America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotyesz
Köszönöm. Készpénz, csekk vagy kártya? 😊

zotyesz
Ez az érték a HomeLan szervereken az én netemmel alapállapot. Állj hozzá pozitívan: így kihívás. 😊

[Rush]
különben rájöhettél volna, hogy az kis "K", mert ha minden igaz általánosba tanultad 😄

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Hasonlítsd össze az én R-emmel.....

Tikal
Aki azt mondja hogy a K- betûm R
amugy szerintem is, nézzd már Rush!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

schoma
Hát bazz. Ma megpróbáltam játszani, de szarabb volt, minha egy képregényt nézegettem volna.. Nem volt olyan szerver, ahol ne 350 fölött lett volna a pingem. Nem értem. Max akkor tudtam kinyirni egy embert, ha a csapatársam elém ugrott. ez nem állapot. Most a szerverek aszarok, vagy az ISZ-m?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

[Rush]
Egyértelmû, mert máshol nincs benne F!
Dehát, ha ennek a betûtípusnak ilyen az Fje mir csináljak?

[Rush]
Na benzo bácsi ment mailben!!!
EZEÖTSZÁ' Lesz

zotyesz
Nagyon szép!
Rush, nem érzel késztetést, hogy nekem is csinálj egyet? Please! 😊

[negativ] Cirek
nagyon ott van! 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[Rush]
Na gyerekek lehet csodájára járni az új logóóóóóóómnak

[MHA]Inquisitor
nem hangszórót, hanem mikrofont akartam mondani. 😊

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
nekem nincs hangszóróm, úhogy ebbõl a szempontból bukta.... De attól még játszhatunk, én majd nem hallak titeket. 😊))

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

zotyesz
ADSL-rõl nem tudok nyilatkozni, de a modemes az jó.

[negativ] Cirek
Ha van itt vki aki v-net-es az légyszi mondja meg hogy neki is szar a net mostanában vagy csak én szívok...
így nem tudok AAO-zni... 😞

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

The Garrett
Srácok kellene valamikor nagy össznépi AAOzást tartani valami voicecommal?

HOOAH?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[MHA]Inquisitor
tudod=tudom

[MHA]Inquisitor
bár egyenlõre azt sem tudod h hivatalosan mikor jon ki a patch. Tudja vki?

[MHA]Inquisitor
szerintem nem kell túl sokat várni ezen a téren a fejlesztõktõl...Úgyis fognak csúszni.

[MHA]Inquisitor
meg! Most kéred és a következõre megkapod. 😊)

zotyesz
Hogy-hogy? 😞

[DF]ricsik
ünnepélyesen bejelentem hogy AA uninstallálva

Mighty_
Nem tudtam, hogy nem jársz #aa.hu csatira, de ezen könnyen segithetünk. Gyere be 😊

Ha AA😮 játék szerverre gondolsz, sajnos nem tudom milyen hardware-rel rendelkezik a HWSW csapata. Ugyanis nekik a fõ profiluk a MoH:AA és ez a játék megy a serverükön.

schoma
Ma hosszú idõ után akartam egy kicsit játszani, de olyan baromi magas pingjeim voltak, hogy az ezsméletlen. Nektek is szar mostanában, vagy az internetszolgáltatóm a büdös?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mighty_
Ha járnál az #aa.hu csatira, tudnád hogy van már TS server indítva az AA-s játékosoknak. (pár oldallal arréb le van irva, hogy lehet csatlakozni) Sõt van egy másik progi is. Ventrilo. Ahhoz a HWSW-s (Piftuka pl.) arcok inditottak servert.

repro
jha, asszem vajdi, vagy ricsik volt a humor herold.. de ha visszakereed látod, hogy kb. 3 napra rá esett le az elsõnek..

N0 TXT TLK PLZ!4!

[MHA]Inquisitor
Akkor vki átbaszott. Amugy mar rohadtul varom, mert szertnem mar latni az uj palyat.

[MHA]Inquisitor
Csak megjegyezte. mellesleg igaza van, máskérdés, hogy lehetett volna finomabban.

