a gammát maxra, hogy láss is valamit.
4. Kússz. Még mindig.

Sadist
Mi kell annál részletesebb? Pl. hogy fordulj 37,5°-ot déli irányba az egér elmozdításával, majd nyomd meg a w billentyût az elõrekúszáshoz? A következõ bokornál, aminek 8 nagyobb, és 79 kisebb ága van, valamint 421 levele, fordulj 21,3°-ot keletre? :|
Aki a leírás alapján nem képes megcsinálni azt a nyamvadt traininget, az nyílván nem való SF katonának.

Na újra sziasztok! Egy újabb segítség kéne! Már elolvastam az americas army honlapján hogy hogyan kell megcsinálni a special forces training E & E kiképzést?
Tom hogy van róla leírás, de nem tudtok adni valami részletesebbet?
Elõre kösz!!!!!!!!!!!!!
bcs78
BSZ!

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

rezes
Boldog Szuletesnapot

Fonok.Ki az a corporation?

N3TuddKi
Boldog szülinapot repro!

repro
<#wave> Köszi köszi!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Marvin
Boldog szülinapot repro!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
Boldog szülinapot rEPRO! <#gonosz1>

SACA_(HUN)
HB Repro!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Boldog szülinapot repro!

User CP /
Tracker Control Panel /
Show personal Inventory in your AAO Profile ?
Select "YES" if you want that other Users can see your personal inventory that you bought in our Item-Shop.
Ez után a sor után Yes

Np

bcs78
Én se értem. <#nemtudom>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

N3TuddKi
az csak dísznek van.<#papakacsint>

Sadist
Fuss neki még egyszer, ezúttal magyarul!

geri777
sziasztok a trackeren amit igy fegyverrkete kiválasztok miér nem jelnek meg ????

Mighty
Vagyok

SACA_(HUN)
Mighty vagy valahol?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

repro
Boldog szülinapot Zuluka!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Boldog szülinapot BAMMOLÓK!!!!
Strahd_
de jo az ha van 😊 figyelni mi akar kimenni a gépedröl 😊

Sadist
Router roxx <#mf2> Nem is kell külön szoftveres tûzfal.

Anno mindíg tûzfal nélkül játszottam és nem volt semmi gondom, bár akkor még szarabbak voltak a szerverek. Most amikor legutób játszottam nem kapcsoltam le se tûzfalat, se vírusirtót és teljesen élvezhetõ volt a játék. Szal igazad lehet.

Mighty
Szerinted az jó megoldás, hogy minden védelmet kikapcsolsz? Legalább a tûzfalat hagyjátok bekapcsolva 😊

OK!!! KÖSZ!!!
Szinte mindíg a saját pingeteket látjátok a legmagasabbnak. Ellenben ez nem tükrözi a valóságot. Amennyiben mégis "lagot" tapasztaltok, kapcsoljatok ki vírusírtót, tûzfalat, meg minden egyéb sávszélet és memóriát zabáló fölöslegesn futó progit(trójait, spywaret, vírust, stbt).