America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
remélem nektek lesz igazatok.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tikal
remélem nem 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The Garrett
csak elõrelátás. Ez még nem rinyálás... de ez lesz ezt neked is be kell látni.

te jo eg, erre nem is gondoltam. 😞 de tenyleg ez lesz.
pont azon gondolkodtam, hogy gyakran átkandikál a zárt ajtón az ellen fegyvere, ezt ki kell javítaniuk, mer ugy levadásszák mint az állat.
The Garrett
elõre látom hogy elkészül egy normális wallhack AAOhoz...mostmár lesz miért 😞

...az utolso 6-7 kép.
az 5% a péntekre(azaz tegnapra) vonatkozott, az én értelmezésem szerint, ami ugye nem jött be, ugyhogy marad a hétfõ.
pár kép a penetration és ricochet efektekrol :
http://www.americasarmy.pl/op_screeny2.php
igancsak át fogja ez írni a taktikai nagykönyveket.
repro
irc csati: #aa.hu
Magyar server: Landor (152.66.93.27)
esetleg fpscentralon olvashatsz magyarul pár dolgot az AAról. ugyanott szerény személyem fordítását is...
(ez az idiota smiley nekem nagyon teccik.. hasonlít is rám.)

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
ugyi az intelrecon.com-on azt írják, hogy 95% hétfõ... bízom az 5%ban, hogy még késõbb...

N0 TXT TLK PLZ!4!

zotyesz
A 0.50-es Desert Eagle csõtorkolati energiája 2001J, míg a Desert Eagle Mark XIX-nek 0.440 Cor-Bon tölténnyel 2561J. Ez 6"-os csõhosszúság mellett.

Tikal
ezt viszont nem tudom mire alapozod, de nem lennék benne biztos hogy egy pisztoly nagyobbat üt mint egy gépkarabély, aminek nagyobb az ûrmérete

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
300 m-rõl lehet hogy átviszi de közelrõl már nem biztos, közeli célpontnál a lövdék szilánkosodik és csökken az átütõ erõ is, pl 50m-rõl már csak 190mm-t üt át az m16.

Melyik AK, a 47-es vagy a 74-es?
a 47 es ûrmérete 7,62 , torkolati energia: 2000J

74-es ûrmérete 5,45 , torkolati energiája 1300J

[negativ] Cirek
azért a Desert Eagle .50 lövési ereje nagyobb ezeknél a pusiknál, vhol a m16 és a steyr-scout(snipa) között van... 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

The Garrett
huuuuuu bazzzz
akkor nagyon hülye vagyok 😄

az AKM nem géppuska szerintem. egyébként a kalasnyikovok nagyon bikák, de hát nagyobb kaliberü golokkal is mûködik. olyan gyors egyeslõvéseket, célratartva, nem is lehet leadni vele, mint az m16-tal.
Tikal
5,56 os lõszer amit az m16 is használ 300 méterrõl átlõ egy 260mm vastag fenyõdeszkát, ennek a lõszernek egy ujabb változata már 305mm-est is átlõ.

Tikal
igen, a torkolat seb számit, meg hogy milyen messze van a fal...

The Garrett
Nos: Penetrationt elvlieg nem lenne nehéz csinálni, ha jól tudom a sátrakat már most is át lehet lõni.
RIOCHET: az az ingame voicekommunikáció? ha az akkor az azért nem lesz mert a CS hez lett szabadalmaztatva és más game //elvileg// nem használhatja.

na ezt probáltam én is mondani 😊
"M16 átvisz téglafalat de az persze függ a minõségétõl..." - állítólag a torkolati sebesség ami számít.
Tikal
pisztoly nincs az army-ban csak a különleges alakulatoknál esetleg, amugy sem lenne sok haszna: sebzése kicsi, mire elõrántod, addigra betárazod az m4-et.
M16 átvisz téglafalat de az persze függ a minõségétõl...

cevlar-kevlar. jo formaban vagyok
😊)jogos, elolvastam magam. azota cevlarban és kuszva közlekedek a lakásban...
bocsi, ha felreerthetõ voltam. szal kése van mindenkinek a valóságban. külön vicces, hogy az ejtõernyõsõknél sincs a játékban. pont a fán fennakadás miatt írtam én is.
ami nincs a valóságban, az a pisztoly.
na remélem tiszta 😊
[negativ] Cirek
de pont azt mondja hogy a játékban nincs az ejtõernyõsöknek kése...

