America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
http://www.gumicsizma.hu/swf/ohhtaliban.swf

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Strahd_
INQ tegnap Gaboo is megkapta a csíter beszólást mert hely kellet egy adminnak és Gabnak tul sok pontja volt az admin csapattal szemben 😊 hiába sose kezdj az adminokkal.

Strahd_
Inq jo volt az a nap végre magyarok voltak többen a serveren(Landor) Csak a river basin ne lenne mert akkor elmegy a nép a szerverröl.

[MHA]Inquisitor
nincs bocsánat.... szóltam egy moderátornak hogy tiltson ki a fórumról... Meg az AAO fejlesztõinek, hogy tiltsák le az akkontodat.

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

The Garrett
jaja csak félszemmel átfutottam suliban 2 próba közt 😊 elnézést a félreinformálásért 😊

[MHA]Inquisitor
háát de magyar szerveren inkább magyarok játszank, mint külföldiek, nincs igazam?

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

zotyesz
Hali!
Ugye Veled játszottam a Landoron hétvégén River Basin-t. Jó volt. 😊

Mu*][*h4pHu|{4

[MHA]Inquisitor
Nem volak csíterek, csak kellet a hely, úhogy rászááltunk vkire (mindig vmi külföldi pöcsre😊) ) és azt mondtuk rá, hogy csíter meg hogy IDLE aztán jól kibastuk.... hehe

én kevésbé vagyok ebben érdekelt, de szerintem ne hagyd abba! 😊
Tikal
elköltöztek kuvaitba, az uj helyõrségre

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

schoma
Nálam se. 😞( Majd megnézem, hoy pontos-e a cím, vagy elköltöztek?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

koszi.
a http://www.aaotactics.com/ nalam nem jon be.
schoma

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

van öt-hat klán? Ez egész biztató. hányan vannak kb. egy csapatban? a játék jellegébõl kiindulva, legalább hat emberes cucc, nem ? van e bajnokság, kupa ilyesmi? két hete láttam egy oldalt, ahol ezzel foglalkoztak, most nincs ez az oldal.(http://www.mpsz.hu/clanwar/)
1.6-os : remélem jelentõs javulás lesz "FPS ping/lag" terén, mer ez katasztrófa. ritkaságszámba megy ha végig tudok nyomni egy partyt, anélkül, hogy kivágna a szerver. ez rendkívül frusztráló, ha mondjuk 3-3-as állásnál csinálja. akkor szoktam nagyon közel kerülni a szélsõséges gondolkodáshoz😊
más: tudtok ajánlani valami rajongói oldalt, ahol találok térképeket, tatkikákat ?
aszem több kérdésem nincs. 😊
ja de van :játszható v. játszható lesz linux alatt ?
na ennyi, jó munkát, tanulást mindenkinek !
Tikal
rush, a vége magyarul van, pár nap csak

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[Rush]
Magyarul nem lehetne 😄
Repro hol vagy? 😊

hTTp://ror.hu/

Mighty
Most mindenki az 1.6-os patchet varja, azert nincs nagy nyuzsges.
De azert, ha latsz nevvel jatekost, az magyar! (van meg {HSF}, , )

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hali! beleestem az AAO kelepcejebe, es nem hagy szabadulni. mit csinaljak? ha barhol, barmikor hazam fiai jatszanak, szivesen beszalnek. az #aa.hu-n arra jutottam, hogy nem valami nyusgos a hazai scane. nem vagyok profi, de szivesen tanulok a jobbaktol. ugyhogy szoljatok, uvoltsetek v. irjatok mail-t v. akarmi és megyek.
hiszen olyan jo ez a jatek... 😊
The Garrett
ejj de nagy a punnyadás 😊

[DF]ricsik
kik voltak a csiterek? magyarok?

zotyesz
Ez feleleõs z élethû fizikárét. (ha jól tudom.) Például a rongybaba modellezésért.

zotyesz
Nem tudni mikor jön. De lesz benne új kód (ez jobb fps-t és pinget ígér). Radio Tower pálya 8talán új alakulat), karma engine.

schoma
Akkor majd mi életben tartjuk. 😊
Bár nem nagyon játszom mostanában.

[Rush]
Meghalt a fórum?
1.6?

[DF]ricsik

[DF]ricsik
[DF]ricsik
ha végre (talán még idén) megjön az egyponthat, akkor rám számíthatok össznépi AA -zásban

[MHA]Inquisitor
háát én nem vettem észre. éjfél körül volt néhány magyar (Rush, Strahd, gaboo, meg ketten az MHA klánból (én+han), de nem voltunk sokan

[negativ] Cirek
Na volt össznépi AAO-zás?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

zotyesz
Libero???? 😊

Mighty
Up & go!

[MHA]Inquisitor
Hol lesz az a ma este 8-tól???? Landoron???? Akkor basszatok ki minden kulfoldit, mert nem fogunk beférni. 😊)))

[MHA]Inquisitor
Jah akkor ma lesz össznépi AAO-zás???

[MHA]Inquisitor
nekem axelero ADSL-em van és semmi baja.... Külföldi szervereken (SCI, HomeLan) sem megy 300 fölé. Általában olyan 200-250 között van. Egyébként lehet, h baromságot mondok, de lehet, h azért van, mert kezdenek leterhelõdni a zónák... Túl sok elõfizetést adnak el, és ezzel szemben nem bõvítenek. Az elején sokkal kevesebb gép kapcsolódott egy Router-hez, most pedig h mindenféle hülye akcióval új elõfizetõket szereznek kezdenek sokan lenni. Bár ez lehet, h hülyeség.

schoma
Itt van elõttem. Semmi baja sincsen. Az Axelero suxx. 😞(

fluga
akkor inkább nézd mega gépedet!

[Rush]
Ha itt vagy Flugaakkor baszod keress már meg ICQ-n!!!

schoma
Nekem mostanában tartósan 400 fölött van a pingem.

fluga
és most is 2-300as a pingem

fluga
mondjuk ezt én sem értem. nekem eddig 2-300as pinggel olyan szépen futott, hogy nem volt vele semmi gond. még a leglagosabb pálye a wc_se (fingom nincs,hogy miért),de pl a mountain pass az TELJESEN lagmentes. ja és egy eccerû adslem van, ráadásul router mögül.

Mighty
Most ezt nem ertem...eddig jo volt a 200-as a ping? Vagy valamirol lemaradtam es nektek felment 400-ra?

En nagyon jokat jatszom az east 56-57 servereken.

schoma
Szerintem mehet a jöhet.
Csak jöjjön ki.

Tikal
de azért R6-ot nyomjuk majd!

schoma
Ma jutottam erre az elhatározásra, a munkahelyemrõl meg nem tudtam e-mailt küldeni. 😞
De ez veletek is közölve lesz. 😞

fluga
kurva kibaszottt ótver tetves görény geci fasszopó pinavadász ribanc picsa szar fos buzi auth serverek.
ennyi.

fluga
ezt jó lett volna ha a klánnal is megosztod.

[DF]ricsik
Azon azért röhögtem nagyot, hogy az új Pc guruba (gamer vagy mi az új neve) 72 vagy 74 nem is tudom %-ot kapott az AA.
Aszittem helyben miszlikre apprítom az újságot

schoma
Egy idõre nekem is felejtõ a játék. 😞 Nem fogok azért idegeskedni, mert játszhatatlan a game. Nem errõl kellene, és nem is errõl fog szólni. Legalábbis nem nálam. Kellemes idõtöltésnek indult, de a mostani helyzetben inkább csak idegeskedésrõl szól. Lehet, hogy uninstall?!