America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
de ez még nem 1.6 .. 😊 1.5.4

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
wo wo wo lesznek NPC-k a gameben? 😄 netán lehet civileket védelmezni/gyilkolni?

Tikal
jobb also sarok 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
az a kis H betû szerûség az mi?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

The Garrett
hmm jól felhízlalták 😊 lassan eléri a vágósúlyt 😊

The Garrett
valaki mástól visszahallod... TEAMSPEAK SUXX

Mighty
On the Beta Server is AAO Version 1.6.0 running now !
Now it's up to the army to release it. It will be around 90mb (20mb is radiotower).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
MIÉRT VIZHANGZIK A GAME?? Ha belépek a TeamSoundra a játék elkezd vizhangzani. Ha a saját mikrofonom le MUTE olom akkor is. 😞 2 napja kezte addig nem volt semmi ilyen mi lehet vele a baj???

Strahd_
Weine igazad van !!! 😊

Tikal a Mekgenyát én szeretem 😊 jo kis harcok voltak már ott 😊 És várlak a templom ajtajában a darálommal 😄

[DF]ricsik
jelentem 400 órája nem játszottam. HOOAH!!!

HBA|Pvt. Danny
De ha az kell hozzá, biztos nem lesz gond! Na köszi, csáó!

HBA|Pvt. Danny
nincs tök új nekem ez a játék

[Rush]
Tréning kiképzésed megvan?

hTTp://ror.hu/

HBA|Pvt. Danny
De most meg az alábbiak miatt nem megy! 😞

HBA|Pvt. Danny
Ja egyébként azért nem tudtam felmenni mert tûzfal mögött voltam, de átraktam active-ba és felment rá!

HBA|Pvt. Danny
Nekem kezd magas lenni ez a game! Most meg azért nem enged jáccani mert valami 20 honor pontot akar és azt írja hogy player is not authorized for this level. Be kell lépni igaziból is a hadseregbe hogy végre játszhassak ezzel a szutyokkal vagy mi?

[Rush]
Nah regisztráltam neked a mailed-re elvileg küldött az Army 1 linket látogass el oda, és add meg a jelszavad amit szeretnél!!!

HBA|Pvt. Danny
Egyszerûen nem tudok felmenni arra a honlapra ,de majd még próbálkozom! Köszi!

Tikal
miért képtelenség?
egyébként mindenféleképpen kell egy acount, csak ugy lehet játszani...

HBA|Pvt. Danny
Sziasztok! Van egy kérdésem! Ahhoz játszani tudjak pl. a MIB serveren ahhoz regisztrálnom kell magam a www.americasarmy.com -on? Csak mert oda képtelenség feljutni.

Tikal
ja, icq-ja van mindenkinek, hétvége nem felejtõ, de river basin igen😊

Kensin
Csak annyit szeretnék mondani, hogy a HSF klánnak vége, mivel szinte az összes HSF tag átment 2RF-be.
Ha beengednek, én is megyek
[Rush]
Ha rákattintasz a nevemre ott az ICQ szám!!

[MHA]Inquisitor
Jah és akkor a 7vége nem felejtõ....

Megtöltjük a szervert és gammázunk!!!

Megkérjük meiert, hogy állítsa be h pipeline legyen.

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
Áhh szisztok! Most értem haza és megvan a vizsga (érzem) 😊) bár a jegyet még nem tudom, de érzésre 5!!!! 😊)

Úhogy ma bizti megyek játszani feszültséglevezetõnek....remélem jöttök ti is!

Jah azt akartam kérdezni, hogy nincs e valami elérhetõségetek, hogy össze tudjunk gyûlni ha játszunk... e-mail, icq szám, vagy vmi!
NA BYEZ

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Tikal
Jo ez a MIB server, csak az a gond hogy a mckenya megy rajta...

Tikal
Meg van a vizsga Inquisitor?

Tikal

Tikal
a pingje jó 😊

ott vagyok....

Tikal
akkor ase miért irja ki hogy magyar?
admin: [email protected]

Tikal
ugyanarrol? nem 😊

Strahd_
M.I.B magyar szerver milyen???

Strahd_
Tikal! 😊 nem ugyanarról beszélünk?? 😊)

Tikal
volt egy fagyás, vissza se tudtunk menni

[MHA]Inquisitor
hi! nah ma jót játszottunk! Köszi mindenkinek aki ott volt...Nem tudtam elköszönni, mert ledobott a szerver és már nem tudtam visszakapcsolódni. Lefagyott a szerver, vagy csak nekem volt vmi rossz??? nah jóccakát

egy dolog van amiért utálom ezt a játékot...: NEM TUDTAM MA SEM TANULNI MIATTA

Tikal
Valamit tényleg ki kéne találnilandoron, mert nem igaz hogy a pöcsök miatt nem lehet bejutni

The Garrett
hétvégén jön az 1.6 NANÁ hogy AAO!

The Garrett
hát attól függ játéknak tekinted e azt hogy egyedül rohangálsz körbe körbe a pályákon, vagy x+1 edszerre lövöldözöl a marksman trainingben.

Tikal
1.De
2.Hétvégén is benne vagyok

De akkor a külföldieket kiszavazzuk, mi Rush?

[MHA]Inquisitor
Hééé ma nem jottok fel landorra aaozni 8 korul????? én szerintem megyek ha lesz pipeline...

Ha ma nem is de 7végén benne vagytok egy ossznepi aaozasban?

schoma
Addig én is tolom ezerrel. 😉

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

The Garrett
Hoooah ez jól hangzik, legalábbis beletelik 1-2 hétbe mire feltörik, megtalálják a kiskapukat.
Addig nyugodtan lehet játszani majd 😊

Tikal
Az lenne a jo ha a server kiirná hogy x.y a cheater, mekkora gyalázás lenne, vagy igy lesz?

Tikal
minket meg kibasztak egy serverrõl (6-unkat ha jol emlékszem) 10th sfg vagy mi volt a nevük, nem akartunk átmenni védõbe aztán szócsatába torkollott a dolog...

Strahd_
Félreértettél INQ nem mi basztuk ki... hanem egy köcsög amerikai admin egy leased szerverröl.

Daniel_F
Új hírek:
(forrás: http://americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=53440&forum=23&53 )

New Security Protocols Coming in Version 1.6:

Beginning with version 1.6, Official servers will check the integrity of the game installation of all connecting clients. The game will issue a warning to any users who are detected with corrupted, altered or augmented installations of the game. In the event of corrupted files, players will be directed to a utility that will attempt to repair their game installation. You MUST use this utility to restore your system files, or uninstall and reinstall the game completely. The number of warnings issued to each player will be logged, and once multiple warnings for non-compliance have been issued, accounts may be disabled.

- Warnings will be issued through the game itself.
- Making changes to your .ini files is perfectly acceptable (it's what they're for).
- This will only be available on Official servers at the moment. We are adding additional security features to the game in the future. It is possible that those features will be available to all servers.

Ami kb. annyit jelent, hogy a 1.6-os hivatalos szerverek a cheatereket nem bannolják egybõl, hanem azt mondják: "cheater vagy(,vagy legalábbis hibásak a fájljaid), ha nem nem javítod meg az AA-t, jaj neked!". Lesz egy új progi, ami megjavítja a "hibás" részeket vagy ha nem megy: reinstall.

Reszkessetek, csíterek!

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

schoma
Ez nagyon ott van.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

zotyesz
No-no! River Basin esetén én jövök. 😊

[MHA]Inquisitor
Mi? ezt nem értem. Az adminnak nem kell hely ahoz h bejöjjön.... És kibasztátok Gaboo-t? Ki volt az admin???? Én úgy tudom, hogy a Landor adminját, már vagy 2 hónapja nem látták....

Igen! ezt mondtam Meier-nek is, hogy river basin-en nincs senki, meg utálják, weapons cache meg mindig lefagy, de azt mondta, hogy õ max annyit tud tenni, hogy újraindítja a landort és amig le nem fagy addig pipeline megy rajta... Miután lefagy, újraindul és elkezd rotálni... Gondolom az átkonfigulást csak Flex tudná +csinálni, de õ kitudja hol van...

Egyébként az is yo lenne, ha landor le lenne kódolva, h a magyarok be tudjanak jönni (a jelszót mondjuk ide ki lehetnei irni, a landor utan +, hogy itt van, persze magyarul, h a lámer külföldiek ne értsék....) de ez sem teljesn yo mo mert van amikor meg nem vagyunk elegen..... Talán az lenne yo ha +bizhato emberek kapnának admin jogot és amikor kell akkor kibasszák a nem oda valókat....