lol 😊)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

M313R
Ezzel egy kicsit vitába szállnék, mert tudtommal az M16-hoz van rendszeresítve M-9 néven bajonett, ami egyáltalán nem egy különleges fegyver, igaz az alkalmazási területe miatt sok tipusa létezik.
Egy kicsit bõvebben angolul

►►^._.^◄◄

állítólag a téglafalat is átviszi pl. az m16. kissé kétkedve fogadtam anno ezt az infot, de azóta többször is találkoztam vele.
a játékban "foglalkoztatott" egységeknél, tudtommal nincs rendszeresítve oldalfegyver. néhány speciális (a speciálisnál is speciálisabb) egységnél (pl.delta) rendszeresítették csak. az viszont vicces, hogy a kés hiányzik, még az ejtõernyõsöknél(!) is.
most ennek egyébként új grafikai motorja lesz? mintha hallottam volna valami ilyesmit.
[negativ] Cirek
jaja. szerintam kés biztos hogy van a kicsi katonáknál...

zotyesz
Magyarán nem lesz érdemes fal közelében szaladgálni, mert a gellert kapott golyók és a repeszek könnyebben eltalálnak.

zotyesz
A Karma engine csak késõbb kerül bele. Majd az 1.7. 😊

[negativ] Cirek
engem csak a kézifegyver hiánya zavar.... (pisztoly)
mert szerintem az azé kéne... (de lehet hogy igaziból sincs? nemtom)

Mighty
Csak nem beletettek valamilyen faradtsag szintet is? Lassan olyan lesz, mint az infiltration 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

M313R
Amirõl itt még nem nagyon esett szó, és én személy szerint már nagyon hiányoltam a többi álltalam játszott FPS játékból is, az a PENETRATION és a RICOCHET.
Magyarán az új patchben már át lehet lõni egyes tereptárgyakon (ajtó, doboz, sátor, stb.) és gellert is kap a golyó, ha olyan felülettel érintkezik amit nem tud átütni.
Ha ezt jól megoldják az biztos, hogy a realitáson nem keveset dob, és végre az ajtók blokkolásának is vége.
Mellékesen mondom, mert engem ez eddig sem zavart, hogy kifundálták azt is, hogy hogyan tüntessék el a bakkecske módjára ugráló katonákat (bunnyhoppers) a harcmezõrõl.

►►^._.^◄◄

Tikal

Tikal
The 325th Airborne Infantry Regiment's mission is to deploy worldwide within 18 hours of notification, execute a parachute assault, conduct combat operations, and WIN! Specifically, the Regiment will conduct a forcible entry to seize a defended airfield, build up combat power as quickly as possible and conduct follow-on military operations.

Tikal
bénásoknak nem!!!

zotyesz
Hát nem. A 325-ös AIR a 82nd Airbone Division kötelékében szolgál.

zotyesz
Szóval airborne pálya. Csak nem lesznek már a 101-sek is? hm-hm 😊

Tikal
biztos ez vmi spec force-os 😊 ugy látom kisebb is

hogy kell ilyen kis képet belinkelni?

M313R
Azért más a jele mert más fajta bino (katt a képre a nagyobb felbontásért

►►^._.^◄◄

Tikal
királyság 😊

The Garrett
ooooooooo szemétség 😊

The Garrett
de ha az egyik csapat megvédi... akkor am ásik csapat-TÓL kell megvédeni 😊

The Garrett
akkor TS suxx 😊

Strahd_
valszeg csak védeni , mert a dicsö amerikai hadsereg csak védi az ártatlant!!! 😊

Strahd_
Garett nem 😞 nem mástol hallom vissza mert még a gombnyomás is vizhangzik akkor én is adnék ha ez igy lenne de le muteoltam a mikim és még utána is vizhangzott 😞

zotyesz
Tudtommal a Radio tower túszmentõs pálya lesz.

Tikal

hát elég idétlen, a másik jobb volt, ez olyan mint a kórház jel

[DF]ricsik
ne lámulj, az a H a távcsõ vazze

Tikal
És m4-el kell nyomulni nem szar m16-al

Tikal
de radio tower-bõl van, van hét uj screenshot aafiles-on