America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem 200 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

SZIASZTOK!!! Lenne egy fontos kérdésem! Szerintetek mért magas a pingem? Míg másoknak 40-60 körüli, nekem 100-150 körüli. Légyszi segítsetek!!!!
pet70000

jha, ezt lemaradt ;-)

pet70000
Boldog szülinapot Zsozs!

[Rush]
Boldog szülinapot ZsozS!

hTTp://ror.hu/

N3TuddKi
lol
de azért HBD

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Strahd_
Szerintem csak rossz napon született(rosszul van nyilvántartva az SG-n 😊
mert valóságban biztos ma van a szülinapja 😊

Boldog szülinapot ZsosZ!

Mighty
Tegnap egésznap hajtás volt... Alig volt idõm fórumozni.

Azért Boldog szülinapot ZsozS! (<- de utáltam ezt mindig leírni. ZsosZ <#mf2>)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Jé, tényleg, észre sem vettem <#miaz>
Még van fél órám 😊
Boldog szülinapot ZsozS! <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro
egész nap ZsozS van és csak rezes veszi észre?
ZsozS

N0 TXT TLK PLZ!4!

rezes
Boldog Szuletesnapot ZsozS

Fonok.Ki az a corporation?

nem jelölt 18+ ér lehet kapni 😄
megkért egy gyerek hogy rakjak be ijesztõset erre beírom "IJESZTÕS" aztán már meg is kaptam 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

N3TuddKi
elragadta a szele a flémnek<#hehe>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Tévedtem. Jó kis flém lett.
Utána még rozi beleköt Balázsba.... Fasza. <#eplus2>

I love my style!

(off) Miért kaptad? Hirtelen ijesztgetõsért, vagy 18+ -ért? (uff)

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SZIASZTOK!!! A trainingen vok elakadva, amikor mesterlövész puskával kell eltalálni a kis céltáblákat! Kilövöm a huszas tárat, és utána nem tom mit kell csinálni. Légyszi segítsetek!!!<#help>
Boldog szülinapot BüntiPont!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

[Rush]
Boldog szülinapot FLÉM!

hTTp://ror.hu/

N3TuddKi
lesz mit olvasnod. moderálni nem nagyon marad idõd 😊

N3TuddKi
már a flémet flémeljük<#idiota>

Sadist
Szerintem úgyis átkerül majd a flém topikba. Törölni nem nagyon szoktunk.

Sadist
Na, majd ha hazaérek rendet vágok <#vigyor1>

Valaki vegye már fel nekem plz! Nem leszek itthon.

N3TuddKi
majd déltuán remélem jön a következõ epizód

Viszek flamethrowert...

Kár hogy az a kettõ iskolás. Igazi, komoly flém lehetett volna belõle.

I love my style!

N3TuddKi
erõs flém megy az americasarmy.hu-n <#idiota>

N3TuddKi
juj. azt hogy csinálja?

meglepetééés! 😊

lopakodó üzemmódban csendben dobja...
N3TuddKi
<#falbav><#banplz>

N3TuddKi
lol

Marvin
Olvass faq-t (, ne csak szerkeszd)! 😄

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Marvin
LOL

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

grenade -> nade -> "néd"
Általában kellene hozzá kiabálni, valamelyik társunk rá ne szaladjon, mert az nekünk egy TK, nem jó.

Bazze micsoda emberek járnak ide!?
Nem tuggyátok hogy mért van az hogy van aki kiabál a gránáttal van aki meg nem?
Meg hogy mi az a néd?

😊

I love my style!

repro
ctraltdel-nél van wow-os is.. 😛
keress rá az Archive-ban

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Inkább akarjanak elõremenni golyófogónak, hogy lássam honnan lõdöz a sniper.
Legjobban azt szeretem, amikor fedezékben vagyok, de az opfor nem tud rólam (pl. bridgen befeküdve a def oldal pillarja mögött), erre odajön egy medic és elkezd gyógyítani. A medicet leszedi a sniper, én meg kapom a gránátot a nyakamba, mert megtudják, hogy ott vagyok.

N3TuddKi
azért, hogy odaférjen a Boldog születésnapot kívánok meg a torta beszúrása <#vigyor2>

N3TuddKi
gondolod Te 😊

ordítassz a medicért. 2 lépésre elõtted áll vagy elfut. rosszabb esetben még rád is lõ<#idiota>

De a vérpistikék segíteni akarnak a társaikon értsd meg <#hehe>

Sadist
Hogy más is szenvedjen egy kicsit vele. Le van írva az egész medic elõadás szépen, magyarul, a kérdésekkel együtt. Aki az alapján nem tudja megoldani, az nem való medicnek. Ennyi.

Sadist
AAO.hu->Training

Tudnám miért vettétek ki anno a megoldásokat az army logó alól <#vigyor3>

Medic teszt megoldások:
1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B
SF teszt megoldások:
1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB

SZIASZTOK!!! Nem rég kezdtem a játékot és nem vok nagyon perfekt angolos valaki megtudná adni a megfejtést a tréningeknél? Elõre kösz!!!!!
Strahd_
😊 ok de hol van 4 nél több? 😛

repro
pl. a galériámban.. csodabocskor 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

olympus
alapfegyverrel bohockodsz?😄
háát a sniperrel akkor meg nem tom mit fogsz csinálnmi...😄
de ne add föl ha az elején csunyan lefognak loni😄

Divatcsapatok OLÉ!