[MHA]Inquisitor
KUSS...

Alexease
Mivan tied a forum, meg te vagy itt fonok? Fasza... Szerintem mindenki azt ir ide, es ugy, ahogy akar. Ha nem tetszik, csinalj magadnak sajat forumot.
Nem kotekedni akarok, de ez "csak" egy jatek, mindenki ugy jatszik ahogy tud. (Persze, betartva az alapveto dolgokat).
Tikal
szeva, ICQ-t izzitsad ha online vagy és leszerelted a talpadrol a léceket, Rush is lesz ma este, aztán mircen tali...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

schoma
Örülünk neked - szertintem mondhatom ezt a többség nevében 😊 -, hogy épségben visszatértél.
Majd valamikor remélem lövünk egyet együtt.

[MHA]Inquisitor
Vki nemrég azt írta, hogy e hó végére ki fog jonni....akkor gondolom ebbol nem lesz semmi.
Ezt a deveknek:

fluga
na csumi all!
visszajöttem a síelésbõl sikeresen, meg velencébõl (a karnevál fantasztikus) is, úgyhogy jövögetek gammázni!

sajnálatosan látom, hogy egy két balfasz egyénnek köszönhetõen a fórum egy pár héttel ezelõtti mélypontot ért el. jó lenne, ha ezeket a hektikus ingadozásokat megszüntetnénk, és beállna egy normális szintre a fórum, mely informatív, hasznos, szórakoztató, satöbbi és minél kevesebb anyázás van benne.
az ÚJ FÓRUMOZÓKNAK PEDIG ÜZENEM, HOGY:
itt bizony el kell fogadni azt, amit a régebbi fórumozók mondanak, legyen szó helyesírásról vagy bármilyen fórummal kapcsolatos dologról, KÜLÖNÖSEN NE UGRÁLJON EGY OLYAN VALAKI, AKI MÉG AZ ALAPKIKÉPZÉST SEM TUDTA MEGCSINÁLNI, ÉS MÁS CSINÁLTA MEG HELYETTE! szóval, ha nem tetszik a rendszer, akkor lehet máshova menni fórumozni.
ez egy közösség, melynek írott és íratlan szabályait mindenkinek be kell tartania. ugyanis a faszokat hamar eltávolítjuk magunk közül.

további jó játékot mindeninek, rám vár a mountain pass

JA és remélem lassan jön a peccs, mert küldöm az atomot, aminek az orrára ez lesz festve:
"suck this dev!"

Tikal
ja persze elõtte elolvasom az irásod...

Tikal
inkább gyere mirc, és játszani

repro
még valami. 😊
G-San végre feltette az fpscentral-ra két interjú fordításom.. csak fényezem magam.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
év közepe? nem a hónap közepe?😊

repro
jha és Abraxas azt mondja, hogy kész a kódolás, már csak polírozzák.. a bohócot..

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
aszonták legkésõbb év közepe
Rag Doll: jha, le is gurul.. ha jól megcsinálják.. 😊)

N0 TXT TLK PLZ!4!

[MHA]Inquisitor
Tényleg ha vki tudja, akkor írja már milyen újításokat hoz az új patch!
Mi ez a rongybaba linenc, amit emlegetnek??? Pl.: szétfolyik a lépcsõn, ha meghal a katona, nem pedig mereven lóg a lépcsõfokon???

[MHA]Inquisitor
nem csak undorító, ahogy lóg a csuklója. 😊

Tikal
jaja, nagyon jol nyomta...

Mighty_
Ezzel a Mac81 sráccal szoktam nyomulni. Jól tolja a gyerek

Tikal
mi vazze? nem látni?😊 vagy csak simán vazze a kép

[MHA]Inquisitor
Fújj wazze.

Tikal
eh, de sötét lett, remélem nektek nem😊

Tikal
egy kis karma fizika, biztos elcsuszott a folyosón

Tikal
A program szeint nõtt a sebeségem 400>>470-re, de a teszt oldalak szerint nincs változás...

Mighty
Sorry...tegnap nem jott ossze. Ma este remelem tudunk tolni egy kis jatekot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk