America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy sörözésre mindenképp kötelezõ jönnötök.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nekem is OK a szombat este 8 😊 ösznépi AA csak a szerver birja ( anno az egyik ujság ugy irta 32-32 fös csapatok is lehetnek 😊)

ricsik miért uninstalláltad a gammát??? Abbahagytad?
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
DE ha lenne végre össznépi AAOzás én lennék az elsõ aki jönne. Voicecommal mindennel.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
most szereztem meg a játékot, mert adták a gf4hez amit vettem. az a kérdésem hogy hogyan tudok belépni egy magyar serverre, mert a kiképzés megtörtént, de nemtok továbbmenni mert nincs nyilt gama.
thx
Szerintem a Landor-t tuti megtöletenénk magyarok ha nem lenne állandóan tele németekkel 😊
Nem tudok multizni.😞 "Connection failed.
Package '(ide több minden szokott kiírva lenni, csak nem látom az álcázó
szir-szartól)' version mismatch." Ilyeneket ír ki, pedig az v1.5 van meg.
Hm? Valaki?

Komolyra forditva: nekem se jon be...😞
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
jáccani..

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

csinálok is egy másikat