60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [Rush]
    Miko' mehetek én is?
  • Dexa
    ...de genya vagy ma...
    :D
  • SSBeeci
    a mai nap lollere i meg van...
  • ZsozS
    Na ezt kukkancsátok+! Szituációs lövészet a Bridge pályán!!!
  • [Rush]
    Bebaszok pár képet, ha már igy leült a hangulat

• SSBeeci
    Ja Szorri Tik, én Zsozsnak akartam üzenni..ill. válaszolni,,lol
  • Dexa
    milyen war-t?
    most ilyen vagyok --->
    mehetek ÉN is?
  • Tikal #16389
    hát amin az nagyfeju medve van, meg mellette a cvadász, meg a szétrágott láb
  • SSBeeci
    Remélem ez sem olyan rossz idézet...
  • Dexa
    ÉN is mondtam ezt már a többieknek, mert most a HAAS fórum sem a leglátogatottabb...
  • SSBeeci
    Mellik re gondolollol:-)???
  • Tikal #16385
    HAho, vki el tudná nekem küldeni azt a két képet amin a lelőtt oriás medve van?
  • ZsozS
    Hali mindenkinek!
    Ha benne vagytok, ma 16:30-tól nyomhatnánk 1olyan wart mint tegnap! Az nagyon kira volt
  • Strahd_
    xSU a clan forum elérhető mindegyikötöknek... (aki a mebmber résznél rajta van) Jöhetnétek néha a forumra .)
  • [Rush]
    Zotyesz a homlan szerverek már rég kiszálltak, már csak az auth szerver homelan
  • Strahd_
    nekem is van egy mondás ami tetszik olyan mint danielé csak nem tudokm kinek a bannerjén olvastam hoyg lenyulhatom -e .)
  • Daniel_F
    Okt. 22 Szerda: Homelan Auth. adatbázisát elkezdik másolni az ÚJ Auth. szerverre
    Okt. 23 Csüt: Új szervert beizzítják másodlagos auth szerverként
    Okt. 24 Péntek: Homelan Auth szervere és az ÚJ szerver nem értik meg egymást -> sokak honorja ugrándozni fog, mindenki mérges. Hétvégén nem dolgoznak.
    Okt. 27 Hétfő: Leáll az új auth. szerver, fél AA-világ Auth. error-t kap.
    Okt. 28 Kedd: Nagy erőkkel dolgoznak a problémán. A fél világ az errorral küszködik, a másik a patch-et követeli.
    Okt. 29 Szerda: Az Akamai hamar szivárogtatja ki a 2.0-t. Mindenki letölti, de az auth. szerver miatt nem lehet tréningelni, nincs hiv. 2.0 szerver.
    Okt 30 Csütörtök: Homelan megállapodás szerint leállítja az Auth. szervert. Új hír: rossz a 2.0, új kispatch-et lehet letölteni. Az új auth-szervert újraindítják, de csak a kis patch-el működik.
    Okt 31 Péntek: estére beüzemelik az Új szervert fullra, és megjelennek a hivatalos 2.0 szerverek.

Kb. ez lesz:)
  • SSBeeci
  • Gfreiter
    Muhahahaha!! Üdvözlégy Mighty, ó nagymester!! LOL! Én a Mountain Pass-ra gondoltam, az igazi háború, nyílt terep, stb! Miccótok?
  • Gfreiter
    Muhahahaha!! Üdvözlégy Mighty, ó nagymester!! LOL! Én a Mountain Pass-ra gondoltam, az igaz háború, nyílt terep, stb! Miccótok?
  • Mighty
    Jo, akkor legyen Weapons Cache SE
  • SSBeeci
    NA MENJÜNK GAMÉZZNIII!!De ne csak Weap.Cache, mer Radi Towerbe mááá....van más is
  • Gfreiter
    ok, jó mulatást, aztán üzenj.
  • SSBeeci
    Eszek, iszok, *rok, **zok, aztán nyomulás reggelig..hellyel.közzel..
  • Tikal #16371
    és mit mondanak mi lesz helyette?
  • Gfreiter
    KUTYIKA! Nemsoká letelik a 2 hét, lol! Aztán visszagyere!
  • Gfreiter
    Ok ok. Na, visszaraktam a régi logóm. Az előbbi még Freehand made vót! Úgy is nézett ki, lol! Egy kis game nemsoká?
  • SSBeeci
    A kép.tár.hu-ról beszéleg Gfrei!!És oda simán töltöttem már 1024*768-as, 122kb-os képet is..például...
  • Gfreiter
    Ha több, mint 8KB, nem fogod tudni feltölteni. Egyébként vedd le 82 x 20 pixelesre, az enyém is akkora.
  • SSBeeci
    Warning: getimagesize: Read error! in /var/php/templates/albumcontent.part on line 242
    ezt írja, ha rákattint valak..hagyjátok, törlöm..
  • SSBeeci
    na mid egy..a logom feldolgozás alatt, nem tom mi a baj vele..egy pici gif, 160*100-as, 15.7kb..mit tudok elcseszni feltöltéskor??
  • Gfreiter
    LOL, az egy robbanás akar lenni... Vagy inkáb szemenköpésre hasonlít?
  • SSBeeci
    LOL Gfrei...:szemenköpik Gfreitert
  • Gfreiter
    Beecike, ebbő aztán tényleg semmi nem látszik...
  • SSBeeci
    HA MÁR feldolgozta a képtár...
  • Gfreiter
    LOL
  • SSBeeci
    na elvileg ez lenne a logóm...
  • SSBeeci
    Na ezt jóó belinkeltem...nájsz tráj
  • SSBeeci
  • [HUN]Crassus
    Köszi a sok prérikutyát!!:):)