60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SSBeeci
    mi is lesz..na most megen noob-oskodhatok..Az egy Magyar szerver volt?ill még az is..??
  • Gfreiter
    Ki száll ki honnan? De ugye ez a fórum megmarad???
  • SSBeeci
    DE még a 8kb is k**va kevééss...Azé szeretném megmutatni a magamnak sztánt logomat...
  • SSBeeci
    Gfrei!ráklikk a forum feliratra, aztán az üdvözlő oldalon a beállításokra katt és má kenheted is..
  • Gfreiter
    Köszi Zotyesz! De mér nem tesznek ide közvetlen linket? Küldtem magamnak egy privát üzenetet (LOL), megnéztem, töröltem, aztán egy órát tekeregtem a főoldalon, mire visszataláltam ide! Legyen Közvetlen link vissza erre az oldalra mindenhonnan!!! Követeljük! Ha nme kapunk jogorvoslatot, Dr. Zotyesz intézkedni fog!!!
  • SSBeeci
    tényleg Strah:D!(lol, nem megsértődni a neve:D-en:-)
    Szal hogy tudok ide belinkelni egy képet, kép.tar-om van, de hogy itt megjelenjen...ahoz izé..
  • SSBeeci
    inglis
  • SSBeeci
    lol...egyébként gagyarászok német orosz, inlis..kicsit mindenbül..heh
  • Strahd_
    Mivel Inglis oldalon volt nincsenek ékezetes hangok! :))

• Gfreiter
    Későn szóltál, meee.... lol! :)
  • Strahd_
    :) copy paste volt egy dalszöveg :)
  • Gfreiter
    De, de senki nem mondta, hogy baj, hogy oroszul írogatsz, csak nem tudtam, hogy milyen nyelven íródtak eme fennkölt gondolatok! Egyébként je peu parler un peux de francais aussi, mais je trouvé francais un grand SCHEIßE!!!
  • SSBeeci
    Egyébként csakk vicceetünk a Gfreiterrel, de ok. a forum nem a hülyeség helye..ROGER!!lol
  • SSBeeci
    Ha pontoan és fonetikusan írtad volna le, és ez ruszki, akkor:konyesno ja ponyal bi(kányésná já pónyál bi) ééteed??!!Na fuss neki mégecce:-)
  • Strahd_
    Én meg németet nem tanultam egyesek még is németeznek itt akkor :) nekem is szabad szerbül , oroszul irogatnom nem?
  • Gfreiter
    Hé gyerekek, hol van a Felhasználói infók című link?? Ahol lehet pl a logót kicserélni!
  • Gfreiter
    Nem tanultam oroszul...
  • Slow
    ja ok, látom...
  • Slow
    Zotyesz, csekk xSU fórum!
  • Strahd_
    Zotyesz nyert :D
  • Slow
    ok, Mighty, de majd később, me' most photshop-undorom van (mór meló lájk normál)...
  • Gfreiter
    Srahd, ez milyen nyelv? Holland-lenygel és bosnyák keverék? Netán örmény? lol
  • Strahd_
    hát ez az Szkulitusz Undurkiusz :)
  • Gfreiter
    Képzeljétek mi történt velem! Elindulok a suliba, már majnem ott vgyok, erre rámjön az iszonyat nagy hasmenés, hányinger és elkezdtem szédülni. Belenéztem a (visszapillantó)tükörbe, és falfehér voltam.Na kérlek szépen, éppen hogy csak hazaértem! 3 hétig makk egészségesen itthon csücsülök, és amikor végre ráveszem magam, hogy becsületesen elmenjek suliba, rosszul leszek! Ezt hívják iskolaundornak?
  • Strahd_
    V'oktyabreh, v'oktyabreh,
    Rahpar tu ium miy nashe pabiediy.
    V'oktyabreh, v'oktyabreh, Novie meeir fahli numnashy dehidiy.

lemaradt .)
  • Strahd_
    Holodna hmoora.
    Eemruchnoh v'doosheh
    Kak mohg znat ya shtoh tee oomriosh?

Do svidonia, byehreg rodnoy
    Kak nam troodnag pridstahvit shtoh eto nyeh sohn.
    Rodina, dom radnoy,
    Do svidonia Rodina.

Ay. Avepakhod, avepakhod, nass val nahmarskaya zhdyot nyehdazh dyotsyah.
    Lass zah vootmarskaya dah, ee preeboy!
    Salute otsam ee nashem dedum
    Zahvietum eekh fsigdah vierney.
    Tepierre nichtoh, nee astanoivit,
    Pabiedney shark, radnoy straney.

Tiy pliyvee, pliyvee bestrashna,
    Gordest say viernykh marieye.
    Revoluytziye nadezhdah sgoostk vierif sekh luydeye.

• SSBeeci
    lol...délután talákszunk!!Hi..
  • pet70000
    Roger
  • pet70000
    Ja, aber um 15.00
  • SSBeeci
    Entschuldigen Sie bitte diese übermensch sprache, aber nie alles spricht Englischhh..lol, Na jó befejezem
  • SSBeeci
    so natürlich mensch!!!Wohin?
  • SSBeeci
    so lernen sie bitte etwas, und danach...wir können eine groSSe umweltkill machen:-..lol
  • pet70000
    Darf ich auch kommen?
  • Strahd_
    nekem is ez a bajom :)
  • Gfreiter
    OK. lol! Um 1400 sehen wir uns wieder, und dann: Rulezzz! HUA! Most pedig elmasírozok a suliba... :(
  • SSBeeci
    Verstand herr oberst:-), nachmittag wir werden rulezzz!!
  • Gfreiter
    Menni kéne, menni kéne... de nem bírok!
  • Gfreiter
    Ja, remélem nem mutogatod az asszonynak, hogy: nézd, ezt írták a barátaim, lol!
  • Gfreiter
    Hát, pedig úgy kell. Megvan a gyerek, asszonyt elzavarni! Sokszor ők is ezt csinálják, lol! Ok, ich gehe jetzt in die Schule, und danach werde ich mit sicherheit viel besser spielen! LOL :) HUA!
  • Atiti
    egy kis